תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם אסוס דגם P4S533-MX והבעיה היא שהמסך היה מחובר אל כרטיס ה onboard והיציאה של כרטיס המסך נשברה יחד עם הפינים וכעת חיברתי כרטיס מסך AGP אך עדיין המחשב עולה כנראה מכרטיס המסך ה ONBOARD . האם יש אפשרות לבטל את כרטיס המסך על ידי ג'מפרים שעל לוח האם?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אדריכלות אוטוטו והבנתי שמשתמשים בתוכנות כבדות כמו אוטוקאד, לפי האתר שלהם הדרישות המינימליות לא הכי ברורות לגמרי, בהתחשב בעובדה שאני רוצה לפטופ ולא נייח, רוצה לחסוף בעלויות, ונמצא בישראל היכן שהיבוא מוגבל בדגמים בודדים יחסית. מישהו יכול לומר לי מהן הדרישות שהן בין מינימליות ל"מקסימליות"? האם מעבד כזה "Intel® Core™ i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz" יכול להספיק בהחלט? וכרטיס מסך אחד מאלו? Nvidia GeForce MX230/130/330? לגבי זיכרון ראם וSSD ניתן בעתיד לשדרג אז זה פחות קריטי, מה שכן קריטי זה להבין טוב את דרישות התוכנה לעבודות קלות/בינוניות לסטודנט (כולל פרויקטים).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו ועכשיו הוא פתאום לא עולה..טוען מלא על הלוגו ואז יש שגיאה bad system config חיפשתי בגוגל אפשרויות נתנו כמה אופציות דרך הadvance startup option נכנסתי לזה אבל כשאני מגיע לחלק שצריך לפתוח לי את האפשרויות (מצב בטוח,cmd,שחזור וכל אלה) הוא פשוט נתקע לי ולא ממשיך אז אין לי שום אופציה לסדר את זה יש למישהו פיתרון?? אין לי עוד מחשב אז להתקין מחדש וכאלה לא רלוונטי כרגע יש לי מלא קבצים שאני צריך שם. פה זה נתקע לא משנה מה לוחץ https://ibb.co/HGZsBjm
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
- 1 follower
-
-
אז הזמנתי את המפרט (נמצא בפרטים שלי) וקראתי בפורום קצת על "איך מרכיבים מחשב" והכל ... (יש לי ידע בסיסי ו..manuals באים עם כל חלק..) כרגע אני רוצה לדעת .. המעבד שלקחתי (+amd athlonX2 4200) ..הוא בא באריזת BOX .. הוא מגיע עם משחה טרמית ? או שאני צריך לקנות ולשים לבד ? ו...חוץ מזה אני יודע פחות או יותר מה ואיך להרכיב .. אם יש עוד כמה טיפים של דברים שלא לעשות! אז תגידו .. תודה ;D עריכה : קראתי טיפה יותר והבנתי שהמעבד מגיע עם פאד טרמי מובנה כזה ... אפשר לנעול מצטער שלא התעמקתי יותר בנושא לפני שפתחתי דיון חדש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זא…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם. ניסיתי לצרוב את הביוס דרך תוכנה יעודית של ASUS דרך הוינדוס וזה רשם לי שגיאה בצריבה לאחר שהתבצעה המחיקה של הביוס, כתוצאה מכך המחשב לא עולה כלל. הלוח אם שלי הוא P4S533-VM. סוג הביוס הוא: SST MPF 39SF020A 70-4C-NH 0218063-A הייתה עליו מודבקת מדבקה עם הכיתוב: D4 PSVM6 1008 מהן האפשרויות שלי ? האם אפשר בכל מקרה לצרוב את הביוס באיזו מעבדה במחיר סביר ? אני גר בפתח תקווה. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים הדקלתי את המחשב והכרטיס מסך שלי פשוט הפסיק לפעול. המאוורר שלו הסתובב האורות שלו היו דלוקים אבל לא היה תמונת מסך. מבחינת ציפצופים היה ציפצוף קצר ולפי החוברת של הלוח אם הבנתי שזה אומר שהכל בסדר. המסך זיהה את הכרטיס מסך ככה שלא היה No signal על המסך אך לא הייתה שום תמונת מסך. החלפתי את הכרטיס בכרטיס אחר בשביל בדיקה והמחשב על לי רגיל ככה שזה בטוח הכרטיס. ניסיתי את הכרטיס על מחשב אחר וגם לא עבד. הכרטיס מסך עכשיו במעבדה ורוב הסיכויים שאני מממש את האחריות במקרה והם מוצאים בו דפקט. העיניין הוא מה יכול לגרום לו בין לילה להפסיק לפעול כמו שצריך? אני חושד בספק אז הזמנתי PSU tester מאיבי בשביל לבדוק אם הספק תקין ולא יהרוס לי עוד חלקים בעתיד. על כל מקרה אני מעלה תמ…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לאחר משחק קצר של 5 דקות בערך ב MOH:AA המשחק נתקע ויצא לWIN. זה קורה לי בעוד כמה משחקים לא ממש כבדים. לא בוצעה OC לכרטיס מסך ולמעבד, יש לכרטיס מסך את הדריברים כמעט הכי חדשים. ולא התקנתי את הVIA 4IN1 בכלל כי לא היה לי כוח להתעסק עם הבולשיט הזה, DX8.1 למרות שבסנדרה הוא רושם לי זה DX7, ניסיתי להתקין את הDX מחדש, אבל אין שאני לוחץ על כפתור ההתקנה הוא ישר כותב שההתקנה הולשמה. הטמפרטורה של המעבד במאמץ עובד בערך על 62, שזה לא רציני למעבד הזה, עברתי ימים הרבה יותר חמים עם המעבד הזה(ראו מפרט). הביוס לא מהודכן לגירסה הכי חדשה, אני לא יודע עם זה קשור. יכול להיות שהבעיה נגרמת בגלל שלא מתקן הדריברים של 4in1? אני יודע שצריך להתקין את הדריבר הזה בהזשהו סדר, מהו?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, היו לי עד עכשיו סה"כ 3 דיסקים קשיחים וכונן DVD כך שהם תפסו 4 SATAים, בלוח אם יש לי 6 חיבורי סטה, אבל ממה שאני מכיר עד היום כל הלוחות תומכים בדרך כלל עד 4, זה בכל זאת אומר שאני יכול לחבר 5 סטות? לוח אם: ASUS P5B-E PLUS. אז קניתי דיסק קשיח חדש, שהוא כבר הסטה החמישי (אם זה משנה בכלל), התקנתי עליו את הווינדוס וחיברתי אותו עם עוד 2 דיסקים קשיחים והכל פועל, אבל כשאני מחבר את הדיסק הישן שעליו מותקן הווינדוס המערכת מסרבת לעלות, במסך ה Starting Windows (ווינדוס 7, איפה שיש את הלוגו שלהם זוהר כזה ממש בהתחלה). אני חייב לחלץ מדיסק הזה קשיח, למישהו יש רעיון למה הוא מסרב לעלות כשאני מחבר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה אני בלי קשר לזה שזה נתקע כל כמה זמן כאילו המשחק ולפעמים אפילו המסך הופך לשחור ואי אפשר לעשדות שום דבר חוץ מלכבות ת המחשב ידנית, הדעתי לשלב שאני מתחיל בתוך הסירה בשביל לצלול כנראה, ושלוש פעמים אני כבר מנסה וזה נתקע. אנא עזרו לי? מפרט+דריברים 3.9... דרך אגב זה קורה רק במשחק הזה, והחום של המעבד הוא 36 מעלות עכשיו אז אני לא חושב שזה קשור לחום. תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הי, לא מזמן שדרגתי את המחשב ושיניתי כמעט את כל הרכיבים, כולל ספק כח חדש, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך.(כל הרכיבים מתאימים, לקחתי את המפרט מפה) הכל מחובר כהלכה והמחשב עולה אך הלוח-אם לא קולט את הכרטיס, ואין תצוגה על המסך. חיברתי את קבל הווידאו ללוח אם ויש תצוגה, אבל בDEVICE MANAGER אין את כרטיס המסך, גם לא בחיבורי ה PCI E בביוס, נדמה לי שיש בעיה בכרטיס אבל אני לא בטוח למישהו יש עצה או דרך כלשהי לברר בוודאות שהכרטיס הגרפי אשם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? קודם כול המארז הגיע אליי אתמול והורכב היום שמעו נכון במארז CM690 הלד למטה פועל והכול בסדר אבל נכון המנורה של כבוי והדלקה לא פועלת לי רואים שיש מנורה שצריכה לדלוק אבל לא דולק זה התכנאי הרכיב לי עכשיו סרט ללכת לשם עוד פעם אני צריך לזרוק 40 שקל נסיעות קיצר אנשים בטח זה אומר שאיזה חיבור לא מחובר נכון ? אז מה אני צריך לחבר בדיוק ? הסתקלתי עכשיו וראיתי ששלוש כבלים קטנים לא מחוברים אחד רשום בו H D D…
