עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by whoc,

הוא עולה בסדר ב Safe Mode אבל באופן רגיל נתקע על ההתחלה וכלום לא זז (אפילו הנורית של Caps Lock על ה Keyboard לא נדלקת). אחרי כמה נסיונות ו Resets הוא מצליח לעבוד כמה שעות עד שהוא שוב נתקע וקופא. יש למישהו רעיון? אגב, בדקתי כמעט הכל, מעבד, זכרון, כ. מסך, דיסקים, חוץ מלוח האם ולא גיליתי שום תקלה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by Hydr0,

מה קורה? יש לי בעייה. יש לי עכבר מסוג MX510 ונהרס לי החיבור הירוק הזה שמעביר מ- USB לחיבור עכבר רגיל. אני מנסה להשתמש רק בחיבור USB, יש לי אור אדום בעכבר אבל שהמחשב עולה אני לא יכול להזיז אותו. ב- BIOS ה- usb mouse support מסומן ב- ENABLED אז מה הבעייה?? יש לי לוח אם Gigabyte 7vmrz-400 אם צריך.. אז איך מפעילים עכבר על USB? תודה

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. תיראו יש לי לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו בתוכה SIW (תוכנה ליראות פרטי החלקים במחשב) רשום לי שהוא תומך עד 3GHZ מהירות מעבד ויש לי 3.7 GHRZ כלומר נעלמים לי 700HRZ באוויר סתם ככה??? אפשר תגובה שיכולה לאמת את זה או משהו בסיגנון [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by orenmj23,

שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by mokisho,

שלום לכולם יש לי את הלוח של אסוס P5W DH הביוס הוא 1707 עכשיו ברגע שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל אז הוא אומר לי שהביוס לא תקין ומאלץ אותי לעשות F1 ולהכנס לביוס רצוי לציין שיש O.C לא קיצוני מה עושים האם זו תקלה של הלוח * יש לי עוד בעיה ברגע שאני מבצע ריסטרט אז המאוור של המעבד קופץ ל 100 אחוז תפוקה למרות שאני מגדיר לו [לעבוד ב 50 אחוז תפוקה (וכן זה מספיק לי המעבד עומד במאמץ רק על 50 מעלות )

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Boy,

5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by motorishta,

לאחרונה ה-buffer level ממש ממש נמוך (9-40) +-. הצריבה ממש ממש איטית כשאני צורב דיסק מלא של דיוידי במהירות של 8X במקום לסיים את הצריבה בערך 10 דקות אז זה מגיע לחצי שעה אפילו יותר מה יכול לגרות לתופעה הזאת? מבקש את עזרתכם תודה רבה ושבת שלום ומבורכת.

8. Started by LQDForce,

איך אני משנה את הרזולציה או מה שלא יהיה אני רוצה לראות דפים על כל המסך וכרגע אני לא רואה אותם כמו שצריך הם כאילו מתכווצים... אמרו לי לעדכן גרסא איך עושים אתזה וזה בכלל נכון?

9. Started by idoleff,

שלום, קיבלתי לפני כמה ימים סרט DVD שצולם ע"י חבר ונצרב בפורמט DVD. רציתי לדעת כיצד אני אוכל להמיר אותו לDivx על מנת לערוך אותו אצלי. תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  10. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9 והכרטיס סאונד און-בורד, realtek AC97. יש מנהל סאונד מאוד מוכר לכרטיס, שמאפשר אפקטים כמו מסדרון, איצטדיון וכו'. אבל א.במנהל אין אפקט פעיל וגם מנעתי את הפעלתו מה-msconfig ב.עדיין נדמה שיש אפקט של מעין מקלחת-איצטדיון שכזה, וכל סאונד שאני מנגן במחשב לא משנה מאיזה תוכנה, כמעט תמיד נשמע עם האפקט הזה. זה לא קבוע ולפעמים הכל בסדר, אבל פתאום האפקט יכול להתחיל ולא מפסיק... מה זה, למה זה, איך הורגים את זה....?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. Started by Omri.L,

היום כשפתחתי אותו והשתמשתי בו כמה דק' הוא נתקע קצת' ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור שלא הצלחתי לשחזר ממנו את הפעילות. אחרי שהפעלתי מחדש וישר רצתי לעשות סריקה זה קרה פעם נוספת אחרי כמה דק'... עכשיו שבאתי להפעיל אותו הוא עשה הרבה צפצפופים עד שכיביתי אותו (ולא עלה כמובן) ומאז שאני מפעיל אותו הוא פשוט לא מצפצף בכלל ולא מעלה כלום למסך... הספק כח בסדר אגב מישהו יודע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by adirnasri,

אני רוצה לבטל תוכנות שעולות לי בעליית המחשב שכחתי איך קוראים לזה mcfing או משהו כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by adirnasri,

אני מאמין שזה נפוץ אצל כולם הקספרסקאי לא מתעדכן אצלי כבר מ5 לדצמבר הוא תמיד מעלה לי חלום חלון קטן ואומר שהוא לא מתעכן כנראה צריך סריאל חדש או משהו אם אפשר גם הסבר איך משנים או מסדרים את זה אם זה יעזור אז הגירסא שלו זה 6.0.0.299 תודה רבה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by gooz,

שלום כולם אני מרכיב עכשיו את המחשב ויש לי כמה שאלות 1) אין לי עוד הארדיסק מוכן למערכת כיוון שיש לי עוד לצרוב לפני שאני מפרמט לו כונן ומרכיב, השאלה שלי האם אני יכול להפעיל את המחשב ללא כוהן קשיח ולראות משהו? ואם כן איך אדע אם הכל תקין ומורכב? 2) הרכבתי בינתיים לוח, מעבד, זיכרונות, ספק, כ. מסך, DVD, פלופי זכרונות, קירור למעבד ומאוורריי מארז, אחרי כל אלה אני יכול לחבר את הפאנל של כפתורי ההפעלה ולנסות להפעיל (כמובן אחרי שאני מחבר את כל כבלי המידע והחשמל הנצרכים) ? 3) כל הUSB ושאר הדברים של הפאנל גם צריך לחבר כדי שזה יפעל קראוי רק לבדיקה? תודה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by rotemx,

היי הבעיה שלי התחילה כשהמחשב שלי כבה לפתע. הוא עשה זאת מדי פעם, בעיקר כשהפעלתי משחקים דורשי-גרפיקה ועיבוד. יום אחד הוא נכבה וגם הפיל איתו פיוז (פקק) של הבית. ידה ידה ידה... אחרי שהחלפתי את המאוורר של המעבד שהתקלקל, גיליתי שהמסך שלי הוא כחול. כלומר, לא מסך המוות הכחול של Windows, אלא פשוט חסר הצבע האדום במסך (עם הירוק והכחול שלומות). פניתי לספק המחשב שלי, KSP וגיליתי שתקופת האחריות על המחשב הסתיימה לפני 10 ימים (באסה!) הכרטיס שלי הוא Geforce 6600. שאלותי : 1. האם ניתן בכלל לתקן כרטיסים כאלה והאם יש טעם לנסות ? ואם כן, אז איפה ? 2. האם נראה לכם שספק החומרה שלכם יחליף לכם רכיב כמה ימים אחרי תום האחריות ? 3. האם יש סיכוי לקבל אחריות מהיבואן או מהחברה עצמה ? אוקיי, ואם נניח שו…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by King Kong,

יש לי פנטיום 1 233MHZ נייד הבעיה היא כזאת הכונן CD וה 1.44 מחוברים ביחד התקן 1 ! המחשב מזהה את הכונן 1.44 ה CD עובד חשמלית אבל המחשב לא מזהה אותו מה לא עשיתי בביוס כלום אין .. ב BOOT DEVICE רשום כונן A ו C אין CD הביוס מזהה רק את הכונן הקשיח השאלה מה לעשות גם ל CD של הנייד אין ג'מפר .. וגם לא לכונן הקשיח ככה שלא יכולה להיות בעיה של גימפור .. חשבתי לקנות CD חדש השאלה אם החיבור של הנייד אוניברסלי כמו במחשב נייח ? זה חיבור IDE שמתאים לכל נייד ? הדגם של ה CD CRN-8241B ויש לי שם כונן קשיח של 2GB נראה לי שגם הוא דפוק השאלה אם אפשר להשיג היום כונן קשיח עם נפח נמוך הסיכוי שנייד כזה יקבל 40GB ללא עידכון ביוס הוא אפסי ** ה CD מגיב חשמלית נפתח נסגר וזהו ... " המחשב לא מזהה אותו ..

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

חבר שלי קנה מחשב וביקש ממני להתקין לו XP , ההתקנה הראשונה שניסיתי (דיסק שאני משתמש בו בדרך כלל להתקנות שלי) הפסיק ב 53 אחוז עם ההודעה setup cannot copy the file.. ניסיתי להתקין xp home מדיסק מקורי ועדיין ההתקנה נתקעה בערך באותו שלב על קובץ אחר עם ההודעה "setup cannot copy the file" אני מנחש שהבעיה היא בהרדיסק, מה דעתכם? עוד דבר מוזר, בתחילת ההתקנה שמתי לב שהארדיסק כבר מחולק ל 3 מחיצות (המחשב הודלק כביכול פעם ראשונה על ידי), המחשב נקנה מ KSP ובתור המחשב הלפחות 4 שאני עוזר לחברים להתקין מאותה חנות זאת הפעם הראשונה שאני רואה מחיצות מוכנות מבעוד מועד. אולי הארדיסק משומש? או אולי נדיבות של הטכנאי במעבדה? בהארדיסק אין מידע תודה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  18. WINDOWS XP SP2 המחשב בו יומים והיום כרטיס הרשת נבדק ע"י טכנאי ונמצא תקין אני משתמש במודם של אצטק וחייגן לאחר החיוג הכול עדיין תקין הבעיה שכאשר מפעיל EXPLORER או OUTLOOK EXPRESS תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. בעבר היה לי צורב cd בלב של liteon והוא צרב לי דיסקים שתמכו בעד X48 במהירות מקסימלית של 40 גם בנרו. לא היה איכפת לי כי זו מהירות טובה וחשבתי שזה בגלל המחשב הישן. אבל קניתי מחשב חדש עם צורב די.וי.די של nec 5170A שהוא בעצם optiarc ואני מגלה שיש לי רק שלוש מהיריות צריבה 8, 16, 24 לצריבת דיסקים רגילים ודיסק ממש איכותי ב-32. עדיין לא ניסיתי צריבת דיסקים די.וי.די. הצורב הורכב בחנות כ-oem בלי דיסק דרייבר מיוחד. עם זאת מצאתי עדכון קושחה באחד הת'רדים באתר - http://liggydee.cdfreaks.com/page/5170/. הקושחה שלי כרגע היא 1.11. נתוני מערכת: xp pro sp2 (חוקי) asrock conroe945G-dvi אז רציתי לדעת שני דברים : 1. האם תמיד אני אשאר עם מהירות כזו ? ובמה זה תלוי - תוכנה או קושחה. 2. איזה עדכו…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. מחשב חדש. עדיין באחריות. אלא שאני ממש אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני נותן לחבר'ה מהחנות לחלחל אותי עם סיפורים מכאן ועד עמק הסיליקון... הוא אצלי כשלושה חודשים. מההתחלה היו מסכים כחולים (בעיקר בעת גלישה באינטרנט ו/או שימוש במדיה פלייר), אבל עבר פירמוט אחד די בהתחלה, לכן קבצי הדאמפ הם רק מהחודשיים וחצי האחרונים. לא חושב שזה קשור, אבל כדאי שתדעו שבעת הרכבת המחשב היו בעיות תאימות עם הזכרונות המקוריים (של קורסייר) שגרמו ללופ אינסופי של אתחולים. בדקנו זכרונות חלופיים עד שהגענו לזכרונות הנוכחיים (של טווינמוס דווקא) שאיתם המערכת גילתה יציבות. (הורץ גם memtest פעמיים לכמה שעות טובות...) ניסיתי להתקין בעצמי את התוכנה לניתוח קבצי דאמפ (גרסת ה 64 ביט) אבל משום מה ההתקנה נכשלת ומתקבלת ה…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by shaldag,

שלום, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ואני רוצה להקליט ממנו, מהאינטרנט (טריילרים) למחשב, והוא לא נותן לי. אין לי מושג מה הבעיה :s05: בדקתי בeverest ויש לי את הכרטיס הזה: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] חיפשתי את הדרייבר שלו ושאני מתקין הוא אומר לי שאין לי כזה התקן... אז מי שיוכל לעזור לי אני ממש יודה לו .

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  22. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

23. יש לי בעיה: לדוד שלי יש מחשב שלא נדלק בכלל .. החלפתי ספק במחשב, הוא נדלק ועכשיו הכל עובד (לדים מאווררים,מאוורר של המעבד וכו' ) הבעיה שהוא לא מראה כלום שאני מחבר אותו למסך אני חושב שהבעיה היא בלוח אבל אני לא בטוח... הכרטיס מסך הוא על הלוח (onboard) וניסיתי לחבר אחד אחר על הAGP וזה לא עזר יש רעיונות? הצעות? פתרונות? תודה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  24. אני לוחץ על קישור באתר תפוז וזה פותח לי את החלון שלו כביכול ופתאום זה נעלם...לא יודע מה הבעיה תעזרו לי בבקשה... תודה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים