תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה רצינית במחשב אחרי כמה שעות של עבודה בלי שום התראה מוקדמת , העכבר מתחיל לקרטע לי והמחשב נעשה איטי , באיזהשו שלב הוא פשוט קופא ונתקע או שפשוט הוא עושה Restart לעצמו ..... רק RESTART מהמארז עוזר. הרצתי MEMTEST דרך Boot-CD בערך 4 שעות וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/1092800/MemResult.rar.html תקלה בזיכרון? יש לי 2 סטיקים של 512 כ"א , 667 הפעלתי את המחשב כל פעם עם סטיק אחר והוא גם סירב לעלות. כיביתי את המחשב , נתתי לו "לנוח" איזה חצי שעה , הדלקתי והכל עבד כרגיל. בדקתי טמפרטורות והם נעות סביב ה-55-60 מעלות למעבד ו-40-45 ללוח. הספק הוא ספק חדש של FSP 400W (זה קרה לי גם פעם אחת לפני שהחלפתי את הספק ..). מעבד: Pentium D 920 לוח: ASUS P5WD2 Premiu…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה מאוד במחשב שלי. המחשב מאתחל את עצמו באופן פתאומי ולא רצוי. זה קורה בעבודה שוטפת במחשב ולא נמצא מכנה משותף שיכול לגרום לי לחשוד שהאיתחול התבצע כתוצאה משימוש באפליקציה מסויימת. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP SP2 מעבד: Intel Pentium 4 Northwood 1.6A GHZ @ 2.2GHZ Cache לוח אם: Epox EP-4BDA - Intel I845D Chipset זיכרון: CORSAIR 256MB - DDR 333/400Mhz - CMX256A - 3200 CL2.5 Samsung 512MB DDR 333/400MHZ עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב חדש והרצתי MEMTEST בעקבות בעיות שקורות שרשום שהן קשורות לזכרון. אז הרצתי את התכנה והיא גילתה שיש בעיה בכל אחד מהסטיקים (2X512) גם ששיניתי את הסלוטים שלהם... לקחתי את הסטיקים לחנות והם הריצו בדיקה בלילה ולא נתגלתה שום בעייה - אני עובד איתם אז הם אמרו לי להביא את המחשב אליהם - זו פרוצדורה מסובכת... למישהו יש רעיון האם אולי ההתקנה של הוינדוס יכולה להשפיע? זה הדבר שהכי נראה לי כי זה גרסא לא הכי "מותרת"... תודה.
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די חדש וטוב קיבלתי תוצאה לא טובה נראה לי בבדיקה .. משו כמו 4198 ... מה הסיבה לכך ? המפרט :du core e6300 1 gb memory gigabyte 945 s-3 geforce 7800 gtx 256 יש לציין שהמשחקים הכי כבדים עובדים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות ? תודה מראשש
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלומות, בעיה שאני לא מצליח לפתור, אם שימוש או בלי שימוש במחשב, לאחר 15 דקות +- הוא קופא לגמרי ורק ריסטרט מחזיר אותו לחיים. המערכת לא מייצרת dump סרקתי וירוסים, רוגלות, נקיון רג'סטרי , hijack this ...וכו אני עובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בכונן די וי די ,הבעיה היא שהכונן פשוט מפסיק לזהות את תכולת התקליטור לאחר מספר פעמים. אני יכול לצרוב דיסק די וי די והפעולה תצא ללא תקלות ואז כאשר אני מכניס את הדיסק הכונן פשוט לא מצליח לזהות אותו,וגם הוא לא מזהה די וי די אחרים. לפעמים כאשר אני מאתחל את המחשב אז הכונן מצליח לקרוא את התוכן של הדיסק די וי די. חשבתי שהכונן תוצרת חברת "פיליפס" התקלקל אז קניתי חדש מתוצרת "teac" ואז הבעיה פשוט חזרה על עצמה. החלפתי את כבל הנתונים שמחבר את הכוננים ללוח האם בכבל חדש ,אבל הבעיה חוזרת על עצמה. האם יכול להיות שבקר הכוננים שבלוח התקלקל? האם עלי להחליף לוח אם? תודה רבה. ???
