עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני ההדלקה הנורה בתוך המחשב דולקת ניתקתי את הזכרונות ואת הכוננים הקשיחים .את הכול ועדיין המחשב לא דולק מה עושים? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by nas,

mmm just got my dad's new comp here , got it all built up and running ... installed win xp pro sp2 , mobo, gpu drivers some of thier working porgrams ... since its a presscot i installed mbm5 , restarted and then the party got all pooped. im 90% sure its a problem with the HDD , this is whats wrong: after the comp boot , it looking for IDE drives , after about 20(!) sec he founds them , some times it get stuck there.. ok , passed that , now it gets to the msg "verfying dmi pool data" or smt like that , again stuck for 30-40sec. passing that , we get to the screen where u can choose same mod and the other microshit crap , no matter what u choose , the win get stuck …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום. התועררתי היום בבוקר מרעש ממש חזק של הספק כוח שלי. בדקתי את הטמפרטורות והכל הייה בסדר חוץ מטמפרטורות גבוהות של המעבד (44) שזה תמיד ככה. לפי הרעש שהוא עושה זה מעיד על מהירות ממש גבוה של המאוורר כי שאני קצת מפעיל לחץ על נקודה כלשהי בספק אז המאוורר עובד יותר לאט ונהייה יותר שקט. המאורר שלי הוא 400 וואט וחוץ מעוד מאוורר אחד ששמתי במחשב אין שום דבר רציני שהייה מעמיס עליו. לא יודע מה לעשות אם זה. אני יהייה שמח אם תמצאו פתרון. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. אהלן קניתי לסבא שלי היום מחשב וכמה דברים מוזרים קרו. אז ככה מה יש לנו, כונן SATA חדש לא מפורט מזוהה, כונן IDE ישן עם חלונות XP מזוהה, צורב DVD IDE מזוהה , הכל טוב ויפה , אז שני הקשיחים מזוהים אם הם מחוברים ביחד, ההתקנה הישנה של חלונות עולה והכל מצויין אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים משום מה ... מוזר, מחבר את הצורב על אותה הצמה בגלל שיש רק חיבור IDE אחד על הלוח אם החדש ואז זה רושם שזה לא מזהה כלום חוץ מהכונן SATA החדש שאין עליו עדיין כלום, אשמח לשמוע איך אני יכול להתגבר על הבעיה המוזרה גם של הכוננים שמחוברים על אותה צמה שיהיו מזוהים וגם על הבעיה המוזרה של זה שהעכבר והמקלדת לא עובדים, שניהם USB... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by tomer953,

ברשותי המפרט הבא: הבעיה: שאני מחבר USB למחשב, ומנסה להעביר אליו תכנים לדוגמא סרטים - הקצב העברה מתחיל לרדת ולרדת ולרדת, עד שמגיע למצב שהוא נתקע... ואז אי אפשר לעשות כלום חוץ מלנתק את הUSB ולחבר אותו שוב.. זה תקף לגבי HDD חיצוניים, דיסק-און-קיים וכו'... מצאתי איזשהו פיתרון זמני (זמני = שנתיים אני עושה את זה חח), אני מנתק USBים אחרים מהמערכת, לדוגמא את הUSB של הכ.רשת האלחוטי שלי (בעצם מוותר על האינטרנט בזמן ההעברה), ואז דופק ריסטרט למחשב ומחבר את הHDD החיצוני ואז זה נותן להעביר... אבל בגדול, כאילו קיימת בעיית עומס על המערכת עקב ריבוי USBים.. בפועל? יש רק עכבר וכ.רשת אלחוטי בUSB וזהו... כבר כמה שנים שאני עם הבעיה הזאתי, היה לי גם XP וגם WIN7 וזה לא קשור למע.הפעלה זה…

6. Started by pyro_man,

אני צריך את הדרייברים של כרטיס המסך i 752 של אינטל (נראה לי מובנה) ואת הדרייבר של כרטיס הקל Intel 82801AB I/O Controller Hub - AC'97 Audio Adapter

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by FlipM0de,

יש לי בעיה קצת מוזרה..לפעמים באתרים מסוימים הדף של הדפדפן נעלם בלי שום הודעה מוקדמת , בדיוק כמו קריסה של תוכנה ב Windows רק בלי הודעת שגיאה וקפיאה לפני כן. בגירסאות הקודמות של IE הייתה אפשרות "תיקון" ב Uninstall האם היא קיימת כיום ? אני משתמש ב IE6 ע"ג Win XP Pro. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אוקיי אז ככה לפני כמה ימים החלה בעיה בחשב שהוא נכבה עקס חימום יתר לפי מה שהמחשב בעצמו טוען. הנה מפרט: http://rotter.name/User_files/nor/417bc3dc7fedc671.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc3e801400886.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4090214094d.jpg כרטיס מסך Gainward Gforce 4 Ti4200 צילום מסך אחרי שהוא קורס ואני מדליק מחדש: http://rotter.name/User_files/nor/417bc4a404e47029.jpg http://rotter.name/User_files/nor/417bc4ad050e3aed.jpg טמפ': http://rotter.name/User_files/nor/417bdddc096a3b93.jpg טמפ' כעבור 30 דקות מאמץ בPrime95: http://rotter.name/User_files/nor/417c10102cd64e57.jpg הרצתי שעה את Memtest אבל אין גם שם בעיות: http://img84.exs.cx/img84/5535/mem…

