תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ניקיון יסודי, ניקיתי את המארז ואת כל המאווררים הוצאתי את הלוח אם, החלפתי משחה למעבד והחזרתי הכל למקום סגרתי את הקופסא והדלקתי את המחשב ופתאום אני מריח משהו נשרף בדקתי וראיתי שההארד דיסק העלה עשן סמיך!! ניתקתי את ההארד דיסק והמחשב עולה רגיל.. בלי מערכת הפעלה כמובן... ההארד דיסק היה בסדר גמור עד עכשיו בלי שום בעיות, מה יכול היה לגרום לקצר? אפשר לשחזר את הנתונים מההארד דיסק?? צירפתי פה תמונה - מישהו שמבין באלקטרוניקה שיגיד לי מה קיצר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב יש לי בעיה במחשב . הבעייה היא כזאת .. לאחר 20 דקות של משחק במחשב . המשחק מתחיל לקרטע ולאבד FPS .. הסאונד מקורטע ורובוטי . אז אני יוצא מהמשחק ואני נכנס למנהל המשימות ואני רואה שמה משו מוזר.. אחוזי הביצועים ב CPU עומדים על 3 אחוז ככה . ושאני מזיז את העכבר זה עולה ל 30 ביצועים . ושאני נכנס לתיקיה זה עולה ל 40 ביצועים וכ'ו המחשב ברשותי שנתייםועדיין לא נתקלת בבעיות כאלה . לפני חודש התקנתי WINDOWS 7 ואני משחק ב MW2 וזה קורה לי הפתרון היחיד שגיליתי הוא לעשות RESET למחשב .. אבל זה מעצבן לעשות איזה 7 ריסטיםביום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקלה הכי מוזרה שקרתה לי בחיים , המחשב עשה פתאום ריסטרט הבקר של המאווררים נכבה לגמרי נעלם ממנו המתח בדרך כלל שעושים RESET הבקר לא אמור להתכבה זאת אומרת שמשום מה המתח לבקר הפסיק חיפשתי בתיקיה MINIDUMP היא ריקה טמפרטורה תקינה , זכרונות תקינים , הכונן הקשיח אין לו בד סקטור אבל EROR עם זאת הבקר של המאווררים לא אמור להתכבות ואם הכונן הקשיח " תקול " הוא אמור לעשות רק RESET אני חושד בספק כח שמתקרבים לספק יש צליל חשמלי אבל זה עובד ככה 3 חודשים רק היום קיבלתי RESET ראשון עשיתי את כל הבדיקות הכול תקין מאז לא נכבה התפעלתי OCCT לאמץ את הספק כח , מעבד , זכרונות כלום הכול תקין , גם הטמפרטורה של המעבד
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הדיסק החיצוני שלי בעצם להיות רק הפעלות , גם ווינדוס XP וגם 7. אני מדבר על התקנות בעצם.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ של dell מדגם vostro 3460 gt 630 המחשב מגיע עם freedos ללא מערכת הפעלה. אני מנסה להתקין וינדוס 7 - כאשר אני עושה בוט מהדיסק ההתקנה עולה, עד שאני מגיע לשלב בו אני אמור לבחור את הכונן אליו אני רוצה להתקין פה רשומות 3 אופציות: disk 0 partinon 1: dellutility type: oem(reserved) disk 0 partinion 2 :os type : primary disk 0 partinon 3 type: system על כל אופציה שאני בוחר הוא רושם: Windows cannt be installed .... * ההארדיסק 500gb. אני תקוע, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום את הכרטיס הנ"ל מבית גיגהבייט +ספק של סיסוניק 620W... התקנתי הכל במקום שמתי דרייברים וכל רבע שעה קופץ מסך כחול..אחרי זה החזרתי את הכרטיס מסך הקודם שלי והבעיה נעלמה... מה זה אומר?הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק נייד Western Digital My Passport 4TB שקניתי לפני 3 שנים ומאז הוא מחובר קבוע לראוטר ומשמש בתור כונן רשת. לאחר שלא הצלחתי להתחבר אליו בימים האחרונים והראוטר לא זיהה אותו, חיברתי אותו למחשב: למרות שהוא מופיע ב "safetly remove hardware", אני לא רואה אותו ברשימת הכוננים שלי. ב device manager אני רואה אותו ורשום "This device is working properly" Computer Management מייד אומר לי "You must initialize a disk before Logical Disk Manager can access it" ב diskpart אני רואה אני רואה שהדיסק ONLINE בגדול 0B בקיצור, האם הדיסק מת? האם ניתן איכשהו לשחזר את המידע מהדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 וזה כ 3 -4 ימים שדפי הדפדוף במסך המחשב מרוחים ומטושטשים. רק אתמול הסתדר מעצמו, והיום שוב... היום עשיתי SCAN מלא באנטיוירוס, כיביתי והדלקתי את המחשב ולא עזר. מישהו יודע מה הסיבה לטשטוש הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ברשותי נייד Lenovo Z570 עם Win10 בילד ישן. גם המחשב לא כ"כ חדש (2012), אך כוחו במותניו (i7 + SSD) ואני ממאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לבצע התקנה נקייה של Win10 בילד האחרון. הכנתי USB וגם דיסק DVD DL לצורך זה ע"פ ההנחיות של מיקררוסוט. הבעייה שהמחשב לא מזהה את ה USB או את הדיסק בעליה. הוא לא מזהה דיסקים ישנים של Win מקוריים של מיקרוסופט. לא ניתן לסדר מחדש את סדר קריאת הכוננים משום שלא ניתן להגיע BIOS בעזרת F2 / F12 או להגיע אל UEFI באמצעות Setting-Recovery-Restart וכו' nשום שהלחצן UEFI לא קיים תחת Advanced. מידע מערכת מראה שהמחשב עובד תחת מוד UEFI וכן, מחיצת השחזור מראה שהיא מסוג UFI, בהיינו, בעליה, המחשב עוקף את ה BIOS. נראה לי שאני צריך להגיע איך שהוא ל BIOS ולהעביר או…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום... קיבלתי אתמול בשעה טובה את המחשב , אני בא להתקין WINDOWS מגדיר ב F6 את הSATA עם הFLOPPY שקיבלתי לוח אביט NF7-SL ... קיצר זה מתחיל כזה להעביר קבצים , אבל תחילה זה אומר לי שזה לא מצליח להעביר 4 קבצים... אמרתי טוף נעשה איגנור ... ( יש לציין שלפני שהיה ברשותי דיסק SATA זה לא היה מעביר תקבצים האלה בכלל..) בכל אופן זה עשה את העתקת הקבצים , ריסט ואז כאילו יש את המסך הזה שתמיד יש של WINDOWS לפני שזה עולה , רק שזה אחרי כמה קווים זה פשוט מביא לי מסך כחול עם הודעת שגיאה משהו על ההארד דיסק... :\ מה עשויה להיות הבעיה < תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא קופץ החלון הזה שמשהו חדש חובר ואם רוצים להתקין אותו... אני מחבר ת'מדפסת ולא קורה כלום איזה פתרונות יכולים להיות?? אגב הלוח מסוג ABIT NF-7
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תראו...כל דיסקט שאני מכניס לפלופי המחשב כותב לי שהדיסקט לא מאותחל... אני מאתחל אותו וזה כותב שלווינדוס אין שום אפשרת לאתחל אותו... וגם כשאני מכניס דיסקטים עם קבצים בפנים הוא כותב לי אותו דבר.. (הכונן פלופי חדש..אולי צריך לעשות משהו עם דרייבר?) תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב יש לי geforce 6600gt עם דרייברים מעודכנים 77.30 יש לי בעייה שלא הייתה פעם שאני לא יודע כיצד נגרמה. פעם גם המסך מחשב וגם הטלוויזיה היו מציגים את הוידאו בו זמנית ללא קשר לגודל התצוגה. שני המסכים פועלים בתצורת clone ומציגים בדיוק אותו הדבר וכך עבד לי עד לא מזמן. עכשיו הוידאו מוצג רק על הטלוויזיה או רק על המסך תלוי איזה מסך מוגדר כפריימרי. ניתן להגדיר full screen device כאשר כל וידאו שמנוגן יופעל על מסך הטלווזיה (או המחשב) על מסך מלא אפילו אם הנגן מציג רק על חלק מהמסך אבל אז גם אי אפשר לשים כתוביות (בניגוד להגדרת מסך ראשי). תודה מראש. מצטער שההדועה כפולה לא יודע כיצד להעביר לפורום הרלוונטי
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי לוח אם חדש של Gigabyte עם מעבד p4 1.6 GHz. הבעיה מתחילה עם תוכנות שיתוף הקבצים (עברתי דרך sharaza , overnet ואימייול של lionetwork) אותו סימפטום - מתישהו בהרצה של התוכנה, המחשב נתקע ופשוט מסרב להשתחרר (לא Ctrl-Alt-Del ולא כלום) אלא אם כן אני מנתק את כבל הטלפון ממודם הא.ד.ס.ל, דבר אשר למעשה מיידית מנתק אותי מהאיטרנט - גם אז לוקח כ-30 שניות עד אשר החייגן קופץ מחדש עם הבקשה לחיוג מחדש והכל משתחרר. את המחשב עצמו הרכיבו בחנות, וגם אני עברתי על ההרכבה שלו. אין שום בעיה בחומרה. מרבית הרכיבים חדשים מאוד, בני פחות מחודש. האם למישהו יש הצעה - אני חושד שהמעבד לא עובד בתיאום מלא עם לוח האם (לוח האם תומך ב-FSB 400/533)
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום , קניתי היום מעבד AMD 2500 ולאחר שהתקנתי אותו המערכת קרסה לגמרי ולא ניתנה לשיקום בדרכים רגילות .. רציתי לדעת האם יש פה מישהו מאזור ת"א שיודע על מעבדה שלא שוחטת , או אולי מישהו שמעונין לעזור לתקן את המחשב במהירות ( יש לחץ של זמן ) תודה מראש (
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש WIN XP. מה אפשר לעשות כדי לבדוק? (לא פירמוט) לא קורא בפעולה מסויימת.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי מסך שחור עם ההודעה הבאה bios rom checsum error detecting floppy drive a media insert system disk and press enter עכשיו למזלי יש לי את הדיסקט אבל הוא מחכה שאני ירשום לו פקודה ואין לי מושג מה לרשום ? נא עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא משנה באיזו תוכנת ניטור או זיהוי חומרה אני משתמש לא כתוב שם היצרן של הזיכרון שלי... בתוכנה CPU-Z כתוב 0000000000 עם עוד איזה אפס או שניים... איך אני אדע מהו סוג הזיכרון (או שלא...)???
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-