עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by OlegK,

יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by LinKinG,

האם אפשר לפרמט מחשב בלי לאבד מידע מסויים? ולא לגבות ולצרוב כי אני לא יכול.... זה נייד ואין שם צורב

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  3. אני מנסה לפתוח אנטירווירוס בגלל שלא נפתחים לי ישומים אבל גם הסריאל לא נפתח מה אפשר לעשות עוד ?!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by kuva,

שלום לכולם! הורדתי קובץ כבד מלפני יומיים ועכשיו אני מנסה לעשות לו unrar בערך ב95% הוא מוציא שגיאה: there is not enough space on the disk. Write error: only NTFS file systgem supports file larger then 4GB אני משתמש ממוצע שלא ממש מבין אני זוכר משהו על זה שהארד חייב להיות בNTFS נראה לי אצלי הוא עומד על FAT32 אבל אני לא זוכר בדיוק איך הכל עובד יש מצב להוציא את הקובץ דיוידי בwinrar ללא פירמוט של הכונן??? :s05: תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by no_way,

אתמול בלילה כיביתי את המחשב לאחר הרבה זמן שהוא עבד. היום כשאני נכנס למחשב הוא נעצר במסך השחור. אני מכניס דיסק ווינדוס כדי לנסות שחזור (מה שלא הצליח). מנסה לפרמט ופתאום רואה שאין אפשרות כי המחשב לא קורא את ההארד דיסק. איך אני יודע שהוא לא קורא? יש לי שני הארדיסקים את הטרה וחצי הוא כן קורא ואת הרגיל לא (עם המערכת הפעלה). מה עושים במצב שכזה? השגיאה היא:

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. צורב ליטאון, צרב לי מעולה תמיד. שמתי דיסק של LG והוא דפק לי אותם.(4 דיסקים). צרבתי סרט DIVEX ואת התרגום. מה יכול להיות? השינויים שעשיתי: הוא היה פעם SLAVE וה-DVD MAASTER ואני החלפתי בינהם. והכל תקין נראה לי, XP זיהה הכל. אינני זוכר האם צרבתי מאז שהחלפתי מקומות. מה יכול להייות?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  7. שלום בבקשה תענו לי על השאלה הזאת , לפתע הפסיקה לי גלישה באינטרנט , אמרתי בו ננצל את הרסטררט בשביל עדכון עדכונים , נסתי להתקן שני עדכונים ,והם נכשלו . עשיתי רסטרט למחשב , לפתע הכל קטן , אני אומר שוב פעם זה השתנה לי לרזולוציה אחרת , אז נכנסתי להחליף. ואני רואה שיש לי מוצג לי FHD עכשיו אני רואה שכתוב ב"צג": את שם המסך שלי , שקודם היה כתוב שם מילה אחרת שאני לא זוכר . המסך תומך FHD הכרטיס מסך גם , אבל החיבור המקשר בינהם זה VGA, אז איך הגיוני שיש דרכו FHD? ולמה דווקא עכשיו זה קרה ? לא שנתי כלום לא עשיתי כלום מלנסות להתקין עדכונים שנכשלו ואז רסטרט . תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by kalda01,

עבד בסדר מספר חודשים ללא כל שינויים.היינו שבוע בחו"ל וכאשר חזרנו גילינו שמסרב להידלק.נורית הפאוור נדלקת למספר שניות שומעים רעש כאילו שמאוורר מתחיל לעבוד ואז הוא כבה מיד.הלוח של ASUS דגם H81M-K איך הייתם ממליצים לאבחן את מקור הבעייה ?

• 31 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם אני מחפש כרטיס למחשב למדידת טמפרוטרה חיצונית+תוכנה שצגי על המחשב את הטמפרטורה אני זקוק לצימוד אחד בלבד יש המלצות

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. שלום רב חברים, אני אחד שמתחזק את המחשב ודואג לחיי הקשיחים שלי בקנאות ובהקפדה מאחר ומדובר במחשב שעליו אני מאחסן לא רק את העבודות והפרויקטים שלי (הייתי עצמאי בעבר) אלא שהמחשב הזה משמש אותי גם לאחסון תמונות ווידאו של המשפחה וכמובן גם מסמכים... בעבר היה לי גיבוי לכונן הספציפי וגם UPS אבל הUPS מת מזמן והגיבוי גם... מאחר ואני כבר לא עצמאי מזה 4 שנים, לא דאגתי לגבות את התכנים האלה לצערי ומלבד פה ושם לעשות איחוי לדיסק הקשיח הזה לא ממש דאגתי לו... חשוב לציין שמדובר בקשיח בנפח 500 גיגה ששימש אך ורק לאחסון עבודות, מסמכים ותמונות \ וידאו משפחתיים.מערכת ההפעלה יושבת בקשיח אחר שמיועד רק למערכות הפעלה כי בכוונה מראש הייתי מוכן לתרחיש שאם הקשיח של מערכת ההפעלה קורס, אז שלא יקח איתו גם…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  12. אני מעוניין להתחבר לשירות netflix לשם צפייה בשידורי וידאו באיכות גבוהה מהנייד לטלויזיה , בנייד אחד יש חלונות 10 גירסה ביתית (מעודכן) ובנייד השני חלונות 7 מעודכן האם הדפדפן בחלונות 10 מותאם יותר ואילו הדפדפו ב 7 ( IE11ׂ) לא נועד לתזרים מדיה באיכות FHD ? שאלה שניה יש לי גירסה , Build 1803 windows 10 home קראתי באתר microsoft שסיום השירות בעבור גירסה זאת מסתיים 12 לנובמבר 2019 .... ".....על המכשיר להתקין את העדכון האחרון כדי להמשיך לקבל תמיכה..." . מה זה אומר מבחינתי ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. חברים יקרים שלום יש לי בעיה מזה כחודש ימים שהדפדפן שלי פשוט מסרב להיסגר בכל פעם שאני מנסה לסגור אותו הוא נתקע , כאשר אני לוחץ שוב על סגירה הוא רושם לי האם לסגור כעת ? אני רושם כן ואז הוא נסגר . ביצעתי אין ספור התקנות מחדש, איחויים , סריקות אנטי וירוס למיניהם , תוכנות למציאת קבצי ריגול . אני חושב זו בעיה בחומרה או במערכת . כרגע צצה לי בעיה נוספת כתוצאה מסגירה לא טבעית של הדפדפן שהוא פשוט לא נפתח ולא רק הוא אלא גם קבצי הEXE במחשב שלי והוא רושם לי : לקובץ זה לא משוייכת תוכנית " לחץ על תפריט תיקיה בלוח הבקרה . חברים אני נואש , ניסיתי כמעט הכל כולל שחזור של המערכת אבל זה לא עוזר כי אחרי יומיים זה חוזר . אנא עזרו לי ... תודה רבה עידן

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  14. ??? SOF2 ניתקע והתמונה כזאת נכתכת בתנועות מהירות!!! מה זה הזבל הזה??? ה GEFORCE 3 היה פצצה כבר לא יחליפו לי ואתם אמרתם לי לקחת רדיון

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. היי. קודם כל חשוב לי לציין שאני לא מומחה גדול בחומרה של מחשב, אני יודע ממש ברמה בסיסית לפרק ולהרכיב אבל לא יותר. לצערי אני גם איש מחשבים במקצועי, אני אומר לצערי מכוון שזה נותן לי תחושה שאני יכול לפרק חומרה של מוצרי מחשב (מחשב, אייפונים..) וכבר קרו לי כמה טעויות. בכל מקרה, בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים ממש חזקים של משהו שכאילו נשרט..הייתי מתעצבן מזה ומכבה אותו (במיוחד בלילות, שזה הזמן הטוב לעלות בUTORRENT :\). התחילה לעלות בי המחשבה שזה ההארד דיסק המקולקל שמחובר לי במחשב ולא עובד..לפני כמה זמן הוא שבק חיים אבל עדיין היה בתוך המחשב וחשבתי שאולי הוא נדפק לגמרי והתחיל לעשות רעשים. היום פתחתי את המחשב וניקיתי אותו באופן מאוד יסודי עם אוויר וקצת מטליות. גם פירקתי א…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nbav2,

אחד החוטים שמתחברים ללחצן של ההפעלה יצא (חוט בצבע ירוק). אני מתלבט אם שווה לתקן את זה (כנראה רק צריך להלחים את החוט אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, אז אני צריך לקחת את המחשב לטכנאי) או שאולי כבר כדאי לקנות מחשב חדש. בעקרון יש לי מסך ווינדאוס מקורי (נדמה לי שווינדאוס 7) אבל איזה עדכון של מיקרוסופט התקין לי וינדאוס 10 כך שלא צריך אותם. אשמח אם תכוונו אותי איך להעתיק לכאן את החומרה של המחשב.

17. Started by saarxee,

יש לחבר שלי מחשב בן שנה בערך והוא רכש אותו עם ספק מאוד ג'נרי שבחודשים האחרונות עשה לו נזק למחשב והמחשב נכבה בפתאומיות, ידעתי בוודאות שזה הספק אז הוא החליף אותו והבעיה נפתרה, אבל המחשב נעשה איטי מאוד ונקפא הרבה גם עם הספק החדש, הוא ניסה לפרמט ולבדוק את הזיכרון ולא מצא משהו.. (הוא קנה ספק כוח ג'נרי עדיין אך הרבה יותר טוב מזה שהיה לו), הוא ניסה לפתוח את המארז לאחר מכן וראה ניצוץ כזה שהגיע מהמעבד (אור כזה), והמחשב נכבה ישר. הוא עדיין עובד, אבל טמפ' המעבד היא 105 מעלות... אם היה ניצוץ, זה אומר שמשהו נשרף? מה לעשות עם המחשב הזה? לקנות אחד חדש?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by ROEF,

