עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sababag,

שלום לכולם , יש לי תעלומה שאשמח לעזרה מחברי הפורום. הסיפור מתחיל בכך שבמחשב הישן שלי נתקלתי בבעיה של המחשב קופא ואינו מגיב רק לאחר ריסט . זה היה קורה באופן רנדומלי (לא זמן קצוב יכול להיות חצי שעה ויכול להיות שעתיים) בעיקר לאחר הרצת משחקים (diablo , leage of leagends) . על המסך התמונה הייתה קופאת והמחשב לא היה מגיב לכלום רק לריסט. ניסיתי לבצע עידכון דרייברים ובדיקות תוכנה כגון TUNE UP ועדיין הבעיה הייתה חוזרת. לאחר ייאוש החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את החומרה ורכשתי לי מחשב חדש לחלוטין (לפי המלצת פורום בניית מחשב ) כאשר הרכיב היחידי שלקחתי למחשב החדש היינו כונן דיסק קשיח של סמסונג בנפח של 1 TB . שבוע שעבר ,לאחר שקיבלתי את המחשב מTMS שמח וטוב לב ולאחר כל ההתקנות למיניהם הבעייה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by expi,

שלום יש לי צורב חיצוני כבר שנתיים ולפני חודש שהוצאתי את הכרטיס של הצורב ואחר כך החזרתי אותו הוא לא עובד לי התקנתי דרברים של SONY (זה החברה של הצורב) הורדתי DRIVER CHEKER כלום לא עוזר עזרו לי אני מתחנן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. טוב, קודם כל ערב טוב לכולם בעייתי היא כזאת יש לי מחשב נייד של אייסר שבס"כ עושה עבודה טובה ורצלי כב משהו כמו שנתיים לעולם לא פירמטתי אותו לפני איזה שנה ככה יום אחד כשהדלקתי אותו לקח לו איזה שעתיים לעלות וכשהו עלה זה היה לתיקון איתחול ולאחר מכן זה קרה בשנית אחרי איזה חודשיים טוב עבר כמה זמן סיימתי בית ספר הספקתי לטוס לאמסטרדם פעמיים לפני הגיוס ואז גם אותי צהל לקח ופה נכנסת הבעייה כמו כולם אני גם עושה לרוב שושים כלומר אני מגיע לבית אחרי שישה ימים בבסיס מה שמשאיר את המחשב כבוי כל הזמן הזה ובערך ב4 חודשים האחרונים כל פעם כשהייתי הולך לבסיס וחוזר לסופ השבוע הייתי צריך לחכות שלוש שעות עד שהמחשב יסיים את התיקון איתחול הזה וגם היו פעמים שהוא היה צריך לעשות זאת מס פעמים עכשיו אני …

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. קניתי מאיביי זוג זכרונות 2G DDR2 800MHZ הם מיועדים רק למחשבי AMD . http://www.ebay.com/itm/141199627340?var=440264997799&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ניסיתי לחבר אותם למחשב מבוסס אינטל לוח אם G31 מעבד E5400 בעליית המחשב מזוהה רק 2G במחשב עצמו CPUZ אומר שיש 4G אבל בטסק מנגר מראה שיש רק 2G יש אפשרות להשמיש את הזכרונות האלה או שזה מקרה אבוד ?

5. Started by CosmicGate,

התקנתי ווינ אקס פי על D והיה לי ווינ 98 רגיל על D. עכשיו שאני עושה הפעלה מחדש יש לי שתי בחירות Win XP Win 98 קיצר פרמטתי את D איפה שהיה האקס פי ועדיין נשארו לי שתי האפשרויות במקום שהמחשב יעלה אוט' ת'ווינ 98 איך מורידים/מוחקים האפשרויות? ושהווינ הרגיל יעלה אוט'??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לחבר שלי (Amos.G בפורום) נתקע המחשב אחרי צפצוף אחד של הלוח, בשורה של המעבד . הלד של ההרדיסק דולק רצוף... זה קרה לאחר ניקוי למחשב (הוצאת הסינק והמאוורר של המעבד, שימון המאוורר וניקוי הסינק מאבק.) כאמור, כשהמחשב מתחיל לעלות (לוח gigabyte- 8s655fx-l מעבד ווילאמט 1.7) הוא מצפצף פעם אחת (פוסט רגיל) כותב את שורת המעבד ואז נעצר. מישהו יודע מה קורה כאן? בתודה, אורן ועמוס. :s05:

