עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכל בכותרת בעיקרון... המון תודה לעוזרים! אור.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה, קוראים לי שגיא ואני בן 21 עכשיו לבעיה יש לי מחשב פנטיום 4 1.5GHZ 478 עם מערכת הפעלה XP ו512DDRAM כ.מסךGEFORCE FX5200 ככל שידוע לי המחשב שלי מעולם לא סבל מבעיות חום כאלה או אחרות והוא עובד טפו טפו טפו פיקס. עד ש....היום בבוקר ובערב פעמיים הוא נכבה בצורה מסתורית... החלטתי להוריד את SPEEDFAN ואלה הנתונים שהיא מראה לי הבעיה שאני לא כל כך מצליח להבין אותה אז צירפתי תמונה כמו שאתם רואים בתמונה יש לי שם משהו שנקרא TEMP3 והוא די גבוה... עכשיו אני יודע שיש לי במחשב שני מאווררים על המארז ומעבד אחד על המעבד מן הסתם אז השאלה היא למה מתכוונת התוכנה למאוורר? ואם כן לאיזה מהם? צירפתי עוד תמונה שאולי תוכל לעזור דרך אגב פתחתי את המחשב ובדקתי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי את המחשב שבמפרט שלי עם אוברקלוקל מעבד 3X375=3GHZ ואובר לכרטיס מסך מ XT ל XTX קירור למעבד יש לי BT ולכרטיס מסך ZALMAN עכשיו הכול יציב בכול התוכנות בדיקה אפשריות..הקטע שבמשחק TOM CLANCY VEGAS אחרי כמה זמן של משחק הוא מכבה לי את כול המחשב! פשוט מכבה...חייב להדליק עם כפתור כדי להפעיל בחזרה את המחשב...עכשיו חשבתי של זה אולי בגלל אוברקלוק...אבל אין מצב.. הכול יציב.. וזה קורה רק במשחק הזה... יש מצב זה ביגלל עומס גרפי מסויים שפשוט מכבה את המחשב?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. Started by avimorp,

יש לי וינדוס vista עכשיו עד שמצאתי את כל הדרייברים לקח לי יום שלם עכשיו אני לא מוצא את הדרייבר של הכרטיס קול שלי שתומך בvista הגירסה שאני צריך היא c-media CMI8738

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by israel-dadon,

המחשב שלי נתקע כל 20-30 דקות סתם נתקע מה אפשר לעשות ,הוצאתי וניקיתי את המאוורר של המעבד (החומר התרמי שעל המעבד התייבש האם זוהי הבעיה? ) ויש לי מחשב אינטל פנטיום 4 HT 3.0 Ghz פרסקוט ,לוח אם 478 865P אני לא בטוח ,256 DDR 400 מגהרץ -זכרון מה יכולות הסיבות לתקיעות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתוסכל כבר. קניתי מארז חדש וקטן יותר למחשב שפעל בצורה מצויינת, העברתי את כל החלקים שממש לא נכנסו טוב למארז היותר קטן והמחשב אפילו לא נדלק. הוצאתי את הכל והרכבתי הכל פתוח על שולחן כדי לראות מה לא בסדר, אני לא יודע מה לא היה בסדר, אז ניסיתי להרכב את הכל על לוח אם אחר שיש לי (בול אותו לוח אם) וזה גם לא פעל, בקיצור ככה התבצעו ניסויים בהרבה חלקים: 2 מעבדי ATHLON64 3500+, שני לוחות אם MSI NEO2 PLATINUM, כרטיס מסך ATI X800XT AIW וזיכרונות DUAL CHANNEL CORSAIR TWINX XMS. עכשיו הגעתי למצב שהכל נראה שזה פועל ודולק, אבל אין שום פוסט על המסך (המאוורר של הכרטיס מסך פועל) ואין שום ביפ של ההתחלה. בנוסף על הזכרונות יש לי LED'S שמראים את הרמת פעילות של הזכרון, הם לא נדלקים בכלל. בנוסף…

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Zambar,

לפני כמה שעות המסך החליט שהוא לא אוהב את את המחשב, והוא מראה כאילו שהוא דלוק אבל המחשב כבוי. בדקתי אותו על המחשב של אחי, הוא עובד שם בסדר. בדקתי את המסך של אחי על המחשב הזה וגם הוא עובד בסדר, ככה שכל חשד לגבי כרטיס המסך גם מוטל בספק. אי אפשר להחליף ביניהם כי אחי ישחט אותי. הצילו?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. יש לי בעיה במחשב !!! הוא מפעיל את עצמו מחדש ומראה לי מסך כחול למה עזרה!!?!?! יכול ליות בגלל שפירמטתי תמחשב וזה בגלל הוינדוס עזרה????? :s07:

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by GbeTech,

כל כמה זמן, כשאני מדליק את המחשב, שומעים את המאווררים בשיא הכח ואז יש צפצוף כל 4 שניות שאורך שנייה. המסך לא מראה כלום, המחשב כאילו מכובה רק עם התכונות הנ"ל. האפשרות היחידה שיש לי לעשות זה ללחוץ ארוך על כפתור הכיבוי, ולהדליק שוב. הבעיה אף פעם לא קרתה פעמיים ברציפות. מה יכול לגרום לזה?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by galh_5,

רוב הפעמים מתי שאני מכבה תמחשב לאחר 15 שעות שהוא היה פתוח אז הוא לא נכבה לי המחשב גם אחרי 40 דקות פעם גם השארתי שיכבה והוא לא נכבה גם אחרי 5 שעות!!!!!!!!! מה הבעיה? לפי דעתי הבעיה היא בספק בגלל שיש לי ג'נרי אבל אני רוצה לדעת 100%מ שזה הספק לפי שאני קונה ספק חדש

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לפני מספר שבועות הוספתי עוד סטיק זכרון DDR400 של KINGSTON VALUE 512MB לעוד סטיק שהשם חברה שלה לא ידוע O: קיצר נכנסתי לתוכנה CPU-Z בשביל לבדוק שהזכרון החדש עובד, וגיליתי שמהירות הזכרון עובדת על 166 MHZ בדקתי בSUPERPI את התוצאה שלי [1M] וקיבלתי 55 SEC :< לפני שקיבלתי את הזכרון עשיתי OC והגעתי ל2500MHZ, והתוצאה הייתה משהו כמו 43 שניות. בBIOS ההגדרה של מהירות הזכרון עומדת על AUTO, ואם היא על MANUAL אפשר לבחור בין 100MHZ - 200MHZ. מה דפוק פה!?@# המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ והוא מקורר ע"י SCYTHE NINJA PLUS. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by adirnasri,

שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. Started by M@or,

יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by garnett,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by בתאל:],

היום התחיל להופיע לי במחשב: out of range 111.3khz/139hz זה מופיע לי סתם ככה..

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by IGOR_SSS,

שלום. יש לי מחשב טוב מאוד למשחקים וזה אבל בעצם המעבד קצת מגביל אותי, יש לי כאמור מעבד 3.2 GHZ של אינטל, 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT, 512 MB. אני מקבל ב - 3DMark05 בערך 7100 אבל אני מאמין שאם נגיד אני אמרח משחה טרמית ואנקה את המעבד ואת הכרטיס מסך אז אני אגיע לסביבות ה - 7500 שזה בעצם המקסימום בגלל שהמעבד "מגביל" את הכרטיס מסך. רציתי לשאול קודם כל על איזו משחה טרמית אתם ממליצים כי מאז שקניתי את המעבד לפני כשנה וחצי לא החלפתי לו משחה טרמית ובנוסף לכך אם אתם ממליצים לי לעשות OC למעבד, אם צריך פרטים נוספים לגבי החומרה וכו' כדי לבדוק אם היא מתאימה ל - OC למעבד אז תגידו ואני אכתוב. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by Moty_p,

אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. מארז חיצוני לדיסק קשיח X-Craft CoolerMaster EIDE USB2.0 אני בודק שקובץ RAR תקין , מעתיק את RAR למארז , בודק שוב - תקין . אני מנתק / מכבה את המארז דרך וינדוס "safely remove" . מחבר שוב בודק את תקינות הקובץ - CRC error !!! עשיתי הרבה בדיקות , ומה שמסתבר כרגע זה שהכתיבה למארז פגומה איכשהוא . העתקה מהמארז של קובץ תקין תמיד בסדר. שיניתי שהדיסק יותאם לביצועים במקום ניתוק מהיר ( write caching) - בעיה זהה. דיסק אחר - בעיה זהה, השארתי את המארז דולק אבל כיביתי את המחשב - בעיה זהה, ניסיתי עם BartPE - בעיה זהה . ניסיתי על מחשב אחר - בסדר גמור ניסיתי עם DOK (אותו הקובץ אותו מחשב) - בסדר גמור הדבר החשוד שגיליתי במקרה זה שכאשר אני נוגע עם תקע הUSB במתכת העוטפת של שקע USB בפנל …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ohad19,

שלום לכולם. המחשב בן שבוע מדובר במפרט הר"מ: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ASUS M2NPV-VM SUPER TALENT 1G 667MHZ FOXCONN TLA+ 397 + 300W Westren Digital WD1600JS 160GB המחשב עבד מצוין בימיו הראשונים. לפני כיומיים התחיל לבצע ריסט פתאומי ללא שום הודעות, לעיתים כל 10 דקות ולעיתים כל כמה שעות. בשלב מסוים לאחר שהווינדוס עלה מחדש עלה כי הקבצים הבאים יוצרים שגיאה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\Mini121906-08.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\sysdata.xml הורדתי את האפשרות של ריסטרט אוטומטי. אני מצרף את קבצי ה MINIDUMP. אשמח אם מישהו יוכל לפענח את הקבצים ולעזור לי בפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  21. כאמור המחשב עבד כמו שצריך ויש לי אותו כ שנה וחצי וכאשר רציתי לכבות אותו המחשב נידלק וניכבה כ 3 פעמים והיתי חייב לנתק אותו מהחשמל בכדאי להפסיק את הכיבוי וההדלקה כאשר החזרתי אותו לחשמל המחשב מת לגמרי שום נורה לא עובדת והוא לא נידלק בכלל כאילו הוא לא מחובר לחשמל למרות שהוא מחובר והשקע החשמלי בקיר תקין השאלה שלי ואני מודע שללא בדיקה פיזית אין תשובה חד משמעית אבל בהסתמך על הניסיון שלכם בתופעה כזאת בדרך כללהספק כוח נישרף או מעבד הלך או ביכלל לוח אם מחכה לתשובה ומודה מאוד למי שיודע

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. יש לי כרטיס TV במחשב חיברתי אותו והוכל עובד כמו שצריך אבל אין קול, בא אלינו טכני אבל הוא לא ידוע מה הבעיה כי הוא לא מתעסק במחשבים והוא אמר שכל החיבורים מחוברים היטב. אז למה אין קול? מה הבעיה? בבקשה תעזרו לי....

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. הכרטיס מסך שהזמנתי הוא ?X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E? כשהמחשב הגיע הביתה בדקתי תכרטיס מסך והיה כתוב : x1950 series וגם ראתי שכתוב במהירות שעון 702mhz ממקום 1400 אז השאלה שלי האם שמו לי תכרטיס הנכון?

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by zame,

חברה יש לי כרטיס מסך מדגם geforce fx5700le 256 mb הכרטיס עובד באופן תקין כמו תמיד רק שלאחרונה שאנימנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא מצליח ניסיתי להוריד תוכנות וזה לא עזר כל ההגדרות של החיבור ושל הכרטיס מסך תקינות עדכנתי גם דרייברים אבל כלום לא עוזר לפעמים אני רואה תמונה במסך טלוויזיה אבל לא ברורה בכלל ובגודל קטן מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף כרטיס מסך ? תודה מראש לכל העוזרים כפיר

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. אני רוצה לבנות טבלה שתחשב לי מכפלה של כמה מספרים ותחסר מאותו טור מספר מסוים מי שמבין שישלח לי פרטית או ייכנס אליי למסנג'ר xtwmrulez@hotmail.com תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים