תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש ואת במחשב הישן חברתי לו את הכרטיס מסך ודיסק קשיח למחשב של אישי של אבא שלי כי החומרה שם יותר חזקה . הבעיה שאני בא לעשות התקנת windows 10 לצורך הענין דרך usb ובזמן הטעינה שהוא מגיע להתקנה יש את המסך הזה בדקתי במחשב החדש אם זו בעיה של ההתקנה אבל עובד כמו שצריך, הוא צריך לפתוח לי תמונה כמו שזו למטה אבל פה הוא עוצר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלפטופ הישן הבא Aspire 5755G - https://laptop.bg/system/pdfs/343/original/as5755G_spec_v1-1-1.pdf הוא נפל ונשברו קצת הפלסטיקים ומאז בקושי סוחב והדיסק הקשיח משמיע טקטוקים אני רוצה להחליף אותו לדיסק solid state. איזה דיסק קשיח יתאים לו? יש דגם\סוג\spec מסוים כדי שאדע איך לחפש דיסק מתאים? הנפח לא כזה חשוב. גם לא התקציב. תודה
-
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, שלשום התחילה לי בעיה במחשב - הוא מבצע אתחול כל מס' שניות. מיותר לציין ששום דבר לא מצליח להופיע על המסך. כמו כן, לוח האם אינו מצפצף כלל בהפעלה. בצעתי מס' בדיקות עד עתה: בדקתי אם הספק עובד עצמאית בצורה תקינה והוא אכן מגיב יפה ולא נכבה כשהוא אינו מחובר ללוח האם, לאחר שחיברתי את הספק בחזרה למחשב, ניתקתי את החיבורים לדיסקים הקשיחים ולכ. מסך והשארתי את החיבור ללוח האם בלבד - התופעה עדיין ממשיכה, הוצאתי את כרטיסי הזכרון מלוח האם - לוח האם מתחיל לצפצף מס' צפצופים ברציפות (מה שמעיד, לכאורה, שהוא תקין), אך המחשב ממשיך לבצע אתחולים חוזרים כל 5 שניות, הסרתי את המאוורר, ניקיתי את המעבד ואת התושבת של צלעות הקירור, חיברתי הכל בחזרה למקום (לאחר שמרחתי משחה טרמית) והתופעה עדיין מ…
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי את הצורב דיוידי הנ"ל כבר 7 חודשים בערך. הוא הפסיק לקרוא תקליטורים רגילים וגם תקליטורים בפורמט דיוידי. מה שמוזר זה שהוא עדיין מצליח לצרוב על דיסקים מסויימים. אני לא יודע מה לעשות. ניסיתי לעדכן קושחה, זה גם לא עזר. ניסיתי להכניס את הדיסק של באטלפילד 2 והוא לא קורא את הדיסק בעוד שבמחשב אחר בבית שלי הדיסק נקרא בצורה טובה. מה לעשות? תודה, שי.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה לפתע שמתי לב שהצורב שלי שהוא דיי חדש לא קורא דיסקים של DVD יותר רק דיסקים של CD רגילים למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי אולי מישהו יכול לעזור לי.. כל וידיאו שאני מריץ באינטרנט הוא מתחיל עם סוג של פיקסלים כאלה שחורים הנה תמונה: http://joxi.ru/12MjwlJhB4j0AJ http://joxi.ru/Rmzk7NdTPWy52O
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן מצב בטוח המחשב עובד רגיל עם חיבור לאינטרנט והכל . מדובר על Windows 7 -- 32X במצב NORMAL MODE המחשב עובד ל 10-15 דקות ונתקע. אם אני מבטל את הדרייבר של כרטיס המסך אז לפעמים אחרי חצי שעה או שעה עבודה הוא קופא . ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך והצ'יפ סט במחשב וזה עזר למשוך עבודה של עוד דקות בודדות . הרצתי את כל הבדיקות האפריות ( ווירוסים , רג'יסטרי , איחוי דיסקים ) הכל וזה לא עזר . ניסיתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש אבל גם אחרי הפירמוט חזרה הבעיה . למישהו יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אבי ואחותי יש בעיה רצינית: כאשר מדליקים את המחשב יש סמל של windows הכל כרגיל עד שרואים מסך כחול (כן כן בחזרה למסכים הכחולים) עוד לפני שהמערכת עלתה (גם לא ניתן לעושת צילום מסך דרך המקלדת),שם כתוב את הדבר הבא: unmountable_boot_volume והמון מללל מתחת שאומר לנתק כל חומרה חדשה ולהיכנס לביום ולבחור מבין האפשרויות איזה מן הדברים יעלה קודם(כונן קשיחכונן דיסקטים,כונן דיסקים.). ואחרי שהמסך הכחול עולה אי אפשר לכבות את המחשב,זאת אומרת אפשר,המאוורר מפסקי לפעול והדיסק הקשיח וכל מה שעושה רעש אבל הנורית הראשית של המחשב ממשיכה לפעול וניתן לכבותה רק אם מדליקים מחדש ומכבים לפני שמסך הכחול עולה. אני ממש לא יודע מה הסיבה לבעיה אבל אני יודע שלאחרונה אני ניתקתי פעמיים את המקדלת והחזרתי…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה ה HD שלי בנייד הודיע שיש לו בעיה ב SMART מבקש לגבות ולהחליף ואמר ללחוץ F1 להמשך כשאני לוחץ לא קורה כלום. אם אני מוציא את ה HD ומחבר ל IDE TO USB ADAPTER אני מצליח לראות את החומר דיסק נוסף ששמתי במקום נותן את אותה בעיה אני לא מצליח להבין את זה ? האים יתכן שהדיסק יעבוד עם המתאם אבל לא יהיה אפשרי להשתמש בו בתוך הנייד?