תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחרי זמן מסוים(לפעמים חצי שעה-שעה ולפעמים 10 דקות)בעיקר במשחקים אבל לפעמים סתם ככה בשולחן עבודה המתחיל מתחיל לעשות ריסטרט ואז נתקע בהתחלה של הריסטרט וכל הזמן מרסט מחדש(מתחיל תריסט ואז עוד פעם מתחיל ריסט וככה חוזר על עצמו) עד שאני מנתק לו תחשמל ניסיתי להחליף ספק כח, זיכרונות, כרטיס מסך, החלפתי שני הארדיסקים(שכנראה גם קיצרו וגרמו לבעיה), במעבדה באייבורי בדקו תמחשב הרבה פעמים ואמרו שזה עבד להם בלי בעיות, אחרי זה לקחתי תמחשב הביתה בכל פעם ואצלי זה עשה תבעיה הזאת כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי כבל ATA עגול יפה, אבל כשאני מחבר אותו מופיעה לי שגיאה שקשורה לכבל וכתוב (בדוס כמובן) להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, אחרי ששיחקתי שעות עם הכבלים הצלחתי להפעיל איתו, אבל כשעשיתי ריסט למחשב שוב הופיעה לי אותה בעיה, חיברתי את הכבל הקודם, בהתחלה נשארה הבעיה, אבל איכשהו זה הסתדר אני לא יודע אם זה משנה אבל אין לי כונן דיסקטים במחשב, והרבה פעמים בשגיאות הופיע floppy disk או איך שכותבים את זה איך אני מחבר את הכבל בלי שתהיה בעיה? ועוד בעיה: בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב המחשב נשאר דלוק אך לא עולה בכלל, נורת המסך מהבהבת והמסך ריק כאילו שכרטיס המסך לא מחובר בשביל להפעיל את המחשב אני מכבה אותו, מנתק את הכבל של המסך ומחבר מחדש, רק ככה הוא עולה מה אפשר לעשות עם זה ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם חום של כרטיס מסך של אני חושב אישית זה לא טוב בכלל כי השקעתי במאוורר חדש של זלמן הענק אחד היקרים בשוק 500ש"ח ועוד מאוורר ליד המאוורר של המעבד שחור ובנוסף 2 מאווררים בצדדים חזקים מאוד יש לי את הלוח הטוב ביותר ביום בשוק ASUS P5ND2 SLI עם כרטיס מסך 6600GT DDR TURBO CACHE המחשב עובד מהר הכל עובד אבל לפעמים יש תקיעות במשחקים פעם אחרונה שאני קונה איטל בחיים זה תחנת כוח חשמלית אפשר לעשות על האש במחשב הזה עם מארז פתוח הוא מגיע ל 55 מעלות עם מאמץ עד 70 מעלות ובנוסף לכך יש 4 מאווררים כולם זלמן עם ספק חזק 400W זלמן
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה HDMI NVidia GTX 460 אני רוצה לחבר את המחשב לטלוזיה דרך כבל HDMI. תמונה אני רואה, אבל מה קורה עם סאונד? הסאונד לא אמור לעבוד על הכבל HDMI ? מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית כבר כמה חודשים, ניסיתי הכל וכלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך NVIDIA gf 6200 , והוא בעל יציאה מיוחדת לטלויזיה, יש לי מתאם ל s-video וכאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא משדר בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות , בדקתי בפורומים אחרים ואפילו החלפתי טלויזיה. אני כבר לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך אני בודק אם אצלי במחשב הגירסה היא המלאה ולא הסטרטר ? תודה מראש על עזרתכם !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי שיש עליו תוכנה בשם 'DTE Launcher' שמגנה עליו עם סיסמא, כשאני יודע מה הסיסמא עכשיו כנראה שנכנס לדיסק און קי הזה סוס טרויאני כלשהו (ככה AVG טוען), ואני מעוניין לפרמט את הדיסק און קי הזה לגמרי כדי שגם התוכנה הזאת שמצפינה תימחק לגמרי... איך אני עושה את זה? :s05: מצורפת תמונה של המסך שאני מקבל כשאני מנסה להכנס ל-DOK
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אולי לא הפורום המיועד...יש לי שאלה: יש לי NAS של QNAP בעל 4 סלוטים, אני רוצה להרחיב אותו ע"י הוספה של הרדיסקים חיצוניים או קופסאת הרחבה של QNAP (יקר@!) מצד שני יש לי מחשב זרוק בצד (CORE I3 2GB MEMORY ) ומארז דיי קטן שבו אני יכול לדחוף את כל ההרדיסקים השונים שיש לי בעלי נפח משתנה עד כאן סבבה, האם יש אפשרות לחבר את המחשב באיזו שהיא צורה ל NAS וה NAS בעצם ישלוט על המחשב אם זה SLEEP , POWER OFF , FILE ACCESS וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, האם צריך משהו מיוחד בשביל לנקות את המסך? לא נראה לי ששיטת הספרי לחלונות תגמר ללא נזק. תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
זה מפחיד המחשב שלי נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ הוא נשמע כמו המכונת כביסה שהיא עובדת (קצת יותר שקט) הלכתי לישון וקמתי עם הרעש הזה....... :'( מה זה יכול להיות?!?!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 98 עכשיו ראיתי שדודל הדיסק שלי זה 2 GB מתוך 20 כנראה משהו במחצית דיסק,איך אני מגדיל אותו ל20? יש בהתקנה של XP את חציות דיסק אבל אין עוד דרך?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-