עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lahav500,

אז ככה, בזמן האחרון כאשר אני גולש בפייסבוק, הסרטונים מתחילים ואין כל בעיה עם זה. אם אני מעביר קדימה \ אחורה (לוחץ עם העכבר על דקה מסוימת) הסרטון פשוט נתקע! סרטונים ביוטיוב? אין כל בעיה. ניסיתי למחוק פלאש - הורדתי תוכנה למחיקה + עברתי על מדריך שהדריך גם להיכנס לתקיות מסוימות ולמחוק קבצי פלאש. https://helpx.adobe.com/il_he/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller לאחר המחיקה, כשעשיתי בדיקה אם המחיקה נעשתה בהצלחה - זאת התשובה: "Flash Player is pre-installed in Google Chrome and updates automatically!" מחקתי Cookies, היסטוריה ותמונות וקבצים בזכרון שמור. …

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד שכאשר אני מדליק אותו, אחרי שלב ה- BIOS רואים לכמה שניות את התמונה הכהה של ה- Windows שמתחיל לעלות ואז שומעים מן "קליק" והמחשב כבה. אח"כ כשאני מפעיל אותו, הוא מודיע שהוא לא כבה כראוי והאם אני מעוניין להעלות את ה- Windows באופן רגיל או באופן של שחזור. כאשר אני בוחר באפשרות הרגילה, או שה- Windows עולה והכל בסדר, או שהתרחיש חוזר על עצמו, לעיתים עשרות פעמים עד שהמחשב נדלק באופן תקין. כבר פירמטתי את המחשב פעמיים, פעם אחת ל- XP ואז שוב ל- 7 כי זה לא נפתר ע"י פירמוט. האם מדובר בבעיה מוכרת שמישהו נתקל בה בעבר ויוכל לתת טיפים? מה עוד ניתן לבדוק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  5. אוקיי: http://www.strandimports.com/sysfan.jpg מה אני אמור לחבר ל SYSFAN ?!?! הבנתי שאת המאורר של המעבד אני אמור לחבר לCPUFAN, ואת כל שאר המאוררים במארז לכל "כניסות העזר", אבל למה הSYSFAN ? המאוורר של הצ'יפסט כבר מחובר לכניסה אחרת... תודה, RedShark.

6. Started by לילך,

ברגע שמחברים תמחשב לחשמל הוא נדלק אבל הכפתור של ההדלקה לא מגיב בכלל ניסיתי גם לחיצה ארוכה לא עזר חוץ מלוח אם, שממש לא בא לי להחליף, זה יכול להיות עוד משהו? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by iyossi,

שלום, יש לי מחשב ישן לוח אם ג'יגהבייט GA-MA78GM-S2H. לאחרונה הוא מצפצף כשרואים סרטים הרבה זמן, או משחקים במשחקים כבדים. אם מתעלמים מהצפצוף וממשיכים-המחשב כבה מעצמו. האם זה בגלל התחממות יתר ? התקנתי מספר תוכנות שמדווחות על חום המחשב, וכולן מסמנות לי שרק שני מאווררים עובדים (השלישי במהירות 0), ומציגים לי 3 מדי חום-והשלישי תמיד גבוה משמעותית. הבאם באמת אמורים להיות 3 מאווררים ? איפה בדיוק יושב השלישי, והאם אפשר להחליפו לבד ? (אין לי יותר מדי כישורים טכניים). תודה מראש יוסי

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  8. המדפסת שלי עבדה עד לא מזמן , ופתאום בזמן האחרון כשניסיתי להדפיס הוא אומר שיש בעיה ואז כשנכנסתי לדרייברים פתאום גיליתי שאין בכלל דרייבר למדפסת. המחשב לא מזהה אותה בכלל למרות שהיא מחוברת , ניסיתי להוסיף מדפסת דרך הdevice manager אבל הוא לא מצליח. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם?

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yonir,

המאוורר בכרטיס מסך של המחשב הישן שלי (RIVA TNT) עושה רעשים מטורפים.. אפשר להוריד אותו בשביל לנקות או שכמו שבמעבד יש משחה תרמית וצריך למרוח חדשה אם מורידים אותו (או כל סיבה אחרת שבגללה לא כדאי להוריד אותו ולהחזיר)?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by עינב,

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס.. לי נראה שזה הכרטיס רשת .. יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ... מה דעתכם.... ?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by abyss20,

היי, שידרגתי לאחרונה לחמש מגה והיום הרגשתי שההורדות איטיות אז בדקתי בבדיקת הורדה של בזק בינלאומי וכותב 400 ק"בC לשנייה במקום ה625 התקשרתי לבזק ואחרי 45 דקות עם נציג שרות הבעיה לא תוקנה הוא אמר לי להוריד TCP/IP OPTIMIZER והורדתי ועכשיו המהירות הורדה היא כמו שצריך להיות אך עדיין הייתי רוצה לדעת האם זה בגלל הווינדוס או בגלל הכרטיס רשת שלי (כמו כן בדקתי במחשב הנייד שלי ושם זה מוריד במהירות 625 ללא תוכנה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by Cahiml,

אני מנסה להפעיל את המשחק HERATS של WINDOWS 7 x64 ומתקבלת ההודעה: "Executable for Hearts Game has stopped working" מגיגול ברשת בצעתי את טריק הסרת סימון ואחר כך סימון מחדש של השרות Turn windows features on and off בלוח הבקרה תחת Programs and Features, אך ללא הועיל המשחק מתרסק (כמו כל משחק פנימי בתיקיית GAMES) מישהו יודע איך אפשר לתקן את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. ביומיים האחרונים היו לי מסכים כחולים יש את הקובץ DMP וגם תמונה: http://rapidshare.com/files/52942353/Mini090207-02.dmp.html http://rapidshare.com/files/52943965/01092007051.jpg.html מה הבעיה אצלי? כבר נימעס *חשוב לציין שזה קורה רק שאני יוצא ממשחק!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. כנסו בבקשה תראו בתמונה אני בלחץ וגם בזמן האחרון המחשב נתקע סתם המון ואיטי [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  16. הפעלתי סרט, רואים ושומעים אותו בטלויזיה. אבל כשאני משחק במשחקים או אפילו גולש באינטרנט, אז הצלילים של הוינדוס מפריעים לצפות בסרט. כלומר, באמצע הסרט שומעים איך אני מרוקן סל מחזור או שגיאה מסויימת או צליל של אקספלורר שסיים לטעון דף. בקיצור, איך אני משתיק את המחשב לגמרי, אך עושה כך שישמעו את הסרט? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Good Day,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לזייף קצת, והתחילו להתרחש קפיאות ספונטיות, לפעמים חצי שעה, לפעמים שעתיים, מרגע הפעלת המחשב. המחשבשלי מריץ גם XP SP2 וגם Ubuntu, כאשר ב-XP מתרחשות קפיאות מזדמנות, ואילו ב-Ubuntu שום דבר. ביצעתי התקנה נקייה של XP, והבעיה ממשיכה. אז העפתי מבט על טמפרטורות / מתחים ב- Speed Fan - הטמפ' אומנם לא נמוכות, אבל לא גבוהות מספיק בשביל לגרום למחשב לקפוא. בקשר למתחים, שמתי לב שהמסילה של ה-מינוס 12v והמינוס 5v לא מספקות מתחים מדויקים - מינוס 16.97v ומינוס 8.78v (בהתאמה). זה מצביע עלבעיה ברורה בספק - החלפת הספק תפתור את הבעיה ? למה הבעיה, שברור שהיא חומרתית, מתרחשת ב-XP ואילו ב-Ubuntu אין שום סימן חשוד ??? תודה .. - אני אבדוק את המתחים עם רב מודד ברגע שאני…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by raanann,

שלום. בימים האחרונים התחלתי לשמוע שהמאוורר של המעבד עובד קשה. בדקתי את הביצועים של המחשב. אין שום דבר שפועל, כל היום הוא היה דלוק ללא שום תוכנה שעובדת. ע"פ בדיקה ב-speed fan נראה שכל הליבות של המעבד מתחממות ולכן המאוורר עובד קשה. אבל אני לא מבין את הסיבה לכך. מפרט המחשב: מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון ראם: 8 GB מערכת הפעלה: WIN10 כרטיס מסך: Nvidia Gforce 750i אשמח לעזרה בהקדם.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Zeus710,

