עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by GunBlade,

שלום! ניסיתי את מזלי בפורום הגראפיקה, אבל אולי רק פה תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב נייד של טושיבה עם מאיץ גראפי Go5200, ומשום מה משחקים וכו' פועלים לי לאט. בדקתי עם 3DMark2001SE וקיבלתי תוצאה של 4777, בעוד אתרי אינטרנט שונים מראים תוצאה של 6000-6800 עם מערכת מאוד דומה, חלקן חלשות יותר משלי. מה יכול לגרום להאטה שכזו במהירות? האם יכול ליהיות שיש לי חומרה דפוקה? או שסתם מדובר בהגדרה טיפשית שאני פיספסתי? דאגתי לנקות את הזיכרון, ולעדכן את כל הדרייברים האפשריים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום .. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Sony NEC Optiarc AD7200A 20X Bulk Western Digital 2*500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS OCZ 2Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum OCZ3P13332GK Intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler CL-P0310 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU Corsair VX Series 550W PSU innovision 9800gtx 512mb מערכת הפעלה vista 64bit sp1 יש לי מחשב חדש שקניתי לו מזמן והתחילה לצוץ בעייה, כאשר אני מפעיל כל משחק מחשב ומשחק בו ככה 15 דקות המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא על 60 ובמאמץ פחות או יותר…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by big mam@,

הוא חזר מחו"ל והמחשב לא עולה לו...כשהוא מדליק אותו הוא כותב לו להכניס את ה-bot-cd (או משהו כזה, זה מה שהוא אמר לי). אז הוא מכניס את הדיסק של הוינדוס כי הוא חושב שזה מה שצריך להכניס ואז יש אפשרות התקנה וrepair הוא לוחץ על תהקנה וכותב לו שלא ניתן להתקין על הכונן את הווינדוס. והאפשרות repair הוא לא יודע מה לעשות כי צריך איזשהו קוד או משהו. הבנתם מהתיאור הזה מה הבעיה? הוא חושב שהבעיה בהארד דיסק מה אתם חושבים? אגב תמיד כשהוא חוזר מחו"ל משהו נדפק לו בבית... פעם קודמת המסך נשרף לפני זה המקרר ועכשיו זה... (זה סתם לדיע כללי לא אמור לעזור לכם לעזור לו)

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. ברגע שאני מחבר 3X1024 פלוס 512 של OCZ 800MHZ הוא עושה POST והכל עובד. יכול להיות שזה הספק? שלא יכול להחזיק 4GB RAM? LIBERTY 400? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. -------------------------------------------------------------------------------- אהלן . מפרט : P4 2/8 ABIT I865E 512X2 SEAGETE 500GB ספק ג'נרי. טוב אז ככה , המחשב עבד יחסית סבבה לנפי הפרמוט , מדי פעם עשה ריסטים קצת בעיות אבל לא משהו רציני . היום בבוקר פרמטתי את המחשב , ישר אחרי הפרמוט הווינדואס עולה רגיל , אחרי פרמוט אחד הוא פשוט עושה ריסט כל פעם מחדש בטעינה של הווינדואס . ניסיתי 2 ווינדואסים מקוריים עווד חמישה לא , סה"כ עשיתי יותר מעשרה פרמוטים שונים ואצל כולם אות הבעיה . ניסיתי להחליף הארד דיסק , עדיין נשארה הבעיה . ניסיתי להתקין עם סידירום אחר , עדיין נשארה אותה הבעיה . ניסיתי להחליף ספק , אותה הבעיה . עשיתי MEMORY TEST , אין בעיות , עבר בהצלחה . למישהו יש רעיון ? זה מ…

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by Ben N,

טוב אז זה המצב. עד עכשיו היה לי 2 סטיקים של 1 גיגה של OCZ ועוד 2 סטיקים של 512MB של Twinmos. סה"כ 3 גיגה ב-4 סלוטים - דואל צ'נל. סטיק אחד של 512mb התפגר לי והחלטתי לרכוש זוג סטיקים חדשים של Kingston של 1 גיגה (כלומר עכשיו סה"כ 4 גיגה במחשב). הבעיה היא שמאז שהחלפתי יש לי במחשב הרבה בעיות, קפיצות במסך, תקיעות, ועבודה איטית במיוחד של המחשב. הרצתי Memtest ל2 הזוגות סטיקים בכל התצורות האפשריות הניתנות לסידור על הלוח אם, כל בדיקה למשך פחות או יותר כשעה, ולא נמצאו שום תקלות. מצד שני, ברגע שעבדתי רק עם זוג אחד כל פעם (פעם רק עם הOCZ ופעם רק עם הKINGSTON) המחשב עבד מצויין, בלי תקיעות או קפיצות. כל הזכרונות מסוג DDR2 667MHZ והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה (כפי שכתוב גם בחוברת). כלומר ה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by elabet,

שלום לכולם, קניתי וחיברתי כונן 320 ג'יגה של סיגייט, הבעיה היא שבווינדוס (XP) הוא מציג לי שהכונן בעל קיבולת של 127 ג'ב... ניסיתי לעשות אתחול לכונן אך עדיין זה מראה אותו דבר. מה צריך לעשות כדי שזה יראה את הקיבולת האמיתית? (320 ג'יגה?) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  8. ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. שלום. כל פעם שאני נשחק משחק עם גרפיקה תלת מימדית אחרי כמה דקות (במקרה הטוב) מופיע מסך כחול ושם כתוב: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL בלה בלה בלה על להפעיל את המחשב מחדש וכאלה.... Begininng dump of physical memory Physical memory dump complete לפעמים זה גם מציין איזשהו קובץ... אני חושב שהשם משתנה כל כמה פעמים... הבעיה הזאת התחילה בערך לפני חודש וחצי-חודשיים ולפני שהבעיה התחילה יכולתי לשחק כל משחק בלי שום בעיה אפילו 5 שעות רצוף... יש לי: Pentuim 4 CPU 2.40GHz 256MB of RAM Nvidia Geforce Ti 4800 SE לוח אם ASUS P4 משהו....... מבוסס על צ'יפסט של SiS וזה Micro ATX... תודה מראש, לידור.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by RoiShacham,

כשאני משחק בפוטבול מנג'ר יש לי כל כמה זמן Runtime Error, וכשאני מסתכל על הCPU של המשחק זה קופץ ל1.6 ג'יגה כשזה קורה(יש לי 2 ג'יגה ). ניסיתי המון פתרונות באינטרנט ואף אחד לא עוזר, ולפי ההיגיון אני צריך זיכרון חדש של 4 ג'יגה, סיפור של 100 שקל. זה אמור לפתור את הבעיה? תמונה של הארור:

11. Started by KoDkOd,

שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

13. החיבור הוא HDMI to HDMI . הטלוויזיה היא SAMSUNG. לפני כשבועיים המחשב שלי חזר מתיקון (עבר גם פירמוט). לפני התיקון, הייתי מצליח לראות סרטים וכדו' בטלוויזיה ע"י כבל HDMI שמחובר בין הטלוויזיה למחשב. ועכשיו אחרי התיקון, אני לא מצליח לחבר בין המחשב לטלוויזיה ע"י HDMI, המחשב מזהה את הטלוויזיה, אז אני לוחץ "הרחב צגים" (ניסיתי את כל האפשרויות), ואז "החל שינויים", ואז אני לוחץ בשלט של הטלוויזיה על הכפתור HDMI וכתוב "אין התקן מחובר". מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. נהייתה לי בעיה שקורה לי בזמן האחרון שאני נכנס לפרו 16 דמו וגם פיפא דמו מהמחשב. אני נכנס למשחק וכשעוברת דקה המחשב משתתק ונעלם ומופיע במסך "אין אות" כאילו המסך לא מחובר למחשב ובדקתי אם המקלדת מגיבה בעזרת הנורות, והנורות לא נדלקות או נכבות (num lock, caps lock, scroll lock) (פעם המחשב עבד רגיל)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, פירקתי הארד דיסק מממחשב שלא עובד והפכתי אותו ל Slave אולם בטעות חיברתי את המתח הפוך ועכשיו הוא לא עובד - כנראה שרפתי משהו מישהו יודע איך מתקנים אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by s_b54,

יש לי בעיה די דחופה כשאני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז הכל תקין ההתקנה קוראת את כל החומרה של המחשב והוא מגיעה להתחלת ההתקנה אבל כשאני לוחץ לו אנטר להתחיל את ההתקנה אז הוא כותב לי שההארדיסק לא נמצא ושצריך לבדוק את חיבורי החשמל וכל מיני כאלה אבל ההארדיסק מחובר והכל תקין מה יכולה להיות הבעיה זה די דחוף לי תודה רבה: s_b54

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by Ironbound,

טוב אז ככה, הייתה לי חוויה נוראית עם טכנאי מחשבים שהפך לי את המחשב לגרוטאה, לאחר ששהה אצלו כחודשיים לתיקונים. הבעיה הייתה שהתקלקל לי הלוח אם שהיה מסוג Gigabyte B75M-D3H, והוחלף על ידיו ל-GA H61M S1. עד כמה ההבדל בין הלוחות אם משמעותי? בנוסף, אמר לי שהכרטיס מסך שהיה לי גם לא תקין, ויש צורך להחליף אותו. הכרטיס ששם לי הינו GeForce GT 730. כרגע אפילו סרטים אני לא יכול להריץ על המחשב בלי שהם יתקעו שלא לדבר עם משחקים (Hearthstone מקרטע אצלי, שזה משחק קלפים עם הדרישות הכי נמוכות שאפשר לדמיין כיום). השאלה שלי היא, איזה כרטיס מסך ניתן להביא במקום שירוץ על הלוח הזה בטווח מחירים של עד כ-700 ש"ח, והאם כדאי בכלל להשאיר את הלוח הנוכחי (בהנחה שההבדל בינו לבין הקודם לא עד כדי כ…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by גיבורי,

