עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shay454,

כנראה שהתקלקל הכרטיס מסך אצלי. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב אני רואה על המצג הכל בריבועים צבעוניים (פיקסלים ענקיים כאלה...) כשחיברתי כרטיס מסך ישן שיש לי לא הייתה בעיה. הכרטיס הוא 6800GT 512 של Gigabyte ועד כה הוא עבד ללא בעיות ואני יודע שמשהו לא בסדר בו כי יש סימנים שאחד הרכיבים על הכרטיס נשרפו. האם מישהו מתקן כרטיסי מסך בימינו או שאני צריך להתחיל לחפש אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  2. Started by road_runner,

אהלן. יש לי פה לוח אם של PCPARTNER עם מעבד PENTIUM 3 בסביבות 800GHZ. הביוס מודיע על CHECKSUM ERROR אם אני לא טועה, ומחפש עדכון מדיסק... ככה קיבלתי את הלוח אם הזה, והוא לא מראה שום מספרים ושום כלום למעט ההודעת שגיאה הזו, ככה שאין לי את המספרי ביוס הרצויים... כל מה שאני יודע עליו: בקצה הלוח מודפס: 35-c931-00-21 לעזאזל עם חלונות, הסדר הנכון משמאל לימין הוא 35 - c931 - 00 - 21 על הרכיב ביוס כתוב: award pci/pnp 686 227932383 יש רכיב גדול אחד של VIA ועליו כתוב vt82c596b ויתר הרכיבים, רובם לפחות, הם של ITE וכתוב עליהם: IT8671F-A האתר של AWARD (שהפכו לפוניקס) אומר לפנות לאתר של PCPARTNER, ובאתר שלהם הנתונים שלי לא עוזרים בכלום! -בבקשה נסו לעזור לי... אגב, יש לי חילזון ענקי על החל…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  3. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Nitro,

היי. לאחרונה רכשתי סטיק של טווינמוס טוויסטר, שאותו הוספתי לסטיק של טווינמוס ספיד פרימיום. אחרי שהתחלתי לקבל המון שגיאות וריסטים, פירקתי את הסטיק החדש, התקנתי ויסטה, הכל טוב ויפה. הלילה הרצתי ממטסט על הסטיק הישן, הכל טוב. אח"כ על הסטיק החדש, הכל טוב. ברגע שהרצתי את שניהם ביחד, קיבלתי עשרות אלפי שגיאות. שמתי לב שאני מקבל את כולם במבחן 8 (Modulo 20 - ones&zeros), כאשר מיקום השגיאה דומה - ????????0x כאשר הסימני שאלה מציינים מספרים משתנים, אבל האפס בהתחלה נשאר. אני מניח שזה אומר שמדובר באותו הסטיק. מה אני יכול לעשות?? נדב.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by eBola,

אהלן מנסה להתקין ווינדווס אבל הלוח לא מזהה כוננים. הבנתי שצריך דיסקט שמכיל דרייבר RAID להארדיסק SATA שברשותי. איפה ניתן להוריד את אותו הדרייבר?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. רציתי לדעת כיצד אני יוכל במדיוק לדעת מה החלקים שיש לי במחשב לוח אם מעבד וכו'.. יש אוזשהיא תוכנה מיוחדת?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  7. תראו במפרט שלי את המעבד והנה הבעיה :כשאני נכנס למשחק Condition-Zero ומשחק איזה כמה זמן ואז נגיד נזכרתי במשהו ואני מוריד את המשחק ל"מגש מערכת" ואז כשאני חוזר למשחק הוא אחרי כמה שניות הוא נתקע כזה ואחרי כמה שניות הוא חוזר למשחק כרגיל.. השאלה שלי עם אני יעשה את הדבר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183189.msg1816093#msg1816093 אז הבעיה תיפטר?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by xena,

יש למישהו מושג על מה מצביעה התקלה בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by hichcock,

יש לי כרטיס מסך מדגם hercules radeon 9800xt 256mb. בזמן האחרון המחשב עושה רעש של מאוורר שעומד לשבוק חיים, פתחתי את המארז הדלקתי את המחשב וראיתי שזה המאוורר של הכרטיס מסך. הוא לעיתים מסתובב חלק אבל לפעמים עוצר למאית השניה וממשיך ועושה המווווווווווווון רעש (שלא אמור לעשות) ולעיתים נדירות מפסיק לעבוד מה שגורם למחשב לקרוס (כדי להגן על הכרטיס). הוצאתי את הכרטיס, פירקתי אותו לגורמים, ניקיתי את כל האבק, גם ניקיתי את המעבד של הכרטיס ושמתי משחה טרמית חדשה - לא עזר בכלום. למישהו יש רעיון? :-\ תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erezmoris,

האם יש חוברת הדרכה בעברית לנייד DELL D820

11. Started by freedimension,

שלום. זו הפעם הראשונה שלי באתר הזה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. קניתי לפטופ של HP מודל 6186re וכשאני נכנס לביוס הוא לא מזהה את ה-HD. אני רוצה לפרמט אותו אבל הביוס טוען שהוא לא מזהה את ה-HD מישהו כבר נתקל בבעיה הזו פעם? שמעתי שיכול להיות שאני צריך איזה שהוא דרייבר של חברת צד שלישי אבל אני לא בטוח לגבי זה וגם לא לגבי צורת ההתקנה. אחרי שישבתי במסנג'ר ובסקייפי עם חברים מומחים שגרים בחו"ל, הגענו למסקנה שהכי טוב שאגש מחר בבוקר לחברה שמספקת את האחריות למוצר ואבקש מהם לתקן את המצב. ראוי לציין שהלפטופ חדש, בן שבועיים בלבד ולא נעשו בו שום שינויים מרגע הרכישה. אןדה לכם על עזרתכם. יגאל.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. אתמול הכנסתי דיסק (GTA San Andreas) ומאז המגש לא נפתח אני לוחץ על הכפתור והמגש לא יוצא הנורה לא מהבהבת ואין את הסמל של הכונן במחשב שלי עשיתי ריסט וזה היסתדר אבל אחר כך זה קרה עוד פעם מישהו יודע ממה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

אוקיי המחשב שלי מתוחזק בצורה מעולה, כל תוכנות הספיי, NOD32 סיגייט פרו פיירוול.... לא מכניס זבל הכל מפוקח ! בכל אופן ישנה בעיה שהוא התחיל לרסטרט... הדבר התחיל מאז ש"טכנאי" מעצבן הגיע והתקין פה ראוטר כשהייתי בבסיס. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה... עם כל החוסר ידע של הטכנאים בכל זאת איך ראוטר יכול להיות קשור לשיבוש הזה אם בכלל... תודה רבה ! 8) BTW, זה מחשב שפועל If it matters !24/7

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. שלום, המפרט שלי רשום למטה, תתעלמו מהא"ק - הכל חזר לסטוק. היה לי twinmos speed premium 512, חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה לפני שאני מתקין ויסטה. הזמנתי סטיק של twinmos twister משום שה speed premium כבר לא נמכרים. מהרגע שהתקנתי את הזכרון - סיוט. בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוסים, מכיוון שאני בצבא וחוזר לפעמים רק אחרי שבועיים, ואחותי כל הזמן מצליחה להתקין כל תוכנה שמסתובבת באינטרנט. אז ניקיתי וירוסים, וספייוור, אבל זה לא ממש עזר. ריסטים בלי סוף, גם ב SafeMode. יש לציין שהזכרונות עבדו ב Dual. החלטתי להתקין ויסטה למרות הכל, פירמטתי והתחלתי את ההתקנה, רק עם הסטיק המקורי. אחרי שההתקנה הסתיימה החזרתי את הסטיק, והופה - הויסטה הכלל לא עולה, אלא מתבצע ריסט בשלבי העליה המוקדמים. יש לציין ש…

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  15. לפי התמונה זה נכון?בתוכנה eve... בסטוק אחד כתוב גיגה 1 ובסטוק שני כתוב עוד 512 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by mtfl,

התקנתי בלותות' במחשב והכל בסדר... יש לי כרטיס רשת אלחוטי שקולט מראוטר של מחשב אחר בבית. הבעיה היא שהבלותות' מזהה את הפלאפון אבל הוא לא יכול להעביר אליו כלום... אם אני אנתק את האינטרנט אז הבלותות' יעבוד, והפוך! איך אני גורם לשניהם לעבוד יחד במקביל ללא הפרעה? ההודעת שגיאה היא: service discovery failed

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. יש לי בעיה שלא קרתה לי לפני שפירמטתי את המחשב. הבעיה היא שבכל פעם שאני מסיים להתקין תוכנה מסויימת (שהיא קלה במיוחד) המחשב מאתחל את עצמו! עשיתי לפי המדריך וזו השגיאה שהייתה רשומה לי: BAD_POOL_HEADER מה זה אומר? ומה אני עושה? תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by hatzhaik,

שלום לכולם רציתי להוסיף הארדיסק למחשב השני שלי שהוא P3 733 133Mh ולוח כזה http://www.jetway.com.tw/oldweb/evisn/product/slot1_370/bx133/bx133.htm והיה חסר לי ג'מפר אחד בשביל ההגדרות של ההרדיסק השני וחשבתי שאין בעייה לקחת מהלוח כי מזכרוני ידוע לי שיש כמה שמחוברים על פין אחד והם לא בשימוש אז הוצתי את הג'מפר הלבן שבתמונה הראשונה וראיתי שהוא מחבר בין שני העליונים והחזרתי אותו אח"כ ראיתי ארבע ג'מפרים כחולים וצמודים בשורה (תמונה 2)שהשניים הפנמיים מחוברים לפין אחד למעטה ובאתי להוציא אחד מהם ובטעות גם הוצאתי את הימיני.החזרתי אותו למקומו ולקחתי את הג'מפר השלישי משמאל להרדיסק חיברתי ובאתי להדליק את המחשב והוא נדלק אך לא מופיע מסך הפתיחה. ניסיתי להוציא את ההרדיסק החדש ולהחזיר את הג'…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by oRion122,

שלום אני חדש כאן ויש לי בעיה !!!! פירמטתי את המחשב לפני כמה ימים ושאני מנסה להתקין את הדרייבר של soundMax מופיעה שגיאה שאומרת .....driver not found! reboot your system,and run thisesetup agianיש לי ווינדוס xp sp2 תודה מראש למי שיעזור..........

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. אהלן... נתקעים לי משחקים באמצע ויש לי ריסטרטים פתאומיים רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע זיכרונות??ספק??מעבד??לוח??הרדיסק?? האם בדיקת זיכרונות ומעבד יכולים לעזור לי ??? יש דרך לבדוק ספק כוח ???? תודה...

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. שלום לכם! יש לי מחשב עם מערכת הפעלה xp. יש לי בעייה דיי מוזרה, שהיא מסכים כחולים. יש לי ארד דיסק של 40gb מחקתי את כל הנתונים שהיה בוא כולל מחיצות , ויצרתי שתי מחיצות אחת c ואחת d. ואחרי זה התקנתי את xp מחדש , ואת כל הדריבריים מחדש. כעבור כמה זמן המסך הכחול חזר שוב , אני לא יודע מה לעשות כבר . תעזרו לי. בתודה בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  22. Started by aviranb,

יש לי מחשב נייד והכרטיס מסך אינו מזוהה הכרטיס הוא ATI MOBILITY RADEON 7500 אני מחפש דחוף דרייבר או משהו שהמחשב יעבוד כמו שצריך כי בנתיים האינטרנט לא פועל כמו שצריך העמוד עולה לי בגלים ומשחקים לא עולים והכל בגלל שחסר לי דרייבר אני חייב דחוף דרייבר מי שיכול להביא לי אני יודה לו ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by okpimp,

שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by geebor,

שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים