עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש מגה הרץ 55 60 70 וכו.. זה קשור אולי במסך מחשב רגיל עובד טוב ובLCD איטי

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by saarxee,

רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by משתמש,

אני לא בטוח אם זה מתאים פה, אבל זה דורש תמיכה טכנית יש לי פה HDD של Maxtor 80 gb עם Interface Sata (150 mbs(. יש על הדיסק Partition, שהוא Extended Logical עם מידע ולפנייו יש כמה GB שלא מוגדרים בכלל, כי: התקנתי עליו MAC OS X, אומנם ההתקנה עברה בסדר המערכת לא עלתה. אמרתי: "יכול להיות שה Partition לא הוגדר כActivity", אבל להפעיל כל תוכנה מסוג Partition Manager בDOS לא הצלחתי. אמרתי: "טוב אני אעשה את זה ב Windows" אבל לא Partition Magic 8.2 ולא Windows HDD Manager לא רואים שום Partition על הכונן, כולם אומרים שהכונן הוא ריק. ניסיתי לעשות משהו דרך דיסק של כל מיני utilites בשם Hiren's Boot CD, אבל לא גירסה 5 ולא גירסה 8.2 לא עלו. כלומר הוא נותן Menu של שני אפשרויות ראשונות (Boot…

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך אפשר להפוך שיר בפורמט wma ל mp3 ?? (איזה תוכנה צריך)??

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. אני כותב הודעה זו בשמו של e-r-a-n: הוא פרמט לפני שלושה ימים כשהוא הריץ משחקים המחשב הציג מסך כחול, אבל הוא לא הספיק לקרוא אותו מכיוון שמיד לאחר מכן המחשב עשה ריסט. כשהווינדוס עלה, הוא עשה scandisk, הבדיקה הסתיימה בהצלחה אולם לאחר מכן המחשב עשה ריסט שוב. כך זה קרה כמה פעמים. ערן העלה את הווינדוס ב-safe mode, אך גם שם הופיעה הודעת שגיאה: אחרי כן הופיע גם מסך כחול, והמערכת שוב עשת ריסט. -------------------------- Compo: אני לא בטוח שככה בדיוק התנהלו העניינים אצל e-r-a-n, אבל זו תמצית הדברים. אין לי מושג למה הוא לא מפרמט שוב, אבל בכל זאת, נסו לעזור לו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כותרת...

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by QG001,

איזה הגדרות מומלצות לכונן קינגסטון ssd עם WD black למיהירות מרבית הלוח גיגהבייט ציפ 97 .אני שמעתי שאפשר להעיץ את ה WD עם sad איזה הגדרות כידי???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.

10. שלום לכולם. לאחרונה הרמקולים שלי החלו לעשות רעשים מוזרים. נשמע כמו רעשים אלקטרונים מוזרים. המוזר הוא שהרעשים מתחילים רק בלילה. אין לי מושג מה עושים עם זה. יש למישהו מושג אולי על מה מדובר? חשוב לצייין כי המחשב עובד מצויין בלי קשר לזה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  11. הי, קניתי מאוור של חברת THERMALTAKE (קישור מצורף) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0114-01/cl-p0114-01.asp למעבד ה 478 שלי ובהדלקת המחשב הוא אינו מתניע ומתחיל להסתובב עד אשר אני נותן לו דחיפה קלה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו? האם ספק חזק יותר יפתור את הבעיה (כרגע שלי הוא 400W) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום המחשב לא נידלק אבל לא ראו מסך,פתחתי תמארז וראיתי שהמאוור שצמוד למאוור של המעבד לא עובד פירקתי אותו ושמתי בו זז קל והוא עובד עכשיו והמחשב עובד (ביגלל זה המחשב לא עלה ??) עכשיו עם כן אני רוצה ליקנות מאוור כזה ותמישחה שבניהם איזה מאוור קונים ?? תודה יש תמונה תיראו למה אני מתכוון!! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by B0o!,

שלומלומות לכולם < הודעה ראשונה שלי בפורום P: > אז ככה יש לי בעיה, יש לי מארז של HEC שבא אם שני מאווררים אחורי שמוציא אוויר בגודל 120, וקידמי שמכניס אוויר בגודל 120 גם הוא. יש לי במחשב לוח אם של Gigabyte - K8NF-9. כשקיבלתי את המחשב אני חושב ששני המאווררים עבדו מעולה והכל היה בסדר. אני כל כמה זמן פתחתי אותו בשביל כל מיני דברים.. פעם להתקין צורב פעם לחזק פה ושם ושטויות כאלה.... עכשיו אתמול פתחתי אותו עוד פעם וקלטתי שהמאוורר הקידמי לא פועל!! חיפשתי את הקבל שלו ומצאתי אותו מנותק ! עכשיו חיפשתי איפה לחבר אותו, וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!!! על הלוח אם יש לי שני חיבורים של מאוורר כזה שאליהם מחוברים המאוור של המעבד והמאוור האחורי !! חיפשתי אולי אני יכול לחבר אותו לאחד הרכיבים…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by Winmax1990,

אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או לא אבל 2 דברים קראו היום 1) עדכנתי דרייבר של hd radeon 6800 ואז התחיל המאוור לרעוש בצורה די מוגזמת גם ב20% פעילות, כמובן שאחרי זה החלטתי לנקות אבק איפו שהייתי מסוגל בכרטיס מסך ושמתי משחה טרמית אך זה לא עזר. המאוור גם לא מקרר משום מה ויש לי 60 מעלות מה שאף פעם לא היה בזמן שאני גולש באינטרנט עם אני שם אצבע על המאוור הוא מפסיק להסתובב ומפסיק לרעוש מן הסתם ולפעמיים חוזר להסתובב לבד ולפעמיים אני צריך להביא לו איזה ספין קטן עם האצבע על מנת שיתחל להסתובב. 2) פתאום מאוור מהמארז התחיל לקפץ ממש חזק לא רועש אלה מקפץ כאילו כשהוא לא מוחזק טוב אז ניתקתי אותו. מה אפשר לעשות איפו מתקנים כזה דבר? עם האחריות כוללת? עדכון 21:31 טמפורטה ירדה אולי המשחה הט…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. מה ניתן לעשות? ניסיתי אוויר דחוס או לתקוע עט. המאוור לא מפסיק להרעיש. האם ניתן להחליף ספק כח למחשב בן יותר מחמש שנים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by hck,

היי ! יש לי שני מחשבים עם לוחות אם של Abit, ולאחרונה בשניהם המאווררים של הצ'יפסט מתחילים להרעיש. לוחות האם כבר לא באחריות, והייתי מעוניין לדעת אם יש מקום שניתן לרכוש שני מאווררים חדשים לצ'פסט של לוחות אלו. הדגמים של לוחות האם הם: Abit AI7 Abit IC7 MAX3 נ.ב. שני המחשבים עובדים בOC, כך שאני מעדיף את הקירור השקט והמקורי שהלוח מספק לצ'יפסט (מאוורים קטנים ופשוטים) מכיון שהוא עומד בעומס בצורה שקטה וטובה ולא פתרונות אחרים.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  17. שלום רב, רכשתי מחשב חדש שהגיע אתמול , המחשב כבר עובד 10 שעות ועדיין המאוורים הקדמיים לא עובדים... האם זה אומר 1) הסנסורים אומרים להם שהם לא נחוצים 2) לא עובדים בגלל שהם לא מחוברים. מה אתם אומרים ואיך אני מוודא שהם מחוברים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by law89,

היי מישהו יודע מה הגודל של המאוורר הזה והיכן ניתן להשיג כזה? (באייבורי לא ניתן. הם החליפו למאוורר קטן יותר שלא מתאים למארז ושמו אותו באלכסון). עד כמה זה מסובך לחבר אותו עצמאית למי שלא מבין בנושא?

20. שלום, יש ברשותי מאוורר 120ממ מאוד עוצמתי, כאשר מכניסים אותו למארז הוא מוריד ישר 5 מעלות, הבעיה היא שהוא מתחבר לחשמל. עד עכשיו חיברתי אותו לחשמל והכנסתי למארז באופן ידני אך זה לא כל כך נוח וחשבתי אולי לחברו לספק של המחשב.. האם זה אפשרי? האם זה יעמיס על הספק? (יש לי ספק ג'נרי 400W) יש למישהו עצות?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by הילה30,

כשאני מדליקה את המחשב כתוב לי שיש בעיה במאוורר של cpu איך מסדרים את זה מצו"ב צילומי מבך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Bruce,

שמתי לב שהמאוורר של הCPU בלוח שלי Gigabyte 965p-s3 לא מסתובב ברגע שאני מדליק את המחשב אלא עושה סיבוב או שתי מהיר ואז מפסיק ושוב סיבוב מהיר ומפסיק ורק שהwindows עולה הוא מסתובב ועובד נורמלי. האם יש קשר לעדכון ביוס שעשיתי? אני גם החלפתי ספק כוח אבל זה לא פתר את הבעיה. המחשב עצמו עובד מצוין לא נתקע או מרסט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by BigDragoon,

יש לי מעבד E6600 עם לוח אם DS3 REV3.3 גליתי שהמאוורר של ה CPU לא מסתובב כל הזמן. הפעלתי את התוכנה SPEED FAN וראיתי שה CPU על 65 מעלות פתחתי את המחשב והמאוורר באמת לא פעל. נתתי לו "דחיפה" קלה והוא התחיל להסתובב והטמרפרטורה ירדה ל 40 תוך כמה שניות. המחשב חדש. (בן כחודשיים) למשהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by seren990,

שלום החלפתי ספק כוח חיברתי אותו חשמלית בלבד בכדי לראות שהמחשב מתעורר חיברתי גם את המסך ואכן הוא הראה את תהליך ההדלקה הרגיל כולל נתוני זיכרון... וזהו כיביתי אותו כי לא חיברתי את ההרד דיסקים. למחרת הרכבתי הכל כמו שצריך אבל המחשב לא עולה, המאוורר של ה cpu וכרטיס המסך נדלקו וניכבו באופן באותו הזמן. יש למשהו רעיון? נכון לעכשיו כלום לא מחובר ללאח האם פרט לקונקטור ההדלקה כבל המתח הגדול וכבל מתח עם פלג 4 הפינים. הוצאתי זיכרונות הצלבתי הפעלתי רק עם אחד. הוצאתי אץ סוללת הלוח אם וקיצרתי את החיבורים שלה בבסיס. שום דבר לא עזר

25. Started by tartan,

המאוורר האחורי לא עובד למרות ב TEMP 1 הטמפרטורה היא 46 מעלות. כאשר אני מפעיל את המחשב המאוורר האחורי עובד מספר שניות. ולאחר מכן הוא מפסיק, באיזה טמפרטורה הוא צריך לעבוד שוב. בדקתיגם בביוס system temp 48 c cpu temp 45 c

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.