נשבר לי המסך הנל: http://www.lg.com/uk/support-product/lg-W2242S-SF# ואני רוצה לקנות מסך חדש או מחודש. הבעיה שאין מסכים מחודשים מעל 22 אינץ' כמעט וחדש באינץ'ים כאלה כבר עדיף לקנות טלוויזית LED ולחבר עם כבל HDMI . למעבד הגרפי הבא שיש לי ? NVIDIA GEFORCE 9500 GT. האם הוא יתמוך ויראו טוב? לא אכפת לי מסאונד אני מחבר את הרמקולים למחשב אז HDMI לא קשור לסאונד נכון? האם כל גודל מסך LED יתמוך בHDMI? אני לא צריך 40 אינץ' אבל 30 יהיה מדליק למסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. מה עדיף, לקנות ספק (550-450VX) וכרטיס מסך חדש (9800GTX או 4850)? או שעדיף לקנות עכשיו כרטיס מסך שיחזיק לשנה ככה או יותר ואז לקנות את מה שיהיה עדכני באותו זמן? זה המפרט שלי: לוח אם ASUS IG-80 כרטיס מסך 6200TURBO זכרון 1GB DDR ספק 520W של SUNSHINE..(הספק נשמע קצת "עליז" הא?) כרגע יש לי כסף רק לספק טוב ולכרטיס מסך קקה אז אין צורך בהמלצות...רק הצעה למה כדאי לעשות אז תודה מראש על העזרה, גיל

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  20. שלום, אחותי הכונפה קנתה מדפסת לקסמארק X2330 משולבת עם סורק ומכונת צילום, הדפיסה את כל הדפים והכל ואז הדפיסה מסמך בצבע שחור שיצא בגוון ירקרק מוזר, יש לציין שכשאני אומר ירקרק מוזר אין זו הכוונה לצבע החולצה של מכבי חיפה במשחקי הבית. פשוט זה לא שחור. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אני פה אצלה וצריך תשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

טוב אז ככה השגתי כרטיס מסך אם VIVO עכשיו יש אפשרות לחבר את הממיר לכרטיס מסך וסוף סוף לראות טלויזיה?? הכרטיס הוא TI4600 של MSI יש למישהו הדגמה מה עושים? גם באיך להתקין את התוכנה ואיך לפתוח את זהד רך התוכנה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by Smough,

מותר לי לראות סדרות בעבודה אבל אני לא יכול לכבות את התאורה בחדר בו אני נמצא. הרבה מהסדרות מכילות סצנות חשוכות מה שגורם למסך להראות כמראה ובכללי הורס את החוויה. יש לכם אולי רעיונות למה אני יכול לעשות לגבי זה? נגיד יש איזה ציפוי למסך שאני יכול לשים או משהו בסגנון?

24. בואו ידידי ואספר לכם סיפור מופלא על תקלה חמה אש! הקדמה: המחשב שלי בן 3.5, אני חייל תפרן שלא רוצה לקנות חדש, נרכש מאיבורי וזה המפרט המקורי שלו: Processor Name: Intel Core 2 Duo E6550 Memory Type: DDR2-SDRAM 2 X 1GB kingstone Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) WD harddrive Motherboard Model: GIGABYTE 945GCMX-S2 Motherboard Chipset: Intel 945GC (Lakeport-GC) + ICH7 INNO3D NVIDIA GEFORCE 8500GT לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות לי צרות, זה התחיל במסך כחול פעם בשבוע... והתקדם עד למצב הבא: ראו תמונה ראשונה IMG_0062.jpg מצב בו כל המסך מוקפא הופך להיות מנוקד בכל מיני צבעים שקצת מהבהבים, בקיצור חוטף איזה קדחת. חיפשתי חיפשתי ובסוף מצאתי... הקבלים של הכרטיס מסך היו מפוצצים...ראה תמונה שני…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by arigo,

שנה טובה יש לי את המפרט הבא שמרגיש חלש אפילו למשחקים קלים לילדים (רובלוקס, מיינקראפט וכו): Gigabyte GA-H110M-S2PV DDR3-CF (GPU: Intel HD 530 (Desktop Skylake CPU: Intel Core i3-6100 Sandisk PLUS 240 GB 240GB (OS) HDD2: Seagate ST31000333AS 1TB RAM: DDR3 1600 2x4GB האם לשדרג חלקים או להתקדם ולהחליף מעבד ולוח גם ? אם כן מה לשדרג ולמה ? מן הסתם בטח צריך גם כרטיס מסך סביר מוכן להשקיע כ 1200 ש"ח סה"כ

דיונים חדשים בפורומים