עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LiL Gangster,

אני מדליק את המחשב והוא עושה ריסט לפני שהוא טוען את הווינודס לפעמים יש מסך כחול ואז הוא עושה ריסט לפני שהוא התחיל לעשות ריסטים אז הוא היה נתקע לגמרי בכל מיני מצבים ורק ריסט היה יכול לעזור בהתחלה חשבתי שזה בעיה בווינדוס אז פירמטתי ולא עזר וגם עשיתי סריקת וירוסים ולא עזר חשבתי שאולי זה בגלל שהטמפ של המעבד גבוהה אז ניקיתי את המחשב וגם את המאווררים ועכשיו הטמפ מקסימום 45 מעלות מה לעשות ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shay82,

יש לי כונן חיצוני WD MyBook 1T בחיבור ל USB 2.0 עובד מצוין בחיבור ל USB 3.0 מתנתק ומתחבר לבד כל כמה דקות בערך ולבסוף מתנתק ולא שב לעבודה עד שאני לא מחבר אותו לבד מחדש (יש לציין שה USB 3.0 זה כרטיס נוסף שצורף למחשב ולא על הלוח כמו USB 2.0 שלי. סוג הכרטיס זה VIA_XHCI)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

איך אני מאתר מה הבעיה?

4. Started by u2u,

היי, התקנתי לפני שעה בערך Window update ועכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב המקלדת והעכבר עושים אור לשנייה ואז לא קורה יותר כלום.... המחשב מראה אור כאילו הוא דולק והנורה של הnumlock דולקת... ניתקתי הכל מהמחשב חוץ מהמסכים המקלדת העכבר וקולטי וויפיי.... (windows 7 ) .... בבקשה תעזרו לי.....

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. יש לי 7870XT ועד היום היו לי 2 מסכים מחוברים, אחד בHDMI ואחד בDVI. עכשיו הוספתי עוד אחד שמחובר לDP, אך משום מה הוא נותן לי לעשות EXTENDED רק עם שני מסכים בו זמנית, לא עם שלושה ביחד. פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Idan-h,

שלום, כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש. הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר. באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד.. אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק.. האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור? בתודה, עידן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קניתי מקרופון חדש ,חיברתי אותו אבל עושה רושם שהוא לא רגיש.צריך לצעוק כדי שיקלט אות וכשמשמיעים מה שצרחתי צריך לשים בפול ווליום את הרמקולים. חיברתי אותו למחשב אחר ושם הרגישות בסדר גמור.פועל נהדר. נכנסתי להגדרות של הכרטיס סאונד הכל בסדר ,שום דבר מיוחד.הגברתי את כל הכניסות למקסימום ועדיין כלום. יש רעיון לפתרון התעלומה? אגב הכרטיס קול על הלוח אם און בורד.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by THE_FLASH,

יש לי שאלה: האם אני יכול לחבר שני כרטיסי מסך ללוח האם MSI H170A GAMING PRO ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. לאבא שלי יש מחשב בן שנתיים שלוש שעבר פירמוט לאחרונה ומאז התחילו מסכים כחולים. אני חושד בדרייברים אך אני צריך את עזרתכם בפיענוח הנתונים לאתר בדיוק את מקור הבעיה. הוא אומר שהמחשב נופל בעיקר אחרי צפיה באיזה סרטון באינטרנט. תודה, אהד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shar00750,

שלום לכולם . לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל ומאז קורה פעם או פעמיים בשבוע שמופיע לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט אני עושה בדיקה בOCCT ולא מראה לי שום בעייה המחשב נמצא ב-OC יציב כבר חודש שלם ואני לא חושב שיש קשר. יש מצב שנדפק לי הלוח בעקבות הפסקת החשמל? ספק חדש: FPS 550 מעבד: E2160 כרטיס: GTS450 לוח: MSI P45 NEO2 OC: 1.8@3.0

