תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, חיברתי את הטלפון שלי נוקיה 5800 והעברתי למחשב תמונות שצילמתי עם הטלפון. בפעם השניה כשחיברתי את הטלפון לא נפתח החלון הקטן כמו תמיד אלא חלון להתקנת חומרה. ניסיתי ללחוץ הבא וכו' כדי להתקין אך בסוף היתה הודעה שההתקנה נכשלה. ניסתי שוב ושוב אותו דבר. אני לא יכולה יותר להעביר תמונות מהטלפון למחשב. מבקשת עזרה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה לחבר נייד של דל באמצעות כבל hdmi למסך asus rog. הרזולוציה המקסימלית של הנייד היא 1080p, של המסך היא 2560p. המסך מקבל מהמחשב רק 1080p, שזה נראה מפוקסל ומציק אבל הבעיה העיקרית היא שהתמונה מתקבלת רק על חלק מהמסך כמצורף בתמונה: לנייד יש geforce mx230, אמנם הוא מציג דרך הhdmi ע"י הליבה הגראפית של אינטל. איך ניתן למתוח את התצוגה על כל המסך? והאם ניתן לגרום למסך להציג ברזולוציה המקסימאלית שלו? אודה לכם על העצות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה מהרגע שהחלפתי את המסך של המחשב שלי. כאשר אני מכבה את המחשב המסך לא נכבה ולא נכנס למצב STAND BY הוא נותן לי הודכה של NO SIGNLE כאילו המסך לא מחובר. מה אני צריך לעשות בשביל שברגע שאני מכבה את המחשב המסך ייכבה גם? תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע צורב ה-DVD החדש שלי, וכמובן שישר רציתי לחבר אותו ולהתחיל לצרוב. עם חיבור לספק לא הייתה בעיה אבל לא מצאתי להיכן לחבר את כבל ה- IDE, לא מצאתי תושבת של 20 פינים בשבילו (חוץ מזו שבה נמצא הכונן). בכבל של הכונן יש מקום לחיבור נוסף (כמו לסלייב), ניסיתי לחבר את הצורב לשם אבל המחשב לא מזהה אותו. מה לעשות?.... לוח האם שלי זה NF7-S (אביט). שאלה טיפשית בטח אבל בכל זאת.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שמעו אנשים עכשיו אחרי הכל הארד דיסק עובד חלק אבל זה עדיין משמיע ציפצופים מהארד דיסק ועכשיו הסידי רום עובד תודה לכם .. הבעיה עכשיו היא שאני מנסה להפעיל את המחשב הוא פועל ואז הווינדוס לא מצליח לעלות רשום לי DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PREES ENTER עכשיו אני לא יודע מה לעשות אחים שלי ..תעזרו לי בבקשה..?????
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי שתעזרו לי לפענח מה אומרת השגיאה הזו .. ( לינק מצורף ) רצוי לציין שזה קורה לי רק במשחקים מסוימים ולא בכולם. יש לי גירסת דריוורים 3.7 . ניסיתי לחזור ל 3.6 וגם ל 3.5 וזה לא שינה כלום. מה אתם אומרים ? מה זה יכול להיות ? טמפ' גבוהה מידיי של כ. המסך אולי ?? תודה לכל העוזרים... נ.ב - עוד בעייה שאולי ניתקלם בה שקיימת אצלי היא כאשר אני משחק משחק מסויים תמיד בדקות הראשונות הוא רץ חלק עם ביצועים מעולים גם עם פילטרים .. אבל אחרי איזה 10-20 דקות של משחק כבד הביצועים לאט לאט דואכים ואני מרגיש כאילו המערכת מתאמצת יותר מידי כמו תקיעות קצרות כאלה של חצי שנייה מדי פעם. זה לא אמור להיות עם כרטיס כמו שלי נכון ?! בגלל זה אני משער שאולי טמפ' גבוהה של הכרטיס גורמת לירידה …
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזו תוכנה הכי טובה ליצירת קליפ קצר ??? (להציג כל מיני תמונות וברקע שיהיה שיר)??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי היום את ה NF7-SL באתי הבייתה שמח ומאושר התקנתי אותו התקנתי מחדש WINDOWS באתי להתחבר לאינטרנט דרך ICS (השרת זה המחשב של השותפה שלי שאני גם כותב ממנו עכשיו) ואני לא רואה את הכרטיס רשת זה לא רק זה אין שום דבר לא מזוהה בסגנון של כרטיס רשת כל מה שיש במקום של הכרטיסים זה 1394connection שניסיתי בכל זאת לתת לו כתובת IP וזה לא עובד באתר של ABIT אין דרייברים לכרטיס רשת באתר של REALTEK כתוב שהצ'יפ שלהם לא צריך דרייבר אבל הוא חייב להיות יחד עם עוד צ'יפ שכן צריך דרייבר ולבדוק באתר של החברה של הלוח... אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נפלא... נ.ב. NF7-SL זה בעצם זהה ל NF7-S חוץ מהבאנדל נכון? כי לא מצאתי בכלל את ה SL באתר של ABIT וגם כתוב על הלוח S נ.ב.ב. עשיתי כבר חיפוש בפורום …
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המפרט שלי: Core i5 3570K @4.2 Ghz 8GB Ram @ 1600mhz RX 460 UD3H-Z77X קראתי הרבה המלצות על הכרטיס מסך הזה ככרטיס לHTPC מבחינת התמיכה שלו ב4K, והחלטתי לקנות אותו לעצמי. ניסיתי להריץ סרטוני 4K ביוטיוב, והם היו מאוד לאגיים (מבחינת FPS כמובן, ללא קשר לBuffering) ניסיתי גם להוריד 4K Video samples וגם הם היו לאגיים. לכן בדקתי את הCPU/GPU USAGE וגיליתי שהCPU תמיד עובד ב100% בזמן הרצת תוכן ב4K, והGPU בקושי פועל ! מישהו יותר איך ניתן לפתור את הבעיה ? אולי הGPU לא אמור לפעול הרבה ועדיין להריץ 4K חלק, אבל ישנה בעיה אחרת.. ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי , המפרט שיש לי : corei5 760 HD6850 4GBRAM PATRIOT SIGNATURE HEATSHIELD 820W SEASONIC HAF932 CM GIGABYTE P55-UD4P נמצא אצלי בערך 3-4 חודשים. יש לי בעיה במחשב שקוראת בערך כל 12 - 10 שעות שבאמצע תהליך , או שאני משאיר את המחשב דלוק המחשב מקבל מסך כחול. במסך הכחול רשום כל מיני דוחות שגיאה וגם "CRASH DUMPS" .. אני ממש נואש איך לסדר את הבעיה הזאתי שהמחשב עצמו חדש ואמור להיות תקין לחלוטין..
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה הסרטים שאני צופה בהם פשוט חשוכים .... לא יצא לי לגעת בכלל בעיניין הזה וכל סרט שמנוגן במדיה פלייר או סרט TRAILER שמנוגן דרך האינטרנט פשוט חשוך בצורה שרואים אבל בקושי ..
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, מחשב בן 3 חודשים, ווינדוז 7, לוח אם ג'יגה בייט בהדלקת המחשב המסך נתקע במסך הביוס, ולא מגיע לשום לחיצת כפתור שהוא. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום! יש לי עכבר MX-500 כבר איזה שנה ואני די מרוצה ממנו...חוץ מדבר קטן שנדפק אצלו באשמתי ואני רוצה לברר אם אפשר לסדר את זה.... השתמשתי עד עכשיו בפד די חרא ששחק לגמרי את פני השטח של העכבר.... עכשיו לפי המלצה אני משתמש בנייר פשוט ואני חייב לומר שהעכבר עובד יותר טוב אבל הבעייה היא שהוא שחוק לגמרי ואני רוצה לדעת מה לעשות...(יש לי עדיין ביטוח עליו...) אם יש למישהוא עצות אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האים כרטיס המסך שבמחשב יכול להרוס את המסך כי קניתי כבר שתי מסכים אחד אחרי השני ויש את אותו תקלה התקלה היא שהמסך אחרי איזה שבועיים נותן רעידות בתצוגה רעידות שמציקות ממש וזה על קצב רעינון של 85 הרץ כאשר אני מוריד תקצב רעינון ל 60 הרץ אז ביכלל יש כבר מצב של גלים וזה מה שקרה לי בשתי המסכים השאלה שלי היא אים יש קשר לכרטיס מסך שהוא fx 5750 pci או שבעצם נפלתי למזלי על מסכים לא טובים כי אני מפחד כבר ליקנות עוד מסך חח
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי איתו קיטעים באודיו (http://www.up2me.co.il/images/80827901.png) ומה לא עשיתי בשביל לפתור את הבעיה (פירמטתי עדכנתי דרייברים הבאתי את המחשב לתיקון מאיפה שקניתי אותו והם אמרו שהם לא מצאו כלום אבל ליתר ביטחון הם איפסו את מערכת ההפעלה ואז אחרי זה עדכנתי שוב את הדרייברים אבל מפעם מהדיסקים שקיבלתי) ואז עשיתי קצת מחקר באינטרנט והם אמרו שם שהפתרון זה לעשות התקנה נקייה של ווינדוס 10 איך אני עושה את זה? וסליחה שאני כל פעם מטריד אתכם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אני לא כ"כ בטוח אם זה קשור לפורום הזה ספציפית, ואם זה לא קשור אני מתנצל מראש (: יש לי את המעבד הזה אוקיי הבאתי תמונה כי בתאכלס אני לא יודע ממש מה יש לי ... נכון לעכשיו יש לי GeForce 7300 GT אני רוצה לשדרג ל8800GTS. עכשיו לשאלה האם הדבר אפשרי בגלל המעבד שיש לי. אני לא יודע ממש מה לעשות או לאן לפנות בנושא ואני בעצמי לא ממש מבין. בכל אופן תודה מראש וצר לי אם טעיתי בפורום..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לחבר שלי היה 7600GT לפני זה והוא מת אז אמרתי לו לקנות 4670 במקום, הוא התקין את הכרטיס על הלוח ואז הוא לא קיבל סאונד, הוא התקין את הדרייברים ועדיין אין סאונד. מישהו מוכן לעזור?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לבצע OC למחשב - חדש בתחום, לאחר מציאת הגדרות ראשונות, ביצעתי בדיקת יציבות של 12 שעות והכל עבר חלק, פרמטתי את המחשב, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה והגדרתי את הoc בbios מחדש עם אותם נתונים, המחשב קופא בכל פעם שהמעבד מגיע ל100% (2 שניות מתחילת הבדיקה), ע"מ לשלול בעיית מערכת הפעלה, פרמטתי והתקנתי שוב, והבעיה חזרה. כשאני מכבה את ה oc, המחשב עובד כרגיל.. המעבד: intel i7 4770k לוח אם: asus maxumus vi gene זכרונות: cl9 v corsair 2X4gb ddr3 1600mhz קירור: noctua nh-d14 הגדרות OC: מהירות שעון - 4.3 מתח - 1.27 תודה,
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-