תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שהתקנתי הרגע וינדוס 8 ואין לי סאונד במחשב בכלל, לא שירים ולא בשום דבר. אני לא שומע ברמקולים ולא באוזניות. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום יש לי בעיה מזה כחודש ימים שהדפדפן שלי פשוט מסרב להיסגר בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו הוא נתקע , כאשר אני לוחץ שוב על סגירה הוא רושם לי האם לסגור כעת ? אני רושם כן ואז הוא נסגר . ביצעתי אין ספור התקנות מחדש, איחויים , סריקות אנטי וירוס למיניהם , תוכנות למציאת קבצי ריגול . אני חושב זו בעיה בחומרה או במערכת . כרגע צצה לי בעיה נוספת כתוצאה מסגירה לא טבעית של הדפדפן שהוא פשוט לא נפתח ולא רק הוא אלא גם קבצי הEXE במחשב שלי והוא רושם לי : לקובץ זה לא משוייכת תוכנית " לחץ על תפריט תיקיה בלוח הבקרה . חברים אני נואש , ניסיתי כמעט הכל כולל שחזור של המערכת אבל זה לא עוזר כי אחרי יומיים זה חוזר . אנא עזרו לי ... תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, בעת הפעלת המחשב הרצתי תוכנית כבדה על המחשב ובסוף התוכנית המחשב כבה, הוא לא מוכן להידלק - בדקתי את הספק כח על מחשב אחר והוא עובד תקין, איך ניתן לאתר את התקלה? מה עלי לעשות? (איזה חלקים לפרק ולבדוק?) משהוא הציע לי לפרק את כל הרכיבים (plug & play) בלוח ההאם ולהפעיל את המחשב עם לוח האם בלבד!!! האם זו בעיה בלוח האם, או ברכיב אחר? (או שזה בטוח הלוח אם?) תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתנצל על הכותרת באנגלית, אך לא מצאתי ניסוח ראוי בעברית. ברשותי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev. 1.0) Motherboard ומעבד מומהר DualCore Intel Core 2 Duo E6300, (7 x 333) 2,331MHz, אך עם טמפ' סבירות (בשעת מאמץ הCORES מגיעים ל-62 מעלות מקסימום). לפני כשבוע המחשב שלי סירב להדלק לאחר שהיה מכובה במשך יומיים. כל לחיצה על כפתור ההדלקה לא זכתה לכל תגובה שהיא מצידו. לאחר בדיקה מקיפה ונסיונות חוזרים הוא נדלק ועבד כראוי עד לפעם הבאה שזכה למנוחה. עיקר חשדותיי היו בכפתור הPOWER שקצת חורק במארז שלי. הפעם הבעיה חזרה, אך לא חלפה. בעקבות זאת ניקיתי שנית את המארז, בדקתי את החיבורים, בדקתי את ספק הכוח לכשעצמו שהגיב כראוי (ואכן היה החשוד המיידי) וכן לא היה ידוע לי בעיה כלשהי בחו…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שאני לוחץ התחל-כיבוי המחשב לא מתכבה ואז אני צריך לעשות לו ריסט ורק אז אפשר לכבות מהתפריט של סיסמא וכו'.. האם משהו יכול לעזור?תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים זה די מלחיץ אותי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להגיב ונתקע. החלטתי שהגיע הזמן לפרמט כיוון שיש לי עותק חוקי של ווינדוס 7. לאחר הפירמוט עדיין המחשב עולה באיטיות נוראית רק עד המסך פתיחה של ווינדוס (הלוגו של החלונות בארבעת הצבעים) ולפעמים גם לא מגיע עש למסך הזה. אין שיכוי שהבעיה היא בווינדוס כיוון שהפירמוט הוא לא מסובך ועשיתי אותו כבר כמה פעמים בחיי. אינני מבין בחומרה ורציתי להתייעץ האם למישהו יש רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעיה לפני שאפנה לטכנאי שיעלה לי הרבה כסף. מצורף צילום של מסך הטעינה, אינני יודע"לקרוא" אותו על מנת לראות אם אפשר לראות את התקלה כבר שם. רעיונות מישהו? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום בעת ניסיון לדבר בתוכנת מסרים כגון סקייפי או מסנגר הצד השני שומע אותי בקושי רב עם רעשים צורמים. כמו כן הם מופיעים גם בעת הקלטה מכניסת המיקרופון. יציאת השמע מתפקדת בצורה יחסית טובה , אך עם רעשי רקע חלשים בעת הגברת הווליום מעבר לרמה של % 50. בעית המיקרופון נשללה , הדרייבר הוסר והותקן מחדש ולאחר מכן נפתרה הבעיה באפן זמני ושוב חזרה לאחר מספר ימים. בניסיון האחרון ניסיתי שוב להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה נמשכת. חשבתי לנסות ולהתקין כרטיס קול חדש אך איני יודע בוודאות אם ניתן מכיוון שיציאות וכניסות הקול בלוח האם מובנות. האם למישהו יש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים ובהנחה שמשהו בכניסות או יציאות השמע נדפק , האם ניתן להתקן על לוח האם שלי כרטיס קול רגיל על מנת לפתור את הבעיה? להלן…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בטעות הפכתי את הכונן קשיח ל-DYNMIC ועכשיו אני לא מצליח להחזיר ל-BASIC ניסיתי דרך הניהול דיסקים ניסיתי אם תוכנות חיצונית אבל כלום לא עובד בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למה קניתי HDD 160GB ופתאום אני רואה את רק 150GB לאן נעלמו 10GB תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהחומרה שלו לא שונתה כבר לפחות שנה (לוח G41 ועליו HD4890). לפני כחודש החלו בעיות מוזרות - בהדלקת המחשב ואף אחרי אתחול המסך לא תמיד היה מזהה אות. גם הזמן שהיה לוקח למחשב לעשות POST (עד הצפצוף) היה ארוך מהרגיל, ולאחריו המחשב היה עולה כרגיל, עד הצליל הזה של הכניסה לווינדוס, אבל עדיין בלי תצוגה. לרוב כמה אתחולים היו פותרים את הבעיה. כרגע, המחשב מסרב להוציא תצוגה כלל מכרטיס המסך הנפרד. בדקתי עם כרטיס אחר (X300 ענתיקה) - אותה הבעיה בדיוק. כשהכרטיס בפנים והמסך מחובר גם אליו וגם למובנה, עדיין לוקח לו המון זמן לעשות POST ובסוף הוא משתמש במובנה. כשאני מנתק את הכבל מהמובנה, אין תצוגה. כשאני מכבה את המובנה בביוס, נשמע צפצוף כזה כאילו המערכת לא מזהה כרטיס מסך בכלל. כשאנ…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לחברי הצוות שלום רכשתי מדפסת של LEXMARK וכל פעם שאני מדליק תמדפסת היא מדפיסה דף של היצרן בלי שביקשתי ממנו אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הבא http://www.asus.com/Motherboards/P8Z77V_DELUXE/ אני משתמש בכרטיס קול המובנה Realtek® ALC898 דרך האופטי. הסאונד פצצה, אבל כשאני מחבר משהו לUSB או מנתק מהUSB אז יש נפילות ווליום, זה מחרפן אותי. כל פעם הסאונד נופל, אני צריך לצאת מהווינאמפ\אייטיונז ואז הווליום חוזר להיות רגיל. יש לי גם כרטיס של אסוס סונר D2X, אצלו אין נפילות ווליום אבל האיכות סאונד שלו חרבנה, אני מרגיש כאילו יש לו stuttering רציני.. כשאני משווה עם קבצי FLAC בין 2 הכרטיסים, אז מבחינתי הרילטק מתעלה על האסוס. כעיקרון אני רוצה לפתור את בעיית נפילות הסאונד במובנה, עדכנתי ביוס ללוח אם (הכי חדש) הותקנו דרייברים הכי חדשים.. ועדיין.. נפילות סאונד בחיבור יואסבי. עזרה? אפילו כשאני מחבר DAC חי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך מגבילים זמן מסך? לא יעזור תוכנות בקרת הורים כי אני בעל המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
במשחק Prince of Persia : Warrior Within המחשב פשוט עושה הפעלה מחדש אחרי בערך 15 דקות מה זה כבר יכול להיות? כל המשחקים האחרים שהם אפילו יותר כבדים עובדים בצורה חלקה...פרטי המערכת נמצאים מתחת
