תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי היום את הדרייבר החדש של nVIDIA - 93.71 והוא הציג לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ותודה לכולם ..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ההודעה הזאת מופיעה פתאום כשהמחשב עולה והוא אפילו לא מגיע לווינדוס. נכנסתי לביוס ושיניתי את זה ל enable אבל הווינדוס עדיין לא עולה. הוא רושם בדיוק את אותה הודעה רק עם enable במקום disable ומבקש לאתחל את המחשב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? נ.ב. המחשב לא שלי והוא כרגע לא אצלי אז קצת יהיה לי קשה לענות על שאלות אני פשוט מחר יגיע לשם ויוכל לראות אני מקווה שתוכלו להדריך אותי גם ככה תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד מסוג (Ibm r40e אל תצחקו, הוא קצת ישן...אבל לא נורא - יש לי עוד אחד של Asus משו חבל"ז) אקיצר הוא עבד טוב ויפה והכל...אבל יום אחד פתחתי רק את המכסה שלו של הזכרון (RAM) וראיתי שיש שם קצת אבק אז אפילו לא נגעתי עם היד, נשפתי על זה בחזקה וכל האבק עף...זה הכל..אבל - מאז - המחשב נייד לא מעלה את המע. הפעלה.. הוא מגיד לקטע הזה שרואים בגדול Windows XP ולמטה רואים את הפס הזה שעובר בתוכו קו קטן הרבה פעמים (יעני - מסך ההפעלה) ומתישהו המסך נהיה שחור, אך במקום לגמור העלות את הווינדוס הוא עושה לעצמו ריסטרט וחוזר חלילה...(לפני הריסטרט - רואים כזה מסך כחול וכתובים בו הרבה דברים אבל אחרי 2 שניות זה נעלם...גם אם אני עושה Pause זה לא עוזר..) אחים שלי, מה אני עושה?!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי המחשב שלי עושה רעשים של עיכול כ3 פעמים בדקה :s05: כן כן אני רציני ביותר...הוא פשוט עושה לי רעשים של עיכול בהתחלה חשבתי שזה מהבטן שלי למישהו יש רעיון מאיפה זה בא?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב חדש - הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 Asus P5B Leadtek GeForce 7950GT Dual Channel DDR2 800 1 Gig Western Digital 160 Gig SATA II ספק כוח Thermaltake PFC W0084 מחשב אריה,תיאורטית לפי המפרט, אבל הבעיה היא שבמשחקים הוא מגמגם ז"א שהוא לא רץ חלק, יש גימגום וזה מתבטא בעיקר במשחק pes 06 ניסיתי הכל - עדכנתי ביוס גם של הלוח וגם של כרטיס מסך, הורדתי את כל הדרייברים האחרונים שניתן למצוא מ ASUS ו NVIDIA ללא הצלחה, שיחקתי עם ההגדרות בביוס, שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך, התקנתי דרייבר כרטיס מסך של NGO, אין לי כבר שום מושג מה קורה כאן רבותיי. מחשב Athlon 64 3000+ מריץ משחקים יותר חלק ממנו, וגם התוצאה שקיבלתי ב 3DMark2001 ביחס של מעבד-מסך היא עלובה : 38000 לעו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחותי בעיה במחשב, היא מדליקה את המחשב, הוא מראה כאילו הוא טוען את הווינדוס ואז פתאום הוא עושה ריסט, ואז עוד הפעם אותו תהליך, מראה כאילו הוא טוען והכל בסדר, ואז פתאום ריסט. כאילו, אני לא מגיע אפילו למסך של ה- "ברוך הבא" של ווינדוס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה ענקית לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים קניתי מתאם כזה, מתאם מאוד מאוד פשוט (עלה בסה"כ בערך 120 ש"ח), כבל אחד עם חיבור לחשמל וכבל שני שבצד אחד שלו יש IDE ובצד שני USB. אחרי שימוש במתאם עם הארד דיסק של WD חדש מהחנות הדיסק נדפק, ולדעתי זה מאוד לא סביר שהדיסק נדפק סתם ככה (זה אף פעם לא קרה לי אז מבחינה סטטיסטית זה לא יכול להיות). מישהו שקרא פוסט שלי בנושא אחר בפורום ניידים שלח לי הודעה פרטית ואמר שזה קרה לו גם, והמפיץ אמר לו שזה בטח בגלל הדיסק ולא בגלל המתאם, בקיצור אנחנו מחפשים אנשים אחרים שזה קרה להם כדי שהמפיץ יראה שזה שזה לא בגלל ההארד דיסק. אז זהו, אם למישהו זה גם קרה אז שלחו לי הודעה ונתארגן
