תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי בטעות התקין את התוכנה הנ''ל בצרפתית (במחשב אחר) אחרי שהוא הסתבך שהוא חיפש אותה במחשב, (כי הוא שכח את הסיומת שצריך להכניס .msc) האם ניתן להחזיר אותה בחזרה לעברית או שחייב פורמט מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הבאתי קבצי dump שתנתחו בשבילי כי אני לא מבין בזה ולא מצליח לקרוא בבקשה תעזרו אני כבר לא יודע מה לעשות!! ועם הקבצים לא טובים אז תגידו לי אני יביא אחרים [br]פורסם בתאריך: 29.12.2006 בשעה 18:25:06 בבקשה שמישהו יגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה :-\[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה חדש מחברת Intex. חיברתי אותו לסלוט PCI, המחשב זיהה אותו והתחלתי להתקין את הדרייבר. רק שבסוף ההתקנה, לפני שהיא נגמרת, המחשב קורס ועושה ריסט לעצמו וזהו. לפעמים זה לא קורה וזה מצליח להתקין, אבל אז התוכנה המצורפת נותנת לי שגיאה. בדקתי באתר והתשובה לשגיאה שלי היא להתקין מחדש את הדרייברים. למישהו יש רעיון?
-
- 12 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום . כל קובץ ששולחים לי תמונה - שיר - תוכנה - ה-כ-ל אני לא יכול לפתוח את הקובץ (בעצם אני אפילו לא מוצא אותו) יש תמונה שמסבירה הכל (בעצם כשאנ יעושה OPEN FOLDER זאת השגיאה שנפתחת לי : http://img171.imageshack.us/my.php?image=untitled3f3td2.jpg
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי חבר'ה אז ככה: חיברתי את הHD לבד בPRI MASTER ואת הצורב DVD בתור SEC MASTER, ואת הASUS DVD בתור SEC SLAVE... במצב הזה המחשב עלה הכל כביכול טוב ויפה, אך ברגע שניסיתי להיכנס לקובץ בדיסק דרך הצורב זה נתקע וכשניסיתי להעתיק להרד דיסק זה נתן שגיאה של I\O. חיברתי את הצורב DVD לבד ואז הכל היה בסדר, ועכשיו חיברתי את הצורב כSLAVE ואת הASUS כMASTER וזה גם עובד. אך ברגע שאני מעתיק את הקבצים מהדיסק דרך הצורב להרד דיסק זה ממש מאיט את ההרד דיסק וגם מעתיק לאט. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קראתי בשאלות הנפוצות וכתוב שם שלכרטיסי מסך של ATI יש צורך לשנות ידנית משהו... עכשיו אני לא יודע מה לשנות או איך לסדר... כרטיס מסך 1950PRO מסך LCD 19 רחב דרייברים הכי עדכניים...(הורדתי אותה גם מHWZONE וגם מ ATI ). אשמח להצעות אגב לא יכול להיות שזו התדירות של הסך הוא חדש...
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, קניתי בKSP, השם ייקום דמם, מחשב. עכשיו לפני כחודש הוא התחיל לעשות בעיות להאט ובסופו של דבר להיתקע, ולאחר ריסט הופיע מסך כחול שמציין את שם הבעיה...שלחתי לKSP הביעה סודרה ושוב אותו סיפור הם תיקנו לי אותו ואז עוד פעם אותה בעיה שלחתי להם סידרו וכך עוד פעם וסידרו ואז נגמרה לי האחריות והוא התקלקל שוב...עכשיו הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו לא רואים כלום ויש רק רעש שהמחשב עובד...ויש צפצופים לא פוסקים במשך שתי שניות ואז הפסקה של שניות ושוב ככה הלאה... החלפתי כרטיס זיכרון עם מחשב אחר זה לא עזר כרטיס מסך זה לא... מה מהרכיבים פגום :s05: תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה בזמן שאני משחק (המשחק שאני מדבר עליו הוא קאונטר סטרייק 1.6) כשיש עומס בשרת שאני משחק בו אני סובל מפינג גבוה כשהכרטיס מסך שלי צריך לעבוד קשה אני סובל מפינג גבוה עזרה !!!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני מנסה להתקים לאחי הלוח אם הוא ASUS CUV4X http://www.motherboard.cz/mb/asus/CUV4X-M.htm הספק הוא ג'נרי חדש חיברתי את הצמה הגדולה ללוח אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק וגם אין חשמל לסידירום (כבל החשמל מחובר אליו מן הסתם ) אני מאמין שהבעיה היא שאני פשוט צריך לחבר עוד צמה ללוח, הבעיה היא שיש לי רק את החיבורים שמתאימים להארד דיסק, פלופי ועוד 2 של 4פינים בצורת קיבוע שלא מצאתי להם חיבור על הלוח, אני מפספס משהו או שיש מצב שיש תקלה במחשב?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן נתקע! אני מדליקה אותו הוא נתקע באמצע ההדלקה שהוא דלוק הוא נתקע כל הזמן זה התחיל אתמול וזה בתדירות גבוהה. מה אני יכולה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הוא נתקע במסך הראשוני שהוא רושם את כמות הזכרון וכו'. יש לי את ה BIOS הכי מעודכן...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה המחשב כל הזמן נתקע לי ופירמטתי אותו והוא ממשיך להתקע למה הוא נתקע ככה <!? הורדתי speedfan שמודד את הcpu והוא כל פעם משתנה מ20 אחוז ל40 אחוז ל70 כל פעם עולה ויורד ?! זה נורמלי זה טוב ?! מה צריך לעשות .?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לא חייב להיות קבוע קבצי דאמפ במחשב נכון ? הוא יכול לעשות שגיאה לפעמים שאין תיקיה בשם הזה ? (כי לא היו שגיאות וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בחרתי שם במצב Diagnostic start up, כדי לנסות להתקין משהו במצב בו לא כל התוכניות עולות. שיניתי אחר כך ל-normal start up, אך היו שינויים של diagnostic שלא היו קודם - כמו הפס הכחול ששונה לפס פשוט כמו ב-windows 98, שגורמים לי לחשוב שאולי המחשב עדיין נמצא במצב diagnsotic למרות ששיניתי. ("בתצוגה" לא נמצאת תצוגה בסגנון windows XP, כך שלא ניתן לשנות). מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Gforce 7300 GT 256MB כשאני מנסה לראות סירטון, הוא מראה לי אותו כהה מאוד ולא ברור אני משאיר את החלון של המדיה פלייר פתוח, משחק קצת עם ההגדרות צבעים של הכרטיס מסך, ממשיך לראות את הסירטון, ואז רואים טוב. ברגע שאני פותח סירטון אחר, זה חוזר להיות כהה מידי כמו מיקודם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תשמעו יש לי צורב DVD שמחובר למאסטר ועכשיו הבאתי עוד כונן CD רגיל וחיברתי אותו לסלייב עכשיו מה שקורה זה שברגע שאני מחבר את הכונן(CD) הוא משתלט על המאסטר (המחשב(ביאוס וגם ווינדוס) קולט רק את הכונןCD ולא את הכונןDVD)וברגע שאני מנתק את הCD המחשב קולט שוב את הDVD מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לתקן את זה למה יש לי רק כונן אחד ואני ממש רוצה שתיים... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
חלק מהם הבנתי ותיקנתי את הבעיות אבל את השאר אני לא מבין העלתי את כל קבצי הדאמפ שיש לי על המחשב... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הקובץ מצורף להודעה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לאחר התקנת כרטיס PCI עם יציאות USB+Firewire, המחשב החל לעבוד מאד לאט ולבסוף נתקע לחלוטין. הלוח שעליו הותקן הכרטיס ישן למדי (DFI) ומדובר במעבד פנטיום 3 במהירות 1GHz וכן 1GB RAM. על מחשב זה מותקן XP עם SP2. מבחינת דרישות המינימום של הכרטיס שהורכב אתמול אין בעיה, אבל התקלה שתיארתי הופיעה למרות התקנת הדרייבר כנדרש. למישהו יש רעיון מאיפה כדאי להתחיל לבדוק? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שאני מנסה לפרמט את המחשב הוא כותב לי SYMC810.SYS הושמד נמחק והורדתי את הקובץ הזה איפה הוא אמור להיות ?! ניסיתי להכניס אותו לWINDOWS ולSYSTEM וזה לא עובד זה אמור אולי להיות בדיסק ?! מה אפשר לעשות בשביל לפרמט ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים את השגיאה הזאת בNFS NFSC.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה קורה שאני רוצה להכנס למשחק
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-