תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעיצה דחופה. קניתי לפני שבוע מחשב חדש, עם המפרט הבא: מעבד קונרו 6300, 1024 מגה זיכרון של PQI, לוח אם של ASUS, כרטיס מסך של ראידון. התקנתי חלונות XP עם SP2 ואחרי ההתקנה התקנתי דרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, כרטיס מסך, מסך, וכו'. היום, המחשב קרס פעמיים, עם הודעת השגיאה הבאה: BUGCODE_USB_DRIVER beginning to dump physical memory physical memory dump complete ... חשבתי שזה כרטיס המסך, אבל מבדיקה ברשת עולה החשד כי מדובר ב - USB. הדבר היחידי שמחובר שם זה מודם ADSL שעבד מצויין במחשב הקודם, גם שם עם חלונות XP ו - SP2. הבנתי שיכול להיות שמדובר בדרייבר לא מתאים או משהו כזה, אבל עכשיו ראיתי גם אפשרות שזה הזיכרון או הזיכרון L2 של המעבד. מישהו מכיר את זה ? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! הרכבתי מחשב חדש מעבד I5 לוח ג'יגהבייט H67M כרטיס מסך חזק של GAINWARO GTX560 1024M 2ג'יגה זיכרון ספק ג'נרי המאווררים עובדים אך מסך שחור. בכרטיס ONBORD המחשב עובד וקיימת תצוגה. 1) האם זה קשור לספק? 2) קיימות בכרטיס 2 כניסות לתקע חשמל אחד המאוורר של הכרטיס מסך עובד ואילו על השני המאוורר לא עובד? אשמח לשמוע פתרונות המחשב חדש! המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש או יותר נכון חלקים והרכבתי הכל לפי ההוראות. כשניסיתי לחבר את המחשב לחשמל ולהדליק הוא נדלק לחצי שניה (כמה מאווררים התחילו להסתובב וכמה לדים נדלקו) ונכבה מיידית אני מצליח לחזור על התופעה הזאת רק אם אני מוציא את הכבל של החשמל מהספק מכבה אותו מחכה קצת ואז מחזיר ומדליק אחרת הוא פשוט לא מגיב. הספק והלוח אם חדשים , אני מניח שיכול להיות שאחד מהם תקול... הספק הוא corsair 450w vx והלוח אם הוא asus p5q pro. אני יודע שהחיבורים החשובים מבחינת החשמל הם ה-24 וה-8 פינים שיוצאים מהספק ללוח אם. ניסיתי גם לבצע קיצור כמו שמופיע במדריך לבדיקת הספק אבל הוא לא הגיב (ניתקתי רק את ה-24 מהלוח אם וניסיתי את זה.. ) אני לא יודע אם זה אומר שהספק לא טוב כי בכל זאת קיבלתי מתח …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות) בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שבניתי. אולי איזה אופציה בביוס דלוקה. אני מכבה אותו ולאחר זמן מה אני מוצא אותו דלוק המפרט: MSI Z97 Gaming 5 Intel I5 4690K Kingston HyperX 8GB Samsung 840 128GB SSD Seagate Baracuda 7400.14 1TB X2 Raid 0 AMD Radeon 7950 GPU Seasonic 750W PSU Windows 8.1 OS
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב לאבא שלי, ואני מנסה להפעיל אותו בלי הצלחה. הרכבתי אותו לבד (לא המחשב הראשון ולא השני שאני מרכיב), והתחלתי מקונפיגורציה בסיסית בלבד - זיכרון אחד, כרטיס מסך והכפתור של ההדלקה. המחשב נדלק, אבל מראה מסך של גיגהבייט (לוח אם) עם אפשרויות כניסה לביוס וכו', אבל לא ממשיך משם לעשות כלום, והמקלדת לא מגיבה לכלום (גם לא מדליקה נוריות בלחיצה על num lock וכו'). כשאני מפעיל אותו בלי זיכרון או מעבד הוא מצפצף. ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. ניסיתי להוציא את הבטריה של הביוס, לא עזר. ניסיתי עם מקלדת אחרת (גם USB וגם PS2), לא עזר. ניסיתי להוסיף התקנים (CDROM, הרדיסק, עכבר), לא עזר. אני מתחיל לחשוב בכיוון של בעיית חומרה בלוח אם, אבל אין לי איך לבדוק את זה (אין לי עוד לוח בסוקט …
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שבועיים בערך (XP 1800 , GBVRXP , 256 DDR , GF4) עד עכשיו הכל עבד חלק אתמול בלילה התקנתי הרבה תוכנות יחסית (אבל לא עשיתי שום שינויים בחומרה): התקנתי WEBSHOTS, ADOBE AFTER EFFECTS, ADOBE ACROBAT וזהוא . עכשיו המצב הוא כזה: שהמערכת הפעלה עולה ( WIN2000) היא נתקעת על המסך פתיחה לפחות 10 (!) דקות, סאונד אין בכלל, ואחרי כל פעולה מסוימת המחשב נהיה נורא נורא איטי (העכבר זז נורא נורא לאט) [glow=red, 2, 300]למישהוא יש רעיון ??? ??? ???[/glow]
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב I7 6700k Z170 hd3p Hyper-x 2x8 2400 Antec 500w ביום הראשון של ההפעלה הכל עבר כולל הוינדואוס אחרי שלושה ימים כנראה הופעל fast boot מתוך המערכת, המחשב כשל ונפל, נתן לי להיכנס לביןס לסדר את ההגדרות, אחרי שנכנסתי והגדרתי מחדש הוא נפל שוב ושוב ושוב בלופ אין סופי, אחרי שחיפשתי מידע באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הלוחות האלה ו2400mhz זכרונות שבאים און קלוק מהיצרן ולא 2133 אז הלכתי לksp ובאמת הם החליפו לי את המוצר ל2133 גם אחרי הכל עדיין לא עולה ההתקנה של הוינדואוס, לעשות סדר בדברים הגדרתי את הביוס בכל צורה אפשרית, איפסתי אותו שלושה פעמים דרך הcmos ניסיתי להתקין 3 מערכות הפעלה שונות win7 win 10 ופנדורה. ניסיתי לחבר זכרונות בכל הבלוטי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ללא הארדיסק) לאחר שהקודם קרס. השארתי את ההארדיסק הישן (IDE)כי יש לי עליו דברים נחוצים. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אך המחשב נכבה. גם כאשר הוא מנסה לעלות את הווינדוס המחשב נכבה מייד. האם זה יכול להיות הטמפרטורה של המעבד ? AMD X2 5200 בביוס הוא רושם שהטמפ' היא כ-80 מעלות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי חברים.. אחרי חצי שעה פחות או יותר של משחק המחשב מרסט את עצמו. עשיתי בדיקה דרך OCCT cpu כמה שעות יצא תקין CPU LINPACK גם הכל תקין ברגע שעשיתי בדיקה ל POWERSUPPLY והוא עבר גם לכרטיס מסך אחרי 2 דק נכבה. הכרטיס מסך הוא r9 280X tri-x vapor הוא מגיע לאיזור ה 75-77 מעלות ופשוט מרסט את המחשב. TMPIN0)2( מגיע ל75-77 מעלות. איך אפשר להיות בטוח מה הבעיה? עם זה בספק כוח 750W או בכרטיס מסך? כל החלקים עדיין באחריות. תודה! עריכה******** עכשיו עושה בדיקה ב furmark מגיע עד 83 מעלות מקסימום כרגע עם 76 אחוז מאווררים. עדיין לא עשה ריסט אלה הפרטים של הספק. תקינים? [ATTACH=CONFIG]9903[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9902[/ATTACH]
-
- 21 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש. הוא נדלק בהתחלה לכמה דקות ואחרי ריסט הוא לא נדלק יותר הוא נכנס ללופ של ריסטרט, עולה מסך שחור והמחשב נכבה שוב.. אפילו הביוס לא עולה... מה עושים? בבקשה עזרה. מעבד AMD 5600 לוח asus m3n78-em תודה ניקיתי CCMOS ועולה המסך של הפוסט אבל שם זה נתקע, אם אני מנסה להיכנס להגדרות הוא מפעיל את עצמו מחדש שוב. =\ עריכה 2: אני מקבל את ההודעה הבאה, לפני שהוא נכנס לאטרף של ריסט(שאגב חזר): Express gate is not installed on your system or the installation is incomplete. To get internet access within seconds of starting your computer, please express gate installers to install express gate אין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשעוד יכולתי ביטלתי את ההדלקה מהירה בביוס....
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בניתי מחשב חדש מחלקים,המחשב מצליח להעלות את הביוס,אבל כשמנסה לעלות מיואסבי שנוצר על ידי: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=56485 . נתקע אחרי 2-3 במסך הטעיה(לוגו של וינדווס ועיגול מסתובב) אותו דבר קורה אם אני מנסה לעשות BOOT מSSD ממחשב קודם שכבר מותקן עליו וינדווס ניסיתי לשחק עם הזכרונות (לשים אחד מהסטיקים בכל אחד מהסלוטים כדי לבדוק עם הבעייה בRAM) לשנות את הגדרות הBOOT מ UEFI ל LEGACY בBIOS, אותה תוצאה עוד דברים ששוה לנסות לפני שהוא נשלח למעבדה? המפרט: לוח אם: gigabyte Z390 Aorus PRO מעבד: intel 9900K קרור: corsair H150i pro זכרון: Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB DDR4 300…
-
- 16 תגובות
- 6.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט של המחשב: E2140 MSI 945GCM5-F Kingstone 2GB (1GB x 2) 667mhz WD 250GB 16mb AAKS Gigabyte 8600GT HD (Fanless - Passive Cooling) אני מכניס את דיסק ההתקנה של הXP, הוא מתחיל בהעברה של הדרייברים באופן אוטומטי, ואז עם סיום השלב הזה, המחשב מראה מסך כחול. כיביתי את המחשב לגמרי, הוצאתי את הכרטיס מסך, טענתי הגדרות ביוס מחדש, אבל הבעיה לא נפתרה. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש ושמתי לב לתקלה מאוד מוזרה ומציקה שמופיעה ברגע שאני מחבר את את המחשב לטלויזיה. התקלה גורמת למחשב להיתקע ולהיכנס למצב שבו העכבר לא מגיב וכל המחשב פשוט מפסיק לתפקד, המצב הזה מופיע ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה וכשאני עובר בין מצבי התצוגה השונים, כמו "הרחב", "מסך מחשב בלבד" או "מסך שני בלבד", אני לא יודע למה אבל במידה ואני בוחר באופציה "שכפל" המחשב לא נתקע ועובד רגיל. ברגע שאני עובר לאחד ממצבי התצוגה שציינתי למעלה, אני יכול להזיז את העכבר כמה שניות ואז הוא פשוט נכנס לפריז וכל המחשב נתקע. הפעלה מחדש של המחשב גם לא עוזרת, ז"א ברגע שהמערכת הפעלה עולה אבל המצב תצוגה לא השתנה העכבר יתקע תוך כמה שניות אלא אם כן אני מהר מעביר למצב "שכפל" …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התחדשתי במחשב חדש Intel Q6600 Sapphire HD4850 2GB Ram OCZ Reaper PC2 8500 5-5-5-@2.1-v(יש לציין שאני משתמש רק ב- 1Gb אחד מתוך ה- 2 כי Stick אחד היה גורם לי לתקיעות כל הזמן ונמצא דפוק ב- Windows Memory Diagnose -סוג של MemTest. Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, ניסיתי כבר כמה משחקים כמו Crysis,FarCry2 וכולם עבדו מצוין, שיחקתי בהם כמה שעות ולא היו לי שום תקיעות והמשחקים עבדו מצוין. אח"כ ניסיתי להתקין את GTA IV ו- Call Of Duty :WaW והמחשב היה ממש נתקע לחלוטין באמצע ההתקנה של כל אחד מהמשחקים. בזמן שהוא התקין את המשחק העין שלי כל הזמן הייתה על הטמפרטורה וכמות צריכת הזיכרון וכולם היו במצב מצוין. (40 מעלות למעבד ו350MB Ram בשימוש) אני די אובד עצות בעניין …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל משום מה המעבד פועל בסדר אבל רק ליבה אחת מאומצת . יענו יש לו 4 ליבות ושאני נכנס למאמץ אני רואה שליבה אחת עובדת ב96 אחוז וכל השאר ב5 אחוז למה זה ככה ? זה תוקע לי את המחשב
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-