תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
האם חום של כרטיס מסך של אני חושב אישית זה לא טוב בכלל כי השקעתי במאוורר חדש של זלמן הענק אחד היקרים בשוק 500ש"ח ועוד מאוורר ליד המאוורר של המעבד שחור ובנוסף 2 מאווררים בצדדים חזקים מאוד יש לי את הלוח הטוב ביותר ביום בשוק ASUS P5ND2 SLI עם כרטיס מסך 6600GT DDR TURBO CACHE המחשב עובד מהר הכל עובד אבל לפעמים יש תקיעות במשחקים פעם אחרונה שאני קונה איטל בחיים זה תחנת כוח חשמלית אפשר לעשות על האש במחשב הזה עם מארז פתוח הוא מגיע ל 55 מעלות עם מאמץ עד 70 מעלות ובנוסף לכך יש 4 מאווררים כולם זלמן עם ספק חזק 400W זלמן
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מסייר בתיקיות מתקבלת לפתע ההודעה שבתמונה המצורפת ולאחריה הווינדוס סוגר את כל הישומים. המחשב אינו קורס, או מאתחל את עצמו, אלא רק סוגר את היישומים ונמצא במצב של כאילו עכשיו הודלק. מה בדיוק הבעיה? האם עלי להתקין מחדש את הווינדוס? או שאולי לפרמט את כל הכוננים? אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום רב, היום נשרף לי מסך CRT ישן והלכתי לקנות מסך LCD של סמסונג, מדובר במסך הבא: Samsung 931BF לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והכל עובד בסדר, אבל יש לי בעיה קשה בצפייה במסך הוא פשוט בוהק מידי וזה מפריע לעין במיוחד שהעבודה העיקרית שלי מול המחשב היא תוכנות ניהול חשבונות ולא צפייה בסרטים או משחק. אשמח לדעת אם ניתן לשנות את ההגדרות בצורה שתתקן את הבעיה, או שממומלץ להחליף את המסך, ראיתי בתגובות באתר זאפ שישנם עוד אנשים שסובלים מאותה בעיה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של ASUS דגם S550C. המטען מטעין רק כשהמחשב כבוי. כשהמחשב דלוק, הוא מטעין ומפסיק כל שניה. ניתקתי את הבטריה מהמחשב וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא מחובר לחשמל, המחשב נדלק לכמה שניות ומפסיק. איפה הבעיה? מטען? בטריה? שקע טעינה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה HDMI NVidia GTX 460 אני רוצה לחבר את המחשב לטלוזיה דרך כבל HDMI. תמונה אני רואה, אבל מה קורה עם סאונד? הסאונד לא אמור לעבוד על הכבל HDMI ? מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברה יש לי בעיה רצינית כבר כמה חודשים, ניסיתי הכל וכלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך NVIDIA gf 6200 , והוא בעל יציאה מיוחדת לטלויזיה, יש לי מתאם ל s-video וכאשר אני מחבר אותו לטלויזיה הוא משדר בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות , בדקתי בפורומים אחרים ואפילו החלפתי טלויזיה. אני כבר לא יודע מה לעשות אנא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הוספתי למחשב 256/266 עוד זיכרון 256/400 ועוד עכבר. הכל עובד תקין אבל פעם ביום לא בשעה קבועה הוא כבה פתאום! כבר פירסמתי הודעה והציעו לי להחליף את המקום של הזיכרון אבל זה לא עבד. הוא גם לא נכבה בזמן קבוע (פעם באמצע סרט פעם בגלישה באינטרנט) אם למישהו יש רעיון אז בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה דרייבר לכרטיס רשת של LG , הכרטיס הוא LG GOLDSTREAM LNPC||-10/100 של BIT 16 , אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר בו קיים דרייבר כזה , או לחילופין יעלה אותו תודה מראש אסף
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך אני בודק אם אצלי במחשב הגירסה היא המלאה ולא הסטרטר ? תודה מראש על עזרתכם !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי שיש עליו תוכנה בשם 'DTE Launcher' שמגנה עליו עם סיסמא, כשאני יודע מה הסיסמא עכשיו כנראה שנכנס לדיסק און קי הזה סוס טרויאני כלשהו (ככה AVG טוען), ואני מעוניין לפרמט את הדיסק און קי הזה לגמרי כדי שגם התוכנה הזאת שמצפינה תימחק לגמרי... איך אני עושה את זה? :s05: מצורפת תמונה של המסך שאני מקבל כשאני מנסה להכנס ל-DOK
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט בצד), עכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אני מחבר את הכבר רשת למקום שלו ואז יש אור ירוק, אני זוכר שצריך להיות אור כתום. בקיצור לא יודע מה הבעיה אולי בגלל שלא התקנתי משהו בביוס לא נכון?(יכל להיות?) אני נכנס ל"חבורי רשת" ושם יש לי רשת בשם "1394"...... מה אני עושה אין לי אינטרנט????
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אולי לא הפורום המיועד...יש לי שאלה: יש לי NAS של QNAP בעל 4 סלוטים, אני רוצה להרחיב אותו ע"י הוספה של הרדיסקים חיצוניים או קופסאת הרחבה של QNAP (יקר@!) מצד שני יש לי מחשב זרוק בצד (CORE I3 2GB MEMORY ) ומארז דיי קטן שבו אני יכול לדחוף את כל ההרדיסקים השונים שיש לי בעלי נפח משתנה עד כאן סבבה, האם יש אפשרות לחבר את המחשב באיזו שהיא צורה ל NAS וה NAS בעצם ישלוט על המחשב אם זה SLEEP , POWER OFF , FILE ACCESS וכו' ?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, האם צריך משהו מיוחד בשביל לנקות את המסך? לא נראה לי ששיטת הספרי לחלונות תגמר ללא נזק. תודה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
זה מפחיד המחשב שלי נשמע כאילו הוא הולך להתפוצץ הוא נשמע כמו המכונת כביסה שהיא עובדת (קצת יותר שקט) הלכתי לישון וקמתי עם הרעש הזה....... :'( מה זה יכול להיות?!?!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אציין קודם כל שעשיתי חיפוש בפורם ואף קראתי את הכתבה על כונני ה ssd במדריך הזה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/2 התחדשתי במחשב dell z14-5423 (i7, 8gb, 500gb+32 ssd) ultrabook המחשב נקנה מארצות הברית, הוא הגיע עם מערכת הפעלה עליו כבר. 1.רציתי לדעת איך אני מתקין את המערכת הפעלה עם הרישיון שיש לי כבר כביכול על ה ssd. ואם 32 גיגה מספיק? 2.ועוד שאלה, הסוללה של המחשב נייד נראה לי נגמרת מהר מדיי, אני פותח את המחשב, בלי לעבוד עליו והאחוזים של הסוללה יורדים משמעותית כל כמה דקות בלי שאני יעבוד בו אפילו. ולפעמים זה מראה לי 99 אחוז ורשום שנשאר שעה וחצי לעבוד וב 70 אחוז נגיד רשום לי 3 ומשהו שעות נשארו עכשיו פרקתי את הסוללה עד הסוף שאולי זה יכייל אותה,…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 98 עכשיו ראיתי שדודל הדיסק שלי זה 2 GB מתוך 20 כנראה משהו במחצית דיסק,איך אני מגדיל אותו ל20? יש בהתקנה של XP את חציות דיסק אבל אין עוד דרך?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בדיוק איך שה-WINDOWS עולה המחשב עושה מן רעש מוזר כזה "טורורו" ואז נכבה בלי שום התראה בלי כלום מה נראה לכם הבעיה? ואם אני אפרמט זה יעזור? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מדגם VOSTRO 3350 מערכת הפעלה: ווינדוס 7 - 64 סיביות. נראה לי שעדכנתי את כל הדרייברים (בדקתי באמצעות תוכנת dell support assist ) ואת חלק מהדרייברים שהתוכנה לא הצליחה להוריד הורדתי לבד באתר של דל. בדקתי בביוס שמצב ה USB על מצב מופעל. כרגע אני מצליח להטעין את מכשיר הפאלפון שלי, אבל אני לא מצליח להיכנס לתקיית קבצים של המכשיר. כמו כן, שאני מכניס דיסק און קי, האור בדיסק נדלק אך המחשב לא מזהה לי אותו. אותו כנ"ל גם לגבי העכבר הנייד, כשאני מחבר אותו אני לא מצליח לעבוד איתו (למרות שהוא פועל מצויין במחשב אחר). עדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה וממש ממש אשמח לעזרתכם/ן!!
-
- 2 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
לא מצליח להסיר את הוירוס הזה.. שמתי לב שהTASK הזה מופעל אוטומטי רק כשאני מחובר לאינטרנט. ניסיתי להריץ superantispyware ו Malwarebytes אבל הם לא מוצאים את הוירוס הזה. מדובר על rss.exe שחונק לי את הCPU 100ִִ% עזרה בבקשה. (WIN 7 64 BIT)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום בשבת האחרונה התחילו להיות לי בעיות עם המחשב. לסירוגין קיבלתי מסך כחול עם מינידמפ שמפנה אותי לקובץ הרשום בנושא או לסירוגין מסך שחור והמחשב היה מאתחל את עצמו. אחרי בדיקות באינטרנט הבנתי שהבעיה קשורה לזכרון כונן קשיח או ראם. התחלתי לבדוק הראם נמצא תקין התחלתי לבדוק כוננים קשיחים. הוצאתי אתמול את כונן ה SSD ומאז הבעיות הופסקו... האם ייתכן שכונן SSD יגרום לבעיה כזאת? כמובן שאני עוד בודק שהמחשב אכן לא נכבה נשאיר אותו דולק במשך שבוע. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-