תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום המקלדת שלי מיקרוסופט x6 חדלה סתם ככה לפעול בערב היא היתה בסדר בבוקר היא כבר לא מגיבה בכלל כאילו היא לא מחוברת לא שיניתי כלום ולא נגעתי בכלום אשמח לרעיונות לסיבה לתקלה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני צורב דיסקים לדוגמא דיסק שירים, אז כשאני שומע את הדיסק במערכת הדיסק קופץ. וניסיתי לצרוב כמה פעמים על מהירויות שונות נמוכות. לא עזר חשבתי שהבעיה בדיסקים ווניסיתי לצרוב בדיסק של חבר שלי BENQ על מהירות 52 ועדיין זה קופץ. צרבתי בתוכנה מדיה פלייר ובנרו החדש - אותו דבר קופץ. הצורב אצלי כבר די הרבה זמן יש לו שנתיים פלוס מינוס איך אני בודק אחת ולתמיד אם הבעיה היא בצורב או בדיסקים? כי אני לא רוצה לקנות סתם צורב חדש ד"א יש לי צורב של LG 52X24X52 תודה מראש וחג שמח עומרי
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לאחרונה בעיה שבמהלך שימוש רגיל במחשב, ללא שום הרצת תוכניות כבדות, לפתע פתאום הכל קופא, סמן העכבר נתקע ושום לחיצה עליו או על המקלדת לא עוזרת. מסך המחשב ממשיך להיות דלוק ולהראות את מה שזה לא יהיה, אבל פשוט אין לי שום שליטה על המתרחש ואך ורק כיבוי ידני של המחשב והדלקה מחדש מטפלת בבעיה. הקיפאון הזה קורה באופן רנדומלי לחלוטין ונדמה שאיננו תלוי כלל בעומס על המחשב שכן הוא יכול לקרות אף בעת שימוש פשוט בדפדפן. יהיה לי קשה גם להראות את הבעיה לחנות טיפול במחשבים שכן הסיכוי שייתקע להם בדיוק בעת הבדיקה מאוד נמוך. זה יכול לקרות לפעמים אחת לשבוע ולפעמים כמה פעמים ביום, מרגיש רנדומלי לחלוטין. מה נדמה לכם יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לטיפול בבעיה מוזרה שטרם גברתי עליה, לעיתים, המחשב שלי פשוט קופא, העכבר מפסיק לקבל חשמל כלומר האור האדום נעלם, ודבר לא עוזר פרט לריסטרט(בוודאות כל המחשב נתקע ולא רק העכבר). הדבר קורה לרוב בעקבות הדלקה ממצב שינה, אני חושב שהדבר מעיד אולי על בעיה בזיכרון, מה ממליצים לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את מדפסת: hp p1005 וראוטר: netgear gdn 2200 ראיתי בחוברת ההדרכה שלו שניתן לחבר את המדפסת לראוטר, אבל כשאשני מחבר אותה נורת ה USB לא נדלקת (לעומת זאת כשמחברים DOK היא כן נדלקת). מישהו מכיר את התקלה? בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני פותחת את המחשב מופיע לי הדבר הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קודם כל סתכלו מפרט בצד. אתמול בלילה הסאונד עבד מעולה הכל היה בסדר.. היום בבוקר אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שזוהתה חומרה חדשה של הסאונד. אני מנסה להתקין והוא אומר לי שהתרחשה שגיאה. שום דבר לא עוזר! שחזור מערכת, מחיקת כל הדרייברים של הסאונד, שאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר הוא לא נותן לי. בקיצור שום דבר לא מצליח! בבקשה תעזרו לי! אם זה עוזר אז זה נותן לי את השגיאה הבאה: "Install Realtek HD Audio Driver Failure" תודה רבה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קניתי את הזכרונות האלו Geil DDR2 2048MB 1000MHZ CL5 Dual Channel וידאתי טלפונית לפני הקניה כי מק"ט היצרן שלהם הוא: GX22GB8000DC (כעט אני לא יודע כיצד לבדוק אם זה באמת המק"ט, ככה המדבקה אומרת.. אבל מדבקות אפשר להחליף בקלות) לאחר בדיקה בCPUZ נראה שהם רק 800MHZ א. האם יכול להיות שהלוח תומך 1066MHZ ולא 1000MHZ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=13 ב. חיפשתי וראיתי שיש פערי מחיר משמעותיים בין חנויות שונות, ממה זה נובע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=480357 ג. המחשב שלי מאוד מאוד איטי יחסית למפרט שלו, האם זה נובע מהזיכרון? האם יכול להיות כי הוא עם כרטיס מסך חלש מאוד וישן מאוד (זיכרון של 4MB)? ד. תדר המעבד אמור להיות 2400MHZ למה הוא מראה 1600MHZ? מפרט:…
