תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
הפעם המסך הכחול האחרון שהופיע במחשב שלי אימי הוא זה: ================================================== Dump File : 071416-14539-01.dmp Crash Time : 14/07/2016 15:44:22 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x8374940f Parameter 3 : 0xb3483ac0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+30c40f File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.1.7601.23418 (win7sp1_ldr.160408-2045) Process…
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש לי 260GTX(של GAINWARD,אם זה משנה),כשהוא מחובר ללוח ולספק המחשב לא נדלק.במצב הפוך המחשב נדלק.האם הבעיה היא בספק או שהלך הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי מעבד E4300 1.8GH ולוח אם GIGABYTE 965P DS3 ונתקלתי בבעיות חמורות ביותר!!!!! המחשב שמורכב מספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך 320 MBBFG GEFORCE 8800 GTS 2GIGA זיכרון 667 CL5 ועכשיו הבעיה: המחשב בצורה רנדומלית בדרך כלל קורס בצורת מסך כחול מרגיז ביותר ואומר שהייתה בעיה חמורה ניסיתי להחליף מעבדים וזיכרונות והגעתי למסקנה שכנראה הבעיה היא בלוח אם. אם הבעיה אכן שם אני לא בטוח איך אפשר לבודד אותה, שכן אני ממש רוצה להבין כבר מה הבעיה של המחשב. אם למישהו יש לו רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואולי איך אפשר לבדוק בעיות כאלו (בעיות של מסך כחול) אשמח מאוד לשמוע
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות והיום צצה אחת קריטית... 1. הכונן דיסקים לא עבד לי אבל סידרתי... (מגעים) 2. לפני חודש-חודשיים צצה עוד בעיה שאני מדליק תמחשב כתוב לי ככה: SMART Failure on Hard Disk 2: WDC WD600BEVS-60LATO-(S1) WARINING Immdiately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent . Press F1`to Continue. אני לוחץ F1 ואז המחשב פועל כרגיל... 3. לפני מספר ימים בבוקר צצה בעיה קריטית =\... MTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart לא יודע מה לעשותתת... האם הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי נהרס? יש לי מספר שאלות... 1. אפשר לתקן דיסק קשיח? 2. דיסק קשיח של מחשב רגיל ומחשב נייד זה אותו הדבר (כי הסתכלתי במחשב הגדול שלי והדיסק הקשיח שם הרב…
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR ומארז COOLER MASTER Stacker אור של הפעלה עובד.. אבל אור של דיסק קשיח לא עובד...אני לא יודע באיזו מתאים לוח אם... תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעיה בצורב שקניתי לפני חודש חודשיים בערך... הדגם של הצורב הוא LG 4167B... הבעיה היא בצריבה... בכל צריבה של דיסק לא משנה אם זה דיסק CD רגיל או DVD רגיל.. הצריבה מגיעה לחצי בערך ואז יש הודעת error שאומרת שהצריבה נכשלה.. וגם אם אני צורב על מהירות הכי נמוכה שיש או מהירות הכי גבוהה שיש... בהתחלה הוא היה צורב ל טוב.. וכבר כמה שבועות הוא עושה לי בעיות... או צריבה אחת ל 100 הוא מצליח לצרוב ללא טעויות בכלל.. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בזה... מודה מראש לכל העוזרים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שאני לא ממש יודע ממה היא נובעת. אני מקבל הודעת שגיאה , כמו שמופיעה בעמוד הזה התוכנית שנסגרת היא לא תמיד האקספלורר, זה יכול להיות כל תוכנית אחרת, גם אם אני משחק במשהו או כל דבר אחר, ומהספרים שמופיעים שם גם משתנים כל פעם שיש הודעת שגיאה שכזו. יש גם איזו תיקייה ספציפית שמקפיצה לי את ההודעה הזו, גם אחרי שהעברתי אותה להארד דיסק אחר, אבל כמו שכבר צייניתי זה לא רק המהתקייה הזו. חשבתי שהבעיה יכולה לנבוע מבעיה עם הזכרון או ממערכת ההפעלה עצמה אבל איך אני יכול לבדוק את זה או לתקן את זה תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום שלום, לפני חודש קניתי מחשב חדש, לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ughPower W0103 600W PFC (24pin המחשב עבד יפה עד היום, הדלקתי אותו הוא עבד סבבה, עד שהופיע לי פתאום איזה מסך כחול משהו שווינדוס נתקל באיזושהי תקלה ולעשות ריסטרט, עשיתי ומאז המחשב לא עולה בכלל. אני מדליק אותו והוא פשוט מצפצף לי (לא עולה הביוס לא כלום. . .) הסתכלתי על הלוח אם ויש שמה 4 נוריות שדולקות (PHASE 1,2,3,4)כאשר נורית מספר 4 היא אדומה (אני מניח שזה לא משהו חיובי נורית אדומה). אני חיייייב עזרה המחשב חדש דנדש מהחנות מלפני פחות מחודש אפילו. . . מישהו יודע מה זה אומר???
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מנסה להתקין דרייבר למדפסת אך כל הזמן נתקל בהודאת שגיאה DIFxDriverPackageInstall Error=1006 שוחחתי עם נציג תמיכה של BROTHR אך גם הוא לא יכל לעזור הוא טען שכנראה יש בעייה במערכת ההפעלה. כמובן אני מציין שמערכת ההפעלה היא WIN8 64Bit הודה לכל מי שיוכל לעזור או למי שכבר נתקל בבעיה שכזו ומצא פתרון:-)
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה במחשב של המשפחה שלי ,מחשב בן כמה חודשים, והוא התחיל לבצע בחודש האחרון ריסט על דעת עצמו כאילו אני לוחץ על כפתור ה RESET. עדכנתי דרייברים אתמול של הכרטיס מסך וכרטיס הקול - עדיין עם אותה בעיה, אשמח לספק פרטים נוספים, בעיה ממש מתסכלת. הריסטרט מתחרש רנדומלית בזמן גלישה באינטרנט, או עבודה באופיס, בעת עבודה עם תוכונות בסיסיות. CPU:Intel Core i3-6100 MotherBoard: Gigabyte H110M Memory: 8 Giga DDR3 GPU: Intel HD Graphics 530 Storage: SSD Samsung 850 Evo 250GB, Samsung HDD 1TB. Windows OS: 10 Pro Power Supply:Corsair VS 450 תודה לכם.
-
- 14 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום. אנסה להיות קצר כמה שאפשר. 1. רכשתי מחשב ממכר שגר בחוף המזרחי של ארה"ב, בעוד אני גר בחוף המזרחי. 2. המחשב נשלח בדואר רגיל - ועבר לערכתי המון "טרטורים" לאחר ניקוי פנים המחשב, ניסיון להדליק אותו כשל. אין כל תגובה. לאחר שעות של לימוד-וטעייה, הגעתי להבנה שלחיצה על החלק העליון-שמאלי של לוח האם (בערך באזור בו המקלדת מתחברת ללוח) מביאה להדלקת המחשב. עזיבת הלחץ על הלוח מביאה לשיתוק מוחלט של המחשב [אם כי לא לכיבוי]. בדקתי את הבורג המחבר את לוח האם למארז בנקודה זאת, והבורג חזק, אבל לוח האם מראה תזוזה ברורה (כאילו הבורג משוחרר - ראו ווידאו ראשון). [מכיוון שכך, המחשב כעת מונח על צדו - ראו תמונה - כדי לשמור על הלחץ ועל כן להשאיר אותו פעיל] בבקשה צפו בווידאו הבא כד…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את האוזניות הנ"ל, והבעיה היא שגם שאני מוריד את הווליום ל0% אני עדיין שומע חזק יחסית. בדיקה בגוגל הראת לי שעוד סובלים מהבעיה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון... ניסיתי להתקין דרייבר מהאתר של מיקרוסופט שהפנו אליו באחד הפוסטים שבהם התלוננו על זה, אבל זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים עריכה: שחכתי לציין שאני עם חלונות 7 64 ביט
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כונן ssd הm4 שכולם ממליצים עליו פה והתקינו לי לא מזמן ווינדוס 8. נשאר לי כרגע 3 גיגה מתוך 118. אין עליו כלום חוץ מהתקנות של תוכנות קטנות והוינדוס. נכנסתי לתיקיה תיקיה ובדקתי כמה היא שוקלת. בתיקיה ביוזרס יש תיקייה בשם MOTI (שם המחשב) וכשאני בודק כמ היא שוקלת רשום 60 גיגה. פתחתי אותה ובדקתי איפה ה60 גיגה ואני לא מוצא אותם. הם לא בDOWNLOADS, לא במסמכים שלי, תמונות שלי וכו'. אולי מוסתרים? מה הולך כאן?!