תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב SAMSUNG 252B הכנסתי דיסקים של XEO בגודל 900MB 100Min אבל גם NERO וגם EasyCDCreator5P מזהים אותם כדיסקים של 140Meg tu 15 דקות. זה נכון לכל הדיסקים בחבילה. מה יכולה להיות הסיבה והאם אפשר לגרום לו לזהות אותם?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי את המחשב של אחי להתקין לו כרטיס טלוויזיה, ומכיוון שאין לי זמן לעשות למחשב שלו תחזוקה כמו שצריך המחשב שלו היה מפוצץ באבק. השאלה שלי איך אפשר לנקות את כל האבק הזה? האם יש דרך מיוחדת? מכשיר מיוחד? או שפשוט אפשר להשתמש בשואב אבק? (או שזה עלול לגרום לנזק?)
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכם יש את המשחק מהיום ואני נכנס וכשזה טוען את הכתוביות האלה למטה זה עושה רעש נוראי!!!!! של צמרמורת אבל מה זה רעש???? רעש מפחיד!!!!!! תודה מרשא בבקשה עזרה...
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לסבול מאתחולים מוזרים של המחשב.. קורה בערך פעם פעמיים ביום ולא נראה שיש משהו מיוחד שחוזר על עצמו פרט למקרה אחד ספציפי וזה וידאו בynet. בכלל שאני משתמש בפיירפוס הוידאו נפתח בריל פלייר או מדיה פלייר, מתנגן לשנייה ואז המחשב פשוט מאתחל את עצמו זה קרה תמיד. מה שמוזר זה שבזמן האתחול כל המנורות במודם כבלים נדלקות. כאילו הוא ספג הלם חשמלי או משהו. אגב, וידאו רגיל לא גורם לבעיות. רק זורם. משום מה למחשב אין בעיה להריץ משחקים כמו אובליוויון ודום 3 שמנצלים את המחשב הרבה יותר ממדיה זורמת. מה הולך כאן? רעיונות? אני לא עושה אוברקלוקינג או משהו והמעבד אטלון64 עובד ב33-38 מעלות. זה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה לתת קצת רקע בקצרה, לאחרונה הצטרפתי לפרויקט באוניברסיטה, הפרויקט דורש עבודה אינטנסיבית עם תוכנות כמו solidworks, matlab וhyperworks (בעיקר hypermesh). המצב כיום הוא שבמעבדה יש תחנות עבודה מיושנות עם מעבדי e5300 כפולי ליבה שאינם מספקים את עוצמת העיבוד הנדרשת. התחלנו מגעים עם חברות שונות על מנת לקבל שרתים ישנים שאין להם שימוש בהם (חברות שמשדרגות אחת לשנתיים שלוש את החומרה) . בקרוב אנחנו אמורים לקבל את השרתים ועכשיו אנחנו מנסים להבין איך יהיה הכי טוב לעבוד איתם. הרעיון הוא שיהיו בערך שמונה עמדות עבודה שלכל אחת מהן מוקצה מכונה וירטואלית שרצה על השרת. כאשר לא כל העמדות עובדות בו זמנית כח העיבוד יתחלק על התחנות שכן עובדות. כמו כן השאיפה היא שכל העמדות י…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר קרוב לחודשיים.. יש לי בעיה שהצג שלי במחשב מראה מסך שחור לאחר בערך כחצי דקה ללא שימוש במחשב, סוג של שומר מסך. זה מפריע לי בעיקר כשאני רואה סרטים, סרטונים, קורא וכו'.. מפרט: os: windows 10 CPU Type: Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz Video Adapter: GeForce GT 730 ההגדרות שלי בpower settings כמובן מוגדרות כך שהמחשב לעולם לא ישן והמסך לעולם לא יכנס למצב של "שומר מסך". המסך מחובר בכבל DVI, והטלוויזיה מחוברת דרך כבל hdmi העובר דרך receiver. בדקתי והבעיה צצה גם במחשב וגם בטלוויזיה באותו זמן, ככה שאין בעיה עם אחד המסכים. לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך של nvidia, לא משהו…
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חבריא, מחשב אחד הלך "קאפוט", נקנה מחשב חדש. השאלה שלי היא כזו, הכונן במחשב הישן חולק לשתי מחיצות אחת לווינדוז ואופיס, החלק האחר לשאר הדברים שעושים עם המחשב. במחשב החדש הארדיסק החדש מחולק כמו בישן. השאלה שלי היא איך אני מוחקת את החלונות מהארדיסק הישן, אך לא מוחקת את המחיצה האחרת בטעות, ואיך אני מחברת את הארדיסק הישן למחשב החדש, כאשר הארדיסק החדש צריך להיות הדומיננטי? בבקשה אם אפשר לכתוב בסבלנות רבה כי ההבנה שלי בתחום זה חלודה. רב תודות לכם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם ששיחקתי(AAO) המסך נהיה שחור ועבר למצב המתנה\התמונה קפאה ונאלצתי לאתחל את המחשב. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר. לפי עיצה שראיתי באתר של חברת ספיר(כרטיס מסך) נכנסתי למאפיינים של המסך->הגדרות->מתקדם->SMARTGART ושם שיניתי את הפרמטר AGP מ-*8 ל-*4 . אגב מה הפרמטר הזה אומר בדיוק ואיך הוא פתר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי המחשב שלי סופר ישן מע הפעלה WIN 10, לצערי התקנתי AVIRA מאז יש לי בעיות לא רק של איטיות אלא שהמחשב מפסיק לעבוד לי- הTOOLBAR ריק, אין לי גישה לחיפוש או לכפתור של ה"התחל"(ווינקי) ועכשיו המחשב גם לא מזהה את היוזר שלי כADMIN לא נותן לי לבצע הרשאות של ADMIN (כמו למחוק או להסיר תוכנה) או אפילו את האפשרות של RUN AS ADMIN HELP! סופר דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לא יודע אם אני במקום הנכון אבל יש לי שאלה קטנה. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר סוני 520 ולצערי אם אני מחבר את זה דרך HSMI הוא מאבד את האות. אז כפיתרון לקחתי כבל HDMI וחיברתי אותו עם מתאם של DVI עכשיו קיבלתי טלפון HTC ONE שיכול להתחבר עם מיקרו HSMI לטלוויזיה.. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר עוד כבל DVI-HDMI ליציאה השניה במחשב והאם זה יעבוד או שיש פיתרון אחר תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אחד הדברים הטובים וגם המפגרים באנטי וירוס נוד32 זה שהוא מוצא את הוירוסים ואת חלקם מוחק לבד. (אני יודע יש אפשרות לסרוק בלי למחוק בסריקה מותאמת אישית) 2 שאלות: 1. איך אני מגדיר לו להפסיק לסרוק אוטומטית (יש לו תזמונים מוגדרים כנראה, והוא גם עושה סריקה אחרי שהמחשב נדלק) שזו הסריקה שמוחקת אוטומטית. 2.יש קבצי DLL מסויימים שהם שייכים למשחקים והוא תמיד מוחק לי אותם, וזה ממש מתיש לעשות בכל פעם reinstall. יש אפשרות להגדיר לאנטי וירוס הזה להתעלם תמידית מקבצים מסויימים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בסך הכל רציתי להרחיב את הזיכרון במחשב של אחותי הלכתי וקניתי עוד סטיק של 512mb כשאני מחבר אותו, אז אפשר לראות שהמחשב אכן זיהה שיש יותר זיכרון אבל הווינדוס לא עולה איזה תוכנה יש לבדיקת זיכרון דרך DOS?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
מה כדיי יותר REDEON 8500 DH או http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html ממש דחוף לי לדעת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון אני עובדת על מחשב נייד שCD שלו נדפק לכן מחובר אליו כונן DVD-RW נייד (מגירה שמחוברת דרך USB) של NEC עד לפני כמה זמן הצורב עבד מצויין ולא היתה שום בעיה לצרוב אודיו דרך נרו פתאום הפסיק וכשאני מבקשת לעשות דיסק אודיו הוא פשוט דופק את הדיסק, יש לציין שאין שום בעיה לצרוב DATA חיברתי את הצורב למחשב נייח וניסיתי לצרוב אודיו, הכל בסדר, אותה תוכנה צורב ללא בעיה חיברתי צורב אחר, גם לא צורב אודיו לפני שבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש אין לי כבר מושג מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הרבה קבצים. הם כל הזמן משנים מיקום. אני מסדרת אותם לפי נושאים והם כל הזמן זזים זה משגע אותי. איך מקבעים אותם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברה! יש לי 2 בעיות נורא מציקות שממש לאחרונה החלו ואני ממש לא יודע למה הם החלו ואיך להמתודד עם זה ???....הבעיה הראשונה היא עם כרטיס המסך (ati radeon 9800 pro). עד לאחרונה הוא פעל ממש כשורה. בשבוע האחרון אני לא מצליח להוציא תמונה לטלוויזיה לא במצב clone ולא ב extended. ניסיתי הכל אבל הכל!!! החלפתי את כל הכבלים והמחברים למגבר ו/או לטלוויזיה התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר, הורדתי רזולוציוה במסך ובטלוויזיה, שיחקתי כם כל אופצייה אפשרית שעות אבל פשוט כלום! האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה מתי שהוא? האם יש דרך לבדוק מה דפוק? הבעיה השנייה (שיכול להיות קשורה כי זה החל גם בשבוע האחרון...) היא שה spdif מתנהג ממש מוזר. אני מצליח לשמוע 'divx Mp3, wav וכו' באופן רגיל דרך המגבר ביציאת …
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אם צריך עוד מידע על מנת שתוכלו לעזור אז תכתבו. יש לי את המחשב Vostro 200 של Dell לוח אם: dell 0cu409 יש 4 סלוטים של זיכרון. מותקנים כרגע 2X2G אותה חומרה.. כשאני מנסה להוסיף עוד זיכרון אז המחשב לא עולה ויש 4 צפצופים קצרים הפסקה, 4 צפצופים וככה ממשיך.. לפי מה שהבנתי אפשר עד 8G אז איך אני לא מצליח להוסיף?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש איזו בעיה לפעמים הווינדווס לא עולה לו ומופיעה הודעת שגיאה drive not ready system halted (משהו כזה בכל אופן) אחרי זה הוא מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים עד שפתאום זה מסתדר מה ההודעה הזאת אומרת? ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודש זה שבמפרט. שהתחלתי לשחק היו לי טשטושים במשחקים זה כמו שאני משחק בלי AA בכלל .אז שמתי את הAA על 4 ו 6 אבל זה לא עוזר ניסיתי דרייברים לא עזר .ותמיד שפתחתי את ההגדרות היה לי מין שגיאה תראו בתמונה.אז אמרו לי להתקין את net.f.. התקנתי וזה לא עזר וגם נשארו טשטושים וגם השגיאה.אז הורדתי דרייבר לבד בלי הccc שלו. והתקנתי ממקומו את ati tray tloos שזה לא צריך את net.f..מותקן.אבל גם זה לא עזר.אין שגיאה אבל יש טשטושים.עכשיו עוד דבר המשחקים היו נתקעים לי בזמן משחק או שהמסך היה נכבה.אז החליפו לי לוח אם וזכרונות וכרגע לא נתקע אבל טשטושים נשארו.מה יכול לגרום לזה.?שמו לי כרטיס מסך אחר מהקופסא והיית אותה בעיה. אהה וגם יש לי כזה במשחק מתי שאני זז מין קווים כאלה שקופיים לפע…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מחשב של DELL מדגם VOSTRO 3550. למרות שאני מתקין את הדרייבר של ה WIRELESS כאשר אני מתחבר לרשת דרך WIFI אני לא עובר את מהירות ההורדה של כ 2 מגה, למרות שאני על חבילה של 12 מגה. מישהו מכיר את הבעיה הזו? מחיפושים ברשת הבנתי שיש בעיה עם כרטיס הרשת הזה, לפני שאני פונה לאחריות, מישהו נתקל מתישהו בבעיה זו? כרטיס ה WIRELESS הוא מדגם INTEL CENTRINO 1030 N. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בכל מיני משחקים שמה שמשותף להם הוא שהם משחקי שלט...(לדוגמא nba 2k10 ו - pes 2010) במשחקים האלה ובכל משחק שדומה להם יש לי את אותה בעיה מוזרה ומעצבנת. תוך כדי משחק כל פעם שמישהו מהשחקים לוחץ start ומגיע לתפריט הראשי(נגיד לעשות חילוף) אז שהוא חוזר למשחק הסאונד הופך לרעשים מעצבנים ומחרישי אוזניים. הדבר מסתדר כאשר לוחצים שוב start ושוב חוזרים למשחק. ככה שזה מציק מאד ומעצבן. הם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה אשמח לקבל הצעות. תודה מראש קובי.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-