תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
לו של אסוס אחרי שמדליקים הוא פשוט כותב פאור סאייביניג מוד ועושה ריסטארט לבד..נסיתי לעשות שיחזור הגדרות של הדיפלט אבל זה לא עוזר...מה עושים...מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש הנה המפרט sapphire 1900xt e6300 ga-965p-ds4 geil 512mb 667z mhz X 2 liberty 500w wd 250 gb 16mb 7200 rpm gigabyte aurora case שניה לפני שזה קורה האאודיו נתקע כזה ואז המחשב מתכבה.. הקטע הוא שזה לא קורה בשעת מאמץ הספקתי לשחק איתו 3 שעות רצוף CSS וזה לא קרה ועוד כמה שעות אנריל 2004 וזה לא קרה זה ששומדבר לא פתוח אולי איזה תוכנה קטנה או 2 כמו מירק אייסי ווינאמפ וכאלה =\ הוא גם יכול לעבוד יום שלם ולא להתכבה וב20 דקות להתכבה פעמיים הטמפרטורות של המעבד לא עוברות ת30 ושל הכרטיס מסך ת60.. לא נראה לי שזה התחחממות חוצמיזה שיש 3 פאנים של 12 ס"מ עובדים על הכי חזק במארז ויוצרים זרימת אוויר למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS N551JX שהסוללה בו נהייתה דפוקה. היא לא טוענת ל100 אחוז והמחשב מתכבה כשמגיעה ל40% הסוללה היא A32N1405 איפה כדאי לרכוש סוללה חדשה בזול? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להציג את תוכן הסמארטפון על מסך המחשב: תוכן = מה שמופיע במסך + אודיו. למשל לראות סרטון (מהאינטרנט כמו יוטיוב או מתוך תיקייה בסמארטפון, או מתוך הוואטסאפ) וכנ"ל לגבי סתם קובץ מוסיקה מתוך הקבצים שבסמארטפון. מסך מחשב = אצלי הוא מחובר לטלויזיה לא חכמה, אבל לצורך העניין זה היה יכול להיות סתם מסך מחשב. מה שחשוב הוא שהסמארטפון מתממשק בסופו של דבר לווינדוס (10). השליטה יכולה להיות מתוך הסמארטפון עצמו, אבל הבנתי שאולי יש גם פטנטים להפעלת הסמארטפון מתוך המחשב אחרי שהם התחברו, אבל זה לא חשוב לי. אה, וזה צריך להיות אל חוטי!! רק בשביל להבהיר - אני חיברתי מחשב בסלון למסך הטלויזיה ולמגבר הסטריאו, (מה שנקרא HTPC?) במטרה לראות סרטים, לשמוע מוסיקה ו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים בתעתי אתחול למחשב ומאז לוקח לו איזה כמה דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה אנא עזרתכם , יש לציין כי זה מערכת ברשיון. ואני לא מעוניין לפרמט ישר. לעזרתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מחשב נייד של inspiron 15) DELL ),כונן D נעלם פתאום. פתחתי את "Disk management" וזה מה שקיבלתי ... מה לעשות? עשיתי restart ולא עזר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, כנראה לחצתי על משהו יש לי DELL LATITUDE 5580, לא מצליח להחזיר את ה F2 להיכנס לתאי האקסל ולא להוריד או להגביר ווליום אודה עזרה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר על המחשב הנייח , מפרט מצד ימין <- הכל התחיל יאתמול , באמצע משחק פיתאום המסך עיבד את האות מהמחשב. אחרי ריסטרט הבעייה חזרה על עצמה כמה פעמים. היום התחילו להופיע ארטיפקטים בזמן משחקים , המחשב התחיל להיתקע ובכמה מקרים הופיעו גם מסכים כחולים , כתוצאה מהארטיפקטים. כרגע המסך ביכלל לא מזהה שום אות מהמחשב , גם כאשר אני מפעיל אותו מחדש. החשד שלי הוא שהכרטיס מסך הלך לעולמו , יתכן שיש גורם אחר לבעייה חוץ ממנו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מותקנים אצלי דרייברים גרסת: כל פעם שאני מנסה להתקין גרסה חדשה זה כותב: Setup was unable to locate a detected device's PCI ID in NVAML.INF The Installation will be terminated. וזה קורה בכל גרסה יותר חדשה, לא אחת מסויימת... למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיך את המקדלת בדוס? בעיה נוספת אני לא יכול לבחור בין שתי מערכות ההפעלה כשהמחשב עולה!! מה עושים? חייבים להשאיר את מקלדת PS2 מחוברת? תודה שלומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בייתי ישן (5שנים) שהכניסה של ה hdmi נהרסה, כלומר החיבור . יש למישהו מושג האם ניתן להחליף עצמאית או כמה זה יעלה במעבדה? אני זו הדרך היחידה שלי לראות טלויזיה נורמלי (יש לי ילדים ואני רןאה עם אוזניות שמחבר למחשב, וגם מוריד המון טורנטים)
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. יש לי ויסטה פרמיום בעברית מקורי שקיבלתי יחד עם הלפטופ,DV6515 של HP. ישנה איזשהיא תופעה מעצבנת שחוזרת על עצמה,בד"כ שאני עובד עם אקספלורר ופותח כמה חלונות ועובד במקביל בו,פתאום המחשב מתחיל להשתגע: לא ניתן להעלות תפריט אפשרויות ע"י קליק ימני,פשוט לא קורה כלום עם הלחיצה עליו. שורת התפריטים מהדפדפן נעלמת. כתובת של אתר שרציתי להעלות פשוט לא עולה ללא שום הודעת שגיאה,סתם מסך לבן וריק. כל מיני יישומים לא עולים,לוחץ עליהם ופשוט כלום,לא נטענים. כל מיני פיצ'רים בויסטה לא עובדים כמו מדיה סנטר וכדו'. במילה אחת,המחשב פשוט משתגע.....הכל חוזר לקדמותו לאחר רסטרט. יש לציין שסה"כ המפרט של המחשב שלי די חזק+2 ג'יגה זכרון פנימי+כל העדכונים של ויסטה מותקנים. האם מישהו נתקל בתופעה דומה א…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 (4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי בעיה בהדלקת המחשב, כשאני מדליק אותו הוא נדלק, מאווררים עובדים, יש חשמל אבל המסך עצמו לא נדלק וגם העכבר לא, ניסיתי להיסתכל על הלוח אם, לא נראה שמשהו נפגע, לפעמים כשאני מדליק אותו אחרי כמה נסיונות המחשב חוזר לעבודה רגיל, כלומר המסך נדלק ועובד יופי עד שאני מכבה שוב את המחשב ואז הבעיה חוזרת. אני חושב שהבעיה נוצרה כתוצאה מנפילת חשמל מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שמחובר לTV בעזרת יציאת TV-OUT בכ.מסך, בנוסף לכך אני בטלויזיה מחובר לאנטנה (רק ערוץ 1 ו2) ללא כבלים או לווין. מה שקורה, ברגע שמפעילים את המחשב - יש בעיה בכל ערוץ 1 בבית, רואים מתושתש ובצבע שחור לבן אולם בערוץ 2 רואים תקין. בדקתי בשתי מחשבים החלפתי ספקים ולא עזר, עד שהחלפתי כ. מסך. עם כ. מסף של MSI FX5200 עובד תקין ועם NVIDIA TNT 32 הוא גורם לבעיות. הבעיה חלה כאשר מחברים את הכ. מסך לTV - כאשר הכבל מנותק אין הפרעה כך שלא נראה לי שיש הפרעה אלקטרו-מגנטית. יש לציין שאת המחשב בטלויזיה רואים תקין לחלוטין גם עם הTNT 32. יש למישהו רעיונות? אולי הכ. מסך הנ"ל עובדים על תדרים/מתחים שונים, אולי עדכון BIOS של הכ. מסך (אם יש עדכון לBIOS מסוג זה) סוף סוף ערוץ 1 עובד על V…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני משחק SA פתאום מופיע לי דבר כזה VPU RECOVER מה זה?? זה