תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מעלה לרזולוצייה גבוהה במשחקים המשחק לא עובד חלק (עם תקיעות קטנות קטנות ומעצבנות) רציתי לדעת מה סיבת ההבעייה או שבעצם המחשב שלי לא אמור להחזיק ברזולוצייה כזאת רוצה חוות דעתכם... ברזולוצייה של 1280-960 באנדרגראונד 2 תודה!!!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, חדש כאן. מקווה שמכאן תבוא הישועה. אני עתיד לרכוש בזמן הקרוב מסך 34 ברזולוציה 3440 x 1440 @ 144Hz אני מעוניין לחבר למסך זה 2 מחשבים, של העבודה וביתי ובו זמנית לחבר גם סט יחיד של מקלדת ועכבר. בדקתי את האופציות שיש לי אך לא בטוח שהגעתי לפתרון. אופציה ראשונה - לרכוש KVM מעלי אך ממה שראיתי ה KVM בעלי לא יודע להוציא יותר מ 60HZ מה שאומר שלא אצליח איתו להגיע ל 144HZ ושלא לדבר על כך ש מדובר על KVM עם חיבור HDMI. אופציה שנייה - לחבר פשוט ישירות את המסך למחשבים. ביתי ל display port והעבודה ל hdmi אבל אז נשארתי עם סט מקלדת ועכבר ואני פחות רוצה לחבר כל פעם מחדש למחשב שבו אני עובד. אני גם לא בטוח מה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת בדיקה מזדמנת של חומרת המחשב התברר לי שהדיסק הקשיח שמשמש כמסטר אצלי (WD1600JS) מגיע לתוצאה עלובה של 10 מ"ב לשנייה במבחני HDTUNE ו-HDTACH. דיסק SATA2 במחשב אחר הגיע למהירות 185 מ"ב לשנייה. הדיסק האיטי עצמו נמצא כשיר מבחינה פיסית, עבר איחוי וה-DMA ומצב SATA2 מאופשרים. מה יכולה להיות הסיבה לזחילה? בתודה מראש.
-
- 49 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, אתמול בדקתי כמה כרטיסים במחשב, עכשיו החורים של הברגים התרחבו וכשמכניסים את הברגים הם מסתובבים על "ריק" מה שניקרא... אמרו לי לקחת "שפיץ פלייר" ולנסות לעקם את ההברגה ולהחזיר אותה למקום, אבל ההברגה שם כבר נשברה. יש לכם פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום מחפש צורב DVD ל IBM THINKPAD R51 מאחר והקודם Matshita DVD-RAM UJ-811 Standard CD-ROM drives סיים את הקרירה בגלל התחממות יתר ואינו קורא DVD תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא : לוח אם : Motherboard Name Intel Guardfish DQ965GF מעבד : dualcore E6420 2.13GHz כרטיס מסך : Geforce 7600gs זכרון : 2G ddr2 kingston בבקשה זה דחוף המעבד שלי על 85 מעלות
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-