עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by poma,

הוצאתי כרטיס תקין! ממחשב ישן, אני מנסה להתקין במחשב אחר הוא מפעיל את עצמו עם הכנסת הכרטיס לחריץ המתאיםוכמובן לא מזוהה. ?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. הרי המאורר הסטנדרטי שמקבלים עם המעבד עושה את העבודה שלו אחרת INTEL/AMD לא היו מביאות אותו והמחשב לא היה פועל גם.. יש הבדל בין עבודה של המחשב שטמפ המעבד היא 30 לבין עבודה שהטמפ היא 45? והאם מאורר ברמה יכול לעשות הפרש כזה בטמפ לטובה כמובן?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by buuhaa,

שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by King Kong,

יש לי מסך CTX CRT ישן .. אם אני אקח מסך חדש יותר הנתונים יעלו מהר יותר ? יש קשר בין ביצועים למסך ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תמונה:http://img109.imageshack.us/my.php?image=001aw1.jpg מצאתי אותם בקופסה של המחשב ולמעלה על הדבר השחור הזה רשום SATA ויש לי שתיים כאלה מזה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by alex15,

שלום הבאתיי מחשב חדש עכשייו אני יודע איך להרכיב אותו אבל אני צריך שתיעצו לי איך כי אני לא כל כך טוב בזה ...

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. בזמן האחרון אני חווה תקיעות מוזרות וללא כל סיבה מוסברת ככה סתם המחשב נתקע לפעמים זה לכמה שניות וחוזר לעבוד ולפעמים זה כל כך ארוך התקיעה שאני כבר מתיאש ועושה ריסט אני רוצה לבדוק אם הספק מספק את המתחים המדויקים לכל הרכיבים ואם הוא בכלל מספק עוצמה מספיקה למערכת יש איזה שהיא תכנה? המפרט בצד תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום, היום אספתי את הכרטיס החדש, ASUS 7600GS AGP התקנתי אותו (מחקתי את הדרייברים של ה-9800 דרך ה-Control Panel) והתקנתי דרייבר 93.71 מהאתר של nVidia. עכשיו הבעיה היא, כשאני משחק על הגדרות נמוכות, או במשחקים פחות חדישים הכרטיס עובד אחלה, אבל כשאני משחק על הגדרות יותר גבוהות, המחשב עושה ריסט פתאומי. לדוגמה, ב-COD2 כשאני מפעיל את המשחק על DX8, אין בעיה, אבל כשאני מפעיל את DX9 - המשחק קורס. כך גם כשאני מפעיל את Shader Model 3.0 בדמו של Splinter Cell Chaos Theory - גם המשחק קורס. אותו הדבר עם הפעלת הגדרות גבוהות ב-F.E.A.R מולטיפלייר. למישהו יש רעיון מה הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש - לא עבד. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by ady,

שלום קניתי מחשב חדש כדלקמן: Intel Core 2 Duo E6400 Box מעבד זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3P כרטיס מסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E ופתאום הוא זיהה שיש לי FLOPPY (אין לי) והוא עושה בעיות בסגירה אם מישהוא יכול לעזור אני יודה לו ואני לא יודע אם כאן זה הפורום אבל הוא גם טוען שיש בעיה בן הכרטיס מסך למערכת הפעלה XP PRO תעזרו לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

הבנתי לבד, תודה (:

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. יש תוכנה שהתקנתי בעבר, לפני הפירמוט והיא עבדה מצויין. לאחר שעשיתי פירמוט, כל פעם בסיום התקנת התוכנה המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה משגע אותי כי אין לי מושג למה זה קורה, במיוחד שהתוכנה לא כזאת מעמיסה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by redersh,

ככה: היום הרכבתי מחשב עם : E6600 p5b deluxe g.skill1024PUK*4 -4G.total liberty500w quadro px 1500 לאחר החיבור אין POST החלפה לספקHEC400 יש פוסט ניסיתי 5 ספקים שונים של LIBERTY500W אין פוסט LIBERTY400W יש POST הביוס מעודכן החשד היחידי הוא ללוח... אבל יש פוסט בHEC400 יש מגבלה מיוחדת ל500W?? אני בספק LIBERTY400 מספיק? אני לא יודע אם אובר מתוכנן אבל האם אם כן ואם לא... יספיק? תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  14. קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים המחשב שלי קרס ומאז אחד ההארדיסקים שלי (WD 200GB IDE) חדל לפעול. בנסיון לחברו למחשבים אחרים, המחשב לא הצליח לזהות אותו, או שנתקע עוד בבדיקת כונני ה-IDE. האם הארד דיסק גמור? האם יש אפשרות לשחזר מידע ממנו? בנוסף, מצ"ב שתי תמונות של ההארד דיסק, מצידו התחתון, הפלסטיק שם נראה מוזר. תמונה 1 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_B7E8AEE6221749B3801E7CDE7AD629E0.JPG תמונה 2 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_78089F19F8704180B9F1CB9A350B2DC8.JPG אודה לעזרתכם בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  16. היי, ברשותי המחשב שכתוב בחתימה. עד לפני יומיים הוא היה מומהר ל 2200Mhz. לפני כשבוע שיחקתי supreme commander (בטא) והמחשב נתקע. הנחתי לזה..... לאט לאט תדירות התקיעות גברה וגברה עד שזה נהיה בלתי נסבל. תמיד בדקתי טמפ' והן היו בסדר. הנמכתי את ה OC- והחשב המשיך לקפוא. עד שהורדתי אותו לגמרי והמחשב כרגע דיי בסדר (עדיין לא הרצתי בדיקות כבדות, אבל קודם הוא היה נתקע מכמעט כלום). שאני מנסה לבצע OC קטן- המחשב נתקע/מרסט. רק הלוח והמעבד ב OC- הזכרון לא (היה אבל כבר לא). יש רעיונות לאיזה כיוון ללכת? מה לעזעזל קורה פה? המחשב היה ב OC סביר, הוא דיי חדש (פחות משנה) והמתחים לא היו מטורפים. ד"א, היום קניתי Audigy 4 SE וכשאני מנסה להתקין את הדיסק הוא מוציא שגיאה ולא מעלה את ה setup. לדעתם קשו…

