תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
היי המחשב שלי אצלי כבר קרוב לשנתיים לפני כמה זמן עברתי לווינדוס 8 ומאז הדרייבר קורס לי ללא סיבה נראית לעין הכרטיס מסך שלי הוא GTX560 TI OC של גיגהבייט והדרייבר מעודכן 320.49 מערכת ההפעלה מעודכנת גם היא ניסיתי להתקין הדרייבר מחדש אבל זה לא עזר הוא לא קורס בעומס אלא סתם באמצע סרט או גלישה כול הזמן הזה שהמחשב אצלי לא הייתה לי הבעיה הזאת תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה. משתמשת בווינדוס ויסטה 32 ביט. הדלקתי את את המחשב והופיע לי מסך שחור עם הודעה: windows boot manager windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. insert your windows installation disc and restart your computer. 2. choose your language settings and then click "next" 3. click "repair your computer". if you do not have this disc contact your system adminstartor for assistance. file:/windows/system32/drivers/aswbidshx.sys status: 0xc0000098 info: windows failed to load because a critical system drive…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי יש לי בעיית מסך כחול. זה הורג אותי עכשיו ניסיתי עם התוכנה שבודקת זיכרון, זה עשה משהו על הדיסקט, ואז כתוב לעשות REBOOT... מה זה אומר ? חוץ מזה לא הבנתי הרבה מהמדריך של הניתח קבצי דאמפ. :-X יש מצב אנייעלה אותם בזיפ ומישהו ינתח אותם בישבילי ? תודה מראש לכל העוזרים אני פשוט משתגע מזה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז (TMS S1). לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר שאולי נתקע וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה? מצרף תרשים שהוא בגדר יצירת אומנות, לא פחות להמחשת המקום שעליו אני מדבר.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף ספק כוח לאחד שיכול לספק 350 WATT או 400 WATT האם זה יכול לשרוף לי את המחשב? או שאפשר לשים אותו על כל מחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אין לי מושג מה זה הדבר הזה במנהל ההתקנים הוא מופיע כסימן שאלה והוא לא מוצא דרייבר לזה ??? אני לא יודע מה לעשות אני מתחרפן מזה אם מישהו יודע מה זה הדבר הזה..ויוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד וזה מה שרשום במיקום אם זה יעזור לכם לדעת מה זה הדבר הזה: PCI Slot 4 (??אפיק PCI 2, התקן 2, פונקציה 0) תודה לעוזרים , LeftRight.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי לנובו E530 ללא מערכת הפעלה. התקנתי ווין 7 במחיצה חדשה (יש שם איזו מחיצת דוס שמגיעה עם המחשב ואי אפשר להתקין עליה את מערכת ההפעלה). הבעיה היא שווינדוז לא מזהה שום חומרה במחשב (נותנת מסך גנרי, לא מזהה את מתאמי התקשורת ולכן אין רשת), וגם כל ההוט קיז לא עובדים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי אולי עשרה ספקי מחשב ישנים ג'נרי שפורקו ממחשבים מחדר מחשבים בבית ספרי הקודם, אחת הסיבות שהעיפו אותי ... סתם, סתם !!!! הבעיה עם הספקים האלה היא שהם צריכים להיות מחוברים ללוחות אם כדי לפעול, יש לי לוח אם לחבר אבל זה סתם מסורבל... אם יש מיש'ו שיש לו פתרון שיכול לעזור לי בבעיה זאת ?!?! ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מחשב שהרכבתי ושמתי לאמא בסלון עבד סבבה, עד שהיום בבוקר קמתי עם הנגאובר מטורף ואמא שלי שוב מתבכיינת שלא עובד המחשב. יצאתי לסלון לראות מה קרה, מסתבר שהיא החליטה להזיז אותו. לא יודע מה היא עשתה לו אבל הוא הפסיק לעבוד. כשמפעילים אותו הוא עושה ביפ ארוך עוצר לשניה, ואז שוב וככה שנתיים. ולא עולה כלום על הTV. יש רעיונות? נ.ב. הדגם של הלוח אם: MSI PM8M-V H http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=205&maincat_no=1 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון? כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+ וredaon 9600 xt ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, לא מזמן קניתי HDD חדש תוצרת WD והרכבתי אותו על מחשב הP3 450MHZ הBIOS שלי כנראה ישן ולא מזהה לי את הHDD, אני בכל זאת השארתי את הHDD וקיוויתי שה WIN_XP יזהה אותו ובאמת בלי שום בעיות הוא זיהה לי אותו. לא מזמן שיניתי פיזית את מיקום הHDD על ה IDE (לא זוכר איך הייתה התצורה הקודמת) ומאז הWIN לא מזהה לי אותו ורק לאחר שאני מבצע זיהוי חומרה חדשה הוא מוצא לי את הHDD ומתקין לי אותו, בכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לבצע את הפעולה הזאתי על מנת שהמחשב יזהה לי את הHDD. אני מאמין שיש דרך פשוטה יותר (עידכון IDE או BIOS או HDD) אבל כל מה שאני עשיתי לא עזר - אולי בגלל שאני גם לא יודע בבקשה עיזרו לי,כי זה מעצבן!!!! תודה מראש גל.
