עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MHRB,

איך פוחים קובץ HTM

2. המחשב מורץ בהתחלה מעלה הכל נתקע לדקה לחצתי נמשל על האיקון התחברות רק אחרי דקה הכל מסתדר והוא עובד רגיל למה ?

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שלום לכולם שיחקתי במשחק NFS SHIFT בערך 4 שעות (דרך אגב יש לי X1950 PRO)אחריי ששיחקתי הרבה זמן המסך ניכבה שמעתי רק סאונד מקוטע כזה והייתי חייב לעשות ריסט ואיך שהמחשב עולה כל המסך ניהיה בהיר כזה ושהאייקון של הכרטיס מסך עולה הוא חזר לצבע המקורי שלו ולפניי זה לא היה לי את זה מישהו יודע ממה זה ואיך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by -ox-,

שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח מתאים למעבד שלי. יש לי AMD Athlon XP 2000+ והלוח הקודם של גיגבייט נהרס בגלל (ככה נראה לי) שהמעבד התחמם וגרם לספק לצרוך יותר חשמל מה שגם לו להשרף ולשרוף את תושבת החשמל על הלוח. עכשיו הזמנתי Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 ואני לא יודע אם זה הלוח המתאים למעבד כי הוא תומך ב 400FSB ואם אני זוכר נכון המעבד שלי הוא רק 266MHZ או 333MHZ , בקיצור אני צריך עזרה , איזה לוח מתאים לי ? יש לי משהו כמו עד מחר לשנות את ההזמנה אז אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בקרוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by CXC,

מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by eitangabay,

שלום, המפרט שקניתי הוא : 1. AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 2. GA-MA785GM-US2H , יחידות 1 3. מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 4. OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 5. WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 6. ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 7. כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit, יחידות 1 אני צופה בטלוויזיה LCD של Phlips 8404 42. הטלוויזיה מחוברת ב HDMI ל-HTPC, ואני עובד עם Media Center הבעיה: לפעמים בזמן צפיה דרך ה HTPC ולא בזמנים קבועים, מסך הטלוויזיה הופך לגוונים חזקים של ירוק, ולאחר זמן כל שהוא חוזר לצבעים הרגילים. זה גם יכול להפתר אם אני מוציא את הכבל HDMI ומחזיר אותו, או מהטלוויזיה …

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. שלום רב, ברשותי הלוח Gigabyte GA-EP45-UD3L (רוויזיה 1). יש לי איתו תקלה מעצבנת במיוחד: מדי פעם הלוח איננו מזהה את ה HD (של SEAGATE, אם זה משנה) (טוען שאין התקן מחובר שניתן לבצע ממנו בוט). בשביל לפתור את התקלה עלי לנתק את כבל ה SATA ולחברו מחדש. כמובן שיש לי את הביוס המעודכן ביותר (F9). למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת ביותר הזו? תודה נ"ב יש לציין שיש לי מחשב אחר בבית עם לוח של GB ויש בו בדיוק את אותה הבעיה

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Moo,

צורב של ימהה 8824 SCSI כמובן שהוא RW הוא צורב הכל בסדר גמור ... אבל הוא לא צורב דיסקים RW הוא צורב אותם ואומר שהכל בסדר, אבל כלום אין בדיסק... ואז אני צורב עליו שוב בלי למחוק והוא הוא צורב. מה הבעיה?? כבר קניתי 3 דיסקים וצרבתי בכל תוכנה אפשרית NERO WINONCD EASY CD CREATOR מה הבעיה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by rrooii2,

יש לי בעיה שהמחשב שלי מתחמם חבל"ז המיפרט הוא: לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח פשוט 450w כשאני משחק במשחקים כמו קרייסיס וכאלה שלוקחים הרבה מהמשאבים של המחשב הוא מתחמם לי חבל"ז מגיע ל+80 מעלות המעבד ו80+ הכרטיס מסך ופשוט עושה לי ריסט עכשיו הלוח אם שלי לא תומך בשינויים של מהירות האיוורור של המעבד והיה לי מאוורר Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 …

