תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהבעיה מוכרת ויש לזה פיתרון אבל אני לא יודע מהו מה עושים? היא מדפיסה לי מהעמוד האחרון ועד לראשון במקום להיפך =\
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד (וינדוס 10) שהיה מחובר למסך חיצוני ע"י HDMI. אתמול ניתקתי אותו מהכבל וכשחזרתי חיברתי אותו מחדש ואין תגובה במסך... ניסיתי כמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לחבר אותו למכשיר טלוויזיה אחר ולא עבד. ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הראשון וזה כן עבד כלומר יש לי בעיה במחשב? האם אין במחשב אינדיקציה אם יש בעיה עם HDMI? האם יש דרייבר ל HDMI? איך אוכל לבדוק במחשב מה הבעייה? תודה מראש על העזרה מאיר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב ברשותי נייד HP 2133 שכאשר מדליקים אותו נורת ההדלקה עובדת אבל המסך לא.. בחלק מהפעמים אפילו זה לא קורה...רק כאשר זה מחובר לחשמל. ניסיתי לחבר בVGA למסך אחר וזה לא עזר..מה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי להחליף משחה לכרטיס מסך שלי. הוצאתי אותו, ניקיתי ת'משחה, החלפתי לחדשה, הכל טוב ויפה... אבל מה, אחרי שהחזרת ת'כרטיס הדלקתי את המחשב, המחשב עשה פוסט, ואחרי טעינת הוינדוס פתאום מסך שחור. ניסית להדליק מחדש כמה פעמים אבל כלום לא עוזר, המחשב נדלק אך הפעם בלי פוסט בכלל, בלי שום מסך ושום צפצוף. חשבתי שזה הכרטיס מסך אז הבאתי כרטיס מסך של חבר (8500gt) אבל גם איתו זה אותו הסיפור... ליתר ביטחון לקחתי את הכרטיס מסך לחנות שממנה הוא נקנה והם אמרו לי שהוא בסדר גמור. אז ההיגיון שלי אומר שכנראה שהוצאתי/החזרתי את הכרטיס מהלוח אם פגעתי בלוח פיזית וכתוצאה מכך הוא הלך לעולמו... יש מצב שזה לא הלוח אם? להזכירכם המחשב נדלק (כולל הכרטיס מסך) אך אין פוסט אין מסך ואין שום צפצוף..…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחר הדלקה המחשב קופא לפעמים במסך הפתיחה של XP ולפעמים אחרי כמה דקות של עבודה. לא עוזר alt+cntrl+del אלא רק restart ע"י כפתור הכיבוי וההפעלה. רעיונות? תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום מבקש עזרה בהגדרות מחשב בחיבור שני מסכים לצורך עריכת וידיאו המסכים מחוברים ועובדים - העזרה המבוקשת בהגדרה לצורך העברות תכנים ממסך למסך תודה יחיעם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7. המאוורר שלו התחיל לעשות רעשים מאוד מרגיזים, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי שהרעשים האלה יפסיקו? להחליף את המאוורר הקטן הזה? מאיפה אפשר להשיג כזה מאוורר קטן? אני מדבר על ה-NB אם לא הבנתם
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ניתן להתקין מספר כונני SSD בלוח האם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתמונה הראשונה אני רוצה לדעת למה להעביר את זה להשאיר ב BY SPD או להעביר למשהו אחר .... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180129212039/DSCN0415.JPG בתמונה השניה אני רוצה לדעת על להשאיר את הזיכרון ב 5/6 או להעביר למשהו אחר תודה לעוזרים... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180130066983/DSCN0416.JPG
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בוא, אשמח אם תוכלו להעביר במקרה וזה לא המקום הנכון. העניין הוא כזה, יש ברשותי מחשב נייד מסוד ASUS VIVOBOOK 15 מעבד: i7 8550u ram: 8gb 1600mhz ddr 3 ואני מעוניין להשתמש בתוסף EXP GDC BEAST על מנת לקבל ביצועי גיימינג טיפה גבוהים יותר, קראתי קצת על העניין ולא הצלחתי לגמרי להבין איך הדברים עובדים מה המגבלות של התוסף הזה, כרגע באפשרותי להשתמש בו יחד עם GTX550TI בתור התחלה, המחשב הגיעה עם GTX 930m והביצועים שלו לוקים בחסר. רציתי לדעת אם למישהו יצא להשתמש בPCIE חיצוני למטרה הנ"ל והאם אפשר להשיג את זה בארץ באיזה שהיא צורה ומה עליי לדעת לפני שאני קונה אחד. תודה רבה לעונים
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד ASUS UX32VD ואני רוצה להתקין עליו במקביל לווינדוס UBUNTO. יש לי את ההתקנה על USB. אבל אני לא מצליח לעשות BOOT דרך הUSB. חיפשתי בכל מיני פורומים אבל לא ממש מצאתי הסבר. האם יש דרך להעלות באופן חד פעמי את המחשב דרך הUSB מבלי לשנות "עדיפויות" של הBOOT? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם נגיד הכבל ה IDE שלי שמתחבר ללוח האם ולהרדיסק יהיה ארוך פי - 3 מהרגיל האם זה יעבוד? או שזה יעבוד איתי יותר?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק איזה שעה במשחק, וזה קורה בעיקר שאני באמצע קרב יריות!!! פתאום הכוונת משתוללת ומכוונת אותי כלפי מעלה וזה משגע אותי כי כל שה קורה יורים בי והורגים אותי יש לי עכבר אופטי רגי של אינטל INTELLIMOUSE OPTICAL 1.0 A מישהו??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי פולט חום ודווקא הרבה יותר מהמחשב הקודם שלי. החום מגיע דווקא מהלמעלה מאחורה של המחשב באיזור המעבד. שאלתי חברים אם גם להם זה ככה והם אמרו לי שבכלל אין להם רעש וחום. המחשב גם לרוב עושה רעשים חזקים כשאני נכנס למשחק למשל או סתם לגוגל אני שומע שהוא מתאמץ ממש. ובכללי פשוט שומעים אותו וזה לא משהו שנראלי שמחשב אמור לעשות (לעשות רעש) אני פשוט שומע מלא אוויר וכאילו המחשב מתאמץ ולפעמים הוא מתאמץ גם מלא (כמו שפותחים נגיד את המחשב ואז הוא מתאמץ ושומעים כמו מכסחת דשא) דרך אגב המחשב ככה וזה מאז שקניתי אותו וכשהתקשרתי לחנות לשאול למה זה ככה אמרו לי שזה כי המחשב שלי "מפלצת" מישהו יכול לעזור לי? אולי להגיד לי מה לעשות? יש לי מעבד Rayzen 7 3700X כרטיס מסך 2070 RTX
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ההורדה אינה פיראטית! העניין הוא שאני יכול להוריד קובץ אחד כל 24 שעות. אם אשנה את כתובת הIP שלי אני אוכל להוריד כל פעם שהורדה אחת מסתיימת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בידיוק איך שגמרתי לסדר חוטים,ואינספור בדיקות שעשיתי בדרך,עכשיו אני בא להדליק ושום דבר! מה זה,הרי הלוח בוודאות מקבל חשמל(לד). אני לא יודע אם שמעתי טוב אבל אני חושב שיש צליל כזה שהכל עובד ואז הוא נקטע. מה אני אמרו לעשות,אני מת מפחד שדפקתי משהו
-
- 41 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, קיבלתי מחשב חדש, ואני מנסה להעתיק אליו דברים מ-DVD-ים שונים ואני כל הזמן מקבל ERROR:CYCLING REDUNDANCY CHECK אני מבין שזה אומר שאולי הדיסק לא טוב, אבל אלה דיסקים חדשים שנצרבו לפני שבוע ואני מקבל את זה אצל כולם. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ראיתי ניתן לעשות זאת דרך שינוי המיקום בפרופרטיס של תיקיית ההורדות, אך הוא אינו מופיע לי (צירפתי תמונה).. בנוסף שיניתי את ההגדרות של המיקום שאליו יורדים קבצים חדשים, אך עדיין משחק שהורדתי בטורננט מוריד את עצמו לSSD (מצרף תמונה של מה ששיניתי בהגדרות)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשפר את המחשב שלי בקטנה בתקציב של עד 1,000 ש"ח. חשבתי לשפר את המעבד ואת הלוח אם. זה המפרט שלי: מפרט טכני. מעבד - i7 2600k 3.8ghz בוצע עליו אוברקלוקינג. כרטיס מסך - 1070gtx 8g זיכרונות -24 GIGA RAM ספק כוח - 650w Antec. מארז - NX300. לוח אם - מבית gigabyte. דיסק קשיח - ssd 128gb שעליו מותקנת מערכת הפעלה, ועוד דיסק קשיח של 1Tb מבית Wd. אז חשבתי לשפר את המעבד ל - AMD Ryzen 5 2600 AM4 574 ש"ח ולוח אם: לוח אם Asus PRIME B450M-A AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 300 ש"ח. יוצא לי סה"כ 900 ש"ח בערך (חישוב גם תשלום על המשלוח). …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-