עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by g1zey,

כשהדלקתי את המחשב נתקלתי בבעיה , הוא רושם לי Detecting IDE drivers ... וככה הוא יכול להתקע 5 דקות , ולפעמים הוא ממשיך אחרי ואז הוא רושם BOOT FROM CD : ונתקע . ניתקתי את הכונן דיסקים שלי (יש לי 3 אז לא כאב לי יותר מדי לוותר על אחד מהם ) ועכשיו המחשב עולה בסדר גמור . הקטע הוא שלפני שניתקתי את הכונן הבעיה הזאת קרתה לי מדי פעם ופשוט זה היה עובר אחרי כיבוי והדלקה וכד'. רציתי לשאול ממה נובעת הבעיה כי בכל זאת זו בעיה ואין מה להתעלם ממנה . האם זה קשור לספק כוח ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  3. עשיתי חיפוש דיי מקיף בפורום ולא מצאתי תשובה יש לי צורב nec 3550 והוא מזוהה ככונן דיוידי ניסיתי לחפש דרייבר ברשת ולא הצלחתי למצוא ניכנסתי לאתר המוצר והוא רושם שאין דרייברים אז אני דיי תקוע ולא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי ....

4. Started by Kalisto,

אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by yz101,

יש לי לוח 965P-S3 של GIGABYTE ובמחשב כוננים כך: SATA: SEAGATE 320GB SATA2 2X WD 500GB SATA2 למטרת RAID 1 IDE: WD 80GB SAMSUNG 182 DVDRW על כניסת הIDE הבודדת יושבים קשיח והצורב - הכונן האופטי היחידי במחשב. כאשר אני נכנס לRAID BIOS הוא לא רואה את שני כונני ה500GB. הכונן היחידי שהוא רואה הוא ה80GB בIDE. למה זה ואיך לסדר את זה? לא חשוב. הסתדרתי. תודה לכל מי שניסה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. שלום. היום בצהריים הורדתי קראק לאיזהשהו משחק, עכשיו מסתב שזה לא היה קראק בד"כ האנטי ווירוס שלי לא נותן להפעיל או לחלץ קראקים, ועד עכשיו לא היתה לי בעיה מהסוג הזה. ניסיתי להריץ סריקת ווירוסים, וכל פעם האנטי ווירוס כתב לי משהו כמו "EROR Could not start scan. Scan engine returned eror 0x20000058" אז ניסיתי להפעיל את המחשב על Safe mod והצלחתי להריץ סריקת ווירוסים. התוכנה מצאה את הווירוס אבל היה כתוב לי משהו כמו "quarentine failed" ו- "clean failed". ואז ניסיתי למחוק את הווירוס בעצמי, אבל הווינדווס שלח לי הודעה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי אד או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ.. יש לי Symnatec Anti-Virus .. תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  7. Started by hagaii,

שלום לכולם צורב סמסונג בן שנה דופק דיסקים של DVD, ב-NERO השגיאה המתקבלת היא DMA ERROR. צריבה של CD עובדת כראוי, גם עם קריאה הכל כשורה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by alergic,

חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. יש לציין שהבאה לא הייתה קיימת עד היום. שלום לכולם. יש לי בעיה מוזרה שנקתי בה כמה פעמים היום. במהלך עבודה על המחשב המחשב כאילו נתקע, דיי קשה לתאר את זה: זה קרה פעם ראשונה בזמן משחק מחשב, התמונה על המסך פשוט נתקע כאילו המסך נתקע במצב אחד ולא היה ניתן לעשות כלום (המחשב התעלם מכל לחיצה על העכבר או המקלדת) כמו כן אחרי ריסטרט המסך נשאר במצב "חסכוני" (הוא נכנס למצב זה כאשר המחשב לא דלוק) וכל ניסיון להדליק את המחשב לא עבד, הביוס לא השמיע שום צליל והפתרון היחידי הוא פשוט לנתק הכל מהחשמל לכמה דקות ולחזיר. הפעם השניה זה קרה כאשר הייתי באמצע כתיבת קוד לאתר + שמעתי מוזיקה, המסך פשוט עבר למצב "חסכוני" המוזיקה הפסיקה לנגן ושוב אותה בעיה עם הריסט. פעם שלישית הייתה דיי דומה (אחותי הייתה ע…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by Erez360,

שלום לכולם הרצתי בדיקה על הארדיסק wd 500GB 16 עם התוכנה mhdd , אין לי את תמונת המסך כרגע , אבל איפה בדיוק יודעים אם יש שגיאות או לא? ואם קצב המהירות נמוך , לפי מה(גם שגיאות וגם קצב המהירות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. Started by Swed,

שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by cupero,

אתמול בזמן עבודה על המחשב הוא כבה לפתע ולא נדלק שוב. פירקתי את המחשב הבוקר וחיברתי את הספק שלו למחשב אחר, המחשב האחר נדלק. אחרי שחיברתי שוב את הספק למחשב התקול וניסיתי להדליק אותו, המחשב ריצד (מנורות הלד של המאווררים נדלקו לרגע) והפסיק לעבוד, תופעה זו חוזרת. אני חושב שמדובר בלוח אם. מכיוון והמחשב מאוד ישן, אם לוח אם נשרף המחשב הולך לפח. יש סיכוי שזה לא לוח אם? תודה

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. שלום לכולם אני ישמח אם למשהו יש פתרון לבעיה המוזרה הזאת גם ב- GRAW 2, CRYSIS , COD4 (מקוריים!) המחשב נתקע (קופא- תמונה קופאת עם לופ סאונד) בצורה ראנדומאלית לחלוטין- לפעמים תוך דקה לפעמים 40 דקות או יותר, המוזר הוא שזה קורה אך ורק במולטיפלייר ?!! סינגלפלייר אני יכול לשחק בלי בעיות עם הגדרות על מקסימום אז מה יכולה להיות הסיבה לכך שדווקא במולטי (אפילו עם הגדרות הכי נמכות) הוא נתקע ??!! - אני יודע שזה קורה בעיקר עקב התחממות - אבל שוב... סינגלפלייר עובד ללא בעיות, וגם כל 3D benchmark שעשיתי עבר ללא בעיות. מפרט asus p5w64 -ws pro(avg temp. 30-35) intel Q6600 2.4@3.0 (avg temp. 30-48) GEIL 1GB x3 DDR2 800 6400 BFG 8800GTX OC2 (fan:100% avg temp 58-68) PSU enermax 'libert…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אחרי 4 ימי המתנה קיבלתי אותו המפרט: מעבד AMD ATHLON X2 4200+ לוח אם ASUS M2NE זיכרון 2GB 667 KINGSTON כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 8800GTS 320MB הרד-דיסק WD 160GB 7200RPM צורב LG DVD-RW X18 דגם בהמשך מארז+ספק 6A19+400TRT מחזיק את המחשב כמו שצריך יש לי ויסטה +כמה בעיות אני לא מצליח ליצור רשת ביני לבין המחשב של חותי ואני לא מצליח לשחק את המשחק SPELLFORCE2 שקיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך(לא עולה) להתקין XP? או להשאר על ויסטה? (VISTA ULTIMATE)

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  15. היי חברים אז המחשב הייה תותח פרט לקירור 1) לוח אם P4P800 ASUS 2) כרטיס מסך FX5200 3) מהמחשב הורדו 3 מאוררים שחוברו ליציאות לוח אם 4) למחשב הוספו 3 מאווררים טרמלטאק THERMALTAKE עם בקרת מהירות פשוטה (פוטנציומטרים) מחוברים לספק בלבד 5) המחשב עולה ללא בעיות, עובר שלב בדיקה, מציג לוגו ווינדוס (חוקי) ואז מפסיק להציג ומכניס מסך לPOWER DOWN 6) אם אחכה מספיק זמן ואלחץ על לחצן ON, המחשב יורד בצורה מסודרת 7) ללא 2 מתוך 3 המאווררים החדשים זה אותו דבר (כדי להוריד חשד לעומס) 8) שכחתי לאמר, הורדתי כונן 1.4 והורדתי אותו מה-ביוס 9) המחשב עולה ב-SAFEMODE אך לא מזהה כרטיס מסך 10) בעזרת MINIPE (מערכת הפעלה אלטרנטיבית משתלטת) אני יכול לעשות הכל - המחשב עובד ברזולוציה הרצויה 10) היכן וכיצד לחפ…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by shikamaru,

היום אני בא להתקין ווינ,אתמול קניתי IS7(סידרתי את כל שאר הבעיות ד"א), עכשיו,הSLAVE שלי פועל מצויין כנ"ל הכוננים האופטיים(למרות שהDVD לא נפתח :-\),אבל לPRIME שלי:maxtor diamond max 9 ATA 133 80 gig 8 mb כאילו ואין pulse...ניסיתי במחשב אחר והוא עבד,אצלי הוא כאילו לא מקבל קריאה\חשמל לא יודע... האם זה בגלל שללוח יש עד UDMA 100(למרות שבאסוס הקודם לא הייתה ת'בעייה הזאת)?אין לי מושג מה קורה שם! HELP!

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by kurush,

שלום לכולם, אני מרכיב מחשב במפרט הבא: Intel 865PERL P4 1.6 (אני מניח שנורת'ווד A, אני יכול לרשום את הפרטים אם צריך אבל זה אומר לפרק את המאוורר והסינק) כרטיס Radeon כלשהו, בוולטאג' מתאים, כמובן זכרון יונדאי DDR400, בנפח 256 מגה כרגע ללא דיסקים בכלל המחשב לא מגיע ל-POST המסך לא נדלק והמקלדת לא מציגה לדים דולקים המאוורר של המעבד מסתובב, כך גם דיסק קשיח שחיברתי למחשב לנסיון החלפתי זכרונות וכרטיס מסך, נאדה. גם לא מצאתי מקום לחבר Speaker כדי לקבל חיווי קולי. יש עצות?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by gogober,

פתחתי את המחשב והפלא ופלא קיבלתי הודעה מוזרה,האם זה וירוס או שהלך לי HD המחשב פשוט לא רוצה לעלות " Smart Failure Predicted on Primary Master: WDCAC33200C WARNING backup & replace H.D" להמחשה:

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Niv golan,

שלום לפני שבוע החלפתי מארז חברתי את הכל הרכיבים אבל הנורה של כונן הדיסקטים דלק ללא הפסקה וכן לא עובד ולא קורא דיסקטים ניסתי לשחק בחיבורים בביוס ולא עזר מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by zolder,

קניתי מחשב עם מעבד AMD2000. כשאני בודק ב-view system information C-WINDOWS XP אז רשום 1.26Ghz. השאלה שלי היא האם זה לא אמור להיות 1.6Ghz? למה זה ככה?

21. שלום לכל חברי הפורום קניתי לוח אם חדש של חברת ABIT IC7 ולפי מה שקראתי בחיפוש פה בפורום זה שבלוחות ABIT יש הבדלים בטמפרטורה לבין לוחות אחרים מה הם בעצם ההבדלים ? כלומר בכמה ! מה צריכה להיות הטמפרטורה במחשב שלי למעבד ללוח אם וכו... {אבל להתיחס לזה שבלוחות של ABIT זה שונה } .

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by parker,

בדיוק היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וכשהתחלתי לשחק בו, הוא נכבה באופן אקראי בזמן המשחק. אינני חושב שהבעיה היא הספק, מכיוון שזה ספק 400w של HEC, אז אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, אני אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב ממש חדש אבל יש לו כמה בעיות שמתחילות לחזור על עצמם שלא היו לפני חודש (זה הזמן הכי ישן של המחשב 8)) הבעייה הראשונה היא שכאשר אני מפעיל את המחשב אחריי התעינה של הXP הוא נותן פסים מוזרים לשניה ואז ממשיך כרגיל ולאחרונה הוא השתכלל והוא נותן את התמונה האחרונה שנתצפתה מהמסך (תמונה של כיבויי המחשב במקרה הזה) זה אמור להדאיג אותי? בעייה נוספת זה הרמקול הפנימי של המחשב עושה רעש כזה כאשר אני מדליק אותו אבל בסוף הוא עובד ובעייה אחרונה והכי חשובה לי: כאשר אני מדליק את המחשב ברזולוציה והצבעים יורגים לממש מינימום זאת אומרת 4 אלף צבעים ורזולוציה של 480X500 או משהו כזה...... לא זוכר בדיוק.... אבל כאשר אני משנה את זה בחזרה זה לא משתנה וזה אחריי שהXP נותן לי הודעה כזו שההגדר…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by greg,

היי! כשאני מדליק את הלפטופ קורים הדברים הבאים: נדלקות מנורות של CAPS, NUM ו-SCROLL והמאוורר מסתובב. חוץ מזה כלום - מסך שחור וזהו. ניתקתי סוללה, CD, FLOPPY ואפילו זכרון וכלום לא עוזר. האם הוא מת או שאולי ניתן לעשות משהו?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.