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי בעיה המקרופון לא עובד ואני לא מצליח להפעיל אותו, המקרופון טוב וגם אם לא יש לי 3 אז זה לא בעיה במקרופון זה משהו בהגדרות במחשב ואני לא מצליח לשנות, חברים אומרים שהם שומעים רעשים כשאני מדבר אז זה חייב להיות בעיה בהגדרות זאת התכונה שאני משתמש בה לשליטה על הצלילים במחשב איך אני מפעיל את המקרופון??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, שלחתי את המחשב לשדרוג של כמה חלקים באייבורי אשדוד. אבא שלי הלך לאסוף אותו ואמר לי שהם הדליקו את המחשב והווינדוס7 עלה. כאשר חיברתי את המחשב אצלי הכול עבד תקין המחשב פעל(מעבד כרטיס מאוורים הכול) אך המסך לא נדלק כלומר המסך נשאר כבוי ורשם "no signal" אני מדגיש שהבעיה היא לא במסך אלה במחשב כי כאשר חיברתי מסך נוסף הוא כתב את אותה בעיה- no signal אני באמת מיואש כבר ומת לבדוק את המחשב יש למישהו דרך לעזור לי או פיתרון? בנוסף יש למישהו רעיון מה הבעיה? נ.ב: המסך וכל החלקים מחוברים היטב ואינם רופפים כלל תודה,דניאל
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מסתכלת מנהל המשימות של הוינדוס, בלשונית "ביצועים" הינה תמונה: השאלה שלי היא כזאת: כפי שאתם רואים יש לי 2 GB ראם. מה זה אומר "זמין" ומה זה אומר "מטמון מערכת" ומזה אומר : " שימוש בPF" זה הכל, תודה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב lg 795ft plus . לאחרונה שטחים שונים על המרקע נראים מטושטשים מה קרה ומה ניתן לעשות האם זה המסך או בעיה בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אין לי משום מה תמיכה בusb 2.0 וזאת למרות שבביוס שיניתי לתמיכה בusb גרסה 2 חיפשתי דריברים אבל לא מצאתי, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN 7 64BIT ובזמנים אקראיים הוא מוציא לי את השגיאה הזאת גם בזמן גלישה סתמית באינטרנט יש שגיאה חדשה תעזרו לי בבקשה!!! Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Tue 9/28/2010 6:34:27 AM your computer crashed This was likely caused by the following module: ntoskrnl.exe Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFFFFFFFFFFFF4, 0x0, 0xFFFFF800030040F3, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Dump file: C:\Windows\Minidump\092810-14648-01.dmp file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System The crash took place in a …
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר שמחובר בחיבור USB של TEAC בערך שנה וחצי ולא מזמן התחיל לעשות לי בעיות שאני משתמש בו לשימושים רגילים ולפעמים הוא פשוט קופא לכמה שניות (המקלדת כן מגיבה בזמן הזה) ואחרי זה משתחרר ועובד כאילו שום דבר לא היה. חשדתי שאולי הספק (chieftec aps-550s) מידי פעם לא נותן לעכבר מתח אז החלפתי את החיבור של הUSB לאחד אחר אבל זה עדיין ממשיך לעשות את אותה הבעיה.. זה קורה לא רק בתוכנה מסויימת אלא ברגעים אקראיים.. לרוב יש קבוצת רגעים כאלו ואחרי זה כמה שעות של "שקט" ואז עוד קבוצה כזאת של עכבר נתקע לכמה שניות משתחרר, עובר 10 שניות, שוע נתקע לכמה שניות, עובר עוד קצת ושוב עד שמסתיימת הקבוצה הזאת. מה עושים? לעכבר הזה יש 7 מקשים מעבר ל3 הרגילים - 5 מולטימדיה ועוד 2 שאפשר לתכנת אז אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-