שלום רב לכולם. האם יש דרך לבדוק את הצורב? הבעיה שהוא לא מזהה דיסקים. הייתה כמה פעמים בעיה שלאחר האתחול מחדש מחשב לא עלה והיה לי מסך שחור I/O ERROR וכתוב שיש בעיה עם חומרה ויכול להיות שדיסק קשיח או צורב לא עובדים כמו שצריך. חשבתי שזה דיסק קשיח שלי ולקחתי מחשב למעבדה של איוורי (יש לי עוד שנתיים אחריות על הדיסק של SEAGATE). הם בדקו דיסק עם תוכנת DOS של SEAGATE ואמרו שהדיסק תקין והמליצו לי לפרמט את WINDOWS. ניסיתי לפרמט וצורב שלי פשות לא ראה את דיסק ההתקנה. אחר כך ניסיתי לצרוב משהו והוא כתב לי שאין MEDIA בצורב (ניסיתי דיסקים של VERBATIM ו SILVER LINE). גם דיסקים שצרבתי פעם הוא ראה רק אחד מ אולי 10 שניסיתי. צורב DVD יחסית זול היום (120 ש"ח), אבל אני לא רוצה לקנות סתם אם הבעיה …

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by yuraxp,

שלום בזמן האחרון המסך שלי נכבה באמצע משחקים, זה קורה רק במשחקים. המסך הכאילו נכנס למצב שינה, ואי אפשר להעיר אותו, לא ע"י הזזת העכבר ולחיצות על המקלדת. ברשותי FX 5700 עם דרייברים של 56.55. חשבתי שצריך לעדכן את הדרייברים אבל גם במשחקים לא חדשים כדוגמת ENEMY TERITORY זה גם יוצא לאחר 15 דקות. מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by aviran121,

שלום בזמן האחרון התחיל להיות לי מסכים כחולים מתיי שאני אל במחשב יענו המחשב לא בפעולה או משהו... אבל שאני עושה ריסט המחשב זורם כרגיל בלי שום בעיה. אבל לפניי איזה 15 דקות התחיל להיות לי עוד מסך כחול אבל עכשיו שאני בפעולה מלאה ויכול להיות גם בעומס. אז הינה השגיאות שמופיעות לי : אחד שאני לא נמצא בפעולה : 0x0000004e (0x000000007 0x00006500 0x00000001 0x00000000) והשני : Viamraid.sys זה מתיי שאני נמצא בפעולה ואפילו בעומס. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by No-One,

שלום לכולם, השאלה היא כללית, אך במידה וזה משנה אז זה הנייד Asus x200ma האם אפשר לפצל את הכונן עליו כבר מותקנת מערכת ההפעלה? במידה ולא, אני מניח שעושים זאת תוך כדי שמתקינים וינדוס מבוט, בחלון בו בוחרים איפה להתקין את מערכת ההפעלה. הבעיה היא שבחלון הזה משום מה אני לא מצליח לפצל ליותר מכמה מאות mb בלבד, כאשר ההראד דיסק הוא 500Gb+-

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי 3 סלוטרים של זיכרון RAM פנוים במחשב, ובסלוט אחד חסר צ'ופיצק שסוגר את הזיכרון אז הלך הסלוט? אני מתכוון בכול סלוט יש 2 צ'ופציקים שסוגרים את הזיכרון ובסלוט אחד חסר לי צ'וצפיק אחד לבן אז הלך הסלוט או אפשר לחבר צ'ופציק לבן?

24. יוצאת הודעה: RUN LIME ERROR '75' PATU/FILE ACCESS ולפעמים לאחר שהמחשב מתחיל לפעול יוצאת הודעה שהתוכנית ביצעה הוראה לזיכרון והוא לא יכל להיות במצב read נוסח ההודאה: "ההוראה ב0X100018F4 ביצעה הפניה לזיכרון בOX71A0406A לזיכרון לא היתה אפשרות להיות READ לחץ על אישור כדי לסיים את התוכנית" לא ניכרת שום תקלה בדיסק קשיח ובזכרונות, מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  25. [glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]

• 9 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.