עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by online,

שלום אנשים אני מחפש מישהו עם הלוח הזה, שיוכל להריץ עבורי את התוכנה DPC Latency Checker ולהעלות צילום מסך. אני מקבל את זה (פלט בעייתי, בגלל הקווים האדומים) ומנסה להבין אם זה פרטי ללוח / מפרט שלי, או קיים בכל הלוחות מהדגם הזה. ככה אוכל לדעת מה לעשות הלאה. תודה!

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  2. כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לפני שאתחיל להכנס לפרטים יותר אישים של למה וכמה אני אצמד לפרטים הפשוטים יותר. אני גר בירושלים ואני מחפש איש/אשת מחשבים או מקום, שמוכן לעשות ביקורי בית ויודע לא רק עקב ידע אלא גם מנסיון שלהם / של המקום על מערכות קירור בהזמנה אישית וגם איך לתחזק אותם. אם אתם מתאימים להגדרה שצינתי תגידו לי. אם אתם יודעים על מקום כזה גם תגידו לי. אם יש לכם מידע שיכול לעזור לבקשה שלי בבקשה תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. בבקשה אני צריך עזרה בזה למה אני ממש הסתבכתי... מי שיוכל לעזור אני ממש ישמח :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  5. היי מישהו נעל לי את ה BIOS והמחשב לא באחריות. אני יודע שצריך להלחים שני קבלים על הלוח. אשמח אם מישהו שיודע יפנה אליי במסר או תגובה פה, תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by giladt,

לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.

7. מישו יכול להמליץ בבקשה על מעבדה טובה באזור גוש דן? הלפטופ בן שלוש, הריץ Win98, גסס מס' חודשים וכעת לא עולה בכלל. אני חייב לפחות לחלץ ממנו את ה- data. תודה.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  8. מחפש מעבדה לתיקון לפטופ אי אמ די בתל אביב. לאחר שכנרארה נשרף לי הכרטיס מסך... הלפטופ מסוג טושיבה סאטלייט תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by maxxy,

אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. לפני כחודש נשפך מעט מים על המחשב. מאז הוא תמיד תקוע על מסך הלוח אם של gigabyte כאשר המקלדת לא מגיבה. ניסיתי: חיבורים אחרים מקלדות שונות הוצאת שעון ביוס, החלפת סוללה איפוס ביוס עם הפינים הוצאת הספק כוח והחזרה הוצאת כרטיס מסך בקיצור וויתרתי ואשמח להמלצה על מקום טוב שאדע לתקן או להחליף את החלק התקול (כנראה לוח אם..) הלוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. שלום לכולם, המחשב שלי נתקע בעת הרצת משחקי FPS אציין שהתופעה בעיקר ניכרת במשחקים של חברת ID ( כגון quake 4, doom3 , quakelive ) ברור לי שהבעיה היא חומרתית, אם זאת אין לי אמצעים לניסוי ותהייה. האם מישהו ממכם מכיר מישהו מעבדה רצינית שתבדוק עבורי את הבעיה לעומקה וייאתרו לי את התקלה ? רצוי באזור המרכז ת"א רמת גן תודה לעונים gov

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לפני שאני קונה מאיביי לוח אם למחשב שלי- Dell Inspiron 14R-5437 רציתי לבדוק אם קיימת מעבדה בארץ או בחול שמתקנת לוחות אם כאלו. הבעיה שהמעבד וגם הכרטיס מסך מולחמים על הלוח אם, ולכן הוא מאודד יקר(אזור 800 שקל). תודה!

13. Started by falxori,

שלום. בעקבות חשד שנשרף לי ש לוח אם (תאור המקרה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280585.0 נראה לי הכי נכון יהיה לקחת את המחשב למעבדה, לוודא שזה באמת הלוח אם ואם צריך אז לקנות חדש ושהם ירכיבו (למרות שזה לא נראה מסובך, ירד לי הביטחון קצת אחרי שהמחשב הראשון שבניתי לבד לא שרד שבועיים...) אז עכשיו אני צריך מקום טוב שיודע את העבודה (אם יש באיזור הרצליה או פתח תקוה). אם אסור לפרסם כאן אז אפשר לשלוח המלצות בפרטי... תודה (ואם למשהו יש רעיון לגבי הבעיה, אני אשמח...) O

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by Yapy_,

בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by rambo88,

רציתי לדעת אם יש למשהו סרט על המחשב פתיחתו ושאר הדברים בקיצור סרטון של מחשבים בעברית ואם אין אז באנגלית תודה נא לא לענות בשבת

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. צריך מתאם זכר/זכר (או אפילו סתם כבל שאוכל לחבר אחד לשני כדי ליצור מתאם) של חיבור 8 פינים כמה בתמונה. אני לא מצליח למצא אפילו את השם של החיבור. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.

18. כשאני מעלה לרזולוצייה גבוהה במשחקים המשחק לא עובד חלק (עם תקיעות קטנות קטנות ומעצבנות) רציתי לדעת מה סיבת ההבעייה או שבעצם המחשב שלי לא אמור להחזיק ברזולוצייה כזאת רוצה חוות דעתכם... ברזולוצייה של 1280-960 באנדרגראונד 2 תודה!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GaTor120,

אני מחפש לדעת את המצב האידיאלי להתקנת מאווררים מה מוציא ומה מכניס אוויר כדי שהמחשב יהיה הכי פחות חם תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  20. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר אדם או חברה שמספקת שירות שכזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by עמית הוברמן,

היי אני אחרי רכישה של שני ספקי hx 1000i (שניהם הגיעו תקולים עם coil whine( עשיתי לשני הספקים rma המלצות לספק 1000 טוב?

22. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by ccc,

מחפש עדכון לדיסק קשיח Western Digital CAVIAR 100GB דגם מלא WDC WD1000BB-00CCB0 הוא מרעיש לי.. למי שיש את הדיסק הזה יכול להעיד על כך?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by tal5ab,

אני בדרכי לפרמט סופית את המחשב יש לכם אולי עצות? מה לשמור ,מה להכין על דיסקטים ומה על דיסקים? אשמח לתשובות

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום חברי הפורום, לפני כחודש וחצי החלה לי בעיה מעצבנת במיוחד, בזמן משחקים(רק בזמן משחקים) לאחר כמה דקות המסך פשוט מתפצל לשתים... לפעמים מזיז את התמונה שמאלה ואז החלק שאמור להיות בצד שמאל מופיע בצד ימין, לפעמים חלק מלמטה מופיע למעלה, בינהם יש פס שחור. לאחר שאני יוצא המשחק המסך נשאר ככה עד שאני עושה ריסטארט. אם אני נשאר במשחק לאחר כמה דקות אני מקבל מסף כחול. אם אני לוקח סקרין שוט, הכל נראה תקין. לאחר מחשבה של מספר דקות וחיפוש באינטרנט, הגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא: HD 6950 2G (לא עשיתי שום אוברקלוק) של ספאייר. Sonic2 620w bronze Mother Board: Gigabyte z68ap-D3 Intel I5 8g Ram -כן אני יודע שזה דפוק על 32 ביט. עידכנתי את הדרייברים- לא עזר. ל…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים