תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 98 ופנטיום 2, איך אני יכול לזהות את התקני הקול שלי???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה ימים חיברתי נגן mp3 של חבר שלי למחשב והמחשב לא זיהה אותו... הראה לי כמה פעמים " לא ניתן לזהות את החומרה" וכל מיני הודעות בסגנון. עשיתי ריסט וחשבתי שהבעיה תיפתר אך המחשב לא עלה עוד. המחשב ביקש להכניס דיסקט/ דיסק בוט. ראיתי בנתונים שהוא לא זיהה את הארדיסק. ניסיתי לעשות פורמט תוך כדי הכנסת דיסק בוטאבל אבל הוא הראה שהוא לא מזהה את הארדיסק רשום שלא ניתן לעשות פורמט/תיקון או כל דבר אחר. ניסיתי לפתוח את המחשב כדי לוודות שהחיבורים עדיין במקומם והכל היה תקין. ניסיתי בתפריט setup להגדיר אך לא נמצא שם.. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח ואני מעוניינת לשדרג אותו מחפשת מישהו שמבין שיוכל לתת לי הצעת מחיר שדרוג כי אין לי מושג ברכיבים של המחשב. מטרתו של המחשב היא גלישה באתרי אינטרנט שמירת קבצי קול ושימוש באופיס . מטרתו של המחשב ללימודים. המחשב מאד איטי עולה לאט פותח חלונות ממש לאט והייתי רוצה שיגיב בזריזות .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בת 20 שנה יש לי GEFORCE 550FX יש מצב לחבר בינהם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו קרה לי ואין לי מושג או קצה חוט במה מדובר ומה יכול להיות הפתרון. יש לי את הבורד הנ"ל מחובר עליו דיסק SATA וזכרון. בזמן אתחול המחשב הוא מעלה את הביוס......... כותב CHECKING NVRAM וקופא לבערך 5 דקות. רק לאחר 5 הדקות יש אפשרות להכנס ע"י DEL לביוס או לאתחל את מערכת ההפעלה. רציתי רק לומר שכבר נתקתי את כל הדיסיקים, החלפתי כרטיס מסך, ואין לי חוץ מהכרטיס מסך שום דבר מחובר ב-PCI אחרי שהמחשב עולה הכל מתפקד 100%. אבל זה מ ש ג ע אותי! חיפשתי אולי לעדכן את הביוס באתר של אסוס אך אני לא מוצא באף מקום את תוכנת "ASUSLiveupdate" בכל לינק שאני מוצא אין שום דבר. אולי למישהו יש פתרון . המון תודות לכם.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שבוינדוס אין לי כונן A:/ כשאר ה BIOS רואה אותו...מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, כנראה בגלל כיבוי בזמן פעולה או הדלקה, אחד הקבצים של ווינדוס נדפק - בעת טעינת WINDOWS מוצג מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להתקין BARTPE ל-USB ולעשות ממנו בוט - כיביתי בביוס כל התקן בוט אחר מלבדו והוא עולה יפה עד לרגע שהוא מציג מסך טעינה - ואז עושה ריסטרט מחדש. הוא תקוע במעין BOOTLOOP. לפני שאני מתחיל לפרמט, יש אופציות נוספות? המחשב של אמא ויש שם הרבה מסמכים חשובים.
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין, מגיע לשלב הזה: בחירת ההארד דיסק ומקבל הודעת שגיאה המערכת לא מאפשרת לבחור אף אחד מהדיסקים מנסה לבחור דרייבר ולא יודע איזה ואיפה לחפש אותו: מגיע עד לכאן : מישהו יכול לעזור
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב, מעבד AMD ולוח אם חדש......(לא זוכר איזה) כאשר המחשב כבוי, כל מה שאני צריך לעשות בשביל להדליק אותו זה ללחוץ על העכבר....... העכבר הוא של מיקרוסופט, עם גולה....לא USB...... והמחשב כבוי לגמרי..לא בסטנדביי..... למישהו יש מושג????? תודה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום שמי ציון אני צריך ליקנות מחדש כרטיס קול ומאוורר הכרטיס הוא של Cretive ב100 שקל ומאוורר למארז של ZELMAN F1 80MM עכשיו לא הרכבתי שום רכיב בעבר ואין לי כוח לשלם פשוט 100 שקל עודף ואמרו לי שזה לא קשה בכלל להרכיב אז יש לי כמה שאלות 1:האם יש איזה מדריך אם תמונות איך להרכיב את שתי החלקים? 2:אמרו לי שאת הכרטיס קול אני מחבר לחיבור PCI וזהוא שאין שום מתח לחבר זה נכון? איך אני מעיף במארז למעטה את הברזלים האלו למעטה? כי כששמו לי תכרטיס מסך העיפו לי שורה מהברזל כדי שאני יוכל להכניס את ה DVI ואני צריך את זה גם לכרטיס קול
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בבוקר הכל היה בסדר וכשהדלקתי את המחשב בצהריים התצוגה הייתה מעוותת ושום דבר שעשיתי לא הצליח לתקן את המסך. אז אני רק רוצה להיות בטוח שהכרטיס מסך באמת גמר את חייו לפני שאני מתחיל להתעניין בלקנות חדש.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני צריך לשחזר PIN CODE בחשבון miles & more של הבן שלי. להלן הקישור: https://www.miles-and-more.com/row/en/account/my-profile/account-settings/forgotten-pin/set-pin.html?token=1f71a661-94cd-485a-b1eb-95f722b63ef9 כשלוחצים על הקישור, מופיע לשניה השדה לשינוי הקוד - ונעלם. גם בכרום וגם בדפדפן EDGE. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הבוקר בעקבות עבודות חשמל בדירה ואחרי החלפת תשתית המחשב שלי חטף שוב פריז חשמלי ונכנס ל power saving mode. התקלה קרתה אתמול בצהריים לראשונה. לאחר מעקב אחרי השלבים בסרטון למעלה ההודעה לא נעלמה והמחשב לא נדלק. השארתי את המחשב כל הלילה עם כבלים מנתוקים ובבוקר היום שקמתי המחשב פשוט נדלק רגיל מיד ללא ביצוע השלבים הנל. הבוקר הפריז החשמלי קרה שוב ושוב נכנס ל power saving mode. החלפתי את המפצל שכנראה הוא בעייתי ושמתי מגן ברקים בנוסף. מאז הבוקר ניסיתי עוד מספר פעמים את השלבים בסרטון למעלה (ללא ניתוק וחיבור ה RAM) והמחשב עדיין תקוע על power saving mode. אשמח לרעיונות בנושא ומה אני עושה לא בסדר. ( יש לציין כי כרגע עם ההודעה…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי דיונים כאלה בכמה פורומים אחרים (VG סטלה), אבל שום דבר לא עזר אז אני בא למקצוענים ביום ראשון בערב קיבלתי 2 ריכיבים חדשים שהזמנתי מסקייפיסי: 1. כרטיס מסך Club3d ATI Radeon HD4850 2. ספק Cooler Master eXtreme power 500W כבר אני אומר, שאני יודע להרכיב דברים כאלה, ככה שלא נראה לי שהתעסקתי שם עם משהו, או הרסתי משהו קודם כל מחקתי את הדרייברים של נוידיה, לאחר מכן כיביתי את המחשב, והתחלתי להתקין את הדברים. קודפ כל פירקתי את כל חיבורי הספק, והתקנתי את הספק חדש. לאחר מכן חיברתי את הכרטיס והפעלתי את המחשב. התקנתי את הדרייברים של ATI (מעודכנים מהאתר - catalyst 8.9) והפעלתי COD4. לאחר שראיתי את ביצועי הכרטיס (שהיו טובים מאוד) התחלתי לשחק קצת, ואחרי 10 דקות המחשב…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!
-
אהלן חברה, שבת שלום. היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי 7600GT AGP וקירור למעבד BIG TYPHOON. הוצאתי את הלוח אם מכל החיבורים+מהמחשב בכדי להתקין את הביג טייפון והחזרתי ולאחר מכן התקנתי גם את ה7600 מבחינת חומרה. כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד למסך שבו צריך להכניס סיסמא לWINDOWS ונכבה. כך פעם אחר פעם,השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ומה עושים ??? הספק הוא ספק 400W של ANTEC סמארט פאוור. אני ממש נושא,אני אודה לכם לעזרה. תודה רבה לתותחים שנותנים פה את הנשמה תמיד בכל שאלה !
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאני עושה בדיקת רמקולים אז הרמקולים האחוריים והקדמי האמצעי לא מגיבים לבדיקה שעשיתי להם, הם כאילו לא עובדים , יש לי רמקולים 5.1 על המחשב של לוג'יטק Z906 עם כרטיס קול של Creative Sound Blaster אני מאוד אשמח אם יש מישהוא שמבין ויכול לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הטמפ' כרגע עם מארז פתוח ב IDLE היא 45-מעלות SYSTEM - (לוח). זה נראה לי מאוד חם אבל אשמח לשמוע מה היא טמפרטורה נורמאלית ללוח. בנוסף אשמח לדעת מה גבול הטמפ' אליו יכול להגיע המעבד (Q6600) כדי שאוכל להגדיר זאת בתוכנה של הלוח. מדי פעם המחשב מכבה את עצמו או מתריע על טמפ' גבוהה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מאתחל את עצמו פעם זה קורה אחרי שווינדווס עולה או כמה דקות אחרי, פעם אחרת הוא לא מצליח להגיע אפילו לווינדווס ואפילו כשמנסה לעשות repair עם הדיסק של ווינדווס שיש לי, גם שם הוא קורס באיזשהו שלב. ברוב הפעמים הוא מגיע למסך הכחול של recovery עם שגיאה של 1*0000001 או משהו דומה, אבל לא תמיד. על המסך של הביוס אני יכול לעמוד גם שעתיים והוא לא יקרוס. וגם לעבוד עם מע׳ הפעלה חיצונית מיואסבי, כמו hirens boot cd שאני עובד איתה הוא לא קורס כבר יומיים. ספק כח זה לא.. איפה יכולה להיות התקלה? ואיך אפשר לתקן? אולי עם אחד הכלים במערכת הפעלה שהזכרתי? הרצתי איתה כמה בדיקות דיסק שלא העלו בעיות.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך AGP ואין לי סלוט כזה בלוח אם האם אני יכול להכניס את הכרטיס מסך לסלוט PCI EXPRESS בעיקרון זה נכנס בסלוט, השאלה אם הוא יזהה אותו ויעבוד טוב? וגם שלא יהיה איזה קצר או משהו כזה... תודה לעוזרים 8)
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-