עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה ככה כבר איזה שנה וכל הזמן חשבתי שזה אחד המאווררים.. לאחרונה החלטתי להשקיע קצת ולהפוך את המחשב שלי להרבה יותר חלש (תיכננתי להפוך אותו ל-HTPC בסיסי), פתחתי את המחשב וניתקתי אחד אחרי השני את כל המאווררים, הפעלתי את המחשב ועצרתי את המאוורר של הספק לכמה שניות, הרעש העיקרי מגיע מההרד דיסק. דווקא מההרד דיסק (מקסטור 40GB, נקנה לפני כ-3 שנים). יש לי עוד הרד דיסק של מקסטור 40GB אותו הדבר בדיוק (אותו דגם) והוא לא עושה רעשים! יש לציין שהמחשב עובד אחלה, אין האטה, אין שגיאות חומרה\תוכנה, אין חלונות כחולים וההרד דיסק עובד בסדר, רק רועש. עוד רעש שקצת מפריע מגיע מהאוורור של הספק, אם אפשר לשפר אותו ע"י מאוורר חדש - אחלה. יש משהו שאפשר לעשות בקשר להרד דיסק?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by moto-man,

היום פירמטתי לחבר מחשב והכל היה כרגיל התקנו את הווינדוס החדש.(אקס פי הום אדישיון חוקי ) והמחשב ניתקע כל שניה בזמן פעולה מריץץ משו קטן ונתקע שוב . אני מישתגע ולא מוצא פיתרון אם מישו יוכל לעזור זה יהיה מצויין המפרט שלו עם זה עוזר הוא: amd sempthron 3200 1024 ddr 80 giga samsung /// תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by itziking,

שלום! יש לי בעיה דיי מצחיקה למעשה... לפני בערך שבועיים משו השתבש במראה כשנכנסתי ל "מחשב שלי" בשולחן העבודה כדי לבדוק משו. כשיצאתי כנראה לחצתי בטעות שם על משו בהגדרות של הראייה והחלון המלבני הזה בצד של "המחשב שלי" שממנו יש תפריט להגדרות ועוד עמה פשוט נעלם! עכשיו אני פשוט רואה את החלון של "המחשב שלי" בלי החלון המלבי שבתוכו.. למרות שניסיתי לסדר בהגדרות שם וב"התאמה אישית" פשוט לא הלך. וגם אם אני רוצה לצרוב דיסקים מהתוכנת צריבה של ווינדוס זה בעיה כי אני למעשה לא רואה את החלון בצד שממנו אני לוחץ על צריבה והוספה של פריטים. מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by oxes,

שלום לכם בכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינג מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

• 14 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by most,

היי, העברתי הרדיסק ממחשב שעובד למחשב אחר, הפעלתי ומ"ה לא עולה, כמה פרטים: 1. יש מסך כחול לחלקיק שניה ואז מופיע המסך שנותן בחירה איך להעלות את הווינדוס - גם ב SAFE MODE לא אפשרי. 2. הכנסתי דיסק של ה XP והוא מגיע עד ל WINDOWS IS STARTING ואז מופיע מסך כחול עם תקלה שאומר אולי יש וירוס או חומרה לא תקינה או ההרד הושחת וכו' - ז"א שלא ניתן להגיע עם הדיסק של ה XP אפילו לפירמוט. 3. ניסיתי להשתמש בלייב סידי של לינוקס (אובונטו ו PCLINUX OS) וגם הם לא נטענות - מופיע מסך בחירה אך במהלך נסיון העלאת המערכת זה נתקע. מה דעתכם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by yuuu,

למחוק

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by hagaym,

שלום יש לי בעייה בזמן שאני מקבל אימל לדואר אלקטרוני. אני שומע צפצוף בתוך המארז מה הסיבה ומה צריך לבצע . תודה ???

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by zglazer,

ברשותי מחשב די ישן למעט האמת מע' הפעלה WIN XP ,P3-866,256SDRAM, פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים. באמצע התקנת תוכנה חדשה החשב ביצע Restart בצורה פתאומית . מרגע שעלה חזרה קרו מס' דברים: 1- המחשב לא מצליח לסיים בדיקת דיסק (מסך כחול XP ) 2- מודיע לי שקבצי WIN נמחקו/ CRUPPT לדוג' WIN LOG ON.EXE 3-נעלמו לי הדרייברים של הצורב וכונן CD ע"פ שבביוס הם כן מזוהים אך MY COMPUTER הם לא מזוהים. 4- ניסיתי לעשות פירמוט מחדש אך ללא הועיל מאחר ו SET UP WIN מודיע לי על שקבצי WIN נמחקו/ CRUPP מה עושים חברים ? נא עזרתכם המהירה

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by talisman,

קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  11. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by rez,

תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by sagi_10,

המחשב שלי לא נידלק אחרי שהוא היה מחוץ לחשמל או כל כבל אחר למשך 30 שעות בערך המחשב פשוט פועל כמה שניות (אפילו לא מגיע לביוס)ואז נכבה המחשב חדש והספק כוח אמור להחזיק אפילו כפול מהמחשב שלי מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  14. הרצתי סריקה ב תוכנה AVG Anti Spyware והמחשב עדיין רץ איטי מה אתה ממליצים???????????

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by one_man,

שלום, קניתי מארז: 321W-WI - Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 + 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans - Linkworld ולוח אם: nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPC GA-M57SLI-S4 -Gigabyte הUSB האחורי עובד כמו שצריך. יציאת הUSB הקדמי לא עובדת. שתי היציאות לא עובדות. חשוב לציין שיציאת האוזניות הקדמית עובדת כמו שצריך. כנראה זה משהו בחיבורים. לאיפה אני צריך לחבר את החוטים של הUSB הקדמי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by SerenB,

שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by galai198777,

שלום יש לי מחשב נייח ואני רוצה לחבר 2 מסכים ואני לא רוצה להוציא כל פעם את הכבל hdmi מה אני יכול לעשות מפצל hdmi יעזור? המסך השני זה למשחקים

19. Started by RayZ,

הרכבתי היום סוף סוף מחשב חדש, והכל היה בסדר יחסית, אבל כשבאתי עכשיו לחבר מסך (ה-DELL 2209WA) הוא כותב לי No signal DVI משהו כזה, והכל מחובר. ניסיתי אפילו לחבר בכמה דרכים, להחליף לכבל USB, לא עזר. אני חייב לציין שהכבל מולקס חובר לכרטיס מסך בכמה דרכים (ישירות מהספק, מתאם ממולקס לכבל שיוצא מהספק, שניהם גם בתצורה של 6 פינים וגם 4 פינים- שום דבר מהם לא עבד, אותו הדבר.) והמאוורר שעל הכרטיס מסך מסתובב, ככה שהוא גם עובד ויושב בסדר על הסלוט. עכשיו, זה לוח GIGABYTE X58-UD7 והוא משום מה לא בא עם ספיקר, לכן אני לא שומע צפצוצים או משהו, והכל חובר בהצלחה. למישהו יש מושג מה הבעיה? יש סיכוי שהכרטיס פגום או שהלוח פגום? (למרות שקשה לי להאמין, הלדים שעל הלוח והמסך LCD הקטן שעליו דולקים ומג…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מחשב(רוב החלקים יש לי ) החלקים שאני רוצה לקנות זה: לוח אם :Gigabyte GA-H55M-S http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4893&CatCode=601 מעבד: intel core i3 530 box זכרונות:X2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 השאלה היא האם ספק כוח מדגם:FSP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5041&CatCode=409 יחזיק מעמד? נ.ב אני מוסיף כרטיס מסך HD4650 +1GB תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by roey12,

התקנתי את מה שצריך להפעיל את האפשרות לצפות בטלויזיה. אני נכנס לתמונה ורואה מסך שחור, אבל שומע את מה שיש בטלויזיה(נגיד אני שומע את יורם ארבל משדר את בארסה - אינטר)

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אמרו לי שיש כזה דבר פרד טוריאני וחמור טוריאני ולא קראתי שיש דבר כזה מישו יכול להגיד לי אם קיים דבר כזה?

24. Started by shyby,

שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. שלום התקנתי תוכנה בשם SecretAgent Pro מאתר software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=8959 ואני לא רואה את התוכנה וגם לא איזה קיצור דרך אליה זאת אומרת לא הצלחתי להפעיל אותה ואני לא רואה אותה בבקשה תעזרו לי הלל

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.