תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי חברה ברשותי מחשב חדש intel i 7 3770k motherboard intel dz77ga-70k 8g ram 1600 ssd 180 g hdd 2 7200 320g gtx 560 ti nvidia קירור 4 מאווררים + מיוגן 3 מסך פעם פעמיים ביום בעיקר במזמן משחקים . הנה ה MINIDUMP
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא E8400 לוח אם גיגהבייט מדגם G31M-ES2L 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך OB עבדתי עם המחשב פתחתי את ה CPUZ המעבד עמד קבוע על 3000MHZ בדרך כלל הוא עומד על 2000MHZ לאחר כ 10 שניות קיבלתי מסך כחול לא הספקתי לקרוא מה כתוב והמחשב עשה RESET
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב חדש, בחנות יתקינו לי את כל הרכיבים אך לא ווינדוס. אילו פעולות אני צריך לעשות בבית בשביל להתקין ווינדוז ואת שאר הדבירם אם יש?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חדיש דיי חזק אין בעייה במשחקים וכאלה אבל שאני מחלץ מהראר מעתיק מהמחשב לכונן החיצוני ועושה התקנות שונות לוקח למחשב הרבה מאוד זמן.... יש לי ווינדוס 7 64 ביט אני לא יודע מה מעכב כל כך את המחשב ....המלצות ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני שומע את המעבד ממש מתאמץ והמחשב קורס מדיי פעם, מצרף תמונה של מה שהוא רושם לי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש עם לוח אסוס P5B DELUX E6400 1GB SAMSUNG LEADTEK 7300GT הארד סיסגייט 250 גיגה 16 באפר. מארז קומפיוקייס גדול שחור,עם הספק שלו 400 וואט. המחשב לרוב עולה כמו שצריך,אבל לפעמים לפני או אחרי הסמל של הווינדוס בטעינה יש צפצופים מהמחשב עצמו והוא נכבה. עוד לא ניסינו לפרק כלום,כי המחשב חדש מהחנות... אבל בעיקרון מה זה יכול להיות? אני חושב זיכרונות או אולי כרטיס מסך...
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
amd 2500+ לוח של ג'יגה בייט, זכרון חצי גיגה של קינגסטון הכל עובד עד שלפתע יש מסך כחול עם שגיאה חמורה של וינדווס ומתבצע ריסטרט החליפו לי זכרון וזה חזר על עצמו מה זה עוד יכול להיות. לגבי ההודעה שמתקבלת ניסיתי לברר בכל מיני פורומים באנגלית ואף אחד לא נותן תשובה ברורה אגב הדרייברים כולם מעודכנים. האם יכול להיות שהלוח תקול? או המעבד? ועוד פרט: עשיתי פירמוט והתקנה מחדש וזה הוריד את מספר האירועים הללו ואת תכיפותם אבל הם עדיין קיימים האם עלי לבקש החלפת המחשב כולו מבעל החנות?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום הורדתי עליו משחקים וזה והתחלתי לשחק אחרי בערך חצי שעה של רעשים היה סוג של פיצוץ וחלק מהחשמל בבית נפל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי חלקים לשני מחשבים והרכבתי אותם, אחד עובד חלק והכל בסדר והשני עבד שבועיים ואז התחילו הבעיות. זה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-Z270X-UD3 https://ksp.co.il/?uin=37230 מעבד: I5 7600K מאוור למעבד: Arctic Freezer i32 https://ksp.co.il/?txt_search=Arctic Cooling Freezer i32 זיכרון: F4-2133C15D-16GVR http://www.gskill.com/en/product/F4-2133C15D-16GVR ספק: Seasonic G-650 650W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11339 המחשב עבד שבועיים חלק ללא בעיות ואז פתאום היו לי מסכים כחולים היה רשום שגיאת זיכרון הרצתי MEMTEST רץ 3 שעות ולא נמצאו שגיאות. …
-
- 30 תגובות
- 7k צפיות
-
-
המחשב E6600 חדש, 45 מעלות חום מעבד, לדעתי נקי מרוגלה ווירוסים (ביצעתי סריקות עם ים של תוכנות), מערכת הפעלה XP PRO אני מצרף דו'ח שנוצר לאחר אחד מהפעמים שהמחשב ריסט את עצמו. אולי מישהו יוכל להבין מהדו'ח מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מTMS וכל משחק שאני מפעיל הוא קורס פתאום בלי שום הודעה מישהו יודע אולי מה הבעיה בדקתי גם בI can Run it והוא מראה שהוא כן יריץ את המשחק המשחק לא פרוץ
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום מחשב חדש, עבד יפה בערך שבוע ופתאום מת (נתקע באמצע HL2 ואז מת). הסימפטום: נדלק לכמה שניות (לדים דולקים, כל המאווררים דולקים, לד של DVD דולק) ואז נכבה (לא מגיע לביוס ואין כלום על המסך) וא נדלק שוב וכו' . התחלתי לנתק דברים (זכרונות, HD, כרטיס מסך) ושום דבר לא השתנה (אפילו לא מצפצף כשאין זכרונות אבל הכראיס מסך צפצף כשניתקתי לו את החשמל) עד שנתקתי את החיבור ATX_12V ואז המחשב נשאר דלוק (ספק ולד PWR) אבל כמובן ששום דבר לא קורה כי ה 12V לא מחובר. ניסיתי גם לרסט את הביוס אבל לא עזר (הגיוני אם אני בכלל לא מגיע לביוס). נראה לי שזה או ה12V של הספק או הכניסת 12V בלוח אם , יש רעיונות? המפרט: GA-P35C-DS3R Q6600 עם טוניק 2X1Gb של Patriot 8800GTS 640Mb של leadtek corsair 520 כל רעיו…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חודשיים. לאחרונה כאשר אני קם בבוקר אני מגלה שהמחשב איתחל את עצמו וכל החלונות נסגרו. למיטב ידיעתי זה קורה כל לילה. הרצתי %systemroot%\minidump למקרה וזו קריסה של המחשב ונוצרו קבצי minidump אבל אין ספריה כזו (אני מבין מזה שווינדוס לא יצר ספריה כי לא נוצרו קבצים כאלו) שוטטתי גם בחלק של performance and maintenance ב- Control Panel ולא ראיתי איזושהיא הגדרה לאיתחול קבוע של המחשב. אשמח לעזרה.......
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי את החלקים הבאים: מעבד: Phenom II x4 Quad Core 955 לוח אם: 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666 - GIGABYTE זיכרון: 2GB Kingston ספק: Naxn 550W Active PFC 12cm מה שקורה זה שהמחשב מתחיל לעבוד ולאחר שנייה נכבה. אני אפילו לא מצליח להגיע ל BIOS. החלפתי עם הספק שיש לי במחשב הישן (ספק גנרי) והתחיל לעבוד. מה שיותר מוזר זה שהמחשב הישן עובד גם עם הספק החדש.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב חדש https://www.tms.co.il/60614 מגיע לטמפרטורות גבוהות המעבד מגיע במאמץ בסטרס טסט לבין 89-93 והכרטיס ל80 יציב במשחקים המעבד נע בין 78-83 תלוי במשחק ובעומס הכרטיס במשחק 75-79 הטפרטורה משתנה לפעמים יותר נמוך גם עשיתי בדיקה עם דלת פתוחה ירד בערך 10 מעלות עשיתי עוד בדיקה עם דלת סגורה וכל המאוררים על פול ירד 10 מעלות מחשב חדש נקנה לפני 4 ימים בTMS מה יכולה להיות הבעיה RTX2080TIOC I7-9700K
