עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shmoolik,

קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by דין.,

שלום לכולם, התקלה במחשב שלי די ברורה, יש לי שני מקלות של 1GB והמחשב כאילו יש רק אחד. חשוב לציין שניסיתי להחליף ביניהם ולבדוק בסלוטים שונים וזה לא זה, כלומר אלה לא הזיכרונות עצמם. עוד חשוב לציין שזאת תקלה שהייתה כבר מקודם, המחשב נלקח למעבדה ושם הבעיה נפתרה לחודש בערך על ידי Clear CMOS. דרך זאת כבר לא עוזרת. כמו כן התקלה הזאת מלווה, לעיתים נדירות באי יכולת להעלות מסך. מפרט: Intel Core 2 Duo 6320 2*1GB DDR II/III Ram (לא בטוח לגבי הסוג) Ati Radeon 3850 Windows 7 Professional תודה רבה חברים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by nadav22h,

שלום התקנתי ווינדוס 8.1 ומערכת ההפעלה לא "רואה" (כאילו לא מחובר שום דבר) חלק מההתקנים שמחוברים, כמו התקני זיכרון פלאש (דיסק און קי), רמקול, מדפסת. וגם מצלמת האינטרנט לא מופיע ברשימה של ההתקנים אני יודע שכולם עבדו קודם לפני ההתקנה. הדרייברים של הלוח אם הותקנו במהלך התקנת ווינדוס יכול להיות זה הבעיה? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by שולמית גפן,

שלוםרב התקנתי את יומן גוגל במחשב ובמובייל (אןךן חשבון גוגל) והם מסתנכרנים טוב - הבעיה היא שבמובייל הארוע מופיע על הדסקטופ של המובייל עם התאריך -ואילו במחשב הארוע לא מופיע בשלחן העבודה של המחשב. מה אפשר לעשות? תודה שולמית גפן

5. מה נשמע חברים אז ככה , צירפתי לכם פה תמונה של ה-Everest אם אפשר בבקשה תביאו לי לינק לדרייבר. * ניסיתי גם דרייבר של ריאלטק (realtak) C'69 - לא עבד =\ תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  6. אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם.. מישהו יכול לעזור? למארז יש כמה חוטים..: Mic Bias Mic GND L In L Out R In R Out ללוח אם יש את החיבורים האלה: Mic GND Front R Front L Rear R Rear L השאלה היא מה הולך למה?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  7. היי, לוח אם לנייד טושיבה ls350 נרטב ויש קורוזיה מה הפתרון הזול ביותר? האם ניתן לנקות? מה האפשריות הנוספות? תודה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by avz,

אני רוצה להפעיל sleep במחשב שמותקן עליו ווינדוס 7. ניגשתי ל- power options ומשם ל- select a power plan. בסעיף balanced ישנה אפשרות change plan settings. לחיצה על זה פותחת חלון שמאפשר לבחור את הזמן בו יכבה המסך ואת הזמן בו המחשב יעבור ל-sleep. באותו חלון ישנה אפשרות נוספת - change advanced power settings. לחיצה עליה פותחת חלון נוסף. שם ישנו סעיף sleep. הקשה עליו פותחת אפשרות sleep after בה אפשר לבחור את הזמן שאחריו המחשב יכנס ל- sleep. מה הצורה הנכונה להפעיל את הsleep? מה שעוד מוזר, הצלחתי לקבוע בחלון הראשון כיבוי מסך אחרי 2 דקות וכניסה ל-סליפ אחרי דקה ובמסך השני )sleep after( קבעתי דקה אחת. זה פעל. אחרי דקה המחשב נכנס לסליפ. מה שמוזר זה שכאשר הגדלתי את הזמן לשתי דקות, המס…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. היי, יש לי מסך שהחליט להפסיק לעבוד, כאשר אני מחבר את החשמל המסך נדלק לשבריר שנייה ורואים את הלוגו וזהו. אשמח לעזרה שלכם איך אפשר להציל את המסך.. תודה רבה אנשים יקרים

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. היי, לכולם. יש לי מעבד i7 9700k שקירור האוויר שהיה לי לא קירר טוב (הגיע לכמעט 100 מעלות!) עקב כך, הרכבתי קירור מים corsair hydro h45. בגלל מגבלות מארז לא הייתה ברירה אלא למקם את הקירור במקדימה של המארז בחלק העליון. בימים הראשונים הכל היה בסדר, היה רעש סביר כיאה לקירור מים יחסית זול. לאחרונה התחיל רעש זמזום קיצוני (כנראה מהמשאבה?) מהקירור. זה די בא והולך. לפעמים זה חזק יותר ולפעמים זה חלק יותר. יכול להיות יום שלם של שקט, ואז יום שלם של רעש. יש לציין שהמשאבה מחוברת ללוח האם לחיבור SYS_FAN 2, כמובן 4 פינים. המאוורר של הקירור מחובר כמובן ל- CPU FAN. השאלה שלי היא האם יש בעיה בקירור ולנצל אחריות? מה גורם לרעש הזמזום הנו…

11. שלום... קיבלתי אתמול בשעה טובה את המחשב , אני בא להתקין WINDOWS מגדיר ב F6 את הSATA עם הFLOPPY שקיבלתי לוח אביט NF7-SL ... קיצר זה מתחיל כזה להעביר קבצים , אבל תחילה זה אומר לי שזה לא מצליח להעביר 4 קבצים... אמרתי טוף נעשה איגנור ... ( יש לציין שלפני שהיה ברשותי דיסק SATA זה לא היה מעביר תקבצים האלה בכלל..) בכל אופן זה עשה את העתקת הקבצים , ריסט ואז כאילו יש את המסך הזה שתמיד יש של WINDOWS לפני שזה עולה , רק שזה אחרי כמה קווים זה פשוט מביא לי מסך כחול עם הודעת שגיאה משהו על ההארד דיסק... :\ מה עשויה להיות הבעיה < תודה רבה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  12. כרטיס מסך חדש מבוטל אוט' בביוס וכרטיס קול לא? שקונים מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך מובנה ואח"כ מוסיפים לו כרטיס מסך אחר,הביוס מבטל את הכרטיס מסך מובנה אוטומטי. ובכרטיס קול הוא לא מבטל אוט'?

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by moti30,

שלום שידרגתי את הדיסק קשיח שלי ל SSD באמצעות התוכנה Minitools Partition Wizard, הבעיה היא שהמחשב לא עושה BOOT מהSSD (אחרי שהוחלף בדיסק קשיח). מה יכולה להיות הבעיה?

14. Started by tomerk1,

השבוע קניתי הארדיסק חדש,כי הקודם נדפק, וחיברתי אותו. התחלתי להתקין ווינדוס, ולאחר שהוא הראה תקלה שההרדיסק נהרס-אותה תקלה של ההרדיסק הקודם, כיביתי את המחשב כי לפי דעתי כבל ה-IDE לא תקין. החלפתי כבל IDE חדש ואז כשאני מפעיל את המחשב, המסך אינו מציד נתונים נשאר עם הנורית מהבהבת. בדקתי את המחשב עם מסך אחר, ובעיה נשארה-מה שאורמ שהבעיה היא בתוך המחשב. הוצאתי מהחיבורים את כל ההתקנים האחרים והשארתי רק זיכרון ומעבד על הלוח האם(שהוא Onboard) ועדיין נשארה הבעיה. אז בעצם רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה בעצם? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by אייל פינקו,

יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-G31M-S2C פרמטתי את המחשב ונוצרה בעיה בצלילים והתקני שמע אני מחפש דרייבר להורדה של הלוח אם הרשום מעל, השמח לקבל עזרה, היכן לחפש ??? וכיצד להוריד, או במידה וישנה אפשרות אחרת לסדר את התקני השמע. בתודה מראש אייל פ.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. כיצד לאפס סיסמת כניסה למחשב נישא-נייד ? יש לי מחשב נישא/נייד מדגם : הוא טושיבה N2010 שכרגע המצב הוא שיש סיסמת כניסה למערכת ה-SETUP וה-WINDOWS ואני לא יודע/זוכר מה הסיסמא. :s05: הסיסמא מונעת כניסה לכל מערכת המחשב. השאלה שלי היא : איך אפשר לאפס את הסיסמא ? (ואת כל הגדרות ה-SETUP / BIOS / CMOS) אני מניח שזו תהיה צורה חומרתית (זאת כנראה הדרך היחידה) נ.ב כידוע, כדי לאפס סיסמת כניסה למחשב שולחני רגיל יש לנתקו מהחשמל + לנתק את הסוללה הפנימית ולחבר אותה שוב או שיש ג'אמפר מיוחד שמשנים אותו ומחזירים. האם גם בלפטופ זה ככה - ואם כן איפה מוצאים את הסוללה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by TecNodRom,

שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Dogbert,

ערב טוב, לאחרונה הצלחתי להביא מארה"ב שני כרטיסים כאלו, ואני פשוט לא מצליח להתקין אף אחד מהם. ניסיתי כבר 3(!) מחשבים שונים, שניים מהם מריצים XP והשלישי 2K. הבעיה היא ש-windows לא מצליח לזהות את הדרייבר כמתאים לכרטיס, כלומר למעשה לא מוצא דרייבר בכלל גם אם מגדירים את ה- path המדויק בחיפוש. אם מאלצים אותו לפתוח קובץ inf מסוים הדרייבר מותקן, אבל הכרטיס לא מתפקד (כלומר, לא שומעים כלום בכל היציאות). התופעה חוזרת על עצמה גם ב-XP וגם ב-2K, על כל שלושת המחשבים, על שני הכרטיסים, עם כל גרסאות הדרייבר הבאות: envy24_family_driverv520b Envy24_Family_AudioController_v473b 5.12 (הגיע על CD עם הכרטיסים) ב-properties של הכרטיס ב-device manager מופיע PCI\VEN_1412&DEV_1724&SUBSYS_5A5A…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  20. בעיה מוזרה מתרחשת כאשר אני מחבר מצלמת USB לאחת היציאות בפנאל האחורי של הראק . הבעיה כזאת שהחיבור לא נתפס , כל פעם WINDOWS משמיע ציפצוף לאחר מ"ס שניות חוזר הציפצוף , עושה רושם שהחיבור של ה USB לא יושב טוב . ניסיתי להסיר את הדרייבר של המצלמה והתקנתי אותו מחדש , וזה לא עשה ציפצופים , אבל לאחר שהפעלתי משחק מסויים הציפצופים התחילו מחדש . דרך אגב בפנאל הקדמי יש עוד שני יציאות של USB והם לא עושים בעיות כלל . תודה מראש DANNY ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by paradigm100,

המחשב המדובר קורס פעמיים ביום ,הקבצים מצורפים להודעה אבל לפי ניתוח שלהם הטעויות די כלליות (בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך , בעיה כללית , בעיה בכרטיס קול , בעיה ב-usb וכול מיני ) . יש לציין שהמחשב עבר memtest בצורה חלקה במשך 8 שעות , sp2004 למשך כמה שעות , טמפרטורות נבדקו ונמצאו תקינות+ניקוי המחשב וסידור כבלים , אין קבלים מפוצצים או נוזלים או נזקים אחרים לחלקים , מערכת ההפעלה הותקנה מחדש עם דרריברים מעודכנים ונמצאה נקייה מווירוסים ורוגלה , דיסק קשיח נבדק ונמצא תקין . להלן מפרט המחשב : amd sampron 2500 ,gigabyte 7n400, 1gb samsung ,9600xt,hec 300w,seagate 80 gb ide,nec 3540 אשמח לשמוע את חוות דעתם בנושא בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Badi_Mami,

יש לי צורב DVD מסוג LG hl dt st dvdram gsa h42n האם יש איזה קובצ שיכול לפתוח אותו למולטיזון? תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by spider272,

ביומיים האחרונים התחלתי לחוות איטיות בלתי נסבלת באינטרנט(עד כדי כך שאני גולש עכשיו דרך הפלאפון עם כבל USB) ניסיתי הכל..כיביתי..איפסתי..כל מה שאפשר..דרך אגב צריך להיות לי 15 מגה..בבדיקת מהירות אני מקבל גג 10.83..האם זה תקלה אצלהם?או שקורה אצלי משהו במחשב ואני צריך לדאוג?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by buuhaa,

שלום. פתאום בלי שום סיבה הכרטיס רשת ONBOARD נעלם ממנהל ההתקנים וכמובן שאין לי אינטרנט. בדקתי בביוס והכל תקין. הבאתי כרטיס רשת PCI אחר והמחשב זיהה עד שניסיתי להתחבר לאינטרנט ופתאום גם הוא נעלם. מה אני עושה? איך קורה דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי אנשים, אנסה להסביר בצורה פשוטה. המחשב מחובר בכבל PL3.5 (אוזניות) לרסיבר. ברגע שאני מגביר מעל עוצמה ממוצעת יש רעש סטטי חזק מהרמקולים כמו כמו "HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" לא משנה איפה שה PL נוגע בברזל של המחשב (או בכלל שהוא מחובר לכרטיס הקול) הרעש הזה בוקע מהרמקולים. חיברתי את ה PL לפלאפון ואין רעש סטטי הממיר של הוט מחובר לרסיבר - אין רעש סטטי רק שאני מעביר למחשב.. ניסיתי כבל חשמל חדש \ שקע חשמל אחר \ מפצל אחר (לכולם יש הארכה) וזה לא עזר. יש רעיונות נוספים? זה בריחת חשמל בעצם? מה אני אמור לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.