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, יש לי תקלה במחשב - הוא פשוט לא עולה. הסיפור הולך ככה: בבוקר שמתי להוריד את העדכונים לXP.. כשחזרתי ראיתי שהוא סיים להוריד ובחרתי באפשרות של SHUT-DOWN + INSTALL UPGRADES. הווינדוס נסגר, העדכונים הותקנו, והמחשב נכבה. כשהיה כבוי לחצתי על הכפתור שמדליק את המחשב, הופיע המסך השחור שעולה יחד עם פתיחת המחשב של תוכנה הBIOS. המסך שבד"כ מציג את סוג המעבד, כמות הזכרון, חיבורים הIDE/SATA וכו' (איפה שלוחצים DEL בשביל להכנס להגדרות הBIOS) עלה. הוא הציג את סוג המעבד ושם נתקע. לא המשיך לבדוק את כמות הזכרון (RAM), חיבורי IDE וכן הלאה... ניסיתי לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל לכמה דקת (~20 דקות) אך דבר לא השתנה. המחשב פשוט לא עולה. כל פעם שאני מדליק אותו הוא חוזר לאותו מסך, נעצר שם ולא ממשיך…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היום כשחזרתי הביתה הרמקולים לא היו מחוברים למחשב, אך גם לאחר שחיברתי אותם המחשב אומנם זיהה אותם ובמערבל ניתן לראות שהמחשב מנגן אך הרמקולים לא משמיעים כלום. כשאני מחבר את האייפון ישירות לרמקולים ,ניתן לשמוע ללא בעיה. הרמקולים -Z4i ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ללא הצלחה .. מערכת הפעלה- ווינדוס 7 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש את ה 5850 ויש לו כמה בעיות פירוט:יש לו את הכרטיס מסך בידוק היום שלוש חודשים הוא קנה את המחשב ב KSP והוא שם יותר ויותר לב שיש בעיות בכרטיס !! לדוגמה:כשהוא רואה משהוא ביוטיוב על מסך גדול אז... ניתקע לו המחשב ולא רואים כלום במחשב אחד ניתקע לו המחשב הוא השאיר אותו על התפריט הלך לחצי שעה ואז חזר ולא זז כלום מה הבעיה פה הכרטיס פגום???לא ביצע שם OC טמפ בסדר תמונה מי HWMONTIOR http://www.siz.co.il/my.php?i=tyhmmzkfjwyd.png מאמץ:http://www.siz.co.il/my.php?i=ezqmwjzaz4w1.png זה בסדר מה הבעיה תודה !!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי עובד קצת לאט בזמן האחרון, אמרו לי שזה בגלל שההרדיסק עובד קצת לאט (בגלל גילו שנתיים-3) יש איזהשהיא תוכנה שבודקת את מצב ההרדיסק, את העבודה שלו והכל? תודה מוראל.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש לי סימנים לבנים קטנים על השכבה העליונה של הזכוכית במסך, נגעתי בזה והשכבה העליונה המשיכה להתקלף ולכן לא היה מה לעשות ולהמשיך לקלף אותה בעצמי... השכבה היא בצבע שחור, רציתי לדעת האם השכבה הזאת חשובה (אולי מסננת קרינה? ??? ) והאם אפשר לפצות עליה? המסך הוא ViewSonic P95F+ אם זה משנה. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היו לי כמה פעמים מסכים כחולים ואין לי מושג איך לתקן את זה או מה שורש הבעיה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון! הנה כמה תמונות שמראות על הבעיה. אם צריך עוד מידע על המחשב תגידו! תודה רבה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מדגם :Gigabyte GA-MA78LMT-US2H ומארז שמגיע אם ספק מדגם: ANTEC NSK2480 ללוח אם יש חיבור של 8 פינים אך לספק יש חיבור רק של 4 פינים האם עליי להחליף ספק כח אם חיבור של 8 פינים או שיש באפשרותי להשתמש בספק הנוכחי ולחבר ללוח רק 4 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-