עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש ברשותי Gtxp כבר שנתיים נדמה לי ,אני משתמש באותם דרייברים , כשאני משחק בפיפה ( וזה התחיל עוד מפיפה 04 + יורו ) 2005 הקול ( כולל שדרנים + פסקול , הכל ) נשמע כאילו הוא בFast Motion ( ציפציף כזה ), ממש סיוט אי אפשר לשחק , אמרתי שזה בטוח בדרייברים , הצלחתי להשיג את ה501 ( יש לי 401 ) והדרייברים של הכ.קול לא הוסרו ( גם לא מצליח להסיר ) כל הזמן שאני מנסה להתקין הוא רוצה ריסט כדי להסיר לגמרי את הקודמים ( אבל גם אחרי מספר ריסטים אני מקבל את אותה הודעה ) . עזרה ! קישור לדרייברים חדשים ( וטובים ) או איזה פאץ' שינוי הגדרות . ( יש לציין שזה רק במשחקי הכדורגל של Ea )

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Sasha_S,

שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]

3. Started by B0necrack3R,

Guys It is very emergency my computer has broken.. :-X :-\ :'( Yesterday he stucked so I reseted him and after the reset before the windows loadnig he writes: NTLDR is missing press ctrl+alt+delete to restart!! I have (had) win2k! pressing the F8 dont help!!!!! plz hlp!!!! tnx.

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by 1tanai,

אחרי שאני מתקין את הכרטיס מסך שלי ב XP ,אני מפעיל מהתחלה את המחשב ואז המחשב מראה לי שלא התקנתי את הכרטיס מסך כלומר הוא עושה לי את הצבעים הכי נמוכים שזה אומר שהכרטיס מסך לא מותקן ,מה לדעתכם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by jcdenton1,

כאשר המשחק עולה (HALF-LIFE2-STEAM) והוא במסך LOADING המטושטש הזה, המשחק קורס ואני חייב לעשות ריסט למחשב. ההודעה שהוא נותן לי זה משהו על הזכרון שהוא COULD NOT BE READ. כתוב על הבעיה הזו באתר של סטים וניסיתי לעשות מה שהם אומרים שם והבעיה עדיין נשארה (בכל מקרה שלחתי להם מייל). ההודעה נמצאת בפורום הזה מכיוון שאני חושד שרוב הסיכויים הם שהבעיה נובעת מעצם קיומם של 2 סטיקים של זכרון במחשב שלי אבל אין לי שום כוונה להוציא את אחד הסטיקים בשביל לשחק בזה. שאלתי פה כי ידוע לי שיש פה לא מעט אנשים עם 2 סטיקים של זכרון ויכול להיות שניתקלו באותה הבעיה. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by moshemaman25,

שלום: הכרטיס מסך שלי הוא4850 או צשהו כזה לא זוכר הבעיה :המסך מתכבה ורושם מצב חסכון אנרגיה שנגעתי בכרטיס מסך הוא היה חם אש אז זה נראה לי בעיה במאוורר מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by יעקב שקד,

שלום רב, קניתי דיסק קשיח חיצוני עם חיבור USB3 (כחול) שעובד יפה עם מחשב הו'ינדוס7 שלי. הדיסק אמור לעבוד גם עם כניסת USB2, אבל הוא לא עובד במחשב הישן XP שלי, שאפילו לא מזהה שהוא קיים. כניסת ה-USB2 שאליה אני מחבר אותו עובדת עם כל דיסק און קי וכרטיס זיכרון שאני מחבר אליה. למה היא לא מזהה את הדיסק הקשיח???? תודה, תודה לעונים, שיסייעו. שקד

8. Started by bogdant,

הם זה בסדר ש ארדיסק SATA2 250G אשר אותו חילקתי ל4 החלק של ה150GB לוקח הרבה זמן לעשות פורמת 45דקות בערך? הוא לא אמור להיות מהיר (WD

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  9. פתחתי עכשיו תמחשב רציתי לנקות אותו, אז ניקיתי אותו עברתי עם נייר על החלקים להוריד את האבק הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלדת לא נדלקות וגם המנורה של העכבר שלי לא נדלקת מה עשיתי כבר: *בדקתי מסך אחר *הוצאתי מחשמל *החלפתי כרטיס מסך עם אח שלי (שלי כן עובד אצלו.) *החלפתי מקלדת עכבר *החלפתי את הזכרונות מקום בסלוט *ניתקתי את הכונן הקשיח וכונן הדיסקים *החלפתי ספק כוח מסקנות: *המסך תקין. *הכרטיס מסך …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by McMerc,

כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by marco789,

האים אוכל להרכיב כרטיס מסךSapphire AMD Radeon HD 7750 1GB GDDR5 על הספק הזה

12. Started by LSeternalF,

טוב אז הבעיה שלי זה שאחרי איזה 20 דקות שאני מפעיל את המחשב, ה- DVD מפסיק לפעול ואז כשאני מכבה את המחשב לאיזה 20-30 דקות הוא שוב פועל. אני לא מבין מה לא בסדר איתו. אבל לא רק ב- DVD יש בעיה, גם המחשב נתקע לפעמים כשאני מעתיק קובץ גדול למחשב, או שאני משחק במשחק שהוא 500 מגה או יותר, כל מה שנמוך מזה פועל מצוין. וזה תקיעה שלא נגמרת עד שאני מכבה את המחשב.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום חברים, נראה שעוד יומיים, סוף סוף, אקבל את מחשבי החדששששש, שמפרטו להלן: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤245 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤1296 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 ¤971 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤650 המחשב החדש יחליף מחשב בן 5 שנים,…

15. Started by talmAn,

יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by clown,

יש לי צורב דיסקים רגיל. כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים אני לא מצליח, אבל כשאני מנסה להפעיל דיסקים למיניהם (AUDIO למשל), הם עובדים. הגיוני? יש תוכנה לבדוק אם הצורב נדפק?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by motogt,

יש לי עכבר אלחוטי, קיצר גם אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר דולק, ז"א החלק שמחובר למחשב באמצעות USB דולק(נורת הLED דולקת) למרות שאחרי כיבוי המחשב לא אמור לעבור מתח דרך הUSB. ניסיתי עכבר חוטי USB, כיביתי את המחשב, ונורת הLED בעכבר דלקה גם לאחר כיבוי המחשב! החלפתי לחיבור USB פנוי אחר וגם אותה הבעיה. לאחר מכן ניסיתי להטעין את הMP3 , נטען! אבל אם אני מוציא ומכניס את הרכיב USB אז כבר הרכיב לא נדלק. כתוצאה מזה סוללת העכבר האלחוטי מתרוקנת לי תוך שבוע! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by SEangel,

המחשב קופא או קופא ומרסטרט את עצמו. בדקתי עם ממטסט במשך 9 שעות, והכל היה תקין. בדקתי את ההארד דיסק עם התוכנה של WD -הארד דיסק תקין. לא מצאתי את ספריית המיני דאמפ : . אני לא בטוח שזה לא קרה לפני, אבל זה קורה לפחות פעם ביממה מאז שהחלפתי מעבד וכרטיס מסך (לפני היה וניס 3000+ ו6600GT). חשוב לציין שזה לא קורה במשחקים (שאז צריכת החשמל אמורה להיות גבוהה) אלא לפעמים כאשר אני מכווץ (בראר) קבצים גדולים (ואז, אני חושב, המעבד דורש חשמל) או כאשר אין שום דבר שמצריך משאבים רבים (ובגלל זה אני לא בטוח שהספק אשם).

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by asi88,

משהו יודע אם KVM סטנדרטי יודע לעבוד עם מסכי LCD?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by skyfire,

היי, שמתי לב שהבעיה הזו של מחשב שבוז נפוצה כאן מאוד מצורפים להודעה קבצי ה dump, אשמח לכל עזרה שהיא מפרט המחשב: p4-2.6 radeon 9800 pro geil golden dragon 2x256 וממש לאחרונה צורף לנבחרת גם ספק איכותי 420w של thermaltake המחשב עושה ריסטרט באמצע משחקים תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by shay.golan,

שלום לכולם אשמח לקבל כל עזרה לגבי פתרון הבעיה של קריעת מסך כרטיס מסך נקנה לפני שבועיים ASUS GTX960 2GB הבעייה התחילה לפני יומיים . מה כבר ניסיתי לעשות : *מקחתי את כל הדרייברים של הכרטיס מסך מהSAFE MODE והתקנתי את הכי עדכניים - לא עזר *החלפתי בין מסך שלי לבין מסך טלויזיה שיש לי בחדר ושם זה לא מופיע.. *החלפתי בין המחשבים שלי לבין של אבא שלי לראות אולי הבעיה במסך שלי אבל לא עדיין המסך שלי בסדר עם המחשב של אבא שלי ... *ניסיתי עוד כמה וכמה טיפים בנושא אבל לצערי כלום לא הועיל .. זה רק בעיה של דרייברים או הגדרות כלשהן אשמח מאוד למושיע בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

יש לי מחשב שיש בו מפרט כזה: [מחשב לצורכי עבודה]. הבעיה: מערכת ההפעלה מותקנת על הארדיסק SATA 1 של ה80 ג'יגה. הארדיסק של ה250 הוא הארדיסק שעבר מהמחשב שלי (החלפתי למערך RAID עם 2 הארדיסקים חדשים). כאשר מנסים להעביר משהו מהארדיסק של ה80, הווינדוס (XP) מראה "שגיאת זיכרון" והכונן פשוט נעלם מהמחשב ( המערכת הפעלה מותקנת עליו והיא רצה). ניסיתי לאפס את הביוס, לא עזר. אולי ספק חלש? אמרו לי שאם הספק היה חלש המערכת פשוט הייתה קורסת וזהו. בנוסף המחשב יחסית מאוד איטי. אשמח לקבל עזרה, תודה מראש נ.ב הווינדוס חוקי, מותקן NOD 32 מעודכן קבוע וסריקות שבועיות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by EddieZavlunvo,

היי, יש לי בעיה עם הכונן החיצוני שלי של חברת WD אני מחבר את הכונן לחשמל ולמחשב (3.5 אינץ) אבל המחשב לא מזהה אותו. לא שלי ולא בעוד כמה מחשבים שניסיתי, ניסיתי להחליף לו גם קבל נתונים וגם זה לא עובד. הנורת חשמל מהבהבת זה סימן שהוא כן מקבל חשמל אני לא יודע מה הבעיה אולי מישהו כן יודע איך לסדר את זה? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.