עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LL@SS,

שלום לכולם. בחודשים האחרונים אני חווה בעיה מאוד מוזרה במחשב ואני לא מצליח לפענח מאיפה היא מגיעה, מדי פעם ובאופן רנדומלי, אני חווה איטיות של כל המחשב, ממש כמו צניחת FPS אבל בכל פעולה, זה קרה לי גם בווינדוס 7 וגם בווידוס 10, שתי מערכות שונות ונפרדות, הפעלה מחדש פותרת את זה,וגם ברגע שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL ומפעיל את מנהל המשימות המחשב משתחרר מהאטיות לגמרי, זאת אומרת, אם אני משאיר את מנהל המשימות פתוח, אפילו ממוזער, אני לא חווה איטיות, אני מדגיש שזה קרה לי במערכת הפעלה שונה לחלוטין, גם אחרי פרמוט זה מגיע מתישהו. אני מנסה להבין למה זה קורה לי, התדירות די גבוהה האמת, הבנתי שגוגל כרום עלול לעשות את זה למחשבים. מפרט i7 7700k 32gb intel ssd …

2. Started by Assassin,

אתמול בלילה עבדתי עם המחשב, הכל היה רגיל. היום בבוקר אני קם, נוגע בעכבר, ולא קורה כלום, על המסך יש אור כחול כאילו הוא דלוק ויצא מהשהייה אבל יש עדין שחור, הבעיה קרתה בעבר וניתקתי את המסך מהחשמל וחיברתי, התמונה חזרה גם הפעם. אני לא יודע אם יש לזה קשר לבעיה השניה: המחשב היה איטי בצורה מחרידה לכן החלטתי להפעיל אותו מחדש. המחשב עלה שוב, ולא זז. שוב הפעלתי אותו מחשב והפעם הוא כבר התחיל להתקע הרבה לפני שהוא עלה. מהרגע שרואים את התמונה של החלונות על רקע שחור(זה נתקע עוד לפני שאני רואה את זה) וגם שזה מגיע למסך הזה רק רשום STARTING WINDOWS ולא רואים את התמונה של החלונות(אני מניח שזה נטען כל כך לאט שאפילו לא רואים את ההתחלה של האנימציה של זה). ניסיתי להיכנס לSAFE MODE וגם הכניסה אלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by Tal14,

שלום לכולם, יש לי מחשב שמתאים למה שאני עושה בו משחק לפעמים cs שזה משחק קל יחסית וקצת אינטרנט אבל הבעיה שלו שהוא נורא איטי,גם כשמפעילים אקספלורר הוא עולה תוך שנייה אבל אז נתקע כאילו לאיזה דקה ואז חוזר (ואני לא מפעיל שום דבר כבד,בדקתי הכל גם באמצעות Tune Up) אחרי פירמוט המחשב עובד סביר,אבל כמה ימים אחרי זה הוא חוזר להיות איטי כמו שהוא היה עכשיו זה מוזר כי בTask manager מופיע לי שיש פחות או יותר 8-10% שימוש בCPU והCommit Charge הוא 475m / 1246m הרצתי סריקות של אנטיוירוס מעודכן, ccleaner , וAd Aware וזה עדיין לא עזר המפרט של המחשב שלי : Field Value CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LA…

• 13 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by avishaul10,

יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאוד שמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר? אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב? יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצויין ביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזר אפילו לינוקס רץ אצלי לאט מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  6. שלום לכולם , המחשב שלי נהיה איטי בזמן האחרון הרצתי את התוכנה HijackThis והנה התוצאה : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:41:04, on 04/02/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\P…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by hararim,

שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  9. שלום! בזמן האחרון המחשב מתפקד הרבה פחות טוב (מדובר במחשב מלפני 5 שנים, כשנקנה היה high end הותאם למשחקים הכי חדשים..) אני חושב שאולי הבעייה היא בטמפ' אבל אני לא באמת מבין בזה. ראיתי שהמליצו פה על התוכנה speedfan אז הורדתי ואני מצרף תמונה של התוצאות. האם הבעיה היא באמת בטמפ' של המחשב? אם כן - מה גורם לזה, כיצד אפשר לתקן? במידה ולא - אילו דברים נוספים עלולים לגרום לבעייה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

פירמטתי מחשב נייד והתקנתי לו דרייברים אבל הוא מאוד איטי וזה לא הגיוני כי המפרט שלו חזק.. אפילו לפני הפרמוט הוא עבד טוב ומהר יותר.. מה עושים?

11. Started by LRa,

שלום, לאבא שלי יש מחשב סביר יחסית, אך משום מה הוא מאוד איטי, ואני לא מבין למה. יש לו ווינדוס 7 SP1, התקנה חדשה יחסית. אין הרבה תוכנות ובדקתי spyware. המפרט שלו הוא: amd athlon 64 x2 dual core 5000+ 2.6 GHZ 2 giga ram לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ati radeon hd 3200. אשמח לקבל כמה טיפים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היה לי stop 7b עשיתי למחשב תיקון של ווינדוס לאחר מכן המחשב התחיל להיות איטי משהו פחד שהוא מגיע לשלב של הלוגו עם הטעינה המסך הופך להיות שחור ואז המסך נכנס ל power saving mode לכמה שניות ורק אז הוא ממשיך לשולחן עבודה וגם בשולחן עבודה התיקיות עולות כאילו יש אפקטי מעבר בslide כאילו הם עולות חלק חלק ממש אבל ממש אבל ממש איטי וגם שאני מגלגל בדפי אינטרנט למטה או ללמעלה הדף מקרטע

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rikus,

מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי בCHK DSK ובDEFRAG אומר שאין צורך בכלל. מחשב בן 5 שנים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by snood,

שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by sharonp,

היי חבר'ה, מקווה שזה באמת הפורום המתאים המחשב שלי בחודש האחרון מתנהג באיטיות נוראית. כשאני פותח סרט על המחשב לוקח לו כחצי דקה (בלי להגזים) לפתוח את הסרט וכנ"ל בדברים אחרים כמו פתיחת האקספלורר ואפילו תיקיות (!!) זה המפרט של המחשב : CPU Properties: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4500 CPU Alias Conroe-2M CPU Stepping M0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz CPUID Revision 000006FDh Core Voltage 1.325 V CPU Speed: CPU Clock 2200.0 MHz (original: 2200 MHz) CPU Mul…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RayZ,

יש לי אין סוף בעיות עם המחשב, (ראו מפרט בחתימה), הוא נורא איטי, מקרטע, עובד כמו איזה מחשב ישן, וכל דבר עושה כמו צב. במשחקים הוא מציג לי מהירויות שנובעות מהמעבד, (כגון: העברת שקופיות מהירה, טעינת יעד חדש במהירות, וכו'), אבל המשחק עצמו מקרטע,והולך די לאט. יש לי עוד מחשב בבית. מחשב סלרון 2.8, עם 256MB זיכרון של סאמסונג,לוח GIGABYTE פשוט, וכרטיס מסך Ge-Force 4 MX 440 ,והמשחקים שם ממש טסים! (חוץ ממהירויות המעבד), השחקן שבמשחק פועל מהר יותר, זאת אומרת, הכל מהיר יותר ובלי קירטועים. לפני כמה חודשים אמרו לי שיש לי בעיה בלוח. לא טיפלתי בזה, אבל עדיין.. עשיתי בדיקות בנצ'מארק ב Sisoft Sendra 2005, ותראו מה יצא: בדיקת המעבד - המעבד משתווה ל: Intel Pentium 4-E 530 3Ghz 1ML2 - Win32 x86…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד. הוא איטי בצורה קיצונית גם לאחר פרמוט מלא. ניסיתי להריץ בדיקה של passmark, וגם המעבד וגם הראם לא מצליחים לסיים את הבדיקה. בנוסף בדקתי עם ראם אחר /הארדיסק אחר והבעיה לא נפתרה. הדיאגנוסטיקה של הbios לא מראה שום תקלה, והביוס מעודכן. למישהו יש רעיון? פרטי המחשב- Dell inspiron 5567 Intel i7-7500u Ram-16 GB ddr4 SSD 256 gb

18. Started by shmulikg,

המחשב שלי איטי ואני לא יודע למה ?הוא בן שנה intel pentium 4 2.8C ghz לוח אם -ASUS P4P800 שני זיכרונות 256 שעובדים בדואל צ'נל כרטיס מסך FX5200 עבר פירמוט ועדיין איטי ... אין שום תוכנת ריגול !!!! או וירוס ... הוא עולה מאוד לאט ,שנה עד שעולה וינדוס ... כל התקנה של משהו לוקחת הרבה יותר זמן ... :s05: :jump1:

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. פרמטתי אותו (המחשב לא שלי) ל-7 32BIT, זה המפרט שלו: E5700 2GB RAM כרטיס מסך מובנה. וגם לאחר פרמוט המחשב די איטי, מה אפשר לעשות? אמרו שהם מוכנים לשדרג חומרה, יכול להיות שהחומרה חלשה מדי ל-7? מה כדאי לקנות?

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. Started by smootskin,

ניקיתי את המחשב מאבק והחלפתי משחה טרמית לקירור של המעבד, עכשיו המחשב סופר איטי, בקושי מריץ סרטון ביוטיוב, הוא נתקע כל הזמן ולא בגלל הטעינה של הוידאו. מה הסיפור הזה שכל פעם אחרי ניקוי משהו משתבש במחשב? ומה גורם לאיטיות? הספק?

22. Started by Itzik 007,

השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל עם לוח אם של MSI 1.7 מגה הרץ בעיקרון יש במחשב 512 זכרון פנימי DDRAM וינדוס XP הרד דיסק 40 ג'יגה נראה לי 5400 סיבובים לדקה רציתי לדעת למה המחשב עובד בצורה ממש אבל ממש איטית כאילו הוא אחרי פירמוט ולא התקנתי עליו יותר מדי חוץ מאופיס וכאלה.. האיטיות מתבטאת בזה שנגיד פותחים אופיס לוקח שנה עד שהוא עולה וכנ"ל לגבי אינטרנט וכדומה ממש ממש איטי ומעצבן רציתי לדעת מה הבעיה ומה צריך לשפר כי לא נראה לי שאפשר להכניס יותר זכרון למחשב הזה יכול להיות שצריך להחליף הארד דיסק? למהירות של 7200? אולי ההארד דיסק עשה את שלו? כי המחשב כבר משהו כמו 5-6 אצלי.. אשמח לקבל תשובה בהקדם בשביל לקנות מה שצריך

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by 2lame,

שלום. המחשב שלי הוא איטי מדי לוקח לוו להיכנס לווינדוס 5 דקות, חוץ מזה הוא נורה איטי אני לא יכול להפעיל משחקים אני לא יכול להיכנס לתוכנות כבדות וכו'... במנהל המשימות ה CPU תמיד ב 100% זה תמיד קורה לי. כשזה זה קורה הייתי עושה FORMAT ולאחר שבוע ישנה את אותו בעיה עכשיו נימאס לי לעשות FORMAT אז איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by gal_il50,

נראה לי שהמחשב (הממש חדש) שחי קצת איטי(AMDD2000). לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS XP אז הוא סופר משהו למעלה בצד שמאל של הסמך(זה הזיכרון?) וזה רושם 128 RAM,הזיכרון שלי הוא 256 וגם ב-WINDOW רשום לי 256. יכול להיות שזה מזהה רק 128? מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים