תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי ביוס של American Megatrends, Inc ומדי פעם כשאני מאתחל את המחשב (לא תמיד) מופיעה לי ההודעה הזו: "3rd Master Hard Disk Error. F1 to resume" כשאני לוחץ על F1 מופיעה לי ההודעה הבאה: "Reboot and select proper boot device or insert boot media selected boot device in and press a key" ומהרגע הזה אני לא יכול להמשיך, אלא רק כאשר אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו. אתחול לא עוזר וגורם להודעה להופיע מחדש. אני יודע שזה קשור להגדרות עדיפות ב-boot, אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות שם. נכנסתי לאתר של חברת הביוס ומצאתי PDF שכתובות בו כל השגיאות הקיימות והסברים. הנה ההסבר: "3rd Master Hard Disk Error: The IDE/ATAPI device configured as Master in the 3rd ID…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב חדש (ENERMAX MODU82+ 425W) עם לוח אם ישן (P35) שנכבה כל פעם שנוגעים בו- למשל אני מכניס USB בצורה רגילה - בום נכבה... לעומת זאת אם אני מכניס USB מהכניסה הקדמית הכל בסדר... נגיד אני מכניס מחבר של העכבר או המקלדת (PS2) בום נכבה. עכשיו הבעיה המרכזית היא - שיש לו מעין מנגנון השהייה לדבר הזה יהיה מה שיהיה.... זתומרת אני מכניס מוציא תכבל של החשמל 30 פעם לוחץ על הכפתור של הPOWER 200 פעם, מנסה לקצר בPOWER SWITCH של הלוח אם עם מברג לוחץ ריסט מכבה מדליק את הספק בכפתור שלו 200 אלף פעם לוחץץ לוחץ וכלום לא מגיב. עד ש- אני מוציא את הכבל חשמל החוצה לאיזה 10-20 דקות מחזיר אותו והופס איזה קסם זה פועל! WTF IS GOING ON OVER HERE?!?!!??!? הסבר רציונאלי לתופעה המרגיזה הזאת!?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות את המחשב כל פעם הוא מגיע למצב טעינה של הוינדוס ועושה פתאום ריסט העלתי אותו בSAFE MOD הרצתי אנטי וירוס וזה עדין עושה מה הבעיה? תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחשב, מתוחזק. לפני שבוע הוא לא נדלק- כלומר לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת נכבה כליל בפתאומיות לאחר שניקיתי את הספק מאבק- עבד מספק ימים ברצף, בבדיקת חום- הכל נראה תקין. היום שוב לא עולה כמו שצריך (היה הפסקת חשמל, יש לי ups... ) או תוך כדי עליה נכבה ואני צריך להדליק אותו שוב, או לאחר מספר דקות שהמערכת עובדת. הלוח אם נראה תקין , גם שהמחשב נכבה- עדיין מקבל זרם חשמל,פירקתי כרטיס מסך, כוננים חיצוניים - עדיין נכבה לאחר שניות עד מספר מועט של דקות. כרגע אני נוטה להאמין שהבעיה בספק (750w)...אבל הוא בן 5-4 שנים.... רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי המון המון בעיות עם המחשב הישן יותר שלי (מעבד 1200 , כרטיס מסך GFORCE 4 , זיכרון 512 ) בחודשיים האחרונים יותר מ80% מהפעמים שאני מדליק אותו הוא עושה ציפצופים מוזרים והמסך נשאר מכובה ואז הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב זה קורה ושוב ושוב עד שאני מכבה אותו , ואז אחרי כמה פעמים שאני מבה ומדליק , הציפצופים מפסיקים והמסך נדלק רק שאז הוא רושם לי שהוא לא מזהה תמקלדת (בחיבור עגול) אז אני מפעיל מחדש שוב ואז אחרי כמה פעמים הוא מזהה תמקלדת ( בלי שבכלל שיניתי משהו בחיבורים רק עשיתי ריסטרט) ואז הוא לא מזהה תעכבר (גם בחיבור עיגול וגם בUSB ) אבל המקלדת עובדת אז אני פשוט לוחץ ENTER וממשיך , ואז אני מגיע לשלב שהוא טוען תווינדוס עם הלוגו ששם הוא גם לפעמים ושוב פעם אחרי מספר פעמים של ריסטרטי…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט. כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300. מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך. מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP עם ווינדוס 10 ופתאום אין חיבורי רשת לא וויפי או חוטי ראיתי אפילו שהאייקון של המחשב למטה איפה שהאייקונים עם החיבור נעלם לחלוטין וכשאני נכנס דרך המסך התראות לרשת הוא מראה לי רק מצב טיסה בלי שום אפשרות לחפש רשת ניסיתי להתקין דרייברים לא צלח בנוסף כשאני נכנס לחיבורי רשת התיקייה ריקה אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול הרכבתי לי את ה (Abit NF7-S(nforce2 ואת ה GF4MX440. עכשיו שני הדרייברים יוצרים הרבה אפשרויות נוספות ב control panel, אבל כולם בעברית!!! איך משנים את זה? :
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה. משתמשת בווינדוס ויסטה 32 ביט. הדלקתי את את המחשב והופיע לי מסך שחור עם הודעה: windows boot manager windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. insert your windows installation disc and restart your computer. 2. choose your language settings and then click "next" 3. click "repair your computer". if you do not have this disc contact your system adminstartor for assistance. file:/windows/system32/drivers/aswbidshx.sys status: 0xc0000098 info: windows failed to load because a critical system drive…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיית מסך כחול. זה הורג אותי עכשיו ניסיתי עם התוכנה שבודקת זיכרון, זה עשה משהו על הדיסקט, ואז כתוב לעשות REBOOT... מה זה אומר ? חוץ מזה לא הבנתי הרבה מהמדריך של הניתח קבצי דאמפ. :-X יש מצב אנייעלה אותם בזיפ ומישהו ינתח אותם בישבילי ? תודה מראש לכל העוזרים אני פשוט משתגע מזה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף ספק כוח לאחד שיכול לספק 350 WATT או 400 WATT האם זה יכול לשרוף לי את המחשב? או שאפשר לשים אותו על כל מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה הדבר הזה במנהל ההתקנים הוא מופיע כסימן שאלה והוא לא מוצא דרייבר לזה ??? אני לא יודע מה לעשות אני מתחרפן מזה אם מישהו יודע מה זה הדבר הזה..ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד וזה מה שרשום במיקום אם זה יעזור לכם לדעת מה זה הדבר הזה: PCI Slot 4 (??אפיק PCI 2, התקן 2, פונקציה 0) תודה לעוזרים , LeftRight.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מחשב שהרכבתי ושמתי לאמא בסלון עבד סבבה, עד שהיום בבוקר קמתי עם הנגאובר מטורף ואמא שלי שוב מתבכיינת שלא עובד המחשב. יצאתי לסלון לראות מה קרה, מסתבר שהיא החליטה להזיז אותו. לא יודע מה היא עשתה לו אבל הוא הפסיק לעבוד. כשמפעילים אותו הוא עושה ביפ ארוך עוצר לשניה, ואז שוב וככה שנתיים. ולא עולה כלום על הTV. יש רעיונות? נ.ב. הדגם של הלוח אם: MSI PM8M-V H http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=205&maincat_no=1 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון? כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+ וredaon 9600 xt ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי דיסק און כי של סנדיסק כרוזר. בדיסק און קי הזה גבתי קצת מידע מהמחשב וזה מתוך 16 מקום יש 3 פנוי. עכשיו כשני מכנס אותו למכשיר של מערכת הקולנוע הביתית , זה לא נכנס לי לסרטים ואומר שאין שם סרטים. (יש תקיה של הגיבוי מהמחשב וסרט אחד) למה זה קורה? האם יש קשר לתקית הגיבוי? הדיסק און קי עבר אתחול וואז החזרתי את תקית הגיבוי וגם זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-