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך, עכשיו, החברה שקניתי ממנה התקינה לי את הווינדוס (הבאתי להם את המספר הסדורי של הווינדוס והם התקינו לי עם הדיסק שלהם). הבעיה עכשיו היא, כשאני נניח רוצה להתקין WMP 11 BETA \ IE 7, המחשב אומר לי שהווינדוס לא מקורי וכל הדברים האלה... מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה שזה מקורי? (להכניס את המספר הסידורי איפשהו?) תודה. עריכה: שחכתי לציין, המספר הסידורי שלי מתאים ל WIN XP HOME EDITION, ובדקתי במאפיינים שלי ויש לי PROFESSIONAL. הורדתי את התוכנה שנותנת להחליף את המספר בסידורי או לאמת אותו, ועכשיו זה אמר לי שזה לא מתאים לגירסה! >< אני חייב שתעזרו לי! ><
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום שלישי האחרון 24.6.06 בטח שמתם לב להפסקות החשמל המרובות שהיו באיזור השרון. בערב יום שלישי האחרון שיחקתי במחשב בערב שבחוץ מתחוללת סערה, הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה.. הדלקתי אותו עוד פעם והמשכתי לשחק וכעבור 10 דקות היה שוב הפסקת חשמל אבא שלי אמר לי להפסיק לשחק ולא הפעלתי אותו יותר באותו ערב. קמתי בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב ושמתי לב שהוא לא עובד. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ואין שום תגובה מצד המחשב, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה כנראה בגלל ההפסקות חשמל וכנראה נשרף הספק כוח, בצהריים הלכתי לקנות ספק חדש הגעתי הביתה חיברתי אותו וגיליתי שהמחשב עדיין לא מגיב, כדי לבדוק שאם הספק שהיה לי נשרף חיברתי אותו למחשב אחר וגיליתי שהוא עובד, הספק שחשבתי שנשרף עובד! , ואז החזרתי את הספק שקני…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המאוורר בכרטיס מסך של המחשב הישן שלי (RIVA TNT) עושה רעשים מטורפים.. אפשר להוריד אותו בשביל לנקות או שכמו שבמעבד יש משחה תרמית וצריך למרוח חדשה אם מורידים אותו (או כל סיבה אחרת שבגללה לא כדאי להוריד אותו ולהחזיר)?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
אחרי שהחלפתי את המאוורר במחשב הישן שלי, ניסיתי להפעיל אותו וראיתי שהמחשב לא נפתח. המחשב מקבל חשמל אך הוא לא שולח אות למסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס מסך, אז החלפתי את הכרטיס לכרטיס מסך תקין ממחשב אחר, ולא היה שינוי. בדקתי את הזכרון במחשב אחר, וגם הוא תקין. בעת הרכבת המאוורר החדש, היתה לי בעיה למקם את המאוורר והמשחה התרמית נמרחה קצת על המעבד גם מחוץ לליבה. האם יכול להיות שהמשחה התרמית היא הגורם לתקלה, ואם כן, האם זה הפיך?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שמבוסס על לוח אם Gigabyte 965 DS3, מעבד E6600 וזכרון ddr2 800 4-5-4-15 של OCZ. אתמול סיימתי להרכיב הכל וניסיתי להדליק את המחשב בפעם הראשונה. להפתעתי לא היה POST ואפילו לא ביפ של הרמקול. המאווררים פועלים ויש חשמל אבל לא מעבר לזה. ניתקתי את כל הרכיבים המשניים כמו DVD, דיסק קשיח וכ"ו וניסיתי שוב עם אותה תוצאה. ניסיתי כל פעם להוציא מודול זכרון אחד ועדיין הבעיה לא נפתרה. הבעיה היא כנראה באחד הרכיבים המרכזיים (זכרון, לוח או מעבד) כשהחשוד העיקרי הוא הזכרון. קראתי קצת באינטרנט ופה ושם אמרו שלזכרון הזה יש בעיות תאימות. במקרים מסויימים אנשים אמרו שהמתח שהוא צריך זה 2.0V והלוח נותן ב DEFAULT פחות מזה. אז המליצו להשיג זיכרון קטן שצורך פחות מתח, לעשות איתו POST ואז לשנות א…
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט, התקנתי דרייברים, עדכונים, מקודדים, כל מה שצריך. אני בא להפעיל סרט וכל מה שקורה זה 100 אחוז cpu על התהליך של המדיה פלייר והסרט לא פועל. חשבתי אולי זה הדרייבר של הכרטיס מסך, אז הסרתי אותו ואחרי זה הסרטים פעלו בלי שום בעיה. אבל אני לא יכול להסתדר בלי דרייבר כי נגיד שאני מוריד את דף האינטרנט למטה או למעלה, זה לוקח המון זמן, וחוץ מזה אני משחק בכמה משחקים. אז ניסיתי את כל סוגי הדרייברים של nvidia האפשריים, אף אחד מהם לא פתר את הבעיה. לפני הפירמוט זה לא קרה דרך אגב. למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
המחשב במפרט היום קבלתי אותו הרכבתי אותו המחשב עובד הביוס עובד אני מנסה להתקין ווינדוס - ובאמצע ההתקנה(כל פעם במקום אחר ) הוא עושה ריסט בביוס בטלתי את ה halt on לגמרי ועדיין הוא עושה ריסט המאווררים עובדים בסדר גמור , טמפ המעבד 39/40 גם אחרי ארבע נסיונות להתקין אם משהו יודע איך לבטל בביוס את הריסט לגמרי אשמח כי נראה לי שהמחשב בסדר גמור וסתם עושה ריסט עשיתי load optimaizad - לא עזר load fail safe - גם לא עזר יהודה. עריכה: למדתי מספר כשמתקינים ווינדוס צריך לבטל את האנטי ווירוס/הגנה כנגד שינויים בביוס חיפשתי בביוס ולא מצאתי את זה משהו יודע איך נקראת ההגדרה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הכרטיס ברשותי כבר כחצי שנה, מעודכן עם הדרייבר האחרון (הרשמי). עד היום הוא עבד בסדר גמור בלי תקלות. היום כששיחקתי FEAR המחשב נתקע לי והכרטיס נתקע על צליל מסויים, כאשר הפעלתי אותו מחדש המחשב הודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה (Multimedia). הסרתי את הדרייבר עם Driver Cleaner, וידאתי שהכרטיס יושב כמו שצריך בסלוט הPCI הפעלתי מחדש, הוא זיהה לי את הכרטיס.. והתקנתי את הדרייבר שוב, היה נדמה שהכל עובד כשורה עד שהפעלתי WINAMP שמתי שיר ואחרי כמה שניות הכרטיס שוב נתקע לי עם רעש מעצבן ברקע, כשניסיתי להחליף שיר זה לא עזר (המחשב עצמו לא נתקע). ברגע שהפעלתי את המחשב מחדש, הוא שוב הודיע לי שנמצאה חומרה חדשה (Multimedia), אלא שהפעם גם התקנת הדרייבר לא עזרה, הוא פשוט כל פעם מחדש מודיע לי על כך שנמ…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקיי והנה הדרייברים שיש בשביל הלוח אם שלי http://www.abit-usa.com/downloads/driver/drivers.php?category=2&subcategory=211&model=278&product_name=AN8+Ultra עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן של msi מהמחשב הישן, ואני רוצה לעשות לא עידכון ביוס, אז ככה כתוב בביוס החדש של הלוח את השיטה לעדכן והם אמרו את זה : WARNING!!!!! DON'T FLASH FROM A FLOPPY DISK!!!! DON'T FLASH WHEN YOUR SYSTEM IS RUNNING FINE!!!! DON'T FLASH IF YOU DON'T KNOW WHAT YOU ARE DOING!!!! אני הבנתי אותם סבבה, אז היה כתוב גם שזה הדרך היחידה לעשות: 7. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> awdfl783m BIOS file (to save or not to save old BIOS is the users decision) שוב אני הבנתי אותם הם אומרים להעביר את הביוס לאיזה שהוא תיקיה בC אז הם אמרו ליצור דיסק הפעלה של ms dos ואני עשתי הכל טוב ויפה אני מריץ תמחשב ואז רוש…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנגן iriver t10 המחשב שלי מזהה את הנגן אבל לא מצליח להתקין אותו. בדקתי את המכשיר גם במחשב של חבר ואצלו המחשב מזהה ומיד מציג את הכונן פלאש שאליו אפשר להעביר את הקבצים...פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את העותק שלו של הוינדוס, אבל עדיין הנגן לא מזוהה... חבר אחר אמר לי שגם אצלו המחשב לא מזהה נגנים בכלל...יכול להיות שצריך לעדכן את הדרייברים של הלוח אם?? (הלוח שלי הוא GA-K8NF-9) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX וביג טיפון עליו. המעבד רוקד בלי להתאמץ וכל מאייה קופץ מ32% ל77% ל88% ל97% חוזר ל33& ממש כל שנייה, אחרי ריסט ובלי לפתוח כלום כלום. מה הבעיה? אני בודק במנהל המשימות של WIndows והוא מראה לי בשימוש ב. CPU
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום אחרי שהופיע לי מסך כחולה הי רשום שהקובץ win32k.sys עושה לי תבעיה! מה אפשר לעשות מזה אומר וכו'? זה קשור לזה שאני באוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי ת'כרטיס שלי היום ( X1900XT ) אבל אני לא יודע איך לחבר אותו לספק כוח... איך אני אמור לחבר אותו ? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-