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  10. אז כך במשחקים ובתוכנה 3DMARK 2001 הגפיקה כאילו נכתכת כזה במיוחד בגפיקה מהירה כל התמונה כאילו נכתכת כזה ולפעמים במחשק SERIOS SAM 2 הוא ניתקע כזה בהבה מקומות ושלא נדבר על מקס פיין שיש הרבה דמויות זה גם איטי! מה עושים? יש לי לוח אם חייתי EPOX 8KHA+ זכרונות DDR 128 של SAMSUNG ומעבד אחלה ביותר DURON 1200 עם ליבת MORGAN החדשה שהוא ממש בביצועים דומא ל ATHLON ! אז מה אני עושה? יש אולי הגדרה מסוימת תגידו לי כל מה שניתן לעשות אני ינסה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by SAM-MY,

אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shovel_xxx,

הרכבתי היום מעבד חדש AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 למחשב שלי וקרה משהו מוזר הוא לא מזהה לי 2 ליבות וגם בשם של המעבד במאפינים של המחשב שלי הוא רושם לי ככה - AMD Hammer Family Processor - Model Unknown הינה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1860 ( אני רק לא יודע אם מה שיש לי זה גירסא 1 או 2 אבל בכל מקרה שתיהם תומכים ב ATHLON X2 ) http://img228.imageshack.us/my.php?image=cpuz4200vk7.jpg

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הכונן הקשיח הקודם שלי הפסיק לפעול לפני כמה חודשים, המחשב פשוט לא קלט אותו באיזשהו שלב ומאז כל המידע שיש עליו הלך. ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים וגם הם לא קולטים אותו... השאלה שלי היא, איזה עוד דרכים יש בשביל לנסות להציל את המידע שיש עליו. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התגובות גם במייל בגלל שהיום אני חוזר לבסיס, להרבה מאוד זמן, כך שלא בטוח שאני אמצא את האשכול הזה כשאני אחזור, תודה מראש, שחר. Shahar1802@gmail.com

15. היי, יש לי בעבודה מחשב עם 2 זוגות הארדיסקים בתצורות RAID0 כל זוג. קניתי SSD ושמתי עליו ווינדוס. אני לא מצליח לגשת למידע בכוננים הללו מאוד דחוף!!! תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Psychopath,

Well, i don't know much about hardware... lets say that even close to nothing but I wanna build a computer with an AMD Athlon XP 1.9+ and GFroce 4 MX 460 I only need a mother board , memmory and a case to add to this and il'l build up the computer wioth my old hard disk and my nice sound blaster live! if you could post what hardware i should buy... meaning, what M.board and which kinda memmory and how much will it cost and also include a simple case that will do the job ... oh and, do i need any extra cooling systems ? thanks a lot ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shaihac,

אין לי מסך כחול ריסט פשוט ופתאומי מכל פעולה במחשב נכבה ונדלק מחדשש... טמפרטורותת טובות מאוד 44 בדקתי ב everst סריקות ב נוד 32 ואדד ווארר הכל פיקסס אז מקווה שתוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by avi909,

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256 מגה ראם וכן הארד דיסק 80 גיגה חדש לחלוטין, כשאני מנסה להתקין ווינדוס XP אז הוא מפרמט את ההארד דיסק ולאחר מכן טוען קבצים להארד דיסק והוא מראה את זה באחוזים, כאשר הוא מגיע ל 9 אחוז הוא מעלה שגיאה שאומרת שהוא לא הצליח לקרא קובץ מסוים ולהעתיק אותו להארד דיסק, בהתחלה חשבתי שדיסק ההתקנה דפוק לכן צרבתי גירסה חדשה, אבל עדיין אותו שגיאה, ניסיתי להתקין ווינדוס סרבר 2003 אבל אותו השגיאה רק בזמן אחוז אחר, ניסתי גם ווינדוס הום אבל עדיין אותו שגיאה, יש לציין שכשהעברתי את ההארד דיסק למחשב אחר וביצעתי התקנה עם הדיק הראשון , הוא עשה זאת ללא שום בעיה. מה הבעיה במחשב????

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by shachar8,

שלום לכולם. חיברתי מכשיר KVM ל 2 המחשבים שלי. אחד עם XP ואחד עם VISTA64. המחשב עם ה XP רץ בצורה תקינה ורגילה, והמחשב עם ה VISTA בכלל לא עולה. הוא מתנהג כאילו שהוא לא מזהה עכבר ומקלדת ואז לא עולה. מישהו מכיר את התוחפעה או יודע מה לעשות? תודה רבה- שחר.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by AGK,

שלום ברשותי מחשב נייד של ACER ללא כרטיס רשת אלוחטי [שקולט WIFI] ויש לי שני כרטיסי רשת שנלקחו ממחשבים אחרים רציתי לדעת האם אחד מהם מתאים להרכבה על המחשב? ובמידה ושניהם תואמים אז איזה מהם עדיף יותר? תודה נ.ב. שימו לב שאת כרטיס רשת 2 צילמתי משני צדדיו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by Asaf M,

אני מדליק את המחשב ואז מופיע לי מסך שחור עם שורת פקודה ריקה שיורדת שורה( _ רק זה מופיע ומהבהב) מה אפשר לעשות ? Windows 10

23. Started by ShaySolomon,

שלום, משום מה אני לא מצליח לפתוח שום דבר שקשור לכרטיס מסך שלי (MSI GTX770) ובכל תוכנה שאני בודק מופיע רק כרטיס מסך HD GRAPHICS 4600 של אינטל. גם למשל שאני לוחץ קליק ימיני - "לוח בקרה של NVIDIA" מופיעה לי השגיאה: You are not currently usuing a display attached to an NVIDIA GPU. איך אני מטפל בבעיה והופך את הכרטיס מסך החזק שלי ל"ראשי"? המפרט שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H מארז: באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש קשיח למחשב שולחני: WD 1T…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בעיה עם מחש של חבר ! משו מוזר ומטרף במיוחד ! הוא אמר לי שהמחשב תמיד מתכבה לו פתאום ככה סתם יש לו פנטים 4 1.8 הרץ 256 DDR וכרטיס מסך מעפן ספק 300 המחשב נדפק לו הלכתי להתקין לו וינדוס עשיתי לו פורמט למחיצה C והתקנתי הכל כשורה אני בודק טמפ' עם ספיד פאן ואידה32 משו לא הגיוני 70 80 90 120 קופץ משתגע ללוח ו 55 60 75 80 למעבד.ץ... אמרתי זה לא יתתכן אאולי הקירור לא טוב או אין משחה טרמית פתחתי תקירור ראיתי שבאמת זוועה שם אז ניקתי הכל עם אלכוהל כמה שהצלחתי ושמתי משחה טרמית שהייתה לי מהביג טייפון לפי דעתי חשבתי שהכל הסתדר .החיישנים דפוקים אבל לפחות יש משחה טרמית נורמלית. עשינו בדיקה עם פריימ95 אמרתי לו שישים על שעה ואם המחשב לא מתכבה לו במאמץ אז המחשב בסדר ואם התוכנה לא הופכת לצהו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. פעם השתמשתי בOCCT אבל הוא אומר שהוא לא תומך בכרטיס מסך שלי אז האפשרות של הMEMTEST בDisable. בכול מצב אני מהמר שיש רכיב במחשב שעושה בעיות במחשב שלי ורציתי לדעת אם אני יעלה פה בדיקות תוכלו לעזור לי? הרצתי בדיקה בOCCT של CPU הינה: http://www.mediafire.com/?n53ac6san5brfn2 רציתי לדעת אם יש משהו חריג?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.