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  7. אהלן, כל הזמן יש לי מסכים כחולים במחשב בזמן שאני מוריד קבצים, רואה סרטונים ביוטיוב או סתם גולש באינטרנט.. שהזמגן עובד והטמפ' בחדר 23-35 אין מסכים כחולים בכלל בהתחלה חשבתי שיש בעיה במחשב אבל פרמטתי אותו וזה המשיך ואז גיליתי בעצם שזה לא קורה שהמזגן עובד. המפרט של המחשב הוא : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם : Gigabyte GA-965P-DQ6 זכרון : 4096 של קינגסטון (לא זוכר את המהירות) כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS יש לי הארדיסקים יחסית חדשים וספק כוח של חברה מוכרת(שכחתי את שמה) מארז : Lian Li PC-A10 - בעל 4 מאווררים של 120 על המעבד יש לי את המאוורר הרגיל שמקבלים איתו הטמפ' עכשיו בחדר היא 24 והטמפ של המעבד היא 36 וכתוב לי CPU #1/ Core1/2 - ארבעים ושבע מעלות גם הלוח …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by xDJoker,

שלום לכל גולשי הפורום, ניגש לעניין, כבר מספר פעמים שהופיע לי מסך כחול במחשב. אז צילמתי אותו והבאתי אותו אליכם כדי שתעזרו לי לפתור את הבעיה. הנה התמונה http://img208.imageshack.us/img208/6251/08102011025c.jpg כותרת השגיאה: "Driver_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" נוסיף עוד כמה פרטים כדי שיהיה יותר קל למצוא מה הבעיה. המחשב שלי טיפה ישן, מ2005. עם הארד דיסק ומאוורר חדשים. חום הCPU נע בין 55 במנוחה ל78 במאמץ. מפרט המחשב מפורט בלינק מצד ימין. לפעמים קורה שהעכבר מפסיק לעבוד ואם מחליפים לו כניסת USB הוא חוזר לעבוד. אני מנקה את המחשב מאבק פעם בחודשיים שלוש. קרה פעם שהגדרות התאריך והשעה במחשב התאפסו(לא בביוס) אחרי שהיה מסך כחול. תודה לכל מי שעוזר/ת!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by 114508534,

אז הרכבתי מערכת מחשב חדשה לפני כמה חודשים. מעבד I9 10900K 64 גיגה זכרון ולוח Z590 . הבעיה היא שהמחשב מפעם לפעם זורק מסכים כחולים ופשוט נתקע . מדובר על חלונות 10 64 ביט . עשיתי עדכון לכל הדרייברים ונראה שתקופה מסויימת הכל עבד כמו שצריך , המסכים הכחולים לא מופעים בתדירות קבועה . החלפתי את שני הסטיקים של הזכרון מקום וגם כאן עדיין יש מסכים כחולים . הרצתי בדיקה לזכרונות לראות האם הכל בסדר והבדיקה עברה בהצלחה, כמו כן גם הרצתי סטרס טסט למעבד והכל עבר בהצלחה . הודעות השגיאה שמוצגות לי במסך הכחול כל פעם שונת . אשמח לעזרה מה עוד אפשר לבדוק. תודה

10. Started by MalaMadre,

מערכת הפעלה: windows 7 64bit מזהה 6 משתמש רק ב 2.75 מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. במחשב שלי יש שני כוננים SSD למערכת הפעלה וכונן אחסון מכני רגיל של 250 GB . עתקתי את כל המידע מכונן האחסון 250GB לכונן של 1TB,נתתי לו אותו אות של הכונן אחסון והחלפתי בין הכוננים כאשר המצב החדש הוא כונן SSD למערכת ו1TB לאחסון עכשיו כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב החדש המחשב עולה אך מעלה את הביוס במקום להגיע למערכת הפעלה. אין שום הודעת שגיאה אך כאשר אני מחליף את הכונן של 1TB בחזרה ל250GB הכל עובד רגיל . המערכת הפעלה שלי היא חלונות 8.1 . מה לעשות ?

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by tomer87,

אני מנסה להתקין דיבריים של ATI וכל פעם שאני מתקין ומרסט את המחשב(לא משנה איזה גרסא!!)...נוצרות לי הבעיות הבאות!!!... אם תוכלו למצוא לי איזה פתרון...כי אני חייב לעדכן את הדרייברים...לחדש יותר!!! תומר בכר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום רב. יש לי עכבר ומקלדת אלחוטי של a4 Tech. קורההרבה פעמים שלא מתאפשר לי ללחוץ לחיצה רצופה על המקש השמאלי של העכבר תוך כדי לחיצה על מקש Ctrl (כי לבחור מספר קבצים) או תוך כדי לחיצה רצופה על מקש Shift (לביחרת מס' קבצים ברצף). מעבר לבחירת מס' קבצים-הדבר מונע ממני לשחק מספרמשחקים (שדרושים לחיצה על מקש שמאלי של עכבר ולחיצה על אחד המקשים כגון Sniper Elite). עדכנתי את הדרייבר האחרון ולא פתר. אגב, לפעמים זה עובד אבל אחרי מס' פעמים זה שוב חוזר על עצמו. שאני מכניס עכבר אחר התופעה חוזרת על עצמה. רעיונות?

14. הנה תמונה http://img141.imageshack.us/my.php?image=726556hs.jpg האם מה שסימנתי בירוק זה הביוס? ואז אם אני מוציא אותו הביוס מתאפס לי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם.. אתמול פירקתי את המחשב והוצאתי את הגוף קירור של המעבד שנראה כך : לאחר שחיברתי אותו חזרה פיתאום הוא הפסיק להסתובב (המאוורר עצמו) אז החלטתי להוציא אותו...וניקיתי את המשחה טרמית שמרוחה עליו וגם על המעבד (e6650) שנראה כך : לאחר שניקיתי את המשחה טרמית והוצאתי את הגוף קירור...הדלקתי את המחשב וקיבלתי את התוצאה הבאה : מצורף סרטון המחשה http://www.megaupload.com/?d=3PUFHPK6 תודה רבה לכולם על העזרה ...

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by zohar678,

לפני מספר ימים התחלתי לקבל הבהוב של מספר שניות בכול פעם שאני מדליק את המחשב או בכול פעם שהוא מתעורר ממצב שנה. הבהובים אלו התחילו ממש לפני כשבוע. מה זה יכול להיות לדעתכם? אני עובד עם WIN7 כרטיס המסך שלי הוא מובנה והדרייברים שלי עודכנו לפני כחודשיים והכל היה בסדר. האם יש סיכוי שבעיה זו קשורה להתקנת דפדפן כרום של גוגל? זה התחיל כיומים אחרי התקנת הדפדפן הזה.

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  17. Started by Luna.,

שלום רב, יש לי לפטופ חדש ואשמח לדעת איזה תוכנות יש להתקין עליו - החל מהבסיסיות ביותר. גם אם זה נראה לכם מובן מאליו - זה לא כך לכל אחד, אודה לכם אם תציינו גם את הברור מאליו (עבורכם). כמו כן, אשמח לקבל הכוונה וקישורים מהיכן להוריד את כל התוכנות. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס? אם כן, מהו המומלץ ביותר? נגני מוזיקה? האם יש צורך להתקין תוכנות לצפייה בסרטים/ תוכנות לגיבוי/ תוכנות לסנכרון/ עריכה/ אופיס/ כל דבר אחר... האם יש צורך לשנות הגדרות כלשהן במחשב? להפעיל נעילה? > האם יש משהו קריטי שצריך לעשות בהפעלה הראשונית של המחשב? בדיקות כלשהן? עדכונים? משהו אחר..? ברור שיש עוד דברים רבים, אשמח לכל עצה, עזרה והכוונה בנושא. תודה רבה!

18. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר של NVIDIA במחשב שלי הוא אומר לי שהוא לא מוצא קובץ שאמור להיות מותקן לי במחשב בשם isscript.msi מה זה הקובץ הזה ? ואיך אני מתקין אותו במחשב שלי ?

19. מצטער שזה סקר ולא נושא חדש פשוט לא הצלחתי להגיע לכפתור של "נושא חדש", אלה לסקר.. יש לי בעיה עם העכבר (MX700) , רציתי לראות סרט אז הפעלתי את MV2PLAYER , העלתי את הסרט שמתי כתוביות והמחשב קצת נתקע.. עשיתי ריסטרט , ומאותו רגע אם אי אפשר לעבוד עם העכבר ! לא משנה לאיפה אני לוקח אותו , הוא תמיד חוזר לפינה השמאלית למטה (START) של ה WIN. כאילו יש שם איזה מגנט לעכבר.. ואי אפשר לעשות כלום ככה , בקושי הצלחתי לכתוב פה עכשיו (וגם הייתי צריך לנחש איזה מספר BOARD זה עד שהגעתי ל 16.. כי לא יכולתי ללחוץ על תמיכה טכנית !). הוצאתי מהחשמל והחזרתי , כנ"ל USB , התקנתי דרייברים הכי חדשים לעכבר שהורדתי לפני כמה זמן והיו לי על המחשב. אין ספור ריסטרטים , וכבר אין לי מושג מה לעשות , וזה משגע תשכל !…

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  20. שלום, יש לי בעייה ב-USB כאשר אני מחבר את אחד ממכשירי ה-USB המחשב אומר לי שהחומרה לא זוהתה, ולא משנה איזה מכשיר אני מחבר או לאיזה חיבור אני מחבר במחשב זה עדיין אומר לי שהוא לא מזהה והוא כותב לי ככה "hardware not recognized" ואני בבעייה בבקשהה עזרוו ליי... ואגבב עשיתי גם פירמוט וזה לא עזר... תודה.. ??? :-\ ???

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by OR007,

לאחר בדיקות מעמיקות גיליתי שהסיבה שהיטמן 2 לא פועל היא הכרטיס קול שלי. לאחר שהסרתי את הדרייברים זהפעל מצויין, ולאחר שהתקנתי אותם שוב זה כשב לי EROR והעיף אותי משהמשחק. הכרטיס זה CREATIVE VIBRA 128 . ויש לי את הדרייברים הכי מעודכנים של קריאטייב. מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. ע"פ עצה שקיבלתי (כאן, ותודה) העתקתי את הקובת עידכון לדיסקט ופתחתי אותו דרך הביוס. כשאני מעלה את המחשב הוא אומר שיש בעיה בקונפיגורציה ומעלה את הביוס השני. עכשיו אני לא בדיוק יודע עם העדכון הצליח, (אני משתמש כרגע בביוס השני) ואיך לגרום לו להצליח? ולמה יש שמועה שאף אחד לא הצליח לעשות את העדכון הזה? חשוב לי לעשות את הדכון בכלל שציפ של הסאונד משמיע סאונד עלוב והבנתי שה F11 אמור לתקן את זה.... יש מצב שחנות שמימני קניתי את המחשב תעשה את זה ? (KSP יקירתינו.....) ועוד שמועה: מישהוא אמר לי שללוח הזה יש שתי גירסאות 1.1 ו - 2. ואותו מישהוא אמר גם שההחלפה היא בחינם. מישהוא שמע על זה משהוא? תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם! לפני כמה ימים דודה שלי קנה מחשב חדש.. מעבד 3.0 לוח של msi משהו p8 neo אממ 512 רם כרטיס מסך msi geforce fx 5200 128mb ו... הבעיה שלי... כונן הראד דיסק 80 גיגה של כבל נתונים של sata הקיצר אני בא להתקין וינדוס ולא מצליח לי... הוא עושה לי שגיאות בהתקנה... אומר לי לנסות שוב להתקין את הקובץ או לדלג על הקובץ... ולפעמים הוא לא מוצא לי הראד דיסק ניסיתי להתקין sp2 גם לא היה טוב.. מה אני עושה?? תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by roy77,

יש לי כבר 6 שנים מחשב נייד Dell Inspiron 1525 נקנה בזמנו עם 2GB זכרון (2 סטיקים של 1GB) ומעבד PENTIUM T2390 מותקן עליו ווינדווס 7 32 ביט ורוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה והוא בסדר מהבחינה הזאת. עכשיו לצורכי לימודים אני צריך להריץ עליו משהו קצת יותר כבר והזכרון פשוט "נחנק". רציתי עכשיו לשדרג אותו ל4GB זכרון כדי לנסות לשפר את הביצועים אז חשבתי לקנות 2 סטיקים של זכרון מהאתר הזה http://www.mymemory.co.uk/Laptop-RAM/Crucial/Crucial-2GB-PC2-6400-200-pin-SODIMM-DDR2-Unbuffered-Laptop-Memory המוכר באתר לא הסכים להתחייב בפני שהזכרון יתאים ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי. מישהו יכול להגיד האם זה יתאים או לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by dddani123,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה בצורה רגילה יש את השלב שהוא טוען את ווינדוס xp וגם אותו אני מצליח לראות, אבל אחרי זה פתאום המסך נכבה (כמו שאתה לא נוגע במחשב הרבה זמן) מה זה?? (יש לציין שכל זה בא אחרי ניסיונת בלתי פוסקים לחבר את המחשב לטלוויזיה שלי בלי לראות בשחור לבן, העברתי את המחשב ליד הטלוויזיה (בשביל שקבל שהבאתי יגיע), ופתאום שהחזרתי כל זה קרה ) :s05: :s05: תודהה רבהה לעזורים

• 7 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.