עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. החלפתי את הכונן של לצורב עכשיו כשאני מחבר את הצורב אז הוא לא נותן לי לעשות בוט למרות שהוא לא מוגדר כboot בביוס הוא מוגדר כאפשרות שלישית אז חיברתי אותו כמו שהוא במחשב השני לא ליציאה הראישונה בכבל IDE אלה לשנייה ואז הוא עבד אבל הוא לא ניפתח

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by tzach_d,

אני הורדתי קובץ התקנה מהאיימל שלי והוא מנסה לפתוח אותו כקובץ של וורד ניסיתי לשנות בפתח באמצעות אבל לא מצאתי אני לא יודע איך לפתוח את הקובץ אשמח אם תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Dako,

היה לי מחשב ישן שנתתי לחברה שלי. הבעיה היתה שהלוח אם שלו נדפק ולכן נאלצתי לקנות לה חומרה חדשה... אז אכן, קניתי לוח אם חדש וכמובן זיכרון (כי הישן כבר לא התאים). עכשיו הבעיה היא שאחרי שהתקנתי הכל המחשב משום מה לא עובד... אני מדליק את המחשב, הכוננים מתחילים לעבוד (ה-Cd וה- HD), המאווררים עובדים. אבל המסך לא נדלק. ז"א שהכרטיס מסך עוד לא התחיל לעבוד. וחוץ מזה לא קורה יותר כלום. (הכרטיס מובנה בלוח). המעבד הישן שלי היה פנטיום 4 , 1.5 ג'יגה הרץ. סוקט 478 כמובן הלוח החדש הוא Asrock p4i65G . גם כן סוקט 478. מישהו יודע מה הבעיה? יכול להיות שהמעבד הישן לא מתאים ללוח החדש יחסית משום שאין תמיכה או משהו כזה? בבקשה תעזרו לי בנושא זה דיי דחוף. הדגם של המעבד הוא: Intel Pentium 4 1.5GHZ / …

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  4. לפני מספר ימים הזמנתי רמקולים חדשים והנה, הם הגיעו! הבעיה היא שמתוך 5 רמקולים רק 2 עובדים (הפרונטים). הבעיה היא לא ברמקולים כי כששחקתי עם הכבלים הצלחתי לגרום לסנטר ולאחוריים לעבוד אבל על חשבון הקידמיים. קבלתי בנוסף מן חלק מוזר עם כניסה ל 3 חוטים מקדימה (נראים כמו החיבורים לכרטיס קול במחשב) ושניים מאחורה (שונים ומוארכים טיפה) ואין לי מושג לאן לשייך אותם.. הרמוקלים הם של לוגיטק X530 5.1 והכרטיס קול הוא כרטיס מובנה Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] PCI אשמח מאד לכל עזרה תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  5. אוקי התחיל החורף ושמתי לב שהמחשב באמצע החיים בום עושה ריסט לא יודע מאיפה זה בא אחרי זה עובד כמה שעות ועוד פעם ריסט ואז שמתי לב כשה המזגן דולק אז זה קורה לו עשיתי ניסוי ובם זאת הבעיה אבל השאלה ממזה זה נובע למה????

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  6. שלום, אם אני רוכש כרטיס מסך AGP (ר"ת: Accelerated Graphics Port) שכתוב שמהירות החיבור שלו היא 8X - אני יכול גם לחבר אותו ללוח אם במהירות 4X ו/או 2X? יש לי לוח שהוא עם AGP במהירות 4X או 2X ולא 8X - בקיצור אשמח אם תענו לי על השאלה. (יש לי מחשב, אבל זה המחשב הישן שלי.) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Benz0r,

פירמטי את המחשב ואין לי את הדיסק של הדריברים שלי איך אני יודע איזה לוח אם יש לי

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בעיה עם המחשב שלי אתמול הרכבתי חלקים חדשים למחשב להלן הפירוט: מעבד : Intel Core 2 Duo 2.66GHz 4MB e6700 לוח אם : P5W DH DELUXE זיכרונות : גיגה דואל של חברת G.SKIL כרטיס מסך : NVIDIA ASUS 8800GTS מערכת הפעלה : WINDOWS XP HOME EDITION לפי הפירוט הזה המחשב אמור לרוץ לי מצויין בלי שום הפרעות בלי שום תקיעות אבל הבעיה היא שכל כמה דקות המעבד שלי עולה ל80 אחוז מאמץ בערך ואז יש תקעיות של שנייה בפעולה של המחשב כמו למשל בסרט מסויים הוא כזה מקרטע או באמצע משחק הוא נתקע לשנייה וזה קורה כל כמה שניות במיוחד במשחקים וככה זה גם בשירים אני משמיע השיר כזה איטי אשמח מאוד אם תגידו לי מה לעשות בנידון תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by shay1231,

יש לי כרטיס מסך שנראה לי שהוא מובנה על הלוח אם. עכשיו אני חיברתי ללוח אם כרטיס מסך מסוג GEFORCE4 (לוח אם: 745). ושאני מדליק את המחשב המסך לא עולה זאת אומרת רואים את המסך בשחור כאילו המסך לא דלוק. מישהו יודע מה הבעיה?..

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by BETO55555,

אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. Started by pushtak2k,

שלום הרכבתי מחשב חדש לבד. הכל מחובר כמו שצריך אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה, כלום לא קורה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כשהמחשב מחובר לחשמל הנורה של הלוח אם דלוקה

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלום לכולם לפני כחודש ניסיתי להוסיף עברית למחשב (השתמשתי ב windows מיוחד לגיימרים שאין את כל השפות) אחרי שהתקנתי ועשיתי restart למחשב המחשב פשוט נדלק אני רואה בהתחלה את הנתונים ו אחרי המסך הראשון פשוט נהיה מסך שחור הוא לא מגיע לזה שהוא טוען windows בכךך ניסיתי לפרמט אבל אחרי setup is inspecing systems hardware שוב נהיה מסך שחור יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by blueman1,

יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by BneXt,

שלום לכולם, אתמול טכנאי החליף לי את הלוח אם ללוח אם חדש של GIGABYTE. הלוח אם נקרא : GIGABYTE 8VM800M-755 אממ ומשום מה החיבור של ה-USB שלי לא עובד. אני מחבר התקן USB כלשהו כמו הUSB של האנטרנט והUSB של הפלאפון והמחשב לא מזהה אותו, הוא כותב לי "התקן USB לא תקין". אני יודע שזה לא הוינדוס כי כבר פירמטתי, אז מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

אני חיברתי את המצלמה החדשה שלי למחשב אחרי שהתקנתי את הדרייברים הדרושים והמחשב לא קולט את המצלמה וכותב לי NOT RECOGNIZE להתקן שאני מחבר מה עלי לעשות??

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by chubakon,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by silky,

אהלן לכולם ולילה טוב(או בוקר, או מתי שלא תקראו). לעניין: ב48 שעות האחרונות הKASPERSKY (גרסה 6 מעודכן להיום) , משמיע את אנקת החזיר כל כמה דקות בטרוניה("תלונה" למי שבן 16 ו/או לא הבין) , שיש לי ROOTKIT ב INTERNET EXPLORER עם מספר PID בן 3 ספרות אשר משתנה מפעם לפעם, ומדי פעם (בנפרד)אני מקבל" פעולה לא חוקית" של IEXPLORE.EXE אבל כשאני לוחץ הוא לא באמת נסגר. לשאלתי: איך אני נפטר מהמטרד הזה? מצ"ב קובץ של האנטי וירוס עם המזיקים שנמצאו נכון לSESSION הנוכחי(3 שעות). נתונים: IE-7 XP SP2 מעודכן. תודה מראש לעונים ובוז למלעיזים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by alf@,

קיבלתי מחשב ואני רוצה לשדרג אותו - פנטיום 3 - 733 מערכת הפעלה 98 אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בכך שאני ידע איזה אביזרים יש לי בפנים איך להוציא את המידע הזה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. Started by Sandman61,

המחשב של אתמול הפסיק לעבוד פתאום... המסך הפסיק בעיקרון לפעול אבל הוא דלוק (הוא מהבהב). עכשיו ברגע שכאילו "המחשב נכבה" אבל הוא היה דלוק הוא עשה ציפצופים כאלה בהפרש של 2-3 שניות. גם אחרי שעשיתי ריסטרט והפעלתי מחדש המחשב עדיין עשה את הציפצופים והמסך מראה כאילו אין תמונה... כלומר המסך פועל אבל המחשב מכובה. אחרי שעשיתי ריסטרט בפעם השלישית נראה לי או רביעית המחשב התחיל לעבוד, עבד ללא בעיות ובלילה כיביתי אותו. למחרת (היום) הדלקתי את המחשב ושוב אותה בעיה והפעם זה לא מפסיק... מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by CartMan2oo5,

קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by ofirtz,

איך אני מחבר ומגדיר מחיצות ל 2 הארד דיסקים במחשב? אשמח אם אפשר לקישורים! תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by chubakon,

שלום יש לי צורב NEC 3520A ופתאום הוא הפסיק לצרוב DVD גם עם alcohol וגם עם nero, מה שמוזר שהוא צורב דיסקים רגילים וגם קורא דיסקים של DVD... ניסיתי לצרוב DVD בכל דרך אפשרית אבל לא הולך, אני מקבל הודעות כמו " cannot write medium - incompatible format" או "could not perform start of disk at once" מה לדעתכם הבעיה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by alexxx2005,

היופ התקנתי וינדוס מחדש וכונן אחד שהיו בו שמורים כל התוכנות שלי נדפק..כאילו אני נכנס אליו הוא מראה ש 17 ג'יגה בשימוש וכל התיקיות שהיו נשארו אבל רק לאחת מהן אפשר להכנס לכל השאר הוא אומר ש"אין גישה" להיכנס והתיקייה שנשארה שוקלת רק 2 ג'יגה כאילו 15 ג'יגה נעלמו לי בכונן.... מה אני יכול לעשות כדי שיהיה אפשר להיכנס עוד פעם לתיקיות שהיו....?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kola,

כאשר אני גולש באתרי אינטרנט אז המחשב קופא כאשר מופעל קובץ מסויים שהוא בפורמט פלאש SWF.... גם אם אני פותח איזה קובץ פלאש שיש לי על המחשב... אז המחשב לפתע קופא... אשמח לדעת מה הבעיה? הבעיה לפי מיטב ידיעתי היא לא בעית תוכנה מפני שפירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה לחזור... נ.ב בדקתי זכרונות כרטיס מסך סלוטים מעבד חום מעבד מאוררים אם יש צורך המחשב כרגע על חום של 34-35 מעלות... הדברים היחידים שלא בדקתי הם: לוח אם הארד דיסק מפני שבשניהם אני מאמין שהאחוז שמהם נובעת התקלה הוא נמוך מאוד. מצפה לעזרה.... כרגע אני גולש מהמחשב וביטלתי את קבצי הווידאו והפלאש ולכן המחשב לא נתקע. אך בהתחברות לאיסיקיו אז המחשב נתקע מפני שיש שמה פרסומות בפלאש. מצפה לפתרונות.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  25. בלוח 423 ויזואלית...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים