עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by עינב,

אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  2. נשרף לי ההרד דיסק ולא מסתובב כיצד ניתן לשחזר את המידע? HD ATA 20 ג'יגה אני מחפש בעל מקצוע שיתן לי מחיר סביר האם מישהו עשה דבר כזה בעבר?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by duzap,

שלום יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן. זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה. חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה) זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'... אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה. התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר ל…

4. כל הזמן שאני רוצה להכנס לאימיול אז אני צריך לסגור את הפיירוואל של הויינדוס ואז להכנס. ושאני מבטל פיירוואל ונכנס לאימיול אז נכנסים לי וירוסים ואני לא יודע איך לפתור את זה!! יש לי מודם רשת B-focus Router 270pr של eci telecom. אני צריך שתייעצו לי אך אפשר לסדר את זה ושיהיה לי הגנה ויוכל לעבוד בשקט אם האימיול המעצבן הזה!! פעם אחת ולתמיד!! תודהה יום טוב.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by sheff2k1,

קניתי אתמול geforce 7600GT. יש לי amd 64 3000 וספק הכוח שלי הוא 420 WAT של Thermal Take. הבעיה היא שאחת לכמה הפעלות של המחשב, הוא פשוט נכבה לבד אחרי כמה שניות, לפני שהווינדוס עולה. חוץ מזה, הכל פועל בסדר ואין קריסות. עולים לי שני רעיונות: או שכרטיס המסך לא בסדר, או שספק הכוח לא מספיק חזק בשביל כל המערכת הזאת. מה לדעתכם הכי סביר?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  6. שלום. לא הבנתי למה אני מקבל ב - 3DMark05 ציונים יחסית נמוכים עם החומרה הטובה מאוד שיש לי עד שהבנתי סוף סוף שזה בגלל שיש לי מעבד חד ליבה. הנה המפרט שלי: 3.2 GHZ של אינטל (חד ליבה). 1 ג'יגה זיכרון פנימי בשני סטייקים של 512. כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI. בעיקרון עם מעבד של שתי ליבות אני צריך לקבל בערך 9500 לפחות ב - 3DMark05 אבל ככה אני מקבל באזור ה - 7200 מקסימום (בבדיקה האחרונה שעשיתי קיבלתי 7110). האם יש פיתרון אחר לבעיה מלבד קניית מעבד עם שתי ליבות והאם בטוח הבעיה נובעת מהעובדה שיש לי מעבד עם ליבה אחת? תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  7. וינדאוס מראה לי את הכונן השני, והוא אומר שהוא ריק, אבל שאני עושה פורמט הוא לא עושה לו פורמט, הוא אומר לי בסוף הפורמט "format did not complete" יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by rolliko,

אנשים!!! runescape לא עובד לי!!!! אני לא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 הראה לי שמישהו חסם לי קוקיס אחך אני גורם לזה לעבוד????????11111.... ינהי שאני לא כול לשחק!!!@!1 איך אני מתקן שאני יוכל לשחק ולהשץמש ב-java SUN באיטרנט!?!?!?!!?!???? תודה לשפוצניק שיעזור!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. לאחר שהייתה לי בעיה עם זיכרון שקניתי (בעיה מוזרה עם מהירות) החליפו לי את הסטיק בחנות לסטיק של חברה אחרת בטענה שלא היה להם את אותו הזיכרון שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה שלא עובד לי בדואל? הזיכרונות שיש לי הם של TWINMOS 512 CL 2.5 ושל ?512MB Aeneon? CL 3 (אפילו לא מכיר את החברה הזאת)

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  10. חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב איך אני מפצל אותו?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by mokisho,

ברצוני לעשות פורמט למחשב האם יש תוכנה מסוימת שמגבה את כל הדריורים של המחשב ו

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by s.os,

קודם כל אני מקווה שזה מתאים לכאן אם לא אז בבקשה להעביר עכשיו הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשל לוידיאו באתר YNET או למשל בדקתי גם ב SPORT5 אז המחשב מיד נתקע אני רוצה לדעת אם יש פתרון שהוא לא פורמט תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by 114508534,

יש לי מחשב של פנטיום עם לוח של אינטל , לא ידוע הדגם המחשב בן 4 + שני מעבד 1.5 ג'יגה , איזה זיכרון מתאים לי ללוח ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SixKiller,

צהריים טובים ... אתמול חיברתי את הצ'יפים של הזיכרון שלי.. ואת אחד מהם חיברתי פשוט הפוך... חשבתי שזה בפנים והפעלתי ת'מחשב... אחרי כמה שניות הוא נכבה ונהיה ריח של שרוף... מאז המחשב לא עובד... 3200AMD NF7S2.0 1024DDR400MHZ RADEON9600XT זה המפרט של אותו מחשב... אני לא יודע מה לעשות... יש לי 2 אפשרויות.. לקנות לוח שיתאים לי לכל העסק הקיים.. יש לי בבית שני מעבדים של אינטל של 3400... LGA 775 ואפשרות שניה זה לקנות לוח וזיכרון וכרטיס מסך.. שזה חבל כל שאר החלקים ישכבו סתם ככה בצד.. אני אשמח לעזרה בנושא ולדעות...

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by bimba_,

קניתי מסך חדש (סמסונג 203B 20inch ) ובהתקנת הדריבר הוא שאול אותי האם להתקין Analog או digital ואין לי מושג מה אני צריך לבחור???? איך אני אמור לדעת...???

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by עינב,

אני מנסה להתקין ווינדוס , אני מתקין בהתחלה של ההתקנה את ה SATA עם הדיסקט , אבל כאשר הוא טוען את ההתקנה הוא נתקע , או שהוא רושם לי " אין גישה לHD" , אני לא יודע מה לעשות ואני אובד עצות בבקשה עזרתכם .....

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by Zambar,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים והוא עבד מצויין, אבל לפני יומיים הוא התחיל לעשות לי בעיה בboot. ה boot מתחיל, הוא מראה לי בדיקה של ה- IDE, מתחתיה הוא כותב שהוא Detecting IDE drivers, וכאן הוא ממשיך לחפש אותם. הוא לא נתקע (ניתן לגשת לכל מני פונקציות בעזרת ה Fים) אבל הן לא ממש עוזרות לי. Save me!!!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by Infin1ty,

אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר.. כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה. לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון? מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by psyco,

שלום לכולם. חיברתי את המאוורר של המארז (120MM- 6A19 אחורי) ללוח האם (DFI LANPARTY ULTRA-D) לחיבור FAN_2. כשהפעלתי את המחשב הוא הסתובב קצת ואז הפסיק, ולא מסתובב מאז. פתרונות? עריכה: צריך לחבר אותו לחיבור ללא שליטה על המהירות...(FAN_5/3) אפשר לנעול. תודה בכל אופן...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by swisaavi,

המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by wooper,

שלום אני רוצה לבדוק א הדיסק הקשיח הישן במחשב שלי אבל כשאני לוחץ קליק ימני על שם הכונן המחשב נתקע ככה שאני לא יכול לפרמט האם זה אומר שהדיסק מקולקל?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by roylu,

NVIEW DESKTOP MANAGER איך אני מבטל אותו בדריוור 93.71 תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by BuNKeR,

שלום יש לי לוח אם של A-open AK73 PRO ראיתי שהוא תומך בדגמי ATHLON ו DURON עד 266FSB הכנסתי לו מעבד דורון 1600 וכעבור כמה שניות היה ריח שרוף יש מצב שהלוח אם היה ישן מידי בשביל המעבד ואז הוא שרף לי אותו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים