תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שאני מתקין את הויינדוס הוא לא מזהה לי את הכונן SATA שלי גם אחרי שניסיתי להגדיר אותו בצורת SCSI (כמו שצריך). למרות שהורדתי כבר דרייברים מהאנטרנט שאמורים להכנס לדיסקט בשביל ההתקנה המחשב לא נותן לי להעביר אותם ואני לא מצליח בשום צורה להכנס אותם לדיסטקט. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5VD1-X סדרה 775. יש לי התקנה של וינדוס XP SP2 שהוא אמור לזהות את זה בצורה אוטומטית אבל עדיין לא מזהה. דרך אגב: הכונן כן פועל וה BIOS מזהה אותו גם שאני מחבר אותו עם עוד כונן IDE שיש עליו מערכת הפעלה. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, כבר כמה חודשים שהמחשב שלי נתקע, נותן מסכים כחולים באקראי וללא סיבה. בנוסף מדי פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: הפתרון היחיד כדי שהמחשב יעבוד אחרי ההודעה הזאת הוא לפתוח את המחשב, להוציא את שבב ה- CMOS ולהחזיר אחרי מספר דקות. מדובר במחשב יחסית ישן. Pentium 4 2.4GHz Radeon 9550 256mb 512mb 333MHz מה ניראה לכם?
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב , ממש שהוא אמור להכנס אל שולחן העבודה מופיע לי מסך שחור. בשביל לצאת מהמסך השחור אני צריך להכנס למנהל משימות ולסגור את המשימה "explorer" ולהפעילה מחדש , כל זה כדי להכנס לשולחן עבודה. כיצד לפתור אותה? ויש לי עוד כמה בעיות , בקשר לתוכנות כמו ICQ ומסנג'ר... שאני נכנס לוחץ על האייקון של המסנג'ר , הוא עושה לי אירעה שגיאה (כמו אל תשלח) ונסגר. אותו דבר באיסיקיו , אני נכנס לאיסיקיו מנסה ללחוץ על מישהו לשלוח הודעה , והוא נותן לי את שגיאת ההודעה "אל תשלח". תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודש זה שבמפרט. שהתחלתי לשחק היו לי טשטושים במשחקים זה כמו שאני משחק בלי AA בכלל .אז שמתי את הAA על 4 ו 6 אבל זה לא עוזר ניסיתי דרייברים לא עזר .ותמיד שפתחתי את ההגדרות היה לי מין שגיאה תראו בתמונה.אז אמרו לי להתקין את net.f.. התקנתי וזה לא עזר וגם נשארו טשטושים וגם השגיאה.אז הורדתי דרייבר לבד בלי הccc שלו. והתקנתי ממקומו את ati tray tloos שזה לא צריך את net.f..מותקן.אבל גם זה לא עזר.אין שגיאה אבל יש טשטושים.עכשיו עוד דבר המשחקים היו נתקעים לי בזמן משחק או שהמסך היה נכבה.אז החליפו לי לוח אם וזכרונות וכרגע לא נתקע אבל טשטושים נשארו.מה יכול לגרום לזה.?שמו לי כרטיס מסך אחר מהקופסא והיית אותה בעיה. אהה וגם יש לי כזה במשחק מתי שאני זז מין קווים כאלה שקופיים לפע…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שינתי תכותרת אז זה שהגיב זה היה על שאלה אחרת.עכשיו השאלה זה זאת שבכותרת [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום ברוב המשחקים שאני משחק יש לי תקיעות והמחשב קופא ומצריך איתחול הגעתי למסקנה שזה או הכרטיס מסך שלי 6600GT או הספק הגנרי המחשב לא נתקע בכל משחק אלא בעיקר בכבדים רמזים: המחשב עבר בדיקת מאמץ למעבד ולזיכרונות בלי בעייה המחשב נתקע ב 3D MARK ולא מצליח לסיים את הבדיקה
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה http://img475.imageshack.us/my.php?image=untitledyw8.png נכון למטה הדברים שסימנתי אז אני רוצה לעלים אותם כאילו שהתוכנות האלו לא יעלו כאשר אני מדליק את הוינדוס איך אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב DVD NEC שבכל פעם שאני מכניס דיסק ריק הוא נותן לי הודעה- "הגישה נדחתה" כשאני מכניס דיסק עם תוכן מסוים אז אין בעיה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב לצרוב דברים...
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי לא מראה לי תמסך.... אני מדליק אותו והוא לא מראה לי כלום המחשב עצמו נדלק המאווררים נדלקים(מסתובבים) שומעים רעשים של עליה(לא שומעים תעליה של הווינדוס) קיצר מה עושים? תודה רבה לעוזרים דרך אגב איפוס ביוס עוזר? אם כן איך עושים? ועוד משהו ניסיתי לשים כרטיס מסך שכן עובד וזה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI X1800gto של היצרנית powercolor והמאוורר של הקירור (סטוק) עושה רעשים מוזרים מאוד שלא היה עושה בהתחלה ולא שבמאמץ פשוט סתם ככה אפילו שאינ כותב עכשיו הוא עושה רעש כל כמה שניות .. זה לא היה ככה שקניתי את המחשב האם המאוורר של הקירור פגום? אין לי את המחשב שנה ויש עדיין אחריות העם ללכת לk.s.p ולבקש שיבדקו את התקלה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי היום שיש 1950PRO עם 512 מגה ביט ל AGPX8 (החיבור שלי כרגע) http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=5617 מה ההפרשים בביצועים בין גרסת ה AGP לגרסת ה PCIE עד כמה זה יורגש? האם ההבדלים משמעותיים?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אנשים שלום , יש לי SP2 מותקן אבל יש לי בעיה של הורדות איטיותתתתת אפילו מאתרים שאני יודע שאנשים מורידים נגיד על 150 אפילו 180 לי מוריד על 20 גג ... ופעם לא היה לי ככה ...מישהו יודע ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הנ"ל ובזמן האחרון הוא הפסיק לצרוב ולקרוא תקליטורי DVD (למשל משחקים מקוריים, דיסקים ריקים וכו'). מה שמוזר שדווקא תקליטורי CDR וכו' הוא קורא טוב. יש לכם מושג מה הבעיה? תודה... עריכה: ניסיתי כבר להסיר ולתת לווינדוס לזהות את ההתקן מחדש. ניסיתי כל מיני כלים לשינוי אזורים. ניסיתים הרבה דברים. כמובן שכל דבר שתציעו אני אנסה שוב.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי נהיה איטי בזמן האחרון הרצתי את התוכנה HijackThis והנה התוצאה : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:41:04, on 04/02/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\P…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
??? אני רוצה לראות אם זה תקין תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שומעים פיצפוצים ב ITUNES.. וה EXPLORER נתקע(השורה הכחולה למטה לא מגיבה)... למישהו זה קרה גם?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב לא עולה, כאילו נדלק אבל לא מציג כלום, גם לא מצפצף, איך אני יכול לאבחן תקלות כאלה? יש לי 3 מחשבים כאלה וכולם פשוט מדוממים, יש איזה כלי כלשהו לאתר את התקלה במדוייק?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב חדש וחזק יחסית רק מספר חודשים AMD 3200 ו1 ג'יגה זיכרון, היתה תקופה שבה היו לי קצת וירוסים אבל האנטי וירוס היה מגלה אותם והייתי מוחק אותם כל פעם מחדש ובנוסף היה את הוירוס הזה של הICQ של 60 שניות הצלחתי להיפטר מהבעיות האלה בעזרת כל מיני תוכנות הגנה למחשב ומליון סריקות ופאצ'ים שעשיתי והתקנתי. לאחר מכן נותרה בעיה די מציקה שהמחשב מקבל התקף של איטיות...ופתאום עובד ממש לאט לא ברור למה..בדקתי טמפ' של המחשב הוא בדרך כלל 31 מעלות ניסיתי לפתור את הבעיה הזאת ולא הצלחתי...אז התקנתי וינדוס מחדש כשפרמטתי את כונן C(מותקן עליו רק הוינדוס) בתקווה שזה יפתור את הבעיה...וזה היה אמור לעזור...ועדיין אני תקוע עם הבעיה הזאת! אני רוצה להוסיף שהבעיה קורה גם בלי שאני מפעיל יותר מידי…
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות על הבעיה קניתי 320GB של WD עם חיבור SATA II והוינדואוס רואה רק 131GB למרות שהתקנתי SP2 אגב בביוס אני רואה שהכונן הוא 320 אז זה אומר שיש בעיה רק בוימואוס אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המשחק VANGUARD SOH זה משחק MMORPG מהכבדים שקימיים היוםץ כאשר אני מפעיל את המשחק הוא עובד אצלי בצורה די טובה עם FPS די בסדר של 35FPS אך כעבור זמן מה כ5 דקות בערך הביציעים יורדים ולכן אנני יכול לשחק. גיליתי כי כאשר המעבד מתחמם הוא מוריד את דתר המעבד ל מ2GHZ ל 400MHZ כדי להוריד את הטמפרטורה. זה לא קרה לי באף משחק אפילו לא בOBLIVION. חשבתי אולי תוכלו לעזור לי ולעייץ לי מה לעשות - אני לא יכול לקנות מחשב חדש כי אין לי מספיק מזומנים בינתיים והמחשב בככלליות די עומד בדרישות של המשחקים כיום. המחשב הוא HP PAVILION DV4293 עם המפרט הבא: 2GHZ CENTRINO 1GIGA RAM CORSAIR וX700 של ATI אנא תנו לי עצות והצעות. תודה מראש. קובי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT הבעיה היא שבחלק מהמשחקים יש באגים איומים בגראפיקה למשל בFEAR הכל מחורבש פתאום ויש כל מיני קווים שחורים לא קשורים על הנשק,דברים מהסוג הזה וגם נקודות צבעוניות על המסך בכלל לא קשורות הבאגים לא קיימים בכל המשחקים,למשל אובליביון אין בו באגים אבל בחלק אחר של המשחקים יש בעיות ובקשר לנקודות הצבעונית זה גם קרה לי בוינדוס כמה פעמים,זה כאילו כמה פיקסלים מהמסך הפכו לצבע אחר ממש שצריך להיות יש לי סתאם מסך מעפן רגיל לא משהו מיוחד. אין לי OC וגם התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, באמצע הפעילות שלי במשחב העכבר החליט להפסיק לפעול , בצורה פתאומית העכבר שלי זה microsoft wirellss שמתחבר דרך USB העכבר לא כולכך ישן משהו כמו חצי שנה... ניתקתי את ה-USB חיברתי מחדש, חיברתי במקום אחר את ה-USB איכשהו התקנתי את הדרייברים מחדש (של הווינדוס, אין לי דיסק) כיבתי את המחשב... ניסתי כל דבר שאני יודע, מה דעתכם ואיך אפשר לעזור...
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-