עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by P-F.,

שלום,תמיכה טכנית. יש לי בעיה די מוזרה,כאשר אני לוחץ על הכפתור במקלדת של הStandby,הכותרת קצת מטעה,כי המחשב אכן נכנס לstandby אבל המארז(Sunbeam Transformer)לא.כל המאווררים שיש בו(5) פלוס המאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד,אבל המחשב כן בסטאנביי,כלומר,אם אני לוחץ על המקלדת או העכבר המסך נדלק והווינדוס עולה,אבל מה שמוזר לי שהמאווררים ממשיכים לפעול ולא נכבים כשנכנסים לסטאנדביי. אני הרכבתי את המחשב וחיברתי את כל הכבלים האפשרים,אז אני לא מבין מה הבעיה. מה שכן בחוברת של הלוח אם יש שני יציאות-SYS_FAN וPWR_FAN שאינם מחוברים לשום דבר.יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. קניתי מחשב חדש, אין בו כונן דיסקטים, מעבד AMD, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או מבצע כיבוי, יש לי הודעת שגיאה בה הוא מודיע שהכונן דיסקטים פתוח או משהו כזה. גם כשאני נכנס ל"המחשב שלי" מופיע שם כונן A כונן דיסקטים. עכשיו איך אני יכול להגדיר בביוס שאין לי כונן דיסקטים? אגב הלוח אם הוא: FOXCONN 6100M2MA-RS2H תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by kobi_af,

המחשב לא מזהה לי את ההארד דיסק משום מה אתמול ניסיתי להפעיל את המחשב (פועל עליו windows 98 ) והוא לא עולה אחרי מספר נסיונות ונסיון התקנה של windows xp רשום לי שהוא לא מוצא hd . בדקתי בביוס וגיליתי שהוא לא מזוהה ..ממ פתחתי את המארז וראיתי שהכל אותו דבר אין כבל משוחרר מה עושים? הhd הזה כבר אצלי כמה שנים טובות (מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Rnold,

אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. לא מזמן (כמה חודשים) קהיתי מסך חדש שך LG מדגם F700B. הכול היה בסדר עד שפתעום הסך הפך לבן ולא ראו כלום. המחשב ממשיך לעבוד בסדר אבל המסך נשאר לבן ואחרי זה נכבה. אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול לנתק אותו לכבות אותו אבל הדבר היחיד שעובד זה הפעלה מחדש. נשבר לי מזה כי מידי פעם שאני באינטרנט ומוריד משהו פתעום הכול לבן..... תודה מראש לכול מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by Amit Shani,

היי לכולם, לפני כמה ימים חוויתי BSOD. אחרי ריסוט המחשב עלה ולאחר כמה דק הוא קפא לגמרי, ניסיתי לתת לו זמן אבל אחרי רבע שעה ריסטתי שוב. היה לי כמה ימים של שקט והיום שוב קיבלתי BSOD. כמה פרטים טכניים: אני עובד על המפרט כבר כמה שנים טובות ללא בעיות: Core i7 920 @3.8GHz 2GB G.Skill 1600MHZ 8-8-8-24 X3 X58A-UD7 AMD Radeon HD5970 Samsung SSD 840 EVO ועוד 2 כוננים קשיחים (אחד של טרה והשני של חצי טרה) אני רץ על Windows 10 מאז שהוא יצא. לא התקנתי לאחרונה שום דרייבר או משהו בסגנון. הרצתי Memtest ונראה שהזכרונות שלי תקינים. הBSOD הראשון היה: kernel_security_check_failure (0x139 הBSOD השני היה: attempted_execute_of_noexecute_memory (0xfc למישהו יש רעיון איך לבודד את הבעיה? בתודה מראש,…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. החלפתי ספק והמחשב לא התחיל לעבוד.חזרתי לישן וגם לא עובד.משהו מוזר אם אני מחבר את הכבל של P4 שמתחבר ללוח הוא מפסיק לעבוד עם הכבל הגדול הוא עובד הלוח מקבל חשמל ומאוור המעבד מסתובב הבעיה עם המחבר P4 ATX

8. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by Mohican,

שלום לכולם, הצורב שלי הוא Ricoh RW7120A ומערכת ההפעלה היא XP PRO. יש לי שני דיסקים קשיחים על IDE 0. על IDE 1 ה-CD הוא MASTER והצורב הוא SLAVE. כולם מוגדרים על DMA if available. בשבועיים האחרונים התופעה היא זו: אני מכניס לצורב דיסק, מקורי/צרוב/ריק מתוכן (לפני צריבה) לא משנה איזה סוג, והוא לא קורא אותו. הנורה נדלקת לשניה שתיים, נכבית וכלום. עצה למישהו?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by boblil,

קפץ לי החשמל בבית וההארד דיסק שלי שמחולק ל 3 (80 גיגה) של ווסטרן דיגיטל נידפק חלקית שכונן c נמחק עכשיו הבעיה שלי שאני יודע שיש את הדברים בפנים אבל אני לא יכול להכנס לכונן הוא רושם לי : "הדיסק בכונן c אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" יש איזו שהי תוכנה שיכולה לעזור לי?? יש לי שם תמונות שבעלות ערך נורא גדול בישבילי ! אז בבקשה!

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by NaorYfrach,

אתמול עד 4 בבוקר אני על המחשב ועבד לי חלק בלי שום בעיות .. היום בבוקר אני מדליק אותו הוא פועל רגיל מגיע לדף של שולחן עבודה רואים את הדף שניה ואחרי זה כל המסך ניהיה פסים עדיין רואים אבל ממש מטושטש את המסך ואי אפשר ללחוץ על כלום מה אני יכול לעשות בקשר לזה עכשיו אני מדבר מהמחשב הישן שלי

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by iSolt,

המחשב שלי חוגג 3 שנים ולא היה שבוע 1 שלא היה ריסטרט, אני עובד על המון חלונות אז אני משאיר תמחשב דלוק רצוף, זה נהפך לבלתי נסבל. בלי שום סיבה באמצע עבודה המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה מוקדמת המחשב נרכש בksp ועבר לפני שנתיים בדיקת חומרה במעבדה שלהם והם טוענים שהוא תקין, האחריות נגמרת עוד חודש ואני לא יודע מה לעשות מפרט I5 4590 16gb ddr3 g skill 500gb 850 ssd H97 d3h Seasonic 650w x series Gtx1070 הכרטיס מסך בוודאות לא קשור, כי הייתי עם 970 וגם איתו זה קרה וגם בלי כרטיס בכלל זה קרה פרמוט מלא ונקי לא שינה כלום כל פעם שיש ריסטרט נרשם אירוע critical במציג האירועים

14. יש לנו ראוטר של הוט. שביטלנו בו את האופציה של WIFI כי לא מעונינים בקרינה אלחוטית בבית משיקולנו האישיים, לאחר ביטול הWIFI יש אופציה לגלוש רק במחשב אחד מהשניים שהשתמשנו בהם עד כה , כי הראוטר שסיפק הרבה כתובות IP כשהיה בו עדיין WIFI, -כעת הפך למודם, והוא מספק רק כתובת IP אחת. (מדובר בראוטר "הוטבוקס" של הוט.) יש לו 4 יציאות של כבל רשת מאחורה נגיד חיברתי כבל רשת גם למחשב השני, איך מוסיפים לו IP משלו ? אשמח לתשובות מכל מי שביטל WIFI ועבר לחוטי, איך לסדר עמדת גלישה נוספת. או איזה איש מקצוע מבין בזה ולפנות אליו. כי מטכנאי רשת שדיברתי איתם נראה שאף אחד מהם לא מבין איך ומה. הערה: לא מדובר פה בשום נסיון קומבינה. שילמנו אותו תשלום כשהיה WIFI והיו…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

מה עושים?

16. Started by sorwo,

צריך עזרה בשינוי קצב הרענון בנייד הבא hp pavilion dv6630 הקצב עומד כרגע על 60 ואין באפשרותי ליותר מיזה כרטיס מובנה intel grapihics media accelerator x3100

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by ran_s,

שמעו חבר'ה אני רוצה לחבר ת'הארד דיסק של אחי למחשב שלי .. זה יעשה לי בעיות עם השמות של הכוננים או משו? אה וד"א מה אני עושה עם העניין של המודר וסלייב תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  18. אהלן לכולם.. עשיתי קצת גוגלינג וחיפשתי אולי משהו שיוכל לעזור לי והגעתי לפורום הזה וראיתי שנפתחו נושאים כאלה בעבר, אבל בלי פיתרון, אז הבנתי שאינטרנט הזה של סלקום ושל חברות אחרות לא בידיוק האידיאלי למשחקי רשת לגיימרים וכו', האינטרנט שלי בspeedtest נושק ל3מגה הורדה ולפי אינטרנט רגיל זה לא אמור לתת פינגים במשחקי רשת כמו counterstrike וכרגע אני עומד על 50-80 והשאלה הגדולה - יש פיתרון ממשי ומיידי? או לזרוק את זה לפח ולקנות אינטרנט נורמלי? תודה מראש, שחף (ד"א אם עשיתי משהו לא לפי החוקים פה של הפורום סליחה מראש )

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by gforce,

שלום קניתי כרטיס רשת רגיל 10/100 והתקנתי אותו על slot pci מסוים כאשר ה windows עלה הוא זיהה חומרה חדשה אבל הוא לא הצליח להתקין לה driver אז הוצאתי מהקופסא את הדיסקט וניסיתי להתקין את ה driver המתאים מהדיסקט אך windows לא הצליח להתקין גם driver זה מישהו נתקל בתופעה כזאת ??? בנוסף קיבלתי מחבר mp3 player של vivanco דגם vmax שוב אותו דבר ה windows מזהה התקן חדש אך לא מצליח להתקין לו driver(חשוב לציין שהוא מתחבר לכניסה של המדפסת ולא ל usb) ל vmax יש mmc card שהוא לא flash card ואני לא מוצא לו driver מתאים ל xp ברשת עם ה vmax מגיעים דריברים לכל החלונות חוץ מ xp (אולי בגלל שזה נגן ישן) משהו יכול לעזור לי עם 2 הבעיות הללו אפילו עם אחת יהיה טוב ;D תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by yosi79,

היי יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה התחילו בעיות עם צריבה בפורמט DVD כאשר ה NERO נותן הודעה שאומרת no seek complete. ניסיתי לשדרג את הצ'יפ של הצורב לגירסה מתקדמת יותר ואיפלו ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות מלבד ה NERO אבל שום דבר לא עוזר.מה שמוזר הוא שצריבות רגילות על דיסקים רגילים שאינם DVD עובדות בצורה תקינה. האם מישהו כאן יודע ממה נגרם הדבר ואיך מסדרים תקלה כזאת? אודה לכל מי שיתן עצות ויעזור... בתודה מראש יוסי.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. למישהו יש מושג מה הבעיה הזו ? אני חושב שזה חומרה... ישמח לדעה ממישהו שמבין

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by veredgf,

כמו שהכותרת מציינת יש לנו במחשב כרטיס 8500GT- לפני כמה חודשים המסך פסק להדלק, למרות שראינו שהוא פעיל. המסך הספציפי הזה מתחבר רק עם כאבל DVI. הבאתי כאבל DVI חלופי אבל הבעיה לא נפתרה. לעומת זאת מסך VGA התחבר תקין לאותו כרטיס... משום מה הנחתי לכן שהבעיה במסך. בינתיים קנינו לכן מסך חדש... אבל... כשחיברנו את המסך ליציאת ה- DVI הוא התריע על בעייה בכאבל... ולא פעל. הוא כן מתחבר ליציאת ה- VGA של אותו הכרטיס בצורה תקינה... יתכן כי בכרטיס תהיה פגיעה רק ביציאת ה- DVI? או שזו בעיה אחרת? המון תודה, ורד

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. אוזניות HEADSET פשוטות שיש לי אותם כבר חודש - פתאום הREALTEK מזהה לי התקן שמע חובר ונותק וחוזר חלילה ללא הפסקה! זה חיבור קדמי במחשב ובמקביל המסך שלי שגם לו יש רמקולים מחובר מאחורה. אז כל פעם שהאוזניות מתנתקות השמע עובר למסך וזה משגע! מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי בעיה בזיהוי חומרה במחשב. קניתי מיקרופונים טובים שעובדים על מחשבים אחרים ורק המחשב שלי לא מזהה אותם . עכשיו זה לא קשור מושתק לא מושתק כי זה לא מזהה בכלל . מישהו יכול לעזור לי בבקשה. אני כבר ביררתי איפה שהוא ומישהו זרק לי דרייבר ... לא ממש הבנתי .

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.