תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני צריך בבקשה עזרה שום משחק לא עובד לי בכלל אפילו משחק ישן זה מחשב חדש ואני לא יודע מה הבעיה יש לי דרייברים מעודכנים כמה שרק אני יודע אני צריך עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 21:58:07 סליחה..!!מדובר בכרטיס מסך Intel® 82945G Express Chipset Family זה מפעיל לי תמשחק נותן לי לשחק בדיוק שנייה או אפילו בכלל לא נותן או שמפעיל תמחשב מחדש או שעושה לי צבעים על המסך ונתקע כל המחשב מה אני עושה במצב כזה בבקשה תעזרו לי זה מחשב חדש חדש הבנתי שהכרטיס מכיל 128 מגבייט אך זה יכול להיות שהוא א מקבל לי אף משחק תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בעיה בכונן DVD! ...עזרה? אני רוצה לצרוב דיסק.. אני לוחץ על הכפתור שעל הכונן..אין דיסק בכונן אני רוצה להכניס דיסק ריק......והמגירה לא ניפתחת הוא עושה רעש כל פעם שאני לוחץ נדלק האור צהוב של הכונן הוא חושב ולא נפתח לוחץ מלא מלא פעמים אולי אחריי 200 לחיצות ברצף הוא נפתח !! ניסתי לפתוח גם דרך נרו וגם עם CTRL+E ולא עוזר צריך לחכות מלא זמן........ שיש דיסקים בפנים הכונן נפתח על הלחיצה הראשונה...לא משנה אפילו סתם דיסק שקוף .....! מה הבעיה הכונן שלי הוא זה הדגם..עלה לי 200 שקל..לפני שנה בדיו'ק Toshiba-Samsung TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה: *אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים.. אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות! כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק.. דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא! דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי …
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה אז ככה: חיברתי את הHD לבד בPRI MASTER ואת הצורב DVD בתור SEC MASTER, ואת הASUS DVD בתור SEC SLAVE... במצב הזה המחשב עלה הכל כביכול טוב ויפה, אך ברגע שניסיתי להיכנס לקובץ בדיסק דרך הצורב זה נתקע וכשניסיתי להעתיק להרד דיסק זה נתן שגיאה של I\O. חיברתי את הצורב DVD לבד ואז הכל היה בסדר, ועכשיו חיברתי את הצורב כSLAVE ואת הASUS כMASTER וזה גם עובד. אך ברגע שאני מעתיק את הקבצים מהדיסק דרך הצורב להרד דיסק זה ממש מאיט את ההרד דיסק וגם מעתיק לאט. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות היה לי את המשחק "ארתור והמינימונים" וכל פעם שניסיתי להפעיל אותו ב-XP הוא לא פעל והראה הודעת שגיאה. ניסיתי להפעילו דרך ה-Vista והוא פעל טוב ויפה. קיבלתי היום את המשחק TrackMania United ויש לי אותה בעיה בו והפעם הוא לא פועל דרך ה-Vista למרות שבדרישות מערכת אומרים שאפשר בויסטה. השגיאה נראית כך: כותרת- TRSDKd ww: C:\Program Files\TrackMania United\TmUnited.exe: TmUnited.exe - Application Error תוכן- The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00405ca8. איני יודע ממה נגרמת הבעיה. אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי אשמח מאוד
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שאני מנסה לפרמט את המחשב הוא כותב לי SYMC810.SYS הושמד נמחק והורדתי את הקובץ הזה איפה הוא אמור להיות ?! ניסיתי להכניס אותו לWINDOWS ולSYSTEM וזה לא עובד זה אמור אולי להיות בדיסק ?! מה אפשר לעשות בשביל לפרמט ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקשר אליי עכשיו וחבר ותיאר לי את הבעייה שבכותרת. אני עוד לא ראיתי את המחשב אבל לפי דעתי מדובר בספק בעייתי. ישנה גם אפשרות שהבעייה נוגעת במעבד שמתחמם מדי, אבל זה נראה לי פחות הגיוני. יש לציין שכל המאווררים מסתובבים(מאוורר צד, המאוורר של המעבד, והמאוורר של הספק). מה דעתכם? יש עוד אופצייה? עריכה: הוא עכשיו גם אמר לי שמדי פעם המחשב היה עולה לו אחרי כמה ניסיונות. עכשיו הוא כבר לא עולה והוא תמיד נכבה אחרי שנייה.
-
- 29 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
מה זה אני מביין שאין מספיק חשמל שמגיע לכרטיס מסך אבל זה פעם ראשונה שצץ לי דבר כזה איך אני יכול לפתור את זה???
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
או קי ככה המחשב שלי פשוט קופא כל הזמן לאחר איזה שעה של עבודה. בדקתי את רוב האפשריות שלא קשורות בחלקים הפיזיים (יענו לא פתחתי את המחשב ובדקתי אם משהו לא מחובר טוב)... כי אני לא יודע... הזכרונות לא מלאים המעבד רץ נורמלי... עכשיו אני חושד שמדובר בכרטיס מסך, בגלל שלאחר מכן המסך לא נדלק, עד שאני לא משחק אם הכרטיס מסך. (מנדנד אותו מבחוץ). המסך לא נדלק......... מה שכנראה שולל את זה שהמחשב פשוט לא מגיב, האינטרנט מפסיק לעבוד (הוא לא מקבל DATA) אלט קונטרול דלית לא גורם לא לטעון, כפתור POWER במקלדת לא מגיב. מפרט: MB ASUS P4P800 SE p4 2.8 ghz 512 MB GF 5500 (של INNO3D) זהו נראה לי... האם מישהו יכול להבין את הבעיה מהנתונים הנ"ל אשמח להצעות.........
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם וירוס מסויים שהשתלט על האקספלורר ועשה עוד בעיות,טיפלתי בו ניקיתי את המחשב הרצתי קאספרסקי ועוד תוכנות ניקוי הכל נראה בסדר אבל מספר דברים חדשים הופיעו לי בprocesses אשר מסרבים להיעלם שני הקבצים realsched.exe ו ctfmon.exe נמצאים כבר הרבה זמן במחשב למרות שאני מוריד אותם מהrun הם חוזרים תמיד אבל נראים בלתי מזיקים לעומת זאת הקובץ svchost הופיע רק לאחר הטיפול בוירוס האחרון ועושה רושם שהוא מאט את המחשב נורא יש למישהו רעיון לתוכנה שמסירה אותו? או למדריך מסויים? תודה רבה לכם מראש על העזרה הנה התמונה:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-