של הדרייבר של הכטיס מסך למה זה קורה אבל וזה מזיק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב המשמש כמדיה סנטר. המחשב מחובר למסך LCD בסלון בעזרת חיבור hdmi. היום כשהדלקתי אותו, הוא נדלק, אך על המסך הופיע "no single". ניסתי לחבר את המחשב למסך מחשב אחר בעזרת חיבור VGA ועדיין אותו הדבר. בשלב זה, ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים למעט החשמל וכבל המסך, פתחתי את המחשב ושם גם ניתקתי את כל ההתקנים המיותרים - אך עדיין המחשב לא עולה. כמו כן ניסיתי להחליף זיכרונות למחשב וכ.מסך ממחשב אחר ועדיין אין שינוי. האם לאחר כל הנסיונות הללו עלי להסיק שהלך לוח האם או המעבד? ??? מפרט המחשב - AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 ASUS M2A-VM HDMI תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אחרי זמן מסוים(לפעמים חצי שעה-שעה ולפעמים 10 דקות)בעיקר במשחקים אבל לפעמים סתם ככה בשולחן עבודה המתחיל מתחיל לעשות ריסטרט ואז נתקע בהתחלה של הריסטרט וכל הזמן מרסט מחדש(מתחיל תריסט ואז עוד פעם מתחיל ריסט וככה חוזר על עצמו) עד שאני מנתק לו תחשמל ניסיתי להחליף ספק כח, זיכרונות, כרטיס מסך, החלפתי שני הארדיסקים(שכנראה גם קיצרו וגרמו לבעיה), במעבדה באייבורי בדקו תמחשב הרבה פעמים ואמרו שזה עבד להם בלי בעיות, אחרי זה לקחתי תמחשב הביתה בכל פעם ואצלי זה עשה תבעיה הזאת כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עשיתי התקנה מחודשת של Win XP SP2 על המחשב הישן (פירמוט והתקנה מלאה) ויש בעיה עם ה- Sound. לוח האם הוא GA-8SRX של Gigabyte ויש לו Creative Audio PCI משולב בתוכו. הכרטסי עבד מצוין עד עכשיו עם אותה מערכת הפעלה. עכשיו כאשר המחשב עולה מתחילים תקתוקים מיציאת ה- Line Out בלוח שמפסיקים רק עם Mute. אי אפשר לשמוע צלילים מכל סוג שהוא. בהתקנה XP מזהה את הרכיב ומתקין דרייבר של מיקרוסופט. יש לי דיסק התקנה שהגיע עם לוח האם ומאפשר להתקין דרייבר של Creative. במהלך ההתקנה ה- XP צועק שהדרייבר לא חתום אבל גם לאחר ההתקנה הבעיה לא נפתרת. ניסיתי גם את הדרייבר באתר של Gigabyte. אני די משוכנע שזו בעיית דרייבר כי התקתוקים מתחילים לאחר ה- Log in (אם כי בחלק מעליות המחשב אין Sound בכלל). ההבדל היחיד…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי כבל ATA עגול יפה, אבל כשאני מחבר אותו מופיעה לי שגיאה שקשורה לכבל וכתוב (בדוס כמובן) להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה, אחרי ששיחקתי שעות עם הכבלים הצלחתי להפעיל איתו, אבל כשעשיתי ריסט למחשב שוב הופיעה לי אותה בעיה, חיברתי את הכבל הקודם, בהתחלה נשארה הבעיה, אבל איכשהו זה הסתדר אני לא יודע אם זה משנה אבל אין לי כונן דיסקטים במחשב, והרבה פעמים בשגיאות הופיע floppy disk או איך שכותבים את זה איך אני מחבר את הכבל בלי שתהיה בעיה? ועוד בעיה: בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב המחשב נשאר דלוק אך לא עולה בכלל, נורת המסך מהבהבת והמסך ריק כאילו שכרטיס המסך לא מחובר בשביל להפעיל את המחשב אני מכבה אותו, מנתק את הכבל של המסך ומחבר מחדש, רק ככה הוא עולה מה אפשר לעשות עם זה ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-