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שאני משחק שעה שעתיים (בכל משחק שהוא) מתרחשת תופעה מוזרה. התמונה על המסך נעלמת, הסאונד הרגיל נעלם ומופיע צליל שהדרך הכי טובה לתאר אותו זה משהו כמו תחנת רדיו לא מכוונת. המחשב לא לגמרי כבה, אני שומע את המאווררים מסתובבים, העכבר והמקלדת ממשיכים לקבל חשמל, אבל הנורה של המארז (פראקטל R3) מתכבת בדומה למה שקורה במצב של SLEEP. לחיצה על ריסטרט לא משנה כלום ורק כיבוי והדלקה מחדש פותרים את הבעיה. מבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך (7850) והמעבד(i5 3470) לא עולה שמשהו חריג בזמן המשחקים. הביעה לא מופיעה בעת שימוש רגיל.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב חדש וכל המכללים חדשים וחזקים, הורכב ע"י טכנאי ע"פ מפרט שלי: לוח אם - ASUS P5K; כרטיס מסך - GEFORCE 8500; כונן WD 320; מערכת XP; תוכנות רגילות, 2G RAM. הבעיה: מתכבה מספר פעמים ביום גם תוך כדי עבודה, ולפעמים דולק רצוף מספר ימים. מחפש בעל נסיון עם תקלה דומה שפתר את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אז ככה מיפרט amd 64 bit 300 dfi n4 ultra-d 512 ram 80 giga sata 80gig ide 6600gt המערכת נימצאת באובר קלוקינג באס 306 מכפלה8 זכרונות מ 333 ל 408 יציב לגמרי הטמפרטורה היא 45 במאמץ 40 במנוחה עד לפה הכול יופי עכשיו מגיע הקטע של המישחקים אני משחק מישחקים שאמורים לטוס על הכרטיס ובמקום כול הזמן יש תקעיות גם אם זה רץ על 60 פריים מה אתם חושבים איפה הבעייה? תודה רבה לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעיצה דחופה. קניתי לפני שבוע מחשב חדש, עם המפרט הבא: מעבד קונרו 6300, 1024 מגה זיכרון של PQI, לוח אם של ASUS, כרטיס מסך של ראידון. התקנתי חלונות XP עם SP2 ואחרי ההתקנה התקנתי דרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, כרטיס מסך, מסך, וכו'. היום, המחשב קרס פעמיים, עם הודעת השגיאה הבאה: BUGCODE_USB_DRIVER beginning to dump physical memory physical memory dump complete ... חשבתי שזה כרטיס המסך, אבל מבדיקה ברשת עולה החשד כי מדובר ב - USB. הדבר היחידי שמחובר שם זה מודם ADSL שעבד מצויין במחשב הקודם, גם שם עם חלונות XP ו - SP2. הבנתי שיכול להיות שמדובר בדרייבר לא מתאים או משהו כזה, אבל עכשיו ראיתי גם אפשרות שזה הזיכרון או הזיכרון L2 של המעבד. מישהו מכיר את זה ? יש למישהו רע…
-
- 14 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! הרכבתי מחשב חדש מעבד I5 לוח ג'יגהבייט H67M כרטיס מסך חזק של GAINWARO GTX560 1024M 2ג'יגה זיכרון ספק ג'נרי המאווררים עובדים אך מסך שחור. בכרטיס ONBORD המחשב עובד וקיימת תצוגה. 1) האם זה קשור לספק? 2) קיימות בכרטיס 2 כניסות לתקע חשמל אחד המאוורר של הכרטיס מסך עובד ואילו על השני המאוורר לא עובד? אשמח לשמוע פתרונות המחשב חדש! המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים מKSP אילת, (גם לא מרכיבים שם מחשבים) חיברתי הכל כראוי ווידאתי כמה וכמה פעמים שכל החיבורים יושבים כמו שצריך אבל כאשר אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק, המאווררים עובדים ולאחר 2-3 שניות הוא מתכבה ונדלק שוב וחוזר חלילה... אין שום רעש או צפצופים מיוחדים זה המפרט מעבד - Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם - Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT דיסק קשיח - Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב - LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח - SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620 מארז -…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-