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי דיסק און כי של סנדיסק כרוזר. בדיסק און קי הזה גבתי קצת מידע מהמחשב וזה מתוך 16 מקום יש 3 פנוי. עכשיו כשני מכנס אותו למכשיר של מערכת הקולנוע הביתית , זה לא נכנס לי לסרטים ואומר שאין שם סרטים. (יש תקיה של הגיבוי מהמחשב וסרט אחד) למה זה קורה? האם יש קשר לתקית הגיבוי? הדיסק און קי עבר אתחול וואז החזרתי את תקית הגיבוי וגם זה לא עזר. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חברים הדלקתי את המחשב ופתאום אני שומע רעשים של ציפצופים..... ניכנסתי לתוכנה ליראות מה קורה ואני רואה שהמתח למעבד קופץ כול שניה... איך אני מייצב אותו?[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק חיצוני נייד של WD מדגם my passport 2.5. עד עתה, כל פעם כשחיברתי אותו היו מופיעים חלון ההפעלה האוטומטית ואייקון של הדיסק בחלון my computer. כעת, משום מה, לא זה ולא זה קורים. כדי לראות את תוכן הדיסק, אני פותח את devices and printers, שם אני רואה את הדיסק, לוחץ קליק ימני ובוחר browse. דאבל-קליק לא פותח את תוכן הדיסק. DOK של סנדיסק עובד בלי שום בעיה ואייקון שלו נראה בחלון my computer. אני עובד עם מחשב נייד של לנובו מדגם B570e. נא עזרתכם, אופיר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים החלפתי מעבד במחשב והחזרתי את הקירור שלו בצורה לא כל כך תקינה (בדיעבד). זה היה מציג לי בהפעלת המחשב הודעות של התחממות CPU ומאוורר CPU תקול, אבל בסופו של דבר מעלה את המחשב. אתמול קרסה המערכת ומסתבר שגם נמחקה מערכת ההפעלה - אין לי מושג איך, לא הייתי על המחשב בכלל. איך פתרתי בינתיים? בחרתי באפשרות IGNORE בביוס ואז התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. שאלות שלי רציתי לדעת האם המאוורר של המעבד אכן תקול לחלוטין ואיך אני יכול לבדוק את זה? האם יש באמת קשר בין הבעיות שתארתי לאיבוד מערכת ההפעלה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה XP זיהה לי את המאקסטור ATA133 כ ATA100 לפני העדכון, אחריו הוא זיהה אותו כ ATA33! לא להוריד!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשנו מחשב נייד חדש של ASUS לפני כשלושה חודשים. ויש לו תקלה מוזרה, המסך כבה לפתע גם בשעת עבודה על המחשב, גם כשהוא מחובר למטען וגם כשהוא לא מחובר לחשמל. גם עם אחוזי סוללה נמוכים או גבוהים (בדקנו את כל האפשרויות.). *המסך כבה, אך המחשב נשאר דולק (מקלדת נשארת מוארת, נורת CPU דולקת וכו') - המחשב נכנס למעבדה לפני כמה ימים, שמה עדכנו את מערכת הפעלה וכל הרכיבים התוכנתיים והחומרתיים, הריצו את המחשב 24 שעות והכל היה תקין לטענתם. אך באותו היום שהוצאנו את המחשב מהמעבדה, המסך שוב נכבה באמצע עבודה. באתי לשאול כאן, כי ASUS לא מתכוונים לעזור ושולחים שוב למעבדה לבדיקה (שאני בטוח שלא יצליחו לפתור, וסתם יבצעו שוב עדכונים ואיפוס). מה לדעתכם הבעיה ?, כי אני מאמין שבמעבד…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי! יש לי מחשב די ישן, פנטיום 4, 768MB RAM, רץ על XP הלך לי כבר ספק כוח אחד. בזמן האחרון המחשב מאתחל את עצמו באופן אקראי. לא משהוט מאוד תדיר בממוצע פעם בכמה שעות ספר הכוח ממש רותח כשזה קורה למישהו יש מושג האם יש קשר, וכיצד אפשר למנוע מהספק להתחמם כ"כ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד compaq presario 1700 בלי cdrom ואין עליו מערכת הפעלה עובדת. איך אני יכול להתקין מערכת הפעלה?(לא משנה איזה) אפשר להתקין עם mp4 שעליו אני ישים את הקבצים למשל של הוינדוס ואז איכשהו עם דיסקט אתחול לעשות boot לusb ?אם כן איך? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 שפועלים ב 1T כמובן אני רוצה להרחיב ל 1024, והאפשרות היחידה שלי היא עוד 2 סטיקים של 256. מה שאומר- 2T. מה יהיה ההבדל אחרי ההרחבה? ומה ההבדל בין 1024 של 1T ל 2T? יש הצעות/המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ...אם אני מפעיל תמחשב הוא פועל אחרי כמה שניות מקסימום דקה הוא פשוט מכבה עצמו?? יש מצב זה הספק כח ??
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-