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by WarNet,

אתמול שיחקתי ב-mw2 ופתאום המחשב קופא חשבתי שזה לאג ,אז חיכיתי שזה יסתדר. ואז זה לא הסתדר עשיתי הפעלה מחדש ןמאז מופיע לי דבר כזה:http://img710.imageshack.us/content.php?page=done&l=img710/5759/mov01974.mp4&via=mupload וגם המחשב עצמו נראה כך:http://img63.imageshack.us/img63/5664/18027936.jpg אני נכנס למנהל ההתקנים,ואיפה שהכרטיס מסך שלי (מופיע עליו סימן אזהרה צהוב) כאני נכנס רשום כך: מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש,בדקתי על מסך אחר, בדקתי עם המוצא השני של הכרטיס מסך ועדיין אותו דבר. המחשב עובד על 4 ביט של צבע ועל רזו הכי נמוכה שיש,הדפדפנים קורסים כל הזמן(בקושי אני מצליח לרשום הודעה זו) מישהו יכול לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. שלום בערך עד שנת 2012 היה לי מחשב נייח הוא כבר לא עובד ולא ברשותי אני רוצה להיכנס לכתובת שלו מה לפטופ שלי ולהוציא דברים איך אני מוצאת את הכתובת שלו או משהו שיעזור לי ?

12. הבעיה די מוזרה לי זה נראה כמו סוג של הגנה ,אי אפשר להתקין או להעביר חומרה לכנון מישהו יודע איך אני מבטל את זה ?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by BlackOrbit,

שאני מתקין את הויינדוס הוא לא מזהה לי את הכונן SATA שלי גם אחרי שניסיתי להגדיר אותו בצורת SCSI (כמו שצריך). למרות שהורדתי כבר דרייברים מהאנטרנט שאמורים להכנס לדיסקט בשביל ההתקנה המחשב לא נותן לי להעביר אותם ואני לא מצליח בשום צורה להכנס אותם לדיסטקט. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5VD1-X סדרה 775. יש לי התקנה של וינדוס XP SP2 שהוא אמור לזהות את זה בצורה אוטומטית אבל עדיין לא מזהה. דרך אגב: הכונן כן פועל וה BIOS מזהה אותו גם שאני מחבר אותו עם עוד כונן IDE שיש עליו מערכת הפעלה. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by iyehuda,

זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by motkesabari,

אין בעיה של טמרפטורה תוך כדי משחק .. ה FPS יורד ועולה לא יציב .המפרט הוא כזה Intel® CoreTMi5-4440 GA-H87M-HD3 In Win Power Man IP-S350BQ3-3 V2.2 350W 8 gb ram asus gtx 650 ti 1gb Toshiba 3.5in 500GB DT01ACA050 תמונה של טמפרטורות במנוחה: http://up407.siz.co.il/up1/izunnydm2jd5.jpg האם הבעיה היא בספק ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום , הדלקתי היום את המחשב אחרי הפסקת חשמל (שאין לי דרך לדעת אם המחשב גרם לזה או משהו אחר , לא הייתי בבית) המחשב לא עולה עם שגיאה : CMOS checksum errors הוצאתי הארד דיסק אחד , ועדיין לא עבד. נכנסתי ל BIOS ועשיתי Disable ל Raid מתוך תחושה כזאת (למה הוא היה על enable בכלל? ומה זה אומר?) , ואז המחשב עלה עם הארד דיסק אחד. חיברתי את ההארד דיסק השני ושוב המחשב לא עבד (בשלב העלייה הוא כותב משהו עם arrays ו raid וכמובן לא עולה) האם מישהו מכיר את הבעייה? תודה (מצורפת תמונה של ההגדרות הנוכחיות של ה bios , אחרי שעשיתי disable ל raid) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  17. נכנסתי להגדרות של הדרייברים הלכתי ללשונית smartgart פתאום אני רואה שהagp write על off החזרתי את זה לon אחרי הרסטרט זה שוב פעם על off ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים,לשנות לagp x4 ולהחזיר לx8 ועוד מלא דברים ושום דבר לא עוזר!! יש לציין שהבעייה הזאת קרתה לי פעם אבל אחרי כמה פעמים שהחזרתי את הagp write לon בסוף זה נשאר על on לא יודע איך פשוט נשאר....ועוד משהו...הבעייה המעצבנת הזאת התחילה מיד אחרי שהתקנתי את הcatalyste 6.2 עכשיו אני לא מעוניין לחזור ל6.1 או משהו כי אני יודע שזה לא קשור לגרסא בגלל שזה קרה לי גם פעם...יש למישהו מושג למה זה קורה?? עשיתי אפילו בביוס load optimaized defaults וזה לא עזר!

18. יש לי כרטיס מסך 5 שנים - NVIDIA GEFORCE GTS 250 - ושאני משחק הוא מתחמם וה- FPS שלו יורד ל- 40 ואפילו גם ל- 10 ואז יש ריח שרוף, מה נראה לך קרה לכרטיס ? הוא הלך ? יש לי אותו מ- 2009

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. קניתי ת הכרטיס הנ"ל היום. שאיתו קניתי ספק של אנרמקס ליברטי עכשיו,הופיעה לי בעיה שאין בעיה יותר מעצבנת ממנה. כשאני מפעיל משחק או כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ומשחק שם עם ההגדרות פתאום המחשב קופא,נתקע והמסך ה LCD ניהיה שחור ואז חוזר לעצמו ושוב פעם עושה את אותה בעיה ואז חוזר..ככה,ללא הפסקה עד שאני חייב לעשות ריסט. העלתי כאן תמונה של הארור שמופיע לי תמונה מסך בבקשה עזה די דחופה

21. Started by no1no2,

הכרטיס רשת שלי נמצא בIRQ 11 יחד עם הכרטיס מסך שגורם לבעיות! אני צריך לשנות לו מקום בIRQ ובלי להעביר מקום בPCI לאן אני יכול להעביר אותו ? 0System timer 1Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard 2Programmable interrupt controller 3Communications Port (COM2) 4Communications Port (COM1) 5CMI8738/C3DX PCI Audio Device 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller 5ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 6Standard Floppy Disk Controller 7ECP Printer Port (LPT1) 8System CMOS/real time clock 9SCI IRQ used by ACPI bus 10Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC 10ACPI IRQ Holder for PCI IRQ Steering 11Realtek…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by K0sTa,

נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Lishay,

שמעו יש לי מחשב של אחותי דפוק ניסיתי להפעיל אותו כי הוא לא עובד וגם המעבדה לא הצליחה להפעיל אותו בכל מקרה לקחתי את המחשב הישן שלי, שמתי בו את הספק של אחותי והדיסק קשיח שלה, עדיין לא עבד (ככל הנראה בעיה בספק, למרות שמפעילים המאוורר שלו עובד) בכל מקרה, לספק שלה יש כזה כפתור VOLT אתם בטח מכירים.. עכשיו הייתי דפוק וידעתי שזה לא טוב או משהו אבל אמרתי לא מעניין אותי כל כך המחשב גם ככה אני זורק את שניהם, כיביתי את המחשב, אבל הכבל חשמל היה מחובר למחשב, וברגע ששיניתי את הכפתור הזה לצד שני להספק יותר נמוך אני חושב.. לא הסתכלתי אז או ברגע הזה, או ברגע שלחצתי על הפעלת המחשב, היה פיצוץ כזה, בום עם הלם כזה (זאת אומרת ראיתי כמו אש כזה אדום לשניה ממש והיה בום קטן, וריח של שרוף.. ישר כיבת…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי מחשב מסוג G531GT-Al480t , קניתי אותו לפני כבערך שנתיים פתחתי אותו לפני כ3 ימים כי הוא התחיל להתחמם והגיע למעלות איזור ה98 במאמץ קטן ולכ70 ללא מאמץ ראיתי שכל המאווררים מלאים באבק אז ניקיתי אותם ניתקתי את הגוף קירור וניקיתי את המאווררים גם מבפנים ושמתי לב שהמשחה הארמית יבשה לגמרי , ניקיתי אותה והחלפתי אותה במשחה טרמית אחרת החזרתי את הגוף קירור למקום חיברתי את כל הברגים חזרה סגרתי אותו וכשבאתי להפעיל את המחשב שמתי לב שהוא לא נדלק , חיברתי את המטען המחשב לא נטען מישהו יכול לעזור ?

25. טוב, אז הסיפור שלי כזה, יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ שבערך לפני חצי שנה פתאום אני מדליק ואין את צליל הPOST, לא רואים כלום על המסך, רק המנורה של ההארד דיסק במארז דולקת, הוצאתי את כל החומרה, ניסיתי להדליק ללא זיכרון \ כ. מסך ואין שום תגובה, ניסיתי עם ספק כוח אחר - שום כלום, עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש, אבל לפני זה אני צריך לדעת האם המעבד טוב איך אפשר לדעת?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.