תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה xp שלי בעברית לפתע הפכה לאנגלית אבקש עזרה כדי להחזיר לעברית
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שאני מתקין את הווינדוס ולוחץ F6 להתקין את הRAID הוא לא נותן לי.אלה רקF2 מה זה F2? מה זה מתקין?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. לא הבנתי למה אני מקבל ב - 3DMark05 ציונים יחסית נמוכים עם החומרה הטובה מאוד שיש לי עד שהבנתי סוף סוף שזה בגלל שיש לי מעבד חד ליבה. הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ של אינטל (חד ליבה). 1 ג'יגה זיכרון פנימי בשני סטייקים של 512. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. בעיקרון עם מעבד של שתי ליבות אני צריך לקבל בערך 9500 לפחות ב - 3DMark05 אבל ככה אני מקבל באזור ה - 7200 מקסימום (בבדיקה האחרונה שעשיתי קיבלתי 7110). האם יש פיתרון אחר לבעיה מלבד קניית מעבד עם שתי ליבות והאם בטוח הבעיה נובעת מהעובדה שיש לי מעבד עם ליבה אחת? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מזה ? יציאה או כניסה ?ולמה זה משמש?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי מחשב של פנטיום עם לוח של אינטל , לא ידוע הדגם המחשב בן 4 + שני מעבד 1.5 ג'יגה , איזה זיכרון מתאים לי ללוח ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
היה לי בעיות עם המחשב (מזמן) וניסיתי לעשות כמה דברים בביוס ובסוף הרסתי הכל. אחרי זה עשיתי שזה יכניס להכל הגדרות ברירת מחדל ולא עלה לי הוינדוס... הלכתי לחבר פירמטנו את ההארד דיסק שלי הכל עבד אצלו יפה...הגעתי לבית שלי בחזרה חיברתי ושוב הוא לא עולה... הוא נתקע בשלב שהוא אומר ככה: verifying dmi pool data boot from cd : boot from cd : תקוע!..מה עושים.? כמעט שכחתי..לפני זה הוא רשם לי הכנס דיסק מערכת ולחץ enter!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה כרטיס הקול שלו... יש תוכנה לדעת את זה ושכחתי איך קוראים לה אם מישו זוכר שיגיד לי
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה במחשב היום עכשיו במחשב שלי יש ככה דיסק קשיח אחד שגודלו 160 גיגה שמחולק לשתי מחיצות C ו H בC יש את כול הדברים שלי כולל XP הכול התקנתי את הוויסטה ב H כדי שלא ימחק ה XP הבעיה שלי עכישו שאני לא מצליח לשמור דברים ב C דרך הוויסטה זה אומר לי שאין לי אישור איך אני נותן אישור אני יכול להיכנס ל XP זרה אין לי בעיה עם זה תודה MAZAM
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ, וינדוס XP מעודכן, לוח אם של סיס. התקני USB: מצלמה, עכבר וכרטיס טלויזיה חיצוני גם הוא בחיבור USB. הכל עבד תקין במשך 3 חודשים אבל לפתע בוםםםםםםםםם ! המחשב יותר לא מזהה את הכרטיס טלויזיה החיצוני! ניתקתי וחיברתי אותו לכל השקעי USB במחשב כשאני מחבר המחשב רושם לי "התקן USB לא זוהה". שימו לב: לא מדובר בבעיה של דרייבר, למשל במחשב אחר כשאני מחבר את הכרטיס טלויזיה למרות שלא מותקן בו דרייבר המחשב מזהה את השם של ההתקן הוא רושם לי זוהה התקן TVBOX ואז עולה הוויזארד של זוהתה חומרה חדשה ומבקש להתקין וכמובן לא מצליח כי אין לו את הדרייבר. ובמחשב הסלרון שמחברים אותו הוא בכלל לא מזהה מה זה ולכן איאפשר גם להתקין את הדרייבר שלו. ניסיתי: סריקה נגד תוכנות …
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD ATLON 3800 X2 פתחתי את המארז שלו וראיתי שמאורר וגוף קירור מלאים באבק ושערות של הכלב (הכלב לפעמים נשכב ליד המחשב). עכשיו השאלה שלי בשביל לנקות את זה ,האם אני יכול לנקות את זה בספריי לחץ אוויר בלי להוציא את המאורר ואת הגוף קירור? ,או שאני צריך להוציא את המאורר ?.ואם ואני יכול לנקות את הגוף קירור בלי להוציא אותו? ואם אני מוציא את שניהם אם אני צריך למרוח מחדש משחה טרמית ? המאורר וגוף קירור הם מה שמגיע עם המעבד של AMD תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, התקנתי וחיברתי למחשב החדש שלי צורב IDE אבל הלוח והמחשב לא מזהים אותו... שיחקתי גם עם הג'מפרים... תודה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מהם זה בדיוק ואיך אני אמור לדעת במה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים המחשב שלי התחיל להתקע מעצמו ואין אפשרות להזיז את העכבר ואת המקלדת. זמן מה לאחר מכן, המחשב נתקע אפילו בעת ההדלקה כלומר כאשר מופיע פירוט הנתונים גם אז המחשב היה נתקע והיה צורך במספר ריסטרטים כדי שהוא יעלה וגם אז הוא היה נתקע אחרי זמן מה . כיום, המחשב כבר לא עולה בכלל! לא רואים תמונת מסך (המסך טוב בוודאות הבעייה שתתכן במקרה זה היא הכרטיס מסך ולא המסך), אך הנורה הירוקה שמורה על כך שהמחשב דלוק - פעילה! לדעתי, הבעייה טמונה בכך שאין את ה"ביפ" כמו שיש במחשב טיפוסי בעת ההדלקה. הבעיות האפשריות שייתכנו לטעמי: האפשרות הסבירה ביותר:מעבד, ספק-כח, כרטיס מסך (כמעט ולא ייתכן). מהו הכיוון לבעייה? מי שמכיר דרכים פרקטיות לתקן את התקלה כמו להוציא את הסוללה של המעבד …
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ניסיתי גם דרך safemode.. לתקיות קוראים: 9b275caf379bf801c9edad34 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 יש איזה תוכנה שאפשר למחוק איתה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש במחשב נייד כדי לשלוט במחשב נייח מה הדרך הכי טובה לחבר בינהם, מאוד חשוב לי לראות את שלבי העלייה של המחשב הנייח ולמעשה להשתמש במסך מקלדת ועכבר של הנייד לשליטה בנייד
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
אני צריך דחוף עזרה כל הזמן נתקע לי המחשב לפעמים הוא מחזיק 3 שעות מקסימום ולפעמים דקה ואולי אפילו לא עובר את החלק של הדוס בהתחלה.. זה לאחר שהתקנתי את הויסטה והיום קניתי עוד זכרון למחשב כך שיש לי ג'יגה.. יש לי פנטיום 4 2.8Ghz לוח אם של ASROCK ג'יגה זכרון.... מישהו יודע מה זה יכול להיות?! יש דרך לסדר?! אולי רק להתקין מחדש את ויסטה זה הגירסא הרגילה.. שיש באתר.. מחבילת Home Premium חייב דחוף עזרה כל רגע הוא עלול לעשות פריז שוב... = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעיה מוזרה במחשב החדש ברגע שאני מפעיל תוכנה כבדה הקול או השיר הופכים למקרטעים ואיטיים מאוד אולי קצת הגזמתי שאני אומר כבד אני מתכוון לקובץ בWINRAR שאני למשל מנסה לפתוח אותו אז זה קורה..ברגע שהוא סיים לחלץ אותו הצליל חוטזר לנורמל אפילו בהתקנה של תוכנה או משהו למישהו יש רעיון?? ניסיתי לעדכן דרייבר לא עזר... אולי הספק כוח? או שהלוח דפוק?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של לאקסמארק. דבר ראשון . הדריבר מהדיסק מתחיל תהתקנה ומפסיק באמצע. דבר שני שאני מחבר לusb הוא מזהה את המדפסת אבל כותב ישר שלא ניתן להתקין. שאני כבר מצליח להתקין המדפסת פועלת רק בשביל סריקה. ולא ניתן להדפיס. כי המחשב מודיע לי שאין מדפסת מותקנת במחשב. אז הבעיה הגדולה ביותר שאני נכנס ללוח בקרה -מדפסות - לוחץ על הוספת מדפסת ומקבל את השגיאה הבאה - תמונה מצורפת.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי עכבר intelimouse 4 explorer של מיקרוסופט, בזמן האחרון הכפתור השמאלי התחיל לעבוד בצורה ממש קשה, אני צריך ללחוץ יחסית חזק בשביל לתפעל אותו. בנוסף גלגל הגלילה הפסיק לעבוד לחלוטין. יש איזושהי דרך לפתוח את העכבר הזה לראות מה הבעיה? אני לא מצליח לפתוח (אין לו ברגים) ואני מפחד לשבור משהו.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של 512 DDR אבל אני לא יודע אם זה DDR I או DDR II איך בודקים? תוכנה או סתם משהו במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שלא שומעים קול באינטרנט רק באתרים ישראלים במחשב אני יכול לשמוע שירים וכל מה שאני רוצה אבל שאני רואה סרטונים באינטרנט באתרים ישראלים אני לא שומע ובאתרים של חו"ל אני כן שומע תודה מראש למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, ה- DVD שלי במחשב מסרב להיפתח לאחר שאני לוחץ לו על הכפתור.הוא מתאמץ אבל לא מצליח להפיתח (משמיע רעשים ומשנה את צבע האור במחשב). הדרך היחידה לפתוח אותו זה דרך הפקודה "פהוצאאת הדיסק" דרך "המחשב שלי". גם אז הוא עושה מאמצים ורעשיםשל "מתאמץ" ונפתח רק לאחר מס' שניות ארוכות. וחוץ מזה הוא עובד תקין בהחלט. אין לי עליו כבר אחריות. מה לעשות? האם יש דרך לשפר?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-