תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הי חברה יש לי מדפסת HP845C עובדת היטב אבל מאתמול ניסתי איזה קובץ שקבלתי להדפיס בWORD ומשום מה המדפסת פועלת והדך נקי חפשתי קובץ אחר ואכן הדפיסה מה יכול להיות הגורם התקנתי מחדש את המדפסת וזה לא שינה כל אשמח לסיוע הדחוף :lamer:
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לאן אני מחבר את שני ההרדיסקים בשביל לעשות רייד 0 על לוח P5B DLX? יש חיבור שנקרא JMicron JMB636 Serial ATA RAID connector שנמצא בנפרד מחיבורים המסטר והסלייב הרגילים, מי שמכיר את הלוח כנראה יודע איפה. השאלה שלי היא לאן אני מחבר את שני הדיסקים? אחד לשם? שניהם על מסטר רגיל? תודה, קראתי על זה בחוברת של הלוח אבל לא הבנתי חד משמעית מה אני אמור לעשות. תודה
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אתמול הרכבתי את המפלצת שלי. ניגש לעניין: (לוח אם eVGA 680i בתוך המארז) כשאני מחבר את הפאנל הקדמי (2xUSB) ללוח - הלוח לא מזהה שום התקן USB ב-post (לא מקלדת ולא disk-on-key) - ז"א ה-USB האחוריים של הלוח ושל המארז לא מתפקדים עד הרגע בו אני נכנס לחלונות (או להתקנה) - חלונות מזהה את ה-USB האחוריים, אבל הקדמיים של המארז עדיין לא פועלים. עכשיו, אני לא יכול לטעות בפינים כי זה מתחבר עם plug מוכן... כשאני מנתק את ה-USB של המארז מהלוח הכל מתפקד מצויין (יש USB אחורי ב-post). למטרת הבדיקה חיברתי את תוספת הUSB של הלוח עצמו וזה עובד בלי הבעייה הנ"ל. מסקנה - יש בעייה עם ה-USB של המארז - שהוא בכל מקרה לא עובד! אני לא חזק באלקטרוניקה, אבל משהו יכול אולי להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שמעו,בכל פעם שאני מפעיל את האימיול,כעבור 5 דקות בערך,יש לי מסך כחול (BSOD),דבר מוזר מאוד ואני משתגע כבר עם זה אני חייב להשתמש באימיול,ניסיתי הכל להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה איזה 30 פעם ניסיתי וגם ניסיתי להתקין גרסאות אחרות של התוכנה לא עוזר כלום כל פעם שאני מפעיל אותה כעבור כמה דקות יש מסך כחול. בדברים אחרים אין לי מסכים כחולים גם כשאני מעמיס המון על המחשב (מפעיל תוכנות ומשחקים כבדים). בבקשה אנשים אני חייב עזרה תודה רבה רבה מראש לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב.. הערב התקנתי לאחי במחשב את הפלופי וכרגיל חיברתי לו את הכבל מתח ואת הכבל מידע המיועד בשבילו וכשאני בא לפתוח דיסקט מסויים אז המחשב לא מזהה בכלל את הכונן ונותן את ההודעה הבאה: "נא להכניס דיסקט לכונן התקליטורים" יכול ליהיות שחיברתי את הכבל מידע שלו הפוך ?? ואם בעיה זו יכולה להיגרם עקב זה איך אני אמור לחבר את הכבל מידע ?? אשמח לכל התשובות .. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אח שלי הקטן עשה סיסמה למחשב נייד, עכשיו אני חושב שזה סיסמת ביוס, איך שמדליקים את המחשב, המחשב מבקש סיסמה..
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום.. כבר מספר ימים שאני סובל מבעיות קריסה במחשב שלי.. אני לא יודע מה מקור הבעיה ולכן אני צריך את העזרה שלכם. קצת פרטים על הבעיה : בזמן משחק קל ככבד המחשב פשוט נתקע ולאחר שניה-שתים המחשב עושה ריסט לעצמו... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב יש לי מעבד כפול ליבה..עם זה משנה..ןכל שאר המפרט בצד <<<<------
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב! חשוב! חשוב! מבקש לדעת מהו החיסכון האמיתי בצריכת החשמל במעבר ל sleep mode הן במחשב והן במסך?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כונני הצורב וה-CD הרגיל נעלמו להם. בבדיקת ה-Device Manager הם קיימים אולם עם סימן קריאה, כאשר ב-Properties מצוין כי המחשב מצליח להעלות את ה-Drivers שלהם, אולם לא את הכונן עצמו (cannot find the hardware device). קוד השגיאה שצוין שם הוא 41, תוך הפניה ל- troubleshooter. אחרי בדיקה מקיפה שעשיתי שם נראה שגם הוא התייאש והודה שהוא לא מצליח לפתור את הבעיה... כמובן שכל זה אחרי restart וכל יתר הדברים האלמנטריים (כמו לבדוק שהם בכלל נמצאים במקומם ולא ברחו לאנשהו....) ??? ??? ??? ??? למישהו יש רעיון בבקשה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני לא מכיר את הכרטיס קול שלי וזה כותב לי ככה ??מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)?? כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן. איך מתקינים כרטיס קול איך אני יכול לדעת תשם של הכרטיס קול שלי בשביל להוריד דרייברים ?!?!?!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://img153.imageshack.us/my.php?image=98132131ra3.jpg http://img153.imageshack.us/my.php?image=untitlediq6.jpg ניסיתי לשנות את הגודל של המחיצה עם Acronis PartitionExpert אבל זה מראה כאילו היא 122 ולא 100 ככה שזה לא נותן לי לעשות כלום יש למישהו איזה רעיון?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd של טושיבה בערך שנה וחצי הכוננן הוא sdm1912 וכאשר אני מכניס דיסק הוא עושה כאילו לוגו של קוא ואז הוא מראה שהוא לא קרא ואין כלום בדיסק והוא אומר אנא הכנס דיסק לכונן d: איך אפשר לפתור בעיה זאתי ואני כבר עשיתי עידכון קושחה!!1
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר יומיים שאני מכניס דיסקים (על הדיסקים) והכונן פשוט לא מזהה אותם הוא נשר בשם הזה - כונן תקליטורים ( ) וכשאין דיסקים בכלל כשאני לוחץ הוצא הוא רושם כונן DVD-RW ממה יכולה לנבוע הבעיה? אין בו בעיות בזה אני בטוח הוא דיי חדש, ועד לפני שבוע הוא זיהה לי כל דיסק. מישהו?? וחשוב לציין - תמיד כשאני נכנס לכונן הוא נכנס ולא רושם שאין דיסק ואז יש לי תיקיה ריקה, על כל דיסק שאני מכניס. ולמטה רשום שיש קבצים שתקליטור שממתינים לצריבה.. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש רעי מצא
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
זאת הבעיה של חבר שלי: יש לו שני כוננים [לא כונן של ההארד דיסק אלא צורב וCD רגיל] שניהם נעלמו לו פתאום והוא לא רואה אותם, גם כאשר הוא מכניס דיסק אליהם לא קורה שום דבר. =] תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, איך אני מעיף את ההודעה המעצבנת הזאת? זה מחמם אותי!!!!!! היא קופצת לי כל פעם שהמחשב עולה..בדיוק לאחר עליית ווינדוס. זה לא בעיה באינטרנט - הבעיה היא שקופצת לי ההודעה הזאת כל הזמן שהווינדוס עולה, כלומר בדיוק לאחר שמסך ה"ברוך הבא" עלה. וזה מעצבן אותי. אני מעוניין להעיף את ההודעה הזאת! איפשהוא בווינדוס מוגדר להפעיל את הקובץ בהפעלת הווינדוס ואני לא מוצא איפה - אולי משהו יכול לעלות את הקובץ? אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מתי שאני מתקין דריבר חדש למחשב ואחר כך עושה הפעלה מחדש.המסך של המחשב מתכבה לי ולא נדלק ניסתי מלא דריברים כולם אותה בעיה לקחתי את המחשב לתכנעי ואפילו הוא לא יודע מה לעשות אם הבעיה הזאת השאלה שלי למה המסך מתכבה לי מתי שאני מתקין דריברים למחשב והאם אפשר לתקן את הבעיה הזוהת תודה..... והמפרט שלי הוא דריבר Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz ספק כוח HX520W כרטיס מסך EAX1900XT 512MB זיכרון 1 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הקדמה: כמובן שלא חייבים לענות על כל השאלות, כל עזרה תבוא בברכה. 1: נמאס לי! למה יש דברים שכל פעם עולים לי עם המחשב ? ) יש דרך לגרום להן לא לחזור לתמיד? (הלכתי ל MSCONFIG או ל STARTUP(שהפך למיותר) והסרתי כל פעם תוכנות כמו LEXMARK ALL IN ONE, QUICKTIME, REAL PLAYER וכל פעם הן מצליחות לחזור. ניסיתי להגדיר בתוכן שלא יעלו עם הWINDOWS אבל לשווא, כל פעם שאני מפעיל אחת מהן אז היא חוזרת לרשימה. ה LEXMARK עולה תמיד בלי קשר לכלום 2: FIREFOX2- למה באתרי אינטרנט יש לי סמן הכתיבה מהבהב כאילו שזה מסמך WORD? מעצבן. 3:IE - מכירים את זה שבשביל ללחוץ על ישום JAVA אז קודם כל צריך ללחוץ פעם אחת בשביל לעשות לו ACTIVATE ורק אחרי זה אפשר ללחוץ עליו ולהפעיל אותו? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מדר…
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי חדש (חודשיים בערך). הכרטיס הוא x1950xt 256 של ספיר. בהתחלה הוא היה במנוחה עומד על 50-53 מעלות, ובזמן האחרון הוא עומד במנוחה על 60-64. האמת שאני חושב שזה ככה מאז שהתקנתי את 6.12 יכול להיות שזה באמת בגלל הדרייבר החדש? חשוב לציין שהכרטיס והמחשב בכלל עובדים מעולה מריצים את כל המשחקים חלק מדיבל 2 טוטאל וואר רץ חלק לגמרי כשכל ההדגרות על הכי גבוה ופילטרים על max ככה שאין מצב שהוא דפוק או משהו... סתם מציק לי השינוי הדרסטי הזה של יותר מעשר מעלות ... תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני מספר לכם סיפור קטן .... היו לי במחשב שני זיכרונות שסה"כ חצי גיגה אבל היתה לי איזה בעיה לא בטוח מהם והחלפתי לשנים חדשים של החברה kingston עכשיו אני רוצה להוסיף אותם כדי שהיה לי אחד גיגה ככה הויסטה גם יעבוד יותר טוב ... האם יש אפשרות להוסיף עוד שנים ? האם צריך לעשות משהוא בביוס ? או רק לשים וזה אמור לעבוד ? תודה רבה לכם ...
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב, אנו מחפשים איש/אשת תמיכה טכנית טלפונית עבור לקחותינו בתחום התקשורת האלחוטית. (ידע בהתקנה והגדרת נתב, התקנת כרטיסים, הגדרות ורשתות). העבודה במשרה מלאה באזור התעשייה בברקן (15 דקות מראש העין, לפני אריאל). קורות חיים ניתן לשלוח למייל: jobs@intellinet.co.il או לפקס 03-9066921.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 כוננים, האחד צורב רגיל והשני DVD. אני רוצה להגדיר את ה boot שיתחיל מה DVD אבל הוא לא מרשה לי, כל מה שהביוס נותן לי הוא אפשרות לעשות Boot מהכונן הרגיל, היינו הצורב. מישהו אולי יודע למה הוא לא נותן לי לעשות boot מה DVD ?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום , לאחי יש מחשב 900MHZ 512 RAM וברצוני להתקין לו WIN98 יש לו XP כרגע . עכשיו ( אל תגידו לי לא צריך ) אני רוצה . ויש לו מחיצה אחת C שהיא NTFS . ו D שכל הדברים שם היא FAT32 למזלי. עכשיו רציתי לשאול אם אני מפרמט את C ומתקין שם WIN98 אחריזה כל ההתקנות + תמונות יעבדו לי אחריזה ? תודה הנה הדרייברים של הלוח אם שלי : אם מישהו ימצא לי את זה אני מאוד ישמח אני מחפש שעות על גבי שעות לא מוצא מיואש Motherboard: CPU Type Intel Celeron, 900 MHz (9 x 100) Motherboard Name Asus Pegasus Motherboard Chipset VIA VT82C694X/T Apollo Pro133A/T System Memory 512 MB (SDRAM) BIOS Type Award Medallion (03/30/01) <http://www.phoenix.com/en/products/default.htm> ìéãåø (0:00 AM) : …
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום! נתקלתי לאחרונה במחשב שנדלק, אך לא צפצף (POST) ולא מראה סימן חיים במסך. אני יודע שזה כנראה מבעית לוח / מעבד (תקנו אותי אם אני טועה?). האם אגב יש דרך להבחין בין אם התקלה בלוח או מבעדב ללא החלפת אחד מהם? השאלה הנוספת היא גם לגבי זכרונות - בלוח היו מותקנים בשני החריצים זכרון אחד אמיתי - כסוף נחמד ויפה, וכרטיס זכרון פיקטיבי (עד כמה שאני הבנתי) שקיים רק עבור אפשרות לתפעול הזכרון האמיתי בכרטיס הראשון. כלומר הוא נראה כרטיס פלסטיק פשוט ורגיל, עם שיני נחושת מתאימים לחריץ. שני הכרטיסים הם מסוג כזה שיש להם שני חורים באמצע. אני פשוט לא יודע איך קוראים לסוג כזה של זכרון? וגם, האם אני יכול להשיג את הכרטיס הפיקטיבי הזה (במידה ובאמת הוא נחוץ?), שכן אני חושש שהוא אבד. המון תודה…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-