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם טמפרטורה כזו של לוח האם (הגיעה אף ל-115), ושל שאר הרכיבים תקינה? תמונת המצב הזו נלקחה בזמן משחק, אבל לוח האם היה בטמפרטורה כזו גם בלי לשחק. הלילה גם התקבלה הודעת שגיאה של CPU Over Temperature בעת Boot אחרי שהמחשב נתקע. האם יש רעיונות מה צריך לבדוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קצת מוזרה המחשב שלי דלוק בדרך כלל כל השבוע ואז אני מכבה אותו לגמרי ומנתק אותו מהחשמל כשאני מחבר אותו בחזרה לחשמל הוא לא נידלק בכלל רק לאחר כמה שעות אני מנסה שוב ואז הוא כן נידלק אבל מיד אי אפשר להדליק אותו . יש לי ספק טוב enermax 620
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה, כל פעם שאני משחק משחק אחרי איזה חמש עד עשר דקות פתאום המשחק נסגר בלי שום הודעה וחוזר לחלונות.... אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, יש לי כרטיס msi gforce3 ti200 128mb, הוא ממש חדש ולא יכול להיות שהוא לא יריץ את המשחקים. עכשיו שחקתי בwarcraft3 וכרגיל נסגר באמצע המשחק אבל ראיתי שהמשחק יצר דו"ח שגיאות, הקובץ מצורף להודעה. מקווה מאוד שתוכלו לעזור, בתודה מראש! ------------------------------------------------------ דו"ח שגיאות WarCraft3 =============== ============================================================================== Warcraft III (build 4448) Exe: C:\WARCRAFT3\WAR3.EXE Time: Jun 23, 2002 3:41:24.000 PM User: ירמי אופנהיים Computer: YIRMI ----…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי זיכרונות CORSAIR 2*512MB DDR 550MHZ 4400C25 לפי הוראות יצרן הם עושים 2.5-4-4-8 על 2.8 מתח הכל טוב ויפה בM טסט הכל עובד כמו שעון אבל בפועל יש לי ריסטים לפעמים בדקתי בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה הלכתי והוספתי מתח {יש לי קירור רציני לזכרונות } עד שהגעתי ל3 המחשב יציב לאורך שעה ב3.1 המחשב החזיק לי 3 שעות כרגע אני בודק על 3.2 מה שמסקרן אותי לדעת זה את שורש הבעיה מה הגורם לבעיה מה אני צריך להחליף . תודה מראש לכל העוזרים אחלה פורום עים אחלה אנשים דרך אגב זה לא המעבד כשה אני עושה לו בדיקה לבד הכל תקין
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ניסיתי לערוך חיפוש לMINIDUMP ולא מצאתי, כל שמצאתי היה הUSER.DMP של הדוקטור ווטסון, אבל לפי התאריך הוא די ישן.... איך מחזירים עטרה ליושנה וגורמים לו לשמור דומפ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182. תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט. החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לפטופ קנית לא מזמן ASUS N551JK. מנסה לחבר אותו למסך של SAMSUNG HDTV - HD READY מקסימום רזולוציה שלו זה 1080 i... בHDMI TO HDMI. והתמונה של המחשב גדולה על המסך ולא משנה כמה שיחקתי ברזולוציה ובהגדרות מסך לא הצלחתי לסדר את זה... ואין לי אפשרויו תשל OVER SCAN או JUST SCREENץץץ אשמח לעזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מבביוס מפני שבביוס הוא מופעל על x4 וחוץ מלהתקין את הדריברים של הצ'יפסט כי זה דפוק את המחשב ישנה דרך לגרום לו לפעול?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשתף מדפסות בבית ולא מצליח יש לי בבית מחשב ראשי שאליו מחובר ראוטר + מודם, יש AP(שמגדיל את הטווח של הראוטר) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית ל AP. על המחשב הנייח השני שמחבור אלחוטית מחוברות 2 מדפסות שאני רוצה לשתף אותם ברשת אבל אני לא מצליח המחשבים עצמם מחוברים ל HOMEGROUP והקבצים משותפים בנינהם והכל עובד בסדר חוץ משיתוף המדפסות. http://puu.sh/MGhz (תרשים של המחשבים) אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה בכונן שלי! אתמול הכנסתי דיסק והכל עבד (דיסק תמונות) ראיתי את התמונות ואז הוצאתי את הדיסק וניסיתי להכניס עוד דיסק תמונות והכונן לא עבד! הוא לא קולט שיש דיסק בתוך הכונן אבל אני כן רואה את הכונן ב"מחשב שלי" ניסיתי עוד כמה דיסקים אבל גם לא עבד! מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-