עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Avocado,

לאחרונה המאוורר של המעבד עובד קשה בלי סיבה, גם אם שום תוכנה לא פועלת. עשיתי פירמוט, אפילו החלפתי הארדדיסק. דרייברים והכל מותקן כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

2. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה ישנו מאוורר שממוקם מקדימה איפה שהנורות והוא מרעיש נורא מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by tommy_g,

אהלן. רכשתי לפני מס' ימים מחשב חדש. המאוורר האחורי מרעיש בצורה קצת מוגזמת לטעמי. נשמע שהוא פועל תקין, אבל מציק לאוזן. יש מה לעשות מבלי לגעת במארז? האם אפשר להאט את מהירות סיבוב המאוורר? תודה מראש, תומר.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה המאוורר של המחשב מרעיש לי בעת הרצת תוכנות משחקים וגלישה באינטרנט הרעש עולה ויורד והוא פשוט משגע אותי מה הסיבה לכך תעזרו לי.....

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by עובד,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Zotac Nvidia GeForce 9800 GTX+ רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות רק את המאוורר שלו. ואם כן איכן? המאוורר שיש לי מרעיש כבר תקופה וזה מתחיל ממש להפריע לי. נ.ב. שימון וניקוי לא עזרו.. ולכן אני מעדיף לקנות חדש. בתודה, עובד.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Daniel Amar,

שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שבועות שמח יש לי נייח עם לוח אינטל ומאוורר רגיל no name שמסתובב כמו מטורף ומרעיש. החלפתי מאוורר חדש וגם הוא מרעיש. המחשב פועל תקין ונכנס למערכת ווינדוס 7 רגיל וללא תקלות. רק אל תגידו לי שיש בעיה פיזית בלוח שגורמת למאוורר להרעיש ככה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by topgun,

בזמן האחרון שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב, אני שומע רעש חזק מהמארז. פתחתי אותו, ושמתי לב שהרעש בא מהמאוורר בצד האחורי של המארז (80mm, מוציא אויר). עכשיו הקטע המוזר הוא, שבגע שפותחים את המחשב, הוא מתחיל להרעיש ממש חזק, אבל בערך דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא פתאום חוזר למצב השקט הנורמלי. ניסיתי לנתק אותו מהמארז, ובאמת כשהוא לא מחובר למארז הוא לא מרעיש, אבל שמתי לב שהוא מסתובב לא לגמרי חלק (אבל אני לא יודע אם יש לזה משמעות, זה לא ממש מורגש). בכל מקרה, כשחיברתי אותו בחזרה הוא חזר להרעיש. איזה פעם-פעמיים ניסיתי לתת לו קצת מכות (על הפאנל האחורי של המארז, כשהמאוורר מחובר למארז)-אבל זה משקיט אותו לשניה ואז הוא חוזר להרעיש :-\ (למרות שפעם אחת הוא הפסיק לגמרי). עכשיו הדבר המ…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום רב רכשתי מחשב חדש עם מעבד DUAL CORE E6300. מהיום הראשון שרכשתי המחשב המאוורר של המארז מרעיש בצורה חזקה מאוד רק ב 4 דק' הראשונות של הפעלת המחשב ולאחר מכן משתתק ועובד תקין. האם הבעייה היא נקודתית - כלומר מאוורר פגום מהיצור - או שמדובר בסימפטום לבעייה חמורה יותר כמו ספק או לוח אם ? אשמח לעזרה ... תודה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה עם המאוורר של הספק, ורציתי עיצה לפני שאני לוקח את המחשב למעבדה שם הוא יעמוד שבועיים. הבוקר הפעלתי ( אחרי זמן מה שלא עשיתי זאת ) את תוכנת Asus PC Probe שקיבלתי עם לוח האם, הבודקת את מצב החומרה ( בעיקר מאווררים וטמפ' ). התחלתי לקבל הודעות אזהרה אדומות. בקטגוריה של " Power Fan", קצב הסיבובים לדקה ( RPM ), משתנה כל הזמן, כל כמה שניות, כשמדי פעם הוא יורד ל - 0, ואז אני מקבל הודעה אדומה. מדי פעם הוא גם קופץ גבוה, לדעתי גבוה ממה שצריך, ולעיתים זה נורמלי. אני צריך לציין שבעבר הפעלתי רבות את התוכנה ואף פעם לא קיבלתי מצב בו הקצב ירד לאפס, בעוד עכשיו זה קורה באופן קבוע (!!) כל כמה שניות ואז זה מסתדר ושוב חוזר חלילה. ?( צירפתי גרף שעשיתי המראה את הממצאים בטווח זמן מד…

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by Asaf Mor,

זה הספק http://www.amazon.com/gp/product/B00EB7UIZU/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1&tag=affilizr-com-472-20 חדש לחלוטין. המאוורר לא מסתובב גם במאמץ. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by דניאל מזרחי,

הי לפני חודש רכשתי מחשב נייח (גיימניג) מסוג Lenovo Legion C530-19ICB Cube ,היום אני שם לב שהמאוור עובד קשה , עד היום לא שמעתי אותו עובד בצורה כזו אציין ששמתי לב לקצת אבק אבל עדיין מחשב חדש , אשמח לעזרה

13. Started by benjo_s,

היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.

14. Started by gal.b.b,

שלום,לאחרונה אני חווה באמת בעיות במחשב שהוא איטי וFPS נמוך במשחקים לא יודע אם קשור, ניקיתי את המחשב מאבק.לאחר בדיקה קטנה שעשיתי שמתי לב שהמאוורר שיושב על הלוח אם לא עובד בכלל, הוא מחובר לחשמל שלו והמחשב עולה והכל טוב האם יש דרך לבדוק אם הוא שרוף או לחבר אותו למקום אחר שיעבוד האם זאת יכולה להיות בעיה שהמחשב איטי וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by rantri,

יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8IK1100 . כשאני מפעיל את המחשב המאוורר של הצ'יפסט עובד, לאחר כרבע שעה אני רואה שהוא מפסיק לעבוד. מישהו יודע האם זה מצב נורמאלי? אולי הוא עובד על סנסור? האם יש סכנה שהמחשב עובד והמאוורר לא? קניתי את הלוח ליפני חודשיים , האם יש אחריות על המאוורר? בבקשה תעזרו לי דחוף, אני מפחד שיקרה למחשב משהו :-(

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Washo,

אהלן, יש לי מארז מסוג Thermaltake Soprano עם החלון והמאורר צד הזה, קיצור עד היום הוא לא היה עושה רעש בכלל ואחרי כמה זמן הוא היה מתחיל לעשות רעשים חזקים כאלה ופשוט הייתי נותן מכה קטנה על הגריל של המאוורר וזה היה נפסק. היום פתאום הוא התחיל לעשות את זה באופן קבוע ובלתי פוסק לא משנה מה עשיתי... וידאתי שהברגים מחוזקים, בדקתי אם אין שום כבל שנתקע במאוורר במקרה, לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. אשמח לשמוע רעיונות שיש לכם, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by alon_g,

אהלן ברשותי מחשב עם AMD 2600, 256MB DDR, GIGABYTE Motherboard. היום הפעלתי את המחשב ומסתבר שהמאורר הקדמי, שיושב בתחתית החלק הקדמי של המארז, משמיע רעשים חזקים ונראה שהוא די גוסס. מישהו אמר לי שהמאורר הזה מיותר לחלוטין ופשוט ניתקתי אותו. מה דעתכם? האם זה יכול לגרום להתחממות? ועוד משהו - איך מודדים את טמפרטורת החומרה במחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. אז יש מחשב חדש הכל טוב ויפה, עד שאחי בטעות בעט בדלת המארז כשהמחשב היה סגור ומאז לא מפסיק רעש של מאוורר.. זה לא רעש חזק אבל שומעים שהמאוורר מתקתק, אני לא יודע באיזה מאוורר מדובר. אין מאוורר על דלת המארז.. וגם כשמפעילים את המחשב מחדש, אז בהתחלה שומעים רעש ממש חזק מהמחשב ולאחר שהוא עולה זה מפסיק.. לפי מה שאני יודע זאת בעיה מוכרת במחשבים מאוד ישנים. אבל למה כאן זה קרה אחרי בעיטה מקרית? מה אני יכול לבדוק בפנים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, יש לי תופעה מוזרה: המאוורר הגדול במארז שלי לא זז. ברגע שאני נותן לו דחיפה הכי קטנה הוא זז והכל בסדר, אבל כשהמחשב נדלק הוא אף-פעם לא מתחיל לבד: הוא זז חצי ס"מ וזהו. הוצאתי את המאוורר, פירקתי אותו ושימנתי אותו מאוד אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות מה עוד אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by alex542,

ברצוני לקנות שמן במיוחד למאווררים, קראתי איפשהוא שכדאי לקנות שמן של מכונות תפירה אך איני בטוח. איזה שמן כדאי לקנות למטרה זו?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by SHAY951,

היום פתאום אחד המאווררים במחשב שלי החליט שבא לו לעשות רעש....הרבה יותר משהוא בד"כ עושה. נסיתי לברר מאיזה מאוור מגיע הרעש, ואני כמעט בטוח לפי מה שבדקתי שהוא מגיע מהמאוורר הקדמי של המארז. פתחתי את המארז וניקיתי מאבק, בדקתי את המצב של המאוורר והכל נראה בסדר, ובאמת שהדלקתי שוב לא היה רעש, אבל הוא חזר שוב. יש לציין שהוא בא והולך, ואם אני מכבה ומדליק שוב (ועכשיו גם גיליתי שתזוזה קטנה יכולה להפסיק את הרעש) יש סיכוי שהוא נעלם. הרעש מציק לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה. מה ניתן לעשות בנידון? האם המאוורר עומד למות וצריך להחליף אותו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pierarts,

פתאום ככה, התחיל להרעיש המאוורר בנייד. שזה מרגיז כי הוא בן שלושה שבועות. העניין הוא שזה קרה פעם אחת, שלוש חזרות. איתחלתי את המחשב וזה הפסיק. השאלה היא אם זה משהו מוכר ואם כן, צריך לקחת לחנות ולהפעיל אחריות או שאפשר לפתור את זה בבית? אני צריך את נמחשב בשוטף. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by d10,

שלום, קניתי מחשב נוק דגם nuc7i5bnk והמאוורר שלו רועש כמעט כל הזמן. אני לא מפעיל שום דבר כבד על המחשב. אבל גם כשאני מפעיל סרטונים ביוטיוב הוא מתחיל ממש להרעיש וכל פעולה קטנה גורמת למאוורר להגביר סיבובים ומאוד להרעיש. שיניתי בביוס בהגדרות המאוורר לשקט וזה לא עוזר. מה ניתן לעשות במקרה הזה? תודה.

25. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים