תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא ניתקע בן הטעינה של הווינדוס לבין טעינת התוכנות שנידלקות עם המחשב (לרוב הוא ניתקע במסך של ברוך הבא) לפעמים גם המסך לא נידלק ואז צריך לתת לו זמן לנוח ואז להפעיל מחדש מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי לא מסתדר עם התקני USB . הוא מתחיל בזיהוי, ומודיע שהחומרה לא זוהתה וזהו. זה קורה עם HD חיצוני חדש, וגם עם דיסק און קי חדש. התקנתי במנהל ההתקנים את ה USB מחדש אבל זה לא עזר. האם תוכלו לתת לי רעיון, יכול להיות שזה הספק ? אני אציין שלאחרונה פירמטתי אותו (XP), אולי זה קשור ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב היום בבוקר וגיליתי להפתעתי שהווינדוס שולח אותי ל-Startup Repair, ואז אומר לי שלא ניתן לתקן את הבעיה, שולח אותי לעשות ריסטרט וחוזר חלילה. יצרתי דיסק Windows Repair ממחשב אחר וניסיתי לעשות שיחזור מערכת או תיקון נוסף וכלום לא מצליח. מה שכן שמתי לב אליו, הוא שהמחשב מנסה להעלות את הווינדוס מכונן D כאשר הוא מותקן בפועל בכונן C. האם זאת בעיה מוכרת? יש לזה פתרון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לאחרונה לאחר 4 שנים של נאמנות הסורק שלי מתחיל לעשות בעיות ואת כל התמונות הצבעוניות סורק בגווני סגול... האם יש משו שניתן לעשות או שישר לזבל ולקנות אחר? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
החליפו לי לפני כשבוע לוח-אם, עשיתי אוברקלוק ממש לא רציני הכל עבד סבבה... פתאום כבר יומיים, הכרטיס רשת פשוט מת או משהו, האינטרנט מת כאילו לא היה, עד שאני מאתחל מחדש את המחשב.. אולי צריך לציין שזה גם קורה אחרי שהתקנתי FEDORA LINUX אבל לא מאמין שזה יכול להיות קשור איכשהו, מה יכול להיות פשר הבעיה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין מערכת הפעלה של הסתדרות המורים הניתנת כשידרוג בלבד למערכת הפעלה רגילה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה בתצוגה: פתאום אני רואה את התצוגה לא חלקה, ז"א כאילו לא על 32 BIT אלא פחות למרות שזה מוגדר אצלי על 32 BIT. ניסיתי להעלות משחק או לנגן סרט ורואים ממש גרוע. מה שמוזר הוא שבדקי וכל הדרייברים מותקנים, יש לי כרטיס מסך ראדאון 9200 והוא מותקן. פעם היתה לי את הבעייה הזאת (עוד לפני שהיה לי כרטיס מסך חיצוני אלא רק מובנה) וזה הסתדר מאליו, איך שהוא. זה ממש מפריע לי. אני רואה את התמונה של הלוח בקרה כאילו ללא איכות ממש אפשר לראות את הפיקסלים של התמונה (כאילו לוקחים את התמונה ומגדילים אותה "בצייר" אפשר לראות אותם בבודדים) וגם מוזר שבתמונת המסך רואים את זה בקטע מסויים ואם אני בא להחליף את התמונה הזאת דרך הגדרות תצוגה (שם ניתן לראות את התמונה שאני רוצה בקטן) א…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי : לוח אם :http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2842&ProductName=GA-EP45-DS3R זיכרון:http://www.dealtime.co.uk/xPF-OCZ-OCZ-2GB-2-x-1GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240-pin-Memory HD: מערך RAID 5, חברת 320GBX3 ,Seagate כ. מסך : gigabyte gv-nx76t256d-rh ספק כוח: http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=150 zalman cnps9700 led:CPU COOLER הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב לא עוברות כמה שניות ומיד הוא נכבה ושוב נדלק ושוב נכבה.... מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 2 מחיצות , בC יושבת מערכת ההפעלה וחוץ מזה יש לי הארדיסק נוסף (D). בזמן שגלשתי הערב בכרום, הווינדוס התריע על תוכנה זדונית, מיד סגרתי את האתר. לאחר מכן באתי להכנס לכונן D , אבל הוא לא היה קיים. ריסט גם כן לא עזר, ואחרי בדיקה בביוס נראה שהוא נעלם. במחשב היו מותקנות 2 תוכנות AV ,אחת של AVG השניה של מקאפי. הרצתי סריקה בAVG והוא מצא את התוצאה המצורפת בתמונה. עשיתי REMOVE SELECTED וזה לא עזר. לאחר מכן, אחרי חיפוש בגוגל , החלטתי להסיר את המקאפי, ובסיום כאשר ביצעתי ריסט למחשב, כונן D חזר. מישהו יכול לשער מה הסיבה? זאת התנגשות של 2 האנטי וירוסים? או איזה וירוס ש'התלבש' על המקאפי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במחשב היה כבוי וכשהדלקתי אותו הוא עלה במצב הזה ואני י לא מצליח לצאת מהבית ולחזור לווינדאוז יש איזה פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, לא משנה עם איזו תוכנה אני מנסה זה לא משנה לי את גודל המחיצה, כרגע יש לי 250GB שאני רוצה להפוך ל-32 ועוד השאר במחיצה אחרת, בקיצור לא משנה עם אקרוניס או פארטישן מאג'יק (שם הוא רושם הודעה על XMNT2000.EXE שלא נמצא) הוינדוס לא מוכן לשנות את גודל המחיצה. מדובר במעבד Q6600 ומערכת הפעלה XP 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הרחבת מחיצה c לא מצליח להרחיב למרות פינוי מחיצה D ריקה לחלוטין. בניהול דיסקים אני לוחץ ימין על מחיצה C אך סימון הרחבת מחיצה עמום או אינו פעיל , מה עלי לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב של אבא שלי. הוא עבד אחלה עד שניסיתי להתקין אצלו כרטיס מסך חדש. ברגע שחיברתי פיזית את הכרטיס ואתחלתי את המחשב, המסך לא קלט שום דבר מהמחשב, כלומר המסך פשוט שחור מרגע הדלקת המחשב. מה גם שהמקלדת והעכבר לא מראים שהם מקבלים מתח. (העכבר בלי אור והcaps lock / num lock במקלדת לא מראים אורות). ניתקתי את הכרטיס מסך כדי להחזיר את המחשב לקדמותו ועדיין ללא הצלחה. כאילו מאז שחיברתי את הכרטיס מסך למחשב, המחשב לא מצליח להוציא שום 'פלט', לא למסך/עכבר/מקלדת. החלפתי מסכים/כבלי VGA/עכבר/מקלדת, שום דבר לא עזר. משהו דפוק במחשב, אבל אין לי שמץ מה. איך אפשר להחזיר את המחשב לקדמותו? תודה תודה אסף
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כלומר מאחל מחשב ומתחיל את C...... ולוחץ על Enter שיהיה פורמט ולא מגיבה לפורמט ומחכה שמגיע לחלונות ומקלדת ועבכבר עדיין עובדים אני טכנאי מחשבים וזה קורה לי הרבה מחשבים כאלה אולי לוח אם לא טוב או מה?ענה תעזרו לי מזה.........
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הי, המחשב הוא די ישן, לוח אם Shuttle Inc Model AV40S עם 256MB Ram, Pentium 4 1.6 Ghz וזהו. כמעט בכל פעם כשמופיע מסך הטעינה של XP אחרי חצי דקה בערך, הפס הכחול נתקע ואז מופיע המסך הכחול עם irql_not_less_or_equal בצירוף הקוד: 0x000000D1(0X00000000,0X00000002,0X00000000,0X00000000) מדי פעם ה- Windows הפס הכחול נתקע לכמה שניות, ואז ממשיך, הוינדוס מצליח לעלות, אבל הוא עובד מאוד לאט! אפילו התנועה של העכבר קטועה, אבל מה שמוזר זה לסירוגין, לפעמים הוא עובד במהירות נומרלית למשך דקה. אם אני מפעיל את המחשב ב- Diagnostic Mode מתוך ה- MSconfig, או מתוך Safemod המחשב עובד בסדר גמור. יש לו Geforce2 MX מחובר ב- AGP, כרטיס קול OnBoard, וכרטיס רשת ב- PCI. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים האפשריים, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הלוח הזה הוא P3 :s05: היה לו דיסק של 8.4 גיגה יש לו שתי סטיקים של 128 SDRAM ויש שם איזה מעבד שוכב...(אבל שימו לב שיש עוד סוקט :s05: :s05:) הכל מצביע על זה שזה פנטיום שלוש(אבל מה זה שתי סוקטים???ועוד אחד שוכב ואחד עומד???) משום מה הוא לא עושה פוסט... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לאח שלי את המסך הנ"ל והוא לא עובד, ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי וגם פה הוא לא עובד, אבל במחשב שלו המסך שלי עובד. ניסיתי לשנות גם בין כבלי החשמל של המסך שלו אל המסך שלי והמסך שלי עבד רגיל. מה יכולה להיות הבעיה וכיצד אני אוכל לפתור אותה? האם אני צריך בכדי לפתור את הבעיה טכנאי? או האם שווה כבר לקנות מסך חדש?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב והוא לא מזהה לי את הארד דיסק מה הבעיה ולמה זה לא מזהה??
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם של ASUS P5QC . בספר שלו ובאיטרנט הוא מוצג שכל חיבורי הUSB הם USB2 . אולם כשאני מחבר דיסק חיצוני זה איטי וגם נותן הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר. התקנתי תוכנת SISOFTWARE SANDRA והיא אומרת מתוך 8 USB CONTROLLER רק USB CONTROLLER4 ו USB CONTROLLER 8 תומכים ב מהירות גבוהה ( 480MBPS) . יש למארז יציאות קדמיות שמחוברות ללוח בSLOT שמוגדר במנואל כתומך בUSB2 אך בפועל זה לא נותן מהירות כזו. גם במנהל ההתקנים יש רק 2 יציאות שכתוב בהן ENHANCED HOST CONTROLLER. ואין לי מושג איפה שתי היציאות האלו בלוח? האם למישהו יש רעיון??? ב BIOS מוגדר לי USB2 כפעיל
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים בגוגל מצאתי כמה בעיות זהות של אנשים אחרים,הבעיה הזאת מאוד נפוצה ולא קוראת רק לי עכשיו השאלה היא למה זה קורה ? וירוס ? חשמל בחומרה ? הנה דוגמה לפירסום תקלה של גולש שניסה לפתור את הבעיה הזו והיא פשוט נפתרה לבד . http://www.takala.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=8620 ניסיתי כל מה שהוא ניסה מאיפוס CMOS ועד להרכבת המחשב מחדש והפעלה בכל מיני קונפיגורציות כאלה ואחרות ...סטיק אחד של זיכרון 2 3 ו\או 4 . זה פשוט ענייןי של מזל ולקלוע לאיזה זמן מתאים שהחומרה "תיקלט" כמו שצריך. מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה באופן חד משמעי ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של compaq דגם cq61 משנת 2010. מחשב שנחשב לותיק (core 2 duo), אבל מתפקד באופן תקין לפחות עד לסיפור הזה. מערכת ההפעלה שלו שודרגה לפני מספר חודשים לחלונות 10 X64 כרטיס המסך של המחשב הזה הוא Geforce G 103M. לאחרונה הופיע ברשימת העדכונים למערכת ההפעלה, עדכון לדרייבר של כרטיס המסך הזה. כל הנסיונות להוריד ולהתקין דרך העדכונים של חלונות נכשלו (גם לאחר ניטרול אנטיוירוס) אבל זאת היתה רק ההתחלה. חשבתי שמדובר בכשל במערכת העדכון, והורדתי כלי של מייקרוסופט לתיקון ה'בעייה', אלא שזה לא ממש עזר. גם התקנה של ה- experience, ונסיון להוריד ולהתקין באמצעותה נכשלה לחלוטין. החלטתי לנסות הורדה ידנית מדף הדריי…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא מצליח לראות סרטונים בכרום.. הדפדפן כתב לי להוריד תוסיף מפה: http://www.interoperabilitybridges.com/wmp-extension-for-chrome אבל אחרי שהורדתי,הדפדפן רושם לי שלא ניתן להוריד תוספים והרחבות מאתר זה.. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-