עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sifo Jen,

היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. כבר הבנתי, קצת מאוחר כנראה, את חשיבות תדר הרענון במסך : 85Hz לפחות. אז בבית, מול חלונות שבה זה נקבע זה ניתן לביצוע. שאלתי : האם גם במשרד למשל, כאשר העבודה מתבצעת אך ורק בתוכניות בסביבת DOS הישן והטוב, בלי כניסה קודמת לסביבת חלונות, מהו תדר הרענון בפועל ואיך הוא נקבע ללא חלונות? האם בכלל יש לכך חשיבות בעבודה ב-DOS? אודה על כל עזרה שתוכלו לתת.

• 21 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. http://srv2.jpg.co.il/5/526f36bfda0d1.jpg' alt='526f36bfda0d1.jpg'> מה יכולה להיות הבעיה? זה מחשב נייד חדש של lenovo. לא ידוע לי ששיניתי משהו... ניסיתי להתקין מחדש את גרסה 10 וזה לא נתן לי. אפילו שדרגתי לגרסת preview של internet explorer 11 וגם אחרי קצת זמן הופיע המסך הכחול... בבקשה תעזרו לי! חייב להיכנס דרך הדפדפן הזה! תודה רבה!

4. שבת שלום לכולם, בעיה מעצבנת מכירים את זה שהמסך מכבה את עצמו אחרי הרבה זמן ללא שימוש? המחשב שלי לא חוזר מזה הרבה פעמים, לא משנה כמה אני לוחץ על העכבר, מזיז את העכבר, לוחץ על Ctrl + Alt + Del במקלדת... בסופו של דבר אני נאלץ לכבות את המחשב בכוח ולהעלות אותו מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Niseg,

הוא אומר שהוא לא מצליח לרסט את הכרטיס מסך . יש לי 7950 WIN7. האם הגיע הזמן לקנות חדש? הdriver הכי עדכני מותקן זה קרה גם בדריבר הקודם אבל לא בעתיק שהיה לי פעם. מה שגורם לזה לקרות יותר מהר זה לצפות ב YouTube או twitch בזמן משחק עריכה : בנתיים קניתי 1660 חדש אבל גיליתי שאני צריך מתאם 6 ל8 פין כשהגעתי הביתה כנראה שאני אנסה להשיג אחד ביום ראשון

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי שני כונני מחשב: כונן ישן כונן חדש אני מחפש אמצעי שיעזור לי לחבר את המקלדת,העכבר,המסך לשניהם. לעבור מאחד לשני.... אני יודע שיש משהוא כזה... אבל איפה קונים את זה ואיך קוראים לזה? וגם, האם יש משהוא כזה גם לרמקולים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני פתחתי אשכול כזה אבל לא ענו לי התחילו לענות ולא סימו!!! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155177.0 זה קישור לאשכול הישן!!!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום שלום המחשב שלי לא מגיב כל הזמן כשאני גולש ברשת. כשאני פותח פייר פוקס או כרום לוקח לדפדפן הרבה זמן לעלות, הרבה פעמים אני מקבל שגיאת not responding, לאחר כמה דק' הוא מסתדר אבל שוב ניתקע לאיזה דקה כשאני מנסה למזער את הדף לדוגמא או לעבור בין חלונות אם אני פותח תיקיות או מסמכים הם נפתחים בסדר. עברתי אחרי מדריכים באינט' להורדת תוכנות שעולות יחד עם המחשב ואני משתמש בccleaner. לפעמים קורה שהמחשב מסתדר ועובד טוב ולמחרת שוב נתקע. סרקתי וירוסים עם avira ויצא נקי. בקיצור מתיש מתיש מתיש המחשב בין כמה שנים מחשב אסוס. ווינדוס 8 cpu intel core i5 3230m 2.6ghz memory 4gb hdd 750gb אלפי תודות לעונים

• 20 תגובות
    • 7.5k צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

מחשב של 500MHZ 196MB לוח של amd k6 היה לי בהתחלה 64MB עבד לאט הוספתי 128 ועדיין המחשב פועל נורא לאט החלפתי HD לא עבד מה עושים? מה הבעיה?

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by LazyBurger,

הייתה הפסקת חשמל לפני שנייה.... עכשיו המחשב בקושי זז. אני לא יכול גם להפעיל IEXPLORER הוא נתקע בהפעלה... וגם הכל איטי רצח לוקח שנה להפעיל EVEREST אני חייב משהו לסדר את זה... וגם הEXPLORE.EXE לקח 50% מעבד כד שסגרתי ופתחתי אותו מחדש... מה לעשות :S ??? עריכה: הדפדפן עובד, אבל רק אחריי הרבה זמן שהמחשב היה דולק... זה כמו שעכשיו פשוט לוקח לו הרבה זמן להדלק, אולי יש תוכנה שתסדר?

11. שלום, רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי במחשב ושאני לא מצליח לעלות עליה ולפתור אותה.. אז ככה, הבעיה: 1. כאשר אני משחק משחק כלשהו,משתמש בתוכנה שצורכת די הרבה מהזכירון..(תוכנה "כבדה" כמו שאומרים), או שאני ממזער משחק פעם פעמיים ואז המחשב מבצע רסטרט פתאומי... עכישו שהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה בדוס או משהו.. עולה רגיל...בעייה זאת הייתה בעבר והתגלה שזה ספק כוח.. החלפתי בחדש, הייו לי חודש בערך של שקט וכעט הבעיה מתחילה לחזור על עצמה....(החשמל בבית תקין לחלוטין). 2. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על המחשב שלי... לפני שהוא נפתח אני מקבל הודעה קטנה והיא "C'ant load librery from memory" ושאני לוחץ אישור ה"מחשב שלי" נפתח כרגיל...וזה קורא על כל תיקיה... ובנוסף המחשב נהיה איטי מאוד... לא כמו …

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by Nati121,

שלום חברה!יש לי בעיה מאוד מציקה מאז שקניתי את המחשב לפני חודש וחצי בערך יש לי כל מיני תקיעות (בתקיעות הכוונה היא שהמשחק נתקע לשנייה וחוזר וככה זה ממשיך) ועיוותים של צבעים(בעיה בכרטיס מסך?) עדכנתי את הדרייברים של ה כ. מסך כ.קול בקיצור של מה שאפשר עידכנתי אפילו הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב אמרו שהדרייברים לא מעודכנים אז הם עידכנו לי אותם בעצמם באותו זמן היתה לי מערכת הפעלה WIN 7 ULTI הם אמרו לי הכי עדיף לשים XP כדי להימנע מכל הבעיות ואמרו לשים XP 32BIT והכל היסתדר (שזה היסתבר כחירתות)עכשיו ני עם XP PRO 32 BIT ועדיין אותם בעיות עידכנתי כל מה שאפשר לעדכן והבעייה ממשיכה. עכשיו אני חושב שזה בעיה בכרטיס מסך כי זה פשוט לא הגיוני שהבעיה הזאת תמשיך! יש לי אחריות ל 3 שנים לפי הת…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by easyuri,

מישהו יודע מהי הדרך הכי טובה לעבור למקלדת DSK בXP? אורי

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. שלום, יש לי 500 מגה בהוט, כשאני עושה בדיקת מהירות דרך המחשב אני מקבל בסביבות 250-260 מגה. כשאני עושה בדיקת מהירות דרך הטלפון באמצעות WIFI אני מקבל 500 מגה. המחשב מחובר קווי למודם וניסיתי לעשות את הבדיקה גם דרך מצב בטוח ועדיין אותה תוצאה. זו בעיה שקרתה לי פעם והצלחתי לפתור אותה רק אחרי שעשיתי פירמוט למחשב אבל עכשיו זה חזר שוב ואני רוצה לדעת מה יכול לגרום לזה. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by Chymes,

עשיתי היום מודינג למחשב (החלפת גוף קירור למעבד והוספת מאווררים למארז). כחלק מהעבודה הוצאתי את כל החלקים מהמחשב. סיימתי לעבוד, הכנסתי את הלוח אם, חיברתי את כל הכרטיסים והחיבורים והדלקתי את המחשב. הכל עובד מצויין, אבל המחשב הפסיק לזהות את כרטיס הקול Creative X-Fi. כאילו הכרטיס לא קיים. בדקתי חיבורים והכל בסדר. הכנסתי את הכרטיס ליציאת PCI אחרת, אבל הוא עדיין לא מזהה אותו. ייתכן שהכרטיס נשרף?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום לכולם, היום ניקתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר דחוס ולאחר מכן המחשב לא עולה. חיברתי את כבל החשמל למחשב והלוח אם מקבל נורה ירוקה ככה שכן זורם חשמל, הקטע הוא שהכפתור של המארז לא מגיב הוצאתי את החיבורים בין הספק ללוח אם ואת החיבורים שבין המארז ללוח אם וחיברתי שוב וזה לא עוזר. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Medox,

שלום לכולם. במהלך החלפת שקע בבית, נדרשתי להוריד ולהעלות את השאלטר פעמיים-שלוש. המחשב היה כבוי במהלך הדברים, מסך המחשב מסוג Dell U2312HM היה ב-Standby - לא פעל. לאחר החלפת השקע והעלאת השאלטר - מסך המחשב אינו נדלק. גם אין חיווי של Stanby - נורית הלד של המסך כבויה לחלוטין. ניסיתי לנתק מהחשמל, ללחוץ על כפתור ה-Power למספר שניות ולחבר שוב לחשמל, ללא תועלת. השקע אליו מחובר המסך כן מספק חשמל בוודאות, שכן חיבור מכשיר חשמלי אחר (מטען לפלאפון) עובד כראוי. 1. מה יכול להיות הגורם לתקלה? 2. האם מדובר בתקלה הניתנת לתיקון בקלות יחסית? כיצד? 3. האם מסך המחשב הנהדר שלי טוגן סופית ואיאלץ להחליפו אחרי 7 שנות שירות נאמנות? 😢 תודה מרא…

20. Started by david9b,

שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Impreza,

מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  22. שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Chura,

שלום ברשותי כ30 מחשבים שנרכשו במסגרת הצבא עבורי לעבודה מסויימת. מחשבים מאוד מאוד חזקים עם כ 4GB זיכרון הארד דיסק 400GB מעבד אינטל אקסטרים דואל קור 3.2 בכל אופן מחשבים כבדים היותר אבל בית המחשב שדרכו נקנו המחשבים זלזל יתר על המידה ושם רק מאוורר 120 אחד מאחורה ואחד 80 MM מקדימה על כל מארז וכמובן על המעבד את המאוורר המקורי של אינטל אלו מחשבים שצריכים להפעיל תוכנה כבדה מאוד במשך 24\7\31\365 כמעט ללא הפסקה. הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות ויש כאלה ב70.... רציתי לדעת אם 55+ מעלות זה תקין ? ללא מאמץ ! רק בביוס, או בוינדווז??? ורציתי לקבל קירור יעיל ביותר, אמיד, רועש כמה שצריך מפני שאין חשיבות לרעש. החנות מצידה החליפה לי למאוורר ענק של 120MM שמגיע ל3200 ס"לד.... לא נראה לי יפתור את ה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yotamavi,

בדקתי בתוכנה וייצא לי: Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+6c9b ) Probably caused by : RtkHDAud.sys ( RtkHDAud+7f13 ) ובאמת אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול ..כשאני מתקין דרייברים לא משנה איזה זה פשוט לא פועל ..אני מתקין וזה לא עוזר. ושאני עושה דרך הוספת חומרה חדשה אז זה מגיע לסוף ומתקין את הדרייברים בC וכשזה מסיים זה מתחיל את המחשב מחדש, והדרייברים לא עובדים. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה, כאשר אני לוחץ מקש ימיני על השולחן עבודה >מאפיינים הוא לא פותח לי את החלון , או פתוח את החלון וסוגר אותו במיידית... אשמח לקבל הצעות כיצד אני יכול לפתור את הבעיה בנוסף מצ"ב תמונת מצב של הטמפרטרות של המחשב שלי אשמח לדעת איך אני יכול להוריד את הטמפ' של הGPU ואיזה רכיב זה בעצם? המסך עצמו? הכ. מסך ואשמח לדעת אם הטמפרטורות שיש לי הם בסדר תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.