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עשה קצת בעיות אז פירמטתי אותו, יש לי כרטיס רשת אלחוטי Realtek RTL8139/810x. הורדתי את הדרייבר המתאים מאתר היצרן והתקנתי אותו במחשב. עכשיו במקום אפשרות בחירת רשת אלחוטית להתחבר אליה, מופיע לי רק איקס אדום עם ההודעה "כבל רשת לא מחובר" למרות שכרטיס הרשת שלי בכלל אלחוטי ואין לי צורך בכבל רשת. מה אני יכול לעשות בשביל להגדיר את הכרטיס כאלחוטי ולקבל אפשרות לבחור את הרשת האלחוטית בבית שלי? כרגע נראה שהמחשב רק מנסה למצוא חיבור חוטי וזה לא מה שאני צריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפטופ של dell יחסית חדש (כחצי שנה) עם ווינדוס 10 מעודכן. אין לי "מצב שינה" אלא רק "שינה" ולכן ,כאשר אני נכנס ל"שינה" הסוללה נגמרת לאחר כיומיים. האם אמור להיות מצב שינה? או ששינה אמור באמת לכבות את המחשב ללא שימוש בסוללה כלל?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אתמול אמא שלי הכניסה דיסקט לכונן הפלופי במחשב השני שלי, ונתקע בכונן חתיכת המתכת שבקצה הדיסקט. היום פירקתי את המחשב של אחרי אולי שנה שלא נגעתי שם בכלום... כל כבלי ה-IDE חוסמים אחד את השני ובלגן אחד גדול. אז ניצלתי את זה לעשות קצת סדר בכבלים, תוך כדי גם הוצאתי את הפלופי, פירקתי אותו והוצאתי ממנו את המתכת התקועה. לאחר שחיברתי הכל מחדש והפעלתי את המחשב, התברר לי שהפלופי לא עובד. פשוט לא מזוהה. בהתחלה שמדליקים את המחשב כתוב למטה Floppy fail(40) . ובווינדואוז הפלופי פשוט לא מגיב לכלום. עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שההתעסקות עם הכבלים שרפה אחד מה-IDEs, ההוא שחובר לפלופי? האם שרפתי את הפלופי עצמו? (למרות שממש לא נראה לי. בסה"כ זו קופסה מכו…
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
דגם: SONY DVD RW DW-D23A נגיד והכנסתי דיסק משחק, לא שומעים שהוא מסובב את הדיסק והוא לא מזהה אותו כלומר במחשב שלי לא רשום איזה דיסק הכנסתי. אחרי זה נגיד ואני לוקח על הכונן במחשב שלי -הוצא- זה לא מוציא. לפעמים יש ימים שהוא קורא, למשל הצלחתי לצרוב דיסק DVD איתו. מה הבעיה, אולי החיבורים בפנים לא טובים או בעיה חומרתית?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי לאחרונה חווה בעיות של מסכים כחולים. כל פעם זה קורה כשאני לא על המחשב אז אני לא מצליח לתפוס את ההודעה בזמן מלבד פעם אחת, את התמונה אני מצרף כקובץ אז היא נמצאת בתחתית ההודעה. עכשיו חזרתי למחשב, אחרי שעה שלא הייתי עליו, וגיליתי שהוא תקוע בלופים של מסך כחול ספציפי. נדלק, מסך כחול, נכבה, נדלק, מסך כחול, נכבה. ככה בלופים. הצלחתי להיכנס לביוס ושם ראיתי שהוא לא מזהה בכלל את הSSD, וניסיתי להשתמש בrepair של ווינדוס עם דיסק, לא הצליח לעשות שום דבר בטענה שהכונן נעול. איכשהו המחשב נדלק בחזרה, אבל הוא איטי להחריד. לא נעשו לאחרונה שום שינויים במחשב, עבדתי על פרויקט של האוניברסיטה, עד אתמול, עם VMware שהריצה עבורי אובנטו ובעיקר הייתי שם. המסך הראשון היה לפני שבועות בודדי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה במחשב, כשאני מדליק אותו אחריי כמה שניות הוא עושה צפצוץ כפול וריסט באופו קבוע.. השאלה שלי - במה יכולה להיות התקלה? לוח-אם? מעבד ? זכרון? מודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מדליק את המחשב כל המאווררים עובדים אך חוצמיזה שום דבר אחר לא עובד, בעצם חוץ מחשמל שמסופק לרכיבים השונים במחשב שום דבר לא עובד. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה. מההתרשמות הראשונית שלי זה הלוח אם או הchipset. בכל מקרה אני חושב שאני צריך להחליף את הלוח אם. רק רציתי לוודא זאת. [move]תודה[/move]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע ואין אפשרות ללחוץ על שום מקש... מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, יש לי בעיה קטנה עם המחשב, ואשמח לחוות דעתכם, מחשב בן שנה וחצי, וינדוס 10, מעבד PENTIUM GOLD 5400, 4 4GB RAM' כבר כמה חודשים שהמחשב ממש נתקע בעיקר בדקות הראשונות של ההפעלה ( לוקח בערך 4 דקות עד שהוא עובד חלק מרגע עליית הווינדוס) שללת כבר כמה אופציות וירוסים , RAM, תוכנות מיותרות, כעת אני חושד בדיסק הקשיח' מדובר בדיסק זיכרון מוצק SSD של ADATA , שמונח בתוך המחשב בצורה אנכית עומדת, אולי ככה מקובל היום, בעבר הייתי טכנאי ומרכיב מחשבים בחנות . במנהל המשימות אני רואה שהוא תמיד מגיע ל100 ביכולת הכתיבה , ולרוב בזמן הזה המחשב קופא , העכבר זז, אבל תיקיות שלחצתי לא יפתחו אלא לאחר כמה שניות. מה דעתכם, ככה זה גם אצלכם בתפוס…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי מורכב מ: מעבד Q9400 לוח GA-EP-45-UD3R זיכרון שתי זכרונות של 1G 800MHZ קינגסטון כרטיס מסך GIGABYTE HD3870 ספק כוח חדש של TT 750W כרטיס קול X-FI PRO כרטיס הרחבה SATA פשוט יש איורור, טמפרטורות במצד תקין לחלוטין, כבלים חדשים ותקינים (נבדקו אד אחד) עדכון ביוס - עוד אין הבעיה, כל משחק או דבר גדול שאני רוצה להפעיל/להתקין בעיקר אני רואה את זה שאני שם דיסק בדמון טולז ומנסה להתקין משהו לדוגמה משחקים כמו פולהאוט 3, רד אלרט 3, פאר קראי 2 וכ'ו - המחשב נתקע ולא יצא מהתקיעה גם אם עובר לילה שלם (נבדק) ניסיונות רלונטיות שניסיתי במאה אחוז: לנתק כל מה שלא נחוץ ולהישאר עם ספק, לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק בודד - עדיין הבעיה. להחליף לזיכרון זהה מחברה אחרת (TWI…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפני כמה שנים רכשתי משחק "DARK VENGEANCE" ומאוד נהניתי לשחק בו במחשב הישן שלי שמיכל : מעבד P133 ,לוח האם INTEL ,זיכרון 32 MB , כרטיס מסך RIVA TNT 16 MB , דיסק קשיך 8 GB ,מסך של PACKARD BELL 1020 , כונן CD-ROM LGX52 . לפני חודש רכשתי מחשב חדש שמכיל : מעבד P4 2G , לוח אם INTEL "MARYWALLE" 2 ,זיכרון 256 MB ,דיסק קשיך 41GB ,כרטיס מסך NVIDIA GFORCE2 MX400 , מסך LG 795 PLUS , כונן CD-ROM LGX52 . בשני מחשבים השתמשתי במערכת הפעלה WINDOWS98 . גיליתי לאחר התקנה של המשחק במחשב החדש שלא עובד המשחק הזה . שיניתי את DIRECTX מגרסה 8.0 ל 8.1 ,התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך ולכרטיס קול ולא עזר כלום האם יש לכם איזה שום פתרון לזה ? בתודה טורוקר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-