תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
WD3200KS בן חודשיים בערך. הכל נראה תקין בגדול, אין יותר מידי בעיות. אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתאום אי אפשר לקרוא נתונים של הטמפ' שלו וכשאני מסתכל על נתוני ה SMART במקום 10+ מופיע רק אחד. מה זה יכול להיות? יכול להיות שהדיסק בסוף חייו? עריכה: איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי לעצמי מחשב עם החלקים הבאים: מעבד E6600 לוח אם - P5B DELUXE כונן קשיח SATA2 של מקסטור בנפח 320GB (שאר הרכיבים לא חשובים לשאלה אני חושב...) בכל מקרה, אני מנסה כבר שעות להתקין WIN XP ולא מצליח... בהתחלה ניסיתי להתקין ללא שימוש ב-F6 ובדרייבר ל-SATA, ההתקנה זיהתה את הכונן, ואף נתנה לי לחלק אותו למחיצות, אך כאשר בחרתי היכן להתקין ההתקנה נתקעה. לאחר מכן לא הצלחתי אפילו להתקדם עד כדי כך, ואפילו לא הגעתי לשלב שבו אני מחלק את הכונן למחיצות וההתקנה נתקעה (כל פעם במשהו אחר - מוזר...). לאחר מכן ניסיתי להוריד לפלופי מהדיסק של הלוח את הדרייבר ל-SATA - ניסיתי את כל דברים שאפשר להוריד שם, אך למרות שאני אומר להתקנה להשתמש במידע על הפלופי, ההתקנה שוב נתקעת.... אני יודע בו…
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום המחשב לא רוצה לפרמטט אני לא מבין את זה ???? :s05: :s07: אני חושב שזו בעיה hard diskk אם אני לא טועה ..... המחשב הוא P3 הוא היה עובד טובב אבל לא יודע מה נדפק לו בראשש פשוטט לא רוצהה לפרמטטט זה נמשך חודשיםם לא יודעע מה לעשותת ?????? פשוט ב חודש האחרון הוא ככה לא יודע למהה :nixweiss: אז כל פעם אני רוצה לפרמט פשוטט אין לא הולךך הוא אומר ליי בראשונה ENTER=CONTNIUE R=REAPIAR ESC=EXIT אני פשוטט לוחצצ על אינטרר טוב ואחר כךך בא משהוו שהוא לא יכולל להמשיךך בגלל ש ה hard disk לא פועל לא במחשב (אבל ה HARD DISK במחשבב )
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT HD 80-7200 הבעייה כזו במשחקים יש לקרטועה כזה FIFA2007 הקול נתקע גם בסרטים יש קפיצות זה יכול להיות בגלל שיש לי רק 512 ועוד דבר מתי ששמתי את המעבד 3 רגלים התעקמו יכול להיות שזה בגלל זה גם מתי שאני מוריד דברים מהאינטרנט ואני משחק בפיפא יש קרטועה מהקול קופץ משהו הידע מה הבעיה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אתמול המחשב שלי נתקע,(באמצע עבודה רגילה על המחשב),מאז הוא מסרב לעשות בוט כשכרטיס הרשת מותקן בסלוט שלו,כשאני מוציא את הכרטיס הכל עובד. זהו כרטיס רשת אלחוטי אם זה עוזר במשהו. אני אכתוב מה ניסיתי לעשות,אולי זה יעזור לכם לעזור לי: 1) הוצאתי את כרטיס המסך,וגם כרטיס הרשת לא היה מחובר ,קיבלתי שני ביפים שמעידים על זה שיש בעייה עם כרטיס המסך,עכשיו חיברתי את כרטיס הרשת,ואפילו את הביפים שמעידים על בעייה בכרטיס המסך לא שמעתי,כלומר הבעייה מתרחשת לפני שהמחשב בודק את כרטיס המסך בכלל. 2) בדקתי כמובן שכרטיס הרשת עובד במחשב אחר,והוא אכן עובד. 3)הכנסתי כרטיס PCI אחר, סתם מודם ישן (אין לי עוד כרטיסי PCI במחשב חוץ מכרטיס הרשת),והמחשב עושה בוט,כלומר הבעייה לא בסלוט עצמו. 4)בדקתי כרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI דגם Combo 915p השאלה שלי האם דיסק SATA ו IDE יכולים לעבוד יחד ואם כן איזה הגדרות אני צריך להגדיר בביוס אשמח אם תוכלו לעזור תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כבר איזה שבועיים שהמחשב נכבה לי כשאני מפעיל משחקים. שלשום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק(והיה הרבה). אחרי שניקיתי אותו, התדירות של הכיבוי עלתה בהרבה, ועכשיו הוא נכבה כל 10 דקות למרות שלא רצות תוכנות כבדות ברקע. (רק האנטי וירוס והדפדפן פועלים) יש רעיונות לפיתרון? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח של Gigabyte מדגם DS3 ומארז Compucase 6919. משום מה הפרונט אודיו לא עובד. כמובן שחיברתי אותו בלוח אם. בספר של הלוח לא מצויין כלום מלבד העובדה שהחיבור קיים. כנ"ל בספר של המארז. בוודאי שביצעתי את כל הדברים הטריויאלים כמו לבדוק את האוזניות/מיקרופון וכו'... מישהו מכיר את הנושא ? נתקל בזה ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הכל התחיל בבוקר כניסיתי להדליק תמחשב והוא לא נידלק, זה קרה לי פעם בעבר כנראה שהספק לא טוב[ יש נורה צהובה שדולקת על הלוח אם אך המחשב לא נדלק בכל זאת] בעבר פתחתי אותו דפקתי קצת על הספק והוא עבד, היום ניסתי משהו אחר - פתחתי ופירקתי את כל המחשב לחלקים וניקיתי תאבק, כולל את הספק. אני מדליק תמחשב והוא עושה לי ריסט באמצע הטעינה של הוינדווס, וככה כל פעם והוא מגיע למסך הזה של הבחירה של הסייפ מוד ואז בסייפ מוד הוא נתקע, נשמע כמו בעיה של הזיכרונות? באתי להתקין וינדווס מחדש, באמצע ההעתקת קבצים של הוינדווס הוא עושה לי שגיאה כחולה שלא רשום בדיוק מה הבעיה בה, ואני מנסה שוב להתקין ולא יוצא לי וכל פעם שגיאה, אני בא חושב זה הכרטיס מסך החדש שהזמנתי, אני שם כרטיס מסך אחר שלא צורך מהספק כוח ו…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, מאז שקניתי את המחשב לא שמעתי דבר מהכרטיס קול (כרטיס OB). היום החלטתי לבדוק את העניין וראיתי שכרטיס הקול לא מותקן. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה וכשאני מנסה להתקינם מופיעה ההודעה: Microsoft Bus Drvier should be loaded in your system before installing realtek HD audio driver. מישהו יודע מה אפשר לעשות? דגם הלוח הוא Gigabyte 81945GZME-RH תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
תוך כדאי עבודה על המחשב הכונן פלופי עושה רעשים ונדלקת המנורה שלו כאילו שהכנסתי דיסקט. זה קורה לי הרבה פעמים לאחרונה..וזה חושב זה מאיט לי תמחשב לאותו רגע. ממה השיגעון הזה נובע ? והאם יש פיתרון ?? בתודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הבאתי ארד דיסק חדש 160 GB בממשק SATA ואני לא מבין למה אני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה XP אחרי ששעולה הBOOT של הדיסק של הווינדוס כתוב לי שלא מזוהה כונן קשיח וכתוב או לעשות איזה סריקה או להתקין דרייבר משהו כזה והכי מצחיק שאפשר להתקין עליו ווינדוס 98 אבל באקס פי הוא לא מזהה אותו.. הבנתי משהו כזה בשביל שהמחשב יזהה את הארד דיסק SATA צריך להתקין דרך דיסקט דרייברים של SATA ויש לי בדיסק שקיבלתי אם הלוח אם דרייבר של RAID והבנתי שזה זה רק לא הבנתי איזה קבצים אני מעתיק לדיסק ומאיפה ואיך אני מתקין אותם כדי שהמחשב יזהה את הארד דיסק ואם אפשר בבקשה גם לדעת איך אני עושה שהמחשב יזהה את הSATA כIDE בשביל לכסוך את כל ההתקנה תודה מראש!!! בבקשה אני חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש אנשי…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי ממשיך לעשות הפעלה מחדש כל 30 דקות או יותר או פחות דקות מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה ...!?~!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה קניתי מחשב חדש מסוג e6300 ולוח אם מסוג astrock vista זיכרנות של ddr 2 667 333 בכל מקרה לאחר שהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ראיתי שהביוס מזהה את הזכרונות כ533 ולא כ677 לאחר מכן הפעלתי את המחשב והתחלתי להריץ תוכנות באנצמארק תראו מה מוזר סנדרה נתנה לי תוצאה של 5200 אל תשכחו שהתדר הוא 266 לפי הביוס לאחר מכן הלכתי לביוס ושיניתי את התדר ל333 העלתי שוב את המחשב הפעלתי את סנדרה על אותה בדיקת זיכרון וציפיתי לקבל תוצאה יותר גבוהה מן הסתם אך לא, קיבלתי תוצאה של 3970 תוצאה נמוכה יותר בתדר של ה333 על פני התדר של ה266 שבו קיבלתי 5200 כאילו כאשר מעלים את התדר ל333 משהו מאט את הזיכרונות זאת כמובן לאחר שהלוח תומך במהירות וזאת לאחר שווידאתי לפי תוכנה שיש לי אכן זיכרונות …
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קיצר היום אני יושב על המחשב וסתם ככה בא לי פתאום להסתכל על החלון של המארז ומה אני רואה ... המאוורר של המעבד לא מסתובב נכנסתי קצת ללחץ ופתאום אני רואה שהוא מתחיל להסתובב שוב וככה הוא עושה כל הזמן מסתובב אחרי זה עושה מנוחה ואז ממשיך להסתובב אז רציתי לדעת עם זה תקין.... ועם זה יכול לפגוע בביצועים של המעבד כי אני לא רואה ממש ביצועים גבוהים עם ה 6300 לעומת המעבד פנטיום 4 הרגיל שהיה לי...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני צריך מדריך (אם אפשר) עם תמונות איך להרכיב את המחשב חלק אחר חלק מאיפה ואיך. זה נורא חשוב, חבר שלי קיבל חלקי מחשב ואנחנו רוצים להרכיב אותו. =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, מאז התחילו הבעיות. שמתי לב שלכל קובץ RAR שאני מוריד מהאינטרנט (יותר מ350-400 מגה) יש שגיאת CRC באחד מהחלקים. דברים שניסיתי כדי לתקן את הבעיה: עדכון ביוס, התקנת דרייברים/צ'יפסטים וכו', פירמוט, הוספת/החלפת הארד-דיסק, הורדת קבצים פגומים מחדש וכדומה. בחלק מהמקרים שהורדתי את הקובץ הפגום מחדש זה תיקן את הבעיה והצליח לחלץ. אז הגעתי למסקנה שהבעיה יכולה להיות באינטרנט, הרי ההארד-דיסק תקין ואין שום בעיות במחשב חוץ מהבעיה הספציפית הזאת. (כמובן גם ניסיתי לתקן את הקבצים, לנסות גרסאות ווינראר שונות, תוכנות חילוץ שונות וכו') אז ניסיתי להחליף חוט טלפון שמחבר בין המודם לפילטר, לא עזר. ניסיתי לשנות חיבורי USB, לא עזר. יכול להיות שהבעיה היא באינטרנט? אבל זה לא הג…
-
- 12 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
בעיה חומרתית שקשורה לכ. מסך אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול. יש לי GEFORCE FX 5200 לאחרונה עבר על הלוח שלי (intel dD865GBF) ריסט לביוס ומאז הכרטיס מסך לא ממש מתפקד הכרטיס ONBOARD עובד בסדר כל עוד שה AGP לא בסלוט , שה AGP בסלוט אף אחד מהם לא מתפקד, המחשב כמובן עולה אבל אין שום אאוטפוט למסך ... חיפשתי כלמיני הגדרות בביוס אם יש איזה התנגשות אבל לא מצאתי שומדבר שאני מכיר מישהו מכיר את הבעיה או מצב דומה ויכול לייעץ לי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שאני לוחץ התחל-כיבוי המחשב לא מתכבה ואז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אפשר לכבות מהתפריט של סיסמא וכו'.. האם משהו יכול לעזור?תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב יש לי ככה בעיות: כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט הוא עושה לי שגיאת CRC בהתקנות מדיסקים תקינים לחלוטין הוא עושה שגיאות CRC עד שאני לוחץ RETRY כמה פעמים והוא ממשיך עד להודעה הבאה הזכרונות נבדקו אם memtast ההארד דיסק נסרק בסריקה של הווינדוס הווינדוס פורמט הרבה והדרייוורים מעודכנים כולם מה זה יכול להיות? אני מיואש כבר
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-