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by ggg123,

שלום. יש לי מדפסת של HP photosmart 7260, דרייברים מהדיסק. המדפסת בת יותר מ 2-3 שנים לפי מה שאני זוכר ולכן אני מניח שהדרייברים די ישנים. בכל מקרה הייתה לי בעיה במחשב הישן שמדי פעם כשמכבים את המדפסת דרך הכפתור שלו המחשב מציג מסך כחול. עכשיו זה קרה לי גם עם המחשב החדש. זה קורה לעיתים רחוקות, בדרך כלל לא. הפעם זה קרה לפני 2 דקות ורשמתי את השגיאה שקיבלתי עם המסך כחול: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA זה מה שכתוב לי למעלה. בנוסף היה כתוב למטה שנוצר dump משהו כזה. מה עלי לעשות? האם יש לעדכן דרייברים? תודה.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by elad-k1,

שלום המחשב לא נידלק אבל לא ראו מסך,פתחתי תמארז וראיתי שהמאוור שצמוד למאוור של המעבד לא עובד פירקתי אותו ושמתי בו זז קל והוא עובד עכשיו והמחשב עובד (ביגלל זה המחשב לא עלה ??) עכשיו עם כן אני רוצה ליקנות מאוור כזה ותמישחה שבניהם איזה מאוור קונים ?? תודה יש תמונה תיראו למה אני מתכוון!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  19. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. לפי מה שהבנתי במארזים החדשים ישנם גבעות שפותרת את הבעיה ,וצריך לשים את הלוח אם ולהבריג ,אם אני צודק? אוו שכל מארז זה עסק אחר ,וצריך להסתכל בחבורת שלו ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום לחברי הפרורום. ברשותי מחשב קצת למעלה משנה. יש לי במחשב צורב של LG מדגם GSA-4163B, עד התקופה האחרונה הכל עם הצורב היה חלק לחלוטין. בתקופה האחרונה (כחודש) ברגע שאני מכניס דיסק לצורב (ריק לצריבה או מלא לקריאה) המחשב עושה איתחול... זה לא קורה כל הזמן, לפעמים הכונן מצליח לקלוט את הדיסק ואז הכל פועל כרגיל, קריאה מהדיסק תקינה וצריבה (NERO) עוברת ללא שום בעיה. כשהמחשב מאתחל את עצמו והדיסק עדיין בצורב, אזי גם לפעמים הוא עולה מחדש ומזהה את הדיסק ולפעמים הוא שוב מאתחל את עצמו... ברצוני לציין שיש לי כונן אופטי נוסף במחשב (DVD-ROM - גם של LG) שכאשר מכניסים את הדיסקים אליו, הוא אמנם לא תמיד מזהה ולוקח לו יובל עד שניתן לקרוא מהדיסק (כונן ישן מאוד, קרוב ל- 5/6 שנים) אבל אף פעם לא גו…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. אני רוצה להעביר קבצים בין שני דיסקים קשיחים עכשיו לפי מה שהבנתי כבר אני צריך איזשהו כבל שמחבר ביניהם. מישהו יכול להראות לי את הכבל בתמונה או להגיד לי איך נראות היציאות שלו. :s05: (תתקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by Par-C,

שלום לכולם, אני גולש בפורום תקופה ארוכה בתור פאסיבי, וזו ההודעה הראשונה שאני כותב. רציתי לומר שיש פה אחלה של פורום עם אנשים מקצועיים וחברים רציניים. המשיכו כך. ובנימה אופטמית זו, אבקש עזרה בבעיה. התחדשתי בלוח אם של גיגה ביט לאתלון דגם - GIGABYTE GA-M51GM לצערי, אחרי התקנת XP אין זיהוי של כרטיס הקול המובנה, מישהו נתקל בבעיה הזו או בעיה דומה ויכול להציע פתרון בבקשה?

24. פירקתי את גוף הקירור של המעבד, והמעבד "נשלף" ביחד עם גוף הקירור. עכשיו הם מודבקים עם המשחה, איזה דרך הכי בטוחה להפריד אותם ?

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by YAHOOGEEK,

התקנתי את המחשב החדש לפי כשלושה ימים, כשאני מריץ משחקים, המחשב פשוט "קופא" - שום דבר לא מגיב, אני נאלץ לעשות ריסטרט (פיזית על ידי לחיצה על הכפתור במארז). יש לציין שזה לא קורה בכל פעם, אבל בפעמים שזה קורה זה נורא מרגיז. המפרט: ASUS 8800 GTS 250 GB SATA2 WS GYGABYTE 965P 2GB DDR2 667 MHZ TWINMOS ENERMAX LIBARTY 500W ASUS WS 22" LCD 2 MS בעיקרון דברים שכבר שללתי שיכולים להיות גורם לבעיה: * ספק כח, הספק חזק מאוד וזה לא מקור הבעיה. * חום, כל הטמפרטורות תקינות, גם של המעבד, של הכרטיס מסך, אין שום בעיה. * DRIVERS של כל חלק במחשב הכי עדכניים שיש. * מערכת הפעלה XP התקנה "טרייה" הכל תקין (לא אין לי שום וירוס ולא כלום... *דופק על עץ*) מה שהכי נשמע לי הגיוני זה כשל כלשהוא בהארד דיסק …

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים