תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המסך הזה W2261V והמסך עוד עכשיו על רזולוציה של 192X1080 וכשאני רוצה לשנות את הרזולוציה ל 1680X1050 ישר שאני לוחץ אישור בהגדרות המחשב מרסט לי ממה יכולה להיות הבעיה? המסך מחובר כרגע בחיבור DVI לכרטיס מסך המובנה על הלוח, יש לי לוח חדש: GA-EG43M-S2H
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אפשרי לשלב את הכרטיסים HD 7850 HD 7870 למערך CFX או שחייב ששני הכרטיסים יהיו זהים לחלוטין?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! הבעיה שלי כל כך מעצבנת שאין לכם מושג!!! הקולות שיוצאים מהמארז מעצבנים - הם חזקים כל כך!!!! יש לי פנטיום 3 עם כרטיס מסך גיפורס 2 והארד דיסק של מקסטור 60 ג'יגה... החלפתי ספק, החלפתי מאוורר למעבד וגם ניסיתי להחליף את את המאוורר שעל הכרטיס מסך - אבל הבעיה ממשיכה - צליל חזק ורעש מעצבן!!! אני כבר לא יודע איך לפתור את הבעיה - כי בספק שלי הישן (300 וואט) לא הייתה לי בעיה כזאת!!! אשמח אם למשהו יהיה רעיון איך לתקן את הבעיה!!!! תודה לכולם! אדי
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה יש לי פרויקט קטן שלקחתי על עצמי אני צריך לפרמט את המחשב של אבא שלי אבל. אני צריך לגבות את כל המידע עליו מכמה תוכנות של חשבונות וכו'. יש לי בבית צורב ויש לי את ההרד דיסק של הבית עם 2.5 גיגה לפחות, מקום שיספיק לדעתי לכל הגיבוי של המידע החשוב. 1.איך תמליצו לי לגבות את המידע 2.אני לא בטוח איך לגבות את המידע שעל המחשב כשמדובר בתוכנות הנהלת חשבונות שונות יש דרך פשוטה שאני צריך לדעת עליה. 3.כדי לחבר את ההרדדיסק שלי צריך לחבר לide במחשב שלו להבריג לסלוט ואז הכונן יזוהה אוטומטית או שצריך להתעסק הרבה עם הגדרות כי אז הרבה יותר פשוט לי להביא את הצורב מהבית. 4. זה חשוב לי!! יש שיטה לגבות את כל הדרברים על המחשב אני לא בטוח איזה הwin יתקין בלי בעייה וכבר הסתבכתי עם הפרמוט של המחשב…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט די ישנה (מצורפת תמונה) הפכתי את כל העולם בשביל למצוא דרייברים הדרייברים שמצאתי לא כ"כ מתקינים לי את המצלמה יש לי xp וניסיתי להתקין על 98 וגם לא הלך.. מה אפשר לעשות יש אולי דרייברים אונברסליים שאפשר להתקין או משהן בסגנון
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב שלי אתמול מחלקים שהיו לי בבית ממחשבים אחרים.... עכשיו אני מצליח להעלות את המחשב ברגע שאני מוציא כונן קשיח אחד (יש לי 2)... ומתי שהוא מעלה הוא רושם לי במסך הראשון: CMOS Checksum erorr defaults loded. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה? בתודה מתן.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט: P4 3.2GHZ 640 MSI 925XE Neo Platinum MSI Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM 2*512 DDR2 533 MHZ Enermax 420W Power Supply לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות. ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה ל…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם החיבור ATX 12V (המרובע הקטן) הכרחי? שדרגתי את המחשב ויש לי ספק אנטק כבן 3 שאין לו את המחבר אני חייב לקנות ספק חדש או שאני יכול להשתמש בו? (חיברתי אותו והמחשב עולה..) הלוח הוא Giga-byte k8ns ultra-939
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי: אם אני מחבר לצורב פנימי את המתאם IDE TO USB האם המחשב WINDOWS יזהה אותו? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב (לא שלי) לא עולה. הוא נתפח הכל רץ אבל אין תמונה על המסך. זה לא בעיה בכרטיס מסך כי זה נבדר והוא עובד על מחשב אחר כנ"ל המסך עובד על מחשב אחר. מה זה יכול להיות ? ממה לוחצים על הכפתור המחשב מתחיל לרוץ וכלום אין סיגנל למסך - שחור... מה זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, יש לי בעיה עם Sapphire Atlantis 9600XT, בלי אוברקלוק, ולאחר זמן מה שאני משחק במשחקים, המסך פשוט נכבה וכותב Out of operating synch אני עם דרייבר ATI 4.5, WINXP והמפרט הוא: Abit NF7-SL AMD Athlon XP Barton 2600+ 1917MHz @ 3400+ 2305MHz (11.5x200) 512KB cache 333MHz FSB Samsung 256MBx2 DDR SDRAM 400MHz PC3200 30 GB Western Digital HDD 40 GB IBM Deskstar HDD x52x24x52 Lite-On CD-R/w
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה לעזאזל?? Gigacube Radeon 9600xt שנקנה לפני 4 חודשים בערך תודה!!
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שקוראים לה aflash זה תוכנה שאמורה לעדכן לי את הביוס בגלל שיש לי בעייה במתחים ובביוס שיש לי לא מצאתי שום דבר שקשור לזה עכשיו התוכנה אומרת לי לבדוק את ה גירסא של הלוח אם : " To determine the BIOS version of your motherboard, check the last four numbers of the code displayed on the upper left-hand corner of your screen during bootup " ויש לי את התוכנה cpu - z אז רציתי לדעת איפה אני בודק את זה בתוכנה אם אני יכול בכלל .. אם אפשר תמונה זה יהיה טוב למה מה זה לא בא לי להרוס תמחשב .. תודה
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אמממ קניתי HD חדש ואני לחבר אותו למחשב שלי ולהוריד את הישן. מה יקרה אם אני יוריד את הישן?? האם אני צריך להגדיר למחשב??או שפשוט ישר להדליק את המחשב ולהתקין ווינדוס כאילו אחרי פירמוט??
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של טרמלטק ורציתי להאריך את הכבלים שלו בזה שאני יחתוך את הכבלים ויאריך אותם כמו שעושים עם רמולים שיש להם חיבור ישן כזה... זה לא מסוכן או משהו נכון? זה משנה באיזה כבל אני משתמש? אם כן אז תירשמו לי באיזה... תודה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המסך הופיע בעת שגלשתי באינטרנט הפעלתי מדיה פלייר ולפתע הופיע מסך כחול הוא רשם כמה דברים התחלתי לקרוא לפתע המסך נהיה מטושטש כזה והמחשב עשה לעצמו ריסטארט והא מזהה לי רק את הארדיסק ולא את הצורב והכונן דיסקים שלי והוא עושה טעינה של ויינדוס ואז מציג שגיאה בשם אינטרנט אקספולרר הוא מציג את שולחן העבודה אבל הוא קפוא אי אפשר לגעת עכבר לא זז יש למישהו דעה מה זה יכול להיות ???
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש אצלי במחשב שתי יציאות USB, מה שגרם לי לקנות "מפצל" USB שמוסיף 4 יציאות ומתחבר ל USB העניין הוא שכאשר אני מנסה להשתמש בו, אני מקבל את ההודעה המצורפת.. התבלבלתי או שהוא טוען שיש לי עוד שתי יציאות? עזרה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך סיוע " 1. אני מנסה להריץ את FARCRY על הגדרות HIGH ואני מקבל טקסטורת חסרות במשחק (כלומר שחורות) (חלק מהמשחק עבד מצויין לא יודע מה קרה פתאום). 2. GTASA עבד מצויין , עד שהגעתי למשימה עם המטוס האדום של ZERO ושמה התחילו הבעיות: טקסטורות חסרות (כחולות) , וטקסטורות שנרא עמומות כאלו עד שאני מתקרב אליהן (קרוב מאוד). אני חייב לציין שיש את הבעיות האלו רק במשחקים האלה, DOOM3 NFSU2 CMR2005 רצים בלי בעיות (מוזר לא ?) מפרט בחתימה , טמפ: CPU IDLE :45 LOAD 60 GPU IDLE: 48 LOAD: 60 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-