שלום, לפני כמה זמן ניקיתי אבק שהצטבר לי במחשב. במסגרת הנקיונות הסרתי את אחד מהאווררים, זה שצמוד למארז (לא של הספק כוח ולא של המעבד) וניקיתי אותו טוב טוב. החזרתי אותו למצב שבו הוא היה, לדעתי. הייתי רוצה לודא דבר אחד - מטרת המאוורר הזה להכניס אויר קר למחשב או להוציא החוצה אבק ודברים כאלו? כלומר, עכשיו כשאני שם יד מול המאוורר אני מרגיש את האוויר שהוא פולט. האם הרכבתי אותו הפוך והוא צריך לנשוב אוויר פנימה? תודה (איזה שאלה דבילית, אני יודע)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by davidkeren,

כיצד ממרים אר דיסק EXFAT לFAT32 בצעתי אתחול ובטבלה שמופיע לי נותן לי רק 2 אפשריות NTFS או EXFAT חשוב לי שהפורמט יהיה בFAT32 בכדי שאני יוכל לחבר את האר דיסק חיצוני ל XBOX360

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אוקיי, אז ככה : המחשב שלי היה לא יציב כבר די הרבה זמן, לפעמים סתם היה נתקע בלי להגיב עד שהיה צריך לשחרר עם ריסט, לפעמים היה עושה BSOD (לעתים נדירות יותר). פרמטתי, ונראה היה שהבעיה הסתדרה ליום-יומיים. לאחר מכן הבעיה חזרה אבל בצורה שונה - המחשב היה פשוט מכבה את המסך ומפסיק להגיב עד הריסט. ניסיתי להוציא כרטיס ראם אחד, ואחריו את השני, וזה לא עזר - הבעיה התרחשה עבור כל אחד בנפרד. הרצתי גם memtest ולא היו תקלות - עד כמה אפשר לסמוך על בדיקה זו? עוד דבר - לפעמים כששיחקתי עם חיבורי הראם בתקווה לפתור כך את הבעיה, בקלות יחסית מצמררת - המסך לא נדלק בכלל ונורה אדומה על כרטיסי המסך החלה להבהב. ורק לאחר ניקוי והפעלת טיפה לחץ על כרטיסי הראם בסלוטים שלהם המסך עלה שוב (אך הבעיה לא נפתרה)…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by EscAPE,

שלום קניתי הארד דיסק חדש לפני כמה ימים של Western Digital דגם WDC WD1600JB כאמור 160GB 8MB Buffer פירמטתי אותו בFAT32 ביצעתי סריקת הדיסק בXP לא דווחו תקלות כלשהם הורדתי תוכנה של Western Digital שנקראת Data Lifeguard Online Diagnostics להלן התוצאות Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD1600JB-00FUA0 Drive Type: IDE Capacity: 134.22 GB SMART Status: PASS Test Result: PASS הכל נראה תקין אבל כשביצעתי Scandisk - surface scan דרך דוס משום מה התוכנה מראה שיש לי כמות נכבדה של סקטורים פגומים ובסיום הבדיקה היא לא מציינת את זה …

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by .:YoGy:.,

היי כולם קרה לי משהו מוזר שאני לא יודע איך זה קרה... פעם המחשב שלי עבד בסדר בנושא הזה ופתאום זה הפסיק לעבוד ככה... הבעיה שלי היא שאני כל פעם צריך להגדיר את ההגדרות סאונד שלי... אני ארחיב: הרמקולים במחשב עובדים בצורה דפולטיבית, אבל אם אני מחבר אוזניות... אני לא שומע ישר דרך האוזניות, אלא עדיין דרך הרמקולים של המחשב. אם אני מחבר כבל HDMI, אני עדיין שומע את הסאונד דרך המחשב ואת התמונה דרך המסך... אם אני משחק עם ההגדרות (מבטל את הרמקולים של המחשב דרך הגדרות הסאונד[לא עושה להם מיוט אלא ממש מבטל] ) אז אני שומע את הסאונד דרך הטלווזיה ו/או דרך אוזניות... למישהו יש רעיון איך אני מגדיר את זה שדפולטיבי כשאני מחבר משהו חיצוני למחשב הוא יקבל את הסאונד? (זה היה ככה, ופתאום הפסי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפני מספר ימים הופיע לו פס אפור חצי שקוף ברוחב 6 ס"מ במרכז המסך לכל גובה המסך. יש לי מחשב נייד LG בן 3 שנים שלאחרונה הוספתי לו זכרון. בעיה בכרטיס המסך? בעיה במסך עצמו? כרטיס המסך הוא ATI MOBILITY RADEON 9200. תודה! אני מאוד אשמח לשמוע שלא צריך מחשב חדש לגמרי... חגי

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.