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אח שלי הביא לי את הC&C GENERALS המקורי שלו (הוא סיים אותו...). בכל מקרה, המחשב שלי אמור להצליח להחזיק את המשחק (מן הסתם): P4-2.6C 9600XT עם 4.2 512 MB בדואל IS7-E הקטע שהמחשב שלי מתחמם ממש... (IDLE ב45-50 וLOAD ב60-65...) במחשב לא קורס בשום משחק אחר, ומחזיק גם יותר מלילה עם שני פריים רצים ברקע (שניים בגלל הHT, אבל גם הטמפ' מטפסת...) בכל מקרה, המשחק הזה נתקע, לרוב ממש מהר, תוך 5 דקות. והדבר היחידי שאפשר לעשות זה ריסט למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק וגם המחשב לא משמיע שום צפצוף. מה שמוזר שאני גם לא יכול לכבות את המחשב אחרי זה, גם כשאני לוחץ על כפתור של הכיבוי ומחזיק אותו כ 10 שניות זה לא משפיע, גם כפתור הריסטרט לא עובד, וגם שילוב של ctrl+alt+del. ניתקתי כוננים אופטיים וכונן קשיח השארתי רק זכרון אחד כרטיס מסך ספק שמחובר כראוי ללוח. מה יכולה להיות הבעיה? לוח\מאבד\ספק? תודה.
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים HD103SJ חדש ואני לא מבין מה עובר עליו, בזמן שאני מעתיק עליו מידע - הוא לפתע מתנתק לי באמצע העתקה! וכשהוא מתנתק הוא תוקע לי את כל המחשב עד כדי כך שאני צריך לסגור ולהדליק, כי אם אני עושה ריסטרט הוא נתקע בBIOS בשלב זיהוי התקני SATA. הרצתי עליו בדיקת SMART והכל נראה תקין, פירמטתי אותו Low Level והכל עבר בשלום, העלתי אותו מדיסק בוט Samsung ES-Tool 3.0.1 והוא עבר את הטסטים. ואז חשבתי לעצמי, רגע, למה אני מאשים את ההארדיסק החדש, אולי זה במחשב שלי משהו לא בסדר? כבל SATA? כבל חשמל? זיכרון? ספק כח? המשטח של העכבר? חיברתי את ההארדיסק הארור למחשב אחר, פירמטתי אותו, ניסיתי להעתיק עליו תיקייה במשקל 16GB והוא אכל את זה, אחר כך שכפלתי את התיקייה והוא נתקע באמצע! מחש…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחי מחשב ישן והוא עבד ולפני שבועיים פירמטתי אותו ושמתי בו XP והוא עבד יפה מאוד ולפני שלושה ימים כשאחי הדליק אותו כשהמחשב נדלק יש תמיד צפצוף ועולה מסך שהוא כאילו בודק רכיבים (זה המסך הראשון שעולה תמיד בכל מחשב), והיה כתוב שם את המשפט הבא: Primary Master Hard Disk Fail והמסך הזה נשאר להמון זמן... וךא עולה הווינדווס ולא כלום...! אני חושב שנהרס ההארד דיסק אבל אני רוצב לדעת מה זה לפי דעתכם?? תודה!!
-
- 51 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין למזג את פרטישנים E עם D תודה : )
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטי אבל משום הם לא מסתדרים ביחד ... העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?! בברכה, יובל
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עכבר של GPT אני מקסימום אביא פלאג מיואסבי לPS2 אבל אני רוצה לדעת אם אפשר לפתור את זה. יש פתרון לזה?..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרתם. חוות דעת על מפרט שקיבל אחי, בעל עסק קטן, שזקוק להריץ גם סוליד כתחנת עבודה יחידה. DELL SOLID MOBILE WS PRECISION 3520 3520 DELL Intel® CORE I7 ™ 7700HQ 16GB Gb DDR4 512 Gb ssd 2.5 NVIDIA M620 2GB 15.6 FHD 1920X1080 Windows 10 Pro 64 BT WIFI LAN 1000 USB-C 3 YEARS ON SITE WARRNTY 2.3 kg 1870$ לא כולל מע"מ האם יש נייד עדיף בסדר גודל הזה [כ6700]? אפילו הזמנה מחו"ל. תודה ושבוע טוב לכולם. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-