תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי שני חשבונות קנית דלק וחשבון טלפון אני מנסה לפתוח את הקובץ שבדרך כלל לא היה בעיה ועתה מודיע לי שהקובץ גדול ואני לא מצליח לפתחו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למשל שאני בא לראות סרטים באינטנרט ושטיות כאלה..לא שומעים כלום..והכול מוגבר.. במשחקים והכול שומעים חוץ ממשחק אחד שגם נראה לי קשור שנדפר לו הסאונד. ובWINAMP שומעים טוב ויפה אבל באינרנט שאני רוצה לראות כל מיני קטעי וידיאו(באגירה וכל זה...)רואים תתמונה אבל לא שומעים,, הקטע פה שהכול מוגבר... נ.ב זה לא בעית קודדים למה הורדתי חדשים והכול..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מאוורר מעבד עובד חלש,גם מאוורר חיצוני עובד חלש,החלפתי ספק כוח מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, החלטתי "לשדרג" את המחשב בעצם להחליף את הכל מלבד: מארז ספק כוח (Seasonic S12D-850W) קירור מים אני מתכוון לקנות את הלוח אם Gigabyte Z390 Aorus pro ושמתי לב שהוא צריך שני חיבורים למעבד, 8 פינים ועוד חיבור 4 פינים יש לי את הכבלים האלה ספק אבל הבעיה שהם קצרים וזאת הסיבה שבמארז יש לי מאריך כמו בתמונה השאלה היא האם בטוח להשתמש בו או שצריך לקנות עוד מאריך בשביל הכבל השני. בעצם האם הספק יכול לספק מספיק כח בעזרת כבל אחד.. (אני משאר שיש הגבלה לכמה כבל אחד יכול להעביר.)
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם הבעיה שלי קשורה לפה או לתוכנה, נראה לי שזה פה. יש לי שני הארד דיסקים. אחד 500GB של WD שעליו מותקן הווינדוס והשני 1T של SAMSUNG. עד לפני יומיים לא הייתה שום בעיה, אבל פתאום שנכנסתי ל"מחשב שלי", ראיתי שנעלמו כל המחיצות של הסאמסונג. עשיתי הפעלה מחדש למחשב והגעתי למסך שזה אומר לי BOOT FROM CD, כלומר לא מזהה אף לא אחד מההארד דיסקים. הכנסתי דיסק של הווינדוס 7 בשביל פירמוט וזה לא מצא שום הארד דיסק... פתחתי את המחשב וניסיתי לבדוק אם משהו לא מחובר כמו שצריך, אבל הכל היה בסדר. אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה... יש לי מארז CM 690 II ואני משתמש כרגע בX-DOCK החיצוני, חיברתי עליו את הסמסונג בשביל שיהיה לי מחשב לימים הקרובים. אגב, המידע שעל הסמסונג נשמר (אני מקווה שככ…
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אח שלי התקין צורב DVD חדש במחשב שלנו אך לא חיבר את הצורב לספק כח לפי טענתו. הצורב עובד אך קראתי שצריך לחבר את הצורב אל ספק הכח. האם יש השפעה על איכות הצריבה?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי את vtp_5 שהוא בעצם עידכון איקונים של VISTA על וינדוס XP כאמור התקנתי את התוסף לאחר שראיתי אצל בנאדם אחר שהיא עובדת מעולה לאחר יום עבודה התוכנה מעוד מפריעה ומעטה את המחשב ניסיתי להסיר אותה דרך הוספתה והסרה והצלחתי אך בפועל היא לא נעלמה שיניתי בהגדות לא קרה הרבה עשיתי סריקת רוגלות בעזרת adware ועוד תוכנה חינמית באינטרנט לא עזר כלום ביצעתי שחזור מערכת לא עשה כלום השאלה שלי כיצד אפשר לסלק את התוספת מהמחשב תודה לכל העוזרים תומר
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום החלפתי אתמול לוח ומעבד gigabyte z77 ds3h ו i5 2400 הרכבתי הכל וחיברתי אבל שאני מדליק את המחשב האורות נדלקים אין תצוגה ואחרי כמה שניות הוא עושה ריסט ונדלק שוב לאותו מצב. מה אפשר לבדוק שיכול לגרום למצב הזה? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל באוטו דיסק עם שירי MP3 והנגן לא משמיע אותם אז הבנתי שהוא תומך רק בקבצי AUDIO CD , עכשיו מה זה סוגי קבצים AUDIO CD ואיך ניתן לצרוב את השירים בעזרת אלה על דיסק DVD ולהשמיע באוטו (ככה ניתם לשים יותר שירים בדיסק).
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
זה פעם שניה שאני נתקל בעיות עם מסכים כחולים,, הפעם מדובר במחשב השני בבית. במחשב הקודם התקלה נפתרה ע"י החלפת לוח + כ.מסך, אני מקווה שהפעם זה לא זה... :-\ בינתיים בעזרת הסטיקי עברתי על הבעיות הנפוצות, זה לא קבלים, ביצעתי פורמט ועידכנתי לדרייברים המעודכנים ביותר וכמו כן ביצעתי בדיקת זכרון עם התוכנה שמסופקת באתר של Microsoft צירפתי את קבצי ה-Minidump שהופיעו לאחר הפירמוט, אני מקווה שמישהו יוכל לעזור... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת EVEREST משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד שכתוב לי שהטמפרטורה של GPU היא 80 מעלות זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר לתקן בחזרה כי לא רואים כלום!!! מבקש עזרה דחופה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , ברשותי לפטופ של ACER מדגם 5741G לפני כמה חודשים התחילה אצלי תופעה מוזרה , כל כמה זמן ( אין זמן מדוייק) הנורה של ה HDD נדלקת קבוע לכמה שניות והמאוורר שבצד שמאל מתחיל לפעול מהר מאוד והמסך קופא ולא מגיב לכמה שניות ולאחר שהוא חוזר לעצמו אני מקבל שגיאה שאומרת display driver stopped responding and has recovered ואז בדרך כלל הכל חוזר לעבוד עד שהתופעה חוזרת על עצמה אחרי זמן ... תודה רבה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן CD עתיק שלא קורא DVD Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [CD-ROM drive] LG CD-ROM CRD-8522B עשיתי עדכון לדרייבר דרך מערכת ההפעלה (xp pro) אך ללא הועיל האם זה סימן שהגיע זמן להאזין לקול הקידמה או שיש דרך בה אני יכול למשוך איתו עוד קצת
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המפרט של המחשב מפורט מימין. מבחינת התוכנה: וינדאוס XP SP2. רצות ברקע: אימיול תוכנת הכרטיס מסך של ATI EasyTune של GB ואינטרנט אקספלורר 7.0 פתוח (טאב אחד) סה"כ זכרון פנימי בשימוש (על פי הTask manager) הוא 420 מגה בייט (מתוך ג'יגה זיכרון). פנוי יש כ420 מגה בייט 1. למה פנוי יש לי רק כ420 מגה בייט ולא כ580 (השלמה ל1 ג'יגה)? 2. האם המערכת תופסת יותר מידי זכרון פנימי?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני מחפש את העצה כי אני כבר נואש! יש לי מחשב שעל פניו היה אמור להיות מכונת עבודה. (מתעסק באנימציה ווידאו) המפרט: מעבד - Q6600 לוח - GIGABYTE GA-P35-DS3P (מעודכן ביוס אחרון F6) זכרונות- Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5DHX 800MHZ X2 (שני סטיקים. 4 ג'יגה סה"כ) כרטיס מסך - 8600GT 3 הרדיסקים SATA לא ברייד מ. הפעלה - XP PRO 32 SP2 ידוע לי שמערכות הפעלה 32 BIT לא אידיאליות לעבודה עם 4 ג'יגה זכרון ובהחלט אני מתכנן בעתיד לעבור ל 64 BIT ואף גיליתי לאחרונה על אריזת הזכרונות שקניתי שכתוב שהזכרונות מהסדרה מתאימים למערכות הפעלה 64 BIT וCORSAIR לא ממליצה לשימוש ב32 BIT. למרות זאת אני עדיין לא משוכנע שזה קשור לבעיות המוגזמות שאני סובל מהם. המחשב אצלי כבר חודשיים. ומאז אלה א…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ארבעה מאוורים במחשב: 1. על הדופן 2. בספק 3. בכרטיס מסך 4. על המעבד. שאני מדליק את המחשב הוא משיע לי רעש צורם לכמה שניות אשר נעלם עם עליית Windows. פתחתי את המרכז וכל המאוורים עובדים ואפילו ניקיתי בהם אבק. שאני בודק את הטמ' של ה- NB וה- CPU הטמפ' היא בין 25 ל- 34 מעלות. המאוררים מחוברים עם ניטים ואין לי דרךלפרקם. האם הרעש הוא מאחד המאוורים? האם ניתן לפרק את המאוורים המחובירם בניטים (יש לי חשד שמדובר על המאוורר שמכסה את המעבד)? האם יש תוכנה אשר בודקת את תקינות המאוררים? שימו לב לתמונה המצורפת אשר מראה לי נתונים על המואררים שלי. האם זה נורמלי? מה זה בכלל מראה? האם זה קשור ? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטעות ניתקתי תעכבר ואז חיברתי,ושהדלקתי תמחשב היה לי הודעה מביוס והיה כתוב לי press f1 to setup ו press f2 to load defult משהוא כזה,אז עשיתי F2 ופיתאום יש בצד המחשב כמו סימן של _ שמהבהב איזה 5 שניות ואז המחשב עולה והווינדוס ניטען!! למה זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, שלפחות פעם ביום המחשב עושה לעצמו ריסט, ואחרי שהוא הופעל מחדש מופיע תפריט שצריך ללחוץ בו F1, ואחרי שאני לוחץ F1 מופיע לי תפריט הביוס ורק אחרי שאני יצוא ממנו עולה לי הווינדאוס האם הבעיה היא בספק כוח? עוד בעיה, בכל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב ומנסה להיכנס לגוגל מופיעה הודעת שגיאה, ורק שאני מנתק את המודם ומחברו אני מצליח לגלוש אשמח לפתרון לבעיות. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו נתקל בתופעה שאחרי התקנת המערכת (XP PRO עם SERVICE PACK 2) תוך כדי עבודה המסך מתמלא בפסים ירוקים / שחורים / או כל צבע אחר ולא ניתן להמשיך לעבוד על המחשב , לפעמים לאחר ריסט זה מסתדר למשך שעה-שעתיים-שבע ואז חוזר שוב ולפעמים לא ניתן בכלל להמשיך לעבוד על המחשב ובכל פעם שהמחשב מגיע ל XP המסך מתמלא פסים בשלל צבעים. * ניסיתי לעשות עדכוני ביוס * עדכנתי דרייברים * הדבר היחידי שעזר זה החלפת לוח אך הבעיה חזרה בלוחות נוספים (12 לוחות מתוך 20 אותה תופעה) מפרט : AMD SEMPRON 3100 K8VM800M REV 2.X 512MB TAKEMS W.D 80 SATA מישהו מכיר או שמע ? תודה ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-