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה , כאשר אני רוצה לפתוח את אחד הכוננים ע"י הקשה כפולה עם העכבר או ע"י אנטר (בקיצור בהפעלה אוטומטית) המחשב מודיע לי שיש שגיאת קובץ CPOY.EXE מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש של LENOVO אני לא מצליח לייצר מצב של TVOUT יש כרטיס מסך של INTEL ,מישהו מכיר דרייבר מתאים?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להסביר את התופעה... אבל זה מוזר מופעים לי קווים כאלה בלי קשר לכלום קווים מקבלים והרבה... כשאני למשל לוחץ על כפתור ימני בדסקטופ מופיע לי הקווים האלה מתחת לחלון של האפשריות... עושה רענן וזה לא עוזר... אני חושב שקרה משו לכרטיס מסך אבל אני לא יודע... אולי אפשר לסדר את זה או משו? תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי בעיה אחרי איזה 5 6 שעות פפעולה עם המחשב אינטרנט בדרך כלל המחשב קורס... עד שאני לא מוציא את הכבל של הספק ומכניס בחזרה המחשב לא נדלק... ממה הבעיה .? אני חושב שהספק הלך..! תודה על העוזרים.!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
זה מגיע לשלב בהעתקת קבצים שהוא שולח לי מסך כחול IRQ NOT LESS OR EQUAL עם ההודעה הזאת ניסיתי כמה דיסקים כולם אותו דבר.. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה?? עשיתי סריקת pc doctor והכל היה בסדר
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כל מה שאני אומר כרגע זה אך ורק משיחת טלפון שהיה לי עם חבר שלי. יש לו מחשב ישן (פנטיום 4, לאחרונה הוא הוסיף זיכרון, כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, ולוח אם של סאפיר), והוא רצה להוסיף כונן קשיח, אז אני מלצתי לו לקנות אחד של WD, שהיה במחיר טוב מאוד. בלוח יש לו אך ורק חיבורי IDE (שוב, אני לא בדקתי, אבל הכונן הקודם שלו היה מחובר ככה וזה מה שעלה בבדיקה עם אברסט). הכונן הקיים שלו מחובר ב-IDE הראשי, ומוגדר כמסטאר, ומתחתיו מחובר צורב של LG שמוגדר כסלייב. הסברתי לו בטלפון איך לחבר את הכונן החדש (לקבל IDE משני, מוגדר כמאסטר), ואחרי שהוא חיבר והדליק את המחשב, אז הוא שם לב לאיטיות רבה, ואז מופיע לו ההודע שהוא צריך להכניס את הדיסק של המערכת. את ההודע הזו אני מכיר, וזה אומר שהביוס לא מוג…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב DVD ל IBM THINKPAD R51 מאחר והקודם Matshita DVD-RAM UJ-811 Standard CD-ROM drives סיים את הקרירה בגלל התחממות יתר ואינו קורא DVD תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לפעמים שאני לוחץ על "הפעלה מחדש" הוא מכבה תמחשב ואחרי 3 שניות מדליק אותו.למה? ממה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את התוכנה itunes מדיסק שקיבלתי זה גרסה 6 שמעתי שיש גרסה 7 אז הורדתי אותה והתקנתי הכל עבד טוב ויפה ואז ראיתי שאין תמיכה בעברית לגרסה 7 (ipodhe) אז הסרתי את התוכנה itunes במטרה להתקין שוב את גרסה 6 שלה יש תמיכה בעברית לאחר ההסרה התקנתי את גרסה 6 ובמהלך ההתקנה הוא מודיע על הודעת error לאחר סיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והוא שוב מודיע הודעת error ולא פותח את התוכנה ניסיתי למחוק וולהתקין שוב גם בכונן D וגם בכונן C וכלום לא עובד מה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים לפה אבל לא ידעתי איפה לשאול אני רוצה לדעת אם יש ספק כח בלי מאוורר ככה שהמחשב יהיה שקט ביותר כי אני מתכנן בעתיד על מחשב שקט ואני רוצה שיהיו כמה שפחות מאווררים ובכלל רציתי לדעת כמה זמן מחזיק קירור מים?! יש מצב שאחרי שנתיים או משהו המים התקעו פתאום או לא יודע משהו כזה עד כמה זה בטוח?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אז ככה,אני מקבל ב 3DMARK05 6.4K אחרי OC אבל משום מה,במשחקים אני מקבח ביצועים גרועים. TMN על הגדרות גבוההות [לא משחק כל כך כבד] מריץ לי על 40-50 FPS סורס על הגדרות כבוהות מריץ לי על 40 FPS מה זה יכול ליהות? Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 GIGABYTE GA-M51GM-S2G NVIDIA 6100 AM2 Kingston 512 * 2 667Mhz MSI Geforce 7600GT 560@616 1400@1540
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
עשיתי repair וכל וכלום לא הלך זה מראה לי מסך כחול רק ב מצב בטוח שזה בסיסי זה מראה לי .. יש לי הרגשה שהכרטיס מסך התקלקל בגלל שהוא סחב 100 fps דרך איזה שיטה לקאונטר , רק איך אני ידע בוודאות שאני לא יקנה סתם , ואיך אני יתאים את הכרטיס למפרט שלי שזה היה תואם ובלי שגיאות ? תודה רבה לעוזרים ...
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-