תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון המחשב מתפקד הרבה פחות טוב (מדובר במחשב מלפני 5 שנים, כשנקנה היה high end הותאם למשחקים הכי חדשים..) אני חושב שאולי הבעייה היא בטמפ' אבל אני לא באמת מבין בזה. ראיתי שהמליצו פה על התוכנה speedfan אז הורדתי ואני מצרף תמונה של התוצאות. האם הבעיה היא באמת בטמפ' של המחשב? אם כן - מה גורם לזה, כיצד אפשר לתקן? במידה ולא - אילו דברים נוספים עלולים לגרום לבעייה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. זה קורה לי אחת ליומיים בערך. מה קורס? תודה מראש! הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Fri 2012-12-07 10:43:58 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\120812-5584-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7EFC0) Bugcheck code: 0x3B (0xC0000005, 0xFFFFF80002C5E57D, 0xFFFFF88008E7A580, 0x0) Error: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This indi…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להכניס למחשב דיסק של WIN7 המחשב לא מזהה אותו לא בBOOT וגם לא אחרי שהמערכת הפעלה הקיימת על המחשב עולה * דיסקים אחרים עובדים בלי בעיה (כולל דיסקים בעלי BOOT) * הדיסק הספציפי הצליח לעלות לי במחשב אחר (לצורך הבדיקה) * עדכון קושחה של הCDROM לא עזר לוח אם: ga-ma69gm-s2h CDROM: סמסונג sh-w183a/bsbn x18sata יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להתקין וינדוס XP במחשב הנייד שלי דרך USB, שכן אין במחשב הנייד כונן תקליטורים. הצלחתי להפעיל את ההתקנה, אבל ההתקנה לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי, בגלל שהוא מוגדר כ-NTFS, ואם אני לא טועה הדוס לא עובד עם המערכת הזאת.. ניסתי להגיע איכשהו לMS-DOS, בשביל להשתמש ב-FDISK, אבל לא הצלחתי להפעיל את המחשב בדוס... למישהו יש רעיונות? אני מרגיש אבוד.. תודה מראש =)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הי, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הבאה. בזמן האחרון יש תחושה כללית של איטיות במחשב שבאה לידי ביטוי בעיקר בפעולות כמו פתיחת קבצי WinRar טעינת משחקים פתיחת תוכנות וכו... לדוגמה קבצים של בערך 700 מגה של Winrar שבד"כ היה לוקח לי כמה שניות לפתוח, עכשיו לוקח לי 2 דקות. מפות של Call of Duty MW 2 שהיו נטענות תוך בערך 20 שניות, היום נטענות תוך 2 דקות. אפילו להעלות משחק של PES 09 לוקח הרבה יותר זמן. אני לי זמן לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה, ואני גם לא בטוח שזה יעזור. חשבתי שאולי הטמפרטורות גבוהות מדי, אבל חוץ מהרדיסק שהחום שלו ה-50 מעלות (שזה נראה לי בטווח הסביר), כל השאר נראה בסדר מבחינת SpeedFan. כל הליבות של המעבד נמצאות בסביבות ה-40 מעלות. ולא נראה שיש איזה שהוא Process ש…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מזה שבועיים אני לא יכול לשחק בשום משחק שהוא יותר כבד מtorchlight וגם שם אני חווה פליקרים מדי פעם. הסיפור שלי מתחיל לאחר קבלה של פלטמורמה חדשה: ma785gt-ud3h amd x3 720be 2*2gb patriot ddr3 המערכת שברשותי: corsair 450vx 200gb wd 640gb wd 7800GT ברגע כזה 9800GT שנשלח לבדיקת מעבדה. שללתי בעיית תוכנה בעזרת התקנת דרייברים שונים וכן עד כדי פירמוט מערכת הפעלה. שללתי בעיה של 9800GT בשל העובדה שגם 7800GT עושה לי בעיות דומות, אפילו בCOD4 אשר אותו הוא הריץ פעם בצורה נפלאה. להלן דיונים שלי בעניין לקבלת רקע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=438457.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=439542.0 אודה לכל עזרה באשר היא. אני פשוט יושב פה עם מחשב משותק מבחינת משחקים :…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום פירמטתי מחשב נייד לחבר והתקנתי לו XP. (מחשב ישן בן 5 שנים שלא יכול להריץ וינדוס 7) אני מנסה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית שלי ולא מצליח. עשיתי את כל האשפים שה-XP מציע להגדרות הרשת ולהתקנה של רשת אלחוטית וזה גם לא עזר. בנוסף, לא קיימת לי האפשרות של "הצג רשימת רשתות אלחוטיות זמינות". גיליתי שלא מותקן הבקר רשת,(במנהל ההתקנים הוא על סימן שאלה צהוב) אז ניסיתי להתקין אותו. לא הצלחתי. ה-XP חיפש מנהל התקן ברשת (בחיבור עם כבל) ולא מצא. בקיצור, אני רוצה להתחבר לרשת האלחוטית אצלי בבית. ממש אשמח לעזרה בנושא בתודה רבה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן תהיות לגבי תקינות מלאה של הדיסקים שלי ורציתי להתייעץ עם יודעי דבר:האם לאחר שמבצעים הרבה פרמוטים של מחיצות ומתקינים כל פעם מערכות הפעלה שונות אז זה משפיע על ביצועי הדיסק? יש לי פשוט הרגשה שמרוב שפירמטתי והתקנתי כל פעם מערכת הפעלה חדשה הדיסקים נהיו "זקנים וכבדים" ולא משנה שבדקתי שגיאות בדיסק או ביצעתי איחוי עדיין יש לי הרגשה כאילו משהו חורק.עכשיו,אם תשימו לב למפרט שלי אני אמור להריץ מערכות הפעלה בצורה חלקה לגמרי ועדיין כאשר אני מתקין נגיד ויסטה מחדש זה לא רץ ממש חלק כמו שהייתי רוצה. זה ההרגשה שלי לגבי 3 הדיסקים שלי.מממ אני ממש מנסה לחשוב מה עוד אפשר לעשות בשביל לוודא שאני לא הוזה,עכשיו שתבינו:שבסך הכל המחשב רץ יפה מאוד אבל למשל יש לי חבר עם מעבד פחות משלי וזכ…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר כרטיס מצלמות על יציאה של ה"פיסי אי",כרטיס זה נקרא GV800 8.2 גירסה הכי עדכנית שיש. הוא מותקן בסדר גמור,ועובד מעולה ללא תקלות. רק בעיה אחת ,המחשב לא נשאר דולק ברציפות למעלה מ3 ימים. אז נכנסתי לקובץ DMP שזה יוצר,וזה מראה לי שהבעיה היא בקובץ של התוכנה של המצלמות. ואני משתגע מה לא בסדר. צירפתי תקובץ אם מישהו ידע איך לעזור אני ישמח[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:33 הקובץ[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 16:54:59הוספתי עוד תמונה שמראה לי תשגיאה(לוח בקרה\כלי ניהול\\מציג אירועים\מערכת)[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחשב AMD במהירות 1500, זיכרון DDR 512, כרטיס מסך RADON 9200 במחשב יש כונן DVD וצורב, שני כוננים קשיחים של 40 ג'יגה כל אחד (אטא-100) לאחרונה המחשב התחיל לקפוא בזמן הפעלת משחקים "כבדים" חשבתי שזה אולי שחם לו, אז ניקיתי אבק (כמה שיכלתי עם הציוד הבסיסי, אבל אני אשיג מכשיר לחץ ואנקה סופית) הדבר עזר לבדיוק 4 דקות המחשב שוב קופא איזה דברים לבדוק? אני לא מאמין שהחומרה דפוקה, כי הרוב חדש (נקנה בטווח זמן של עד חצי שנה אחורה) המחשב מערכת הפעלה WINDOWS XP פרו
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צורב לילד שלי סרטים באמצאות נרו לdvd שלנו ,אבל הסרט אחרי הצריבה ממש נתקע עושה מין ריבועים כאלה לא מובנים ולפעמים אפילו נעלם הסאונד מחקתי את הנרו במחשב והתקנתי חדש וזה לא עזר,הdvd גם בסדר כי הבאתי אחר וגם שם זה קורה יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב נייד Compaq evo n600c עם מעבד mobile intel pentium 3 1200mhz המכפלה אמורה להיות 133*9 אבל הcpu-z ו -everest אומרים שהמהירות הוא 797 והמכפלה רק 6 *133 רציתי להכנס לביוס לשנות אבל זה ביוס כזה מסכן שאין כמעט אפשריות לכלום מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למה כשהמחשב חושב הוא מוציא רעש? ממה נובא הרעש והאם אפשר להשתיק אותו?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו פה ניתקל בבעיות עם הלוח הזה? הבעיות הם מסוג: BSOD וNO POST אחרי ניתוק קבל מספק הכוח
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עכשיו הבנתי שיש איתם המון בעיות!!! והמחשב לשי מטרתו היא משחקים! אז קודם כל כמה זמן ייקח עד שהמשחקים יעבדו עליו טוב? איזה פתרונות יש לזה? האם כדאי לקנות מעבד אחר במרום הדיולקור? כמו ה-3200 חד ליבה? מה אתם ממליצים... תודה.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, החלפתי מאוורר למעבד של מחשב הסלון שלי, והמחשב נכבה (לא ריסטרט, ממש כיבוי) בכל פעם שהמעבד בשימוש גבוה מדי. זה לא עניין של טמפרטורה, בגלל שהיא לא עוברת את ה-50 מעלות כל הזמן הזה. פעם בכמה נסיונות אני מצליח לגרום לו לעבור כמה דקות על 100% cpu usage לפני שהוא מכבה את עצמו, וגם אז הטמפרטורה לא גבוהה מדי לפני שהוא נכבה. ניסיתי להחזיר את המאוורר הקודם וזה לא עוזר. גם כשניתקתי את כל הכוננים והכרטיסים זה קרה, גם אחרי שהעברתי את הזיכרון לסלוט אחר. יש מצב שנכנסה משחה טרמית למעבד ועשתה לו משהו? זה לא עניין של תוכנה, כי גם כשאני מחכה מספיק זמן (15-20 דקות) בביוס זה קורה. אולי הספק נדפק פתאום? אני אנסה להחליף את הספק ולבדוק, כבר אחזור עם תשובה. תוספת מאוחרת - כן, גם עם הספק השני …
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בעיה במארז של raidmax איך מכבים את האורות במארז? יש כפתור? משהו?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
במחשב הישן שלי אז הלך הדיסק הקשיח לעולמו אתמות קניתי דיסק קשיח יד שניה w.d 40gb בחיבור ata עכשיו זה מזהה לי אותו בביוס אבל נגיד שאני בא להתקין ת'ווינדוס הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח בכלל מה לעשותתתת ??
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניתקלתי בתופעה מאד מוזרה לפני מספר חודשים שבעת הפעלת המחשב נשמע רעש של נקישה כאילו שכיביתי אותו.והכל ניתקע ולא זז תופעה זו חזרה על עצמה בריסטרט. רק לאחר כיבוי מלא המחשב עולה כמו שצריך ..וזה קרה לאחר שהתקנתי צורב DVD הסרתי אותו והתופעה לא נעלמה .רק לאחר פירמוט זה הסתדר ולאחר מספר שבועות חזר ..החלפתי כ.מסך וחשבתי שהבעיה נפטרה אבל זה חזר שוב ..לצערי אני לא מצליח להבין מאיזה חומרה זה קורה..גם בדקתי את הארדיסק..ולא נמצא בעיה שם...אם מישהו יודע ו/או נתקל בבעיה זו אשמח אם יוכל לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראו תמונה. (כתובת למסך שגיאה- http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-