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Tbox27,

תודה מראש , תומר

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. Started by ohadbx,

החלטתי להחזיר לפעולה את המחשב הישן שלי- פנטיום 3 במהירות 800 מה"ז. 128 מ"ב זכרון SDRAM. (מזוהה כ 131 מ"ב). יש לו דיסק קשיח 10GB שהייתה לו התקנת ווינדוס דפוקה. העברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר,בצעתי תיקון של הווינדוס (XP) וסדר בתקיות (כלומר הדיסק הקשיח והווינדוס שעליו עובדים בסדר, בגלל זה גם לא פתחתי את הדיון בפורום ווינדוס). כשהחזרתי את ההארד דיסק למחשב הישן הופיעה בעיה:במהלך ה BOOT מופיעה פס טעינה שחור לבן של ווינדוס וכשהפס מגיע אל הסוף כלום לא קורה (חיכית לפחות 20 דקות). ניסיתי גם להפעיל ב safe mode וגם לא הולך- המחשב פשוט נעצר באמצע רשימת הקבצים לטעינה.(נעצבר בקובץ mup.sys) מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש שאלה נוספת- יש לי סטיק של 128MB זכרון SDRAM שכשאני מחבר אותו לב…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  14. אני כבר יומיים מנסה להתקין את הדפדפן בגרסה החדשה, ומסיבה שאינה ברורה לי אני לא מצליח, הוא כותב לי בסוף התהליך internet explorer did not finish install ואני לא מוצא ב eventvwr מה הסיבה לשגיאה, ב windows update אני מקבל קוד שגיאה error 9c59 וניסיתי לפתור את הבעיה ע"י הפעולות שכתובות במאמר הזה: http://www.applepie.se/internet-explorer-10-fails-to-install וגם קיבלתי שגיאות על package חסר או לא קיים. אני לא מצליח לא ב windows update ולא בצורה הידנית. אשמח לקבל פתרון בהקדם האפשרי, יש לי מחשב נוסף שבו אני עובד ללא כל בעיה עם ie10 המחשב הבעייתי זה עם גרסת ultimate x64 SP1 והמחשב התקין זה עם home edition X64 SP1 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by liorgadidi,

שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by יעקב סויסה,

המחשב לא מתחבר לטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי כרטיס גרפי מהסוג Geforce 8800GT OC 512MB בימים האחרונים כשאני משחק משחקים אחרי זמן קצר המאוורר של הכרטיס הופך למטוס קטן. אני מפחד שהכרטיס ימריא יחד עם המחשב ואני לא אראה אותו יותר מה יכולה להיות הבעיה? ומה יכול להיות הפתרון? ניסיתי לעדכן דרייבר וניסיתי גם כמה משחקים שונים והתופעה חוזרת. אני אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by razabc207,

שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.

20. Started by פבלו,

שלום. בימים האחרונים כשאני מדליק את המחשב הופיע לי הודעה מוזרה שאומרת: "WPOW.exe - System Error" ובתוך ההודעה רשום שהתוכנית (לא ידוע איזו כי לא רשום) לא יכולה לעבוד בגלל ש-binkw32.dll חסר מהמחשב. ההודעה גם מציעה לי להתקין את התוכנה מחדש, אבל לא רשום איזו תוכנה זו. היום הופיע הודעה נוספת, והתמונה מצורפת בהודעה. למישהו יש מושג מה הולך שם. יש לי ווינדוס 7, 64 ביט.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. התקנתי על מחשב חדש ונקי ויסטה Ultimate (הבעיה ההתרחשה גם בגירסת ה 32bit וגם 64bit), בזמן ההתקנה התרחשות מספר ריסטרטים לא צפויים, אך בסופו של דבר ההתקנה סיימה בהצלחה. לאחר תחילת העבודה עם מערכת ההפעלה החדשה, מידי פעם התרחשו ריסטרטים, שהלכו ופחתו עם הזמן, לאחר כחודש עבודה, הפסיקו לחלוטין הריסטרטים בהפתעה באמצע העבודה. אבל, בעיה שהיתה בהתחלה, עדיין קיימת : כאשר אני מבצע כיבוי/ריסטרט יזום ומסודר למחשב, כאשר הוא נדלק שוב, וויסטה עולה, שוב פעם מתבצעים מספר ריסטרטים בזמן עליית ויסטה, בד"כ לאחר 4-5 ריסטרטים אוטומטיים כאלה המחשב מתייצב ואפשר לעבוד רגיל וללא הפרעות, עד הכיבוי/ריסטרט המתוכנן והמסודר הבא... לדעתי ישבעיית/התנגשות חומרה כלשהי, גם מכיוון שניסיתי כבר מספר התקנות שונות של…

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by TheKiLLEr,

שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  23. -יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